Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Residentiële bouwloten te Bolderberg: Reeds 77% verkocht!

VerkavelingWonen in een van de meest exclusieve straten van Bolderberg, midden in een bosrijk gebied,
op een boogscheut van Hasselt. Het lijkt onwerkelijk.
Ivo Vercammen Woonprojecten stelt u daarom met enige trots Sterrenwacht voor.

De naam ‘Sterrenwacht’ verwijst naar één van de meest exclusieve straten in Bolderberg te Heusden-Zolder. Sterrenwacht omvat 18 ruime en exclusieve bouwgronden die tot de verbeelding spreken. Rust, natuur en privacy zijn hier de drie kernwoorden.
Sterrenwacht ligt midden in een bosrijk gebied, omzoomd met prachtige natuur en statige
bomen. Het uitzicht vanuit uw nieuwe woning is op zijn zachtst gezegd fenomenaal!

Het klinkt cliché, maar een project zoals Sterrenwacht zal u echt niet snel terugvinden.

Dat verzekeren wij u.
Van harte welkom in Sterrenwacht!

Er is reeds 77% van het project verkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare loten. Tel. 011 255 155
Grondplan verkocht updateBuitengewone kans

U kiest uit 18 ruime bouwgronden met oppervlaktes die variëren tussen 14 en 24 are. Loten van deze omvang zijn zéér uniek vandaag. Zeker als u weet dat de bewoonbare oppervlakte 500 m² mag bedragen. Een overdekt terras, tuinmuren om uw privacy nog beter te garanderen, een poolhouse, tuinberging of zwembad…

U bepaalt helemaal zelf wat u graag wilt. Het belangrijkste is dat u een eigen stekje creëert dat helemaal naar uw zin is! We adviseren u graag met uw dromen en plannen om hier uw state-of-the-art woning te bouwen.

Geen bouwverplichting
Wilt u als nieuwe eigenaar nog even wachten met bouwen? Dat begrijpen we en net om die reden rust er geen bouwverplichting op de grondkavels. U investeert met een gerust geweten voor uzelf of voor de volgende generaties.
Ontdek hier ons aanbod
Contact

Groene omgeving te Bolderberg

 • Rustige villawijk in het groen met een goede bereikbaarheid

  Bolderberg, dé villawijk van Heusden-Zolder in alle opzichten!

  Sterrenplek Bolderberg is een sfeervol dorp in het hart van De Wijers, perfect gelegen tussen Lummen, Zonhoven, Beringen en Hasselt. U profiteert van een vlotte verbinding dankzij de nabijheid van zowel de E313 als de E314. In no time bent u in Leuven Luik, Antwerpen, Brussel, Nederland,... Ideaal voor het woon- werkverkeer!
 • Charmant dorp Bolderberg

  Bolderberg is een charmant kerkdorpje met een bruisend sociaal leven. Het dorp heeft heel wat gezellige horecazaken te bieden. Bovy is al jarenlang een van de fraaiste plekjes van Bolderberg.
  Je kan er heerlijk vertoeven op het terras terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Van hieruit vertrekken ook verschillende prachtige wandelroutes. De gerenommeerde basisschool van Bolderberg ligt tevens vlakbij.

Voorbeeldwoningen

 1. Klassiek herenhuis
 • Ivo Vercammen Woonprojecten stelt u graag voorbeeldwoningen voor in verschillende stijlen. Aan de hand van de plannen ziet u welke mogelijkheden er allemaal zijn en kunt u zelf inspiratie opdoen voor uw eigen droomwoning. Vraag ons gerust naar meer informatie.
Vraag meer informatie

Partners

Wenst u meer informatie?