Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Uniek: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst
Heusden-Zolder € 545.000
 • EPC 320
 • 5
 • 262 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze zomerse familiewoning vind je terug in de Bloemenwijk van Bolderberg. Deze wijk heeft haar naam niet gestolen, je woont hier groen en rustig in dé villawijk van Bolderberg. Let op: de woningen hier zijn zeer gegeerd. Het is een unieke plek en dat zal je meteen opvallen. Gezien de bewoonbare oppervlakte (265 m2) en de subtiele tweedeling leent deze villa zich perfect voor een tweewoonst, kangoeroewoning of een groot samengesteld gezin.
nieuw
Op te frissen, vrijstaande gezinswoning in cottagestijl met centrale ligging
Heusden-Zolder € 229.000
 • EPC 704
 • 3
 • 181 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een centraal gelegen, vrijstaande gezinswoning? Dan ben je hier op het juiste adres. In dit doodlopende straatje vind je deze leuke, op te knappen woonst terug. Je geniet hier van een zeer praktische ligging: vlot bereikbaar voor ouders (autostrades en winkels) en centraal gelegen voor kinderen (scholen). De façade van de woning is erg leuk: een beetje in de Engelse cottagestijl. Een rondleiding: je komt binnen in de hal. Links vind je een leefruimte of eetkamer.
nieuw
Klaar voor nieuwe eigenaar: instapklaar gelijkvloersappartement met garage & tuintje
Heusden-Zolder € 174.000
 • EPC 188
 • 2
 • 108 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een knap appartement waar je geen werk meer aan hebt? Dan ben je hier op het juiste adres. Je vindt deze woonst gelijkvloers terug. Het appartement heeft twee slaapkamers, beschikt over een eigen garagebox en geniet bovendien van een eigen zuidoostelijk georiënteerd achtertuintje! Nieuwsgierig? Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal. Rechtdoor vind je jouw stulpje terug. De brede inkomhal zorgt ervoor dat je voldoende plek hebt voor vestiaire.
nieuw
Luxueuze duplex van 179 m2, terras, 2-3 slaapkamers en ondergrondse garage
Maasmechelen € 249.000
 • EPC 100
 • 3
 • 179 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je wonen in een appartement, maar niet inboeten op ruimte? Dan is deze luxueuze duplex precies wat je zoekt! In Maasmechelen, in de Inkomstraat, bevindt zich deze instapklare thuis. De duplex heeft een oppervlakte van maar liefst 179 m2 en een ruim terras. Ze beschikt over 2 slaapkamers en een ruime multifunctionele kamer, geschikt als bureel of eventueel 3e slaapkamer. Deze lichte duplex werd gebouwd in 2001 en dat merk je aan het stijlvolle interieur. Je komt binnen in de entree.
nieuw
Rustig en residentieel wonen | Bouwgrond voor halfopen bebouwing (6a 49ca)
Ham € 105.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kempenstraat in Genenberg (Ham) staan twee bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen waarvan een jouw toekomstige droomwoonst kan zijn! Het is een mooie plek om jouw gezinnetje te huizen, want deze bouwgrond geniet van een zeer rustige en residentiële ligging. De rechtse bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 6a 49ca. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 10 m vooraan, achteraan meet de perceelbreedte 17 m. De perceeldiepte bedraagt zo’n 40 meter. De woning mag vooraan een gevelbreedte beschikken van 9 meter en achteraan van 14 meter.
nieuw
Rustig en residentieel wonen | Bouwgrond voor halfopen bebouwing (6a 37ca)
Ham € 105.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kempenstraat in Genenberg (Ham) staan twee bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen waarvan een jouw toekomstige droomwoonst kan zijn! Het is een mooie plek om jouw gezinnetje te huizen, want deze bouwgrond geniet van een zeer rustige en residentiële ligging. De linkse bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 6a 37ca. de straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18,26 m. De perceeldiepte bedraagt zo’n 50 meter. De woning mag vooraan een gevelbreedte beschikken van 14 meter en achteraan van 9 meter. Even over de ligging: je woont hier in Genenberg.
nieuw
Voor grote gezinnen | Ruime vrijstaande woning met toffe indeling
Leopoldsburg € 330.000
 • EPC 343
 • 5
 • 422 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een ruime en vrijstaande woning? In de Heuvelstraat vind je een knappe gezinswoning terug met een leuke indeling, veel plaats en een fijne tuin. De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers, een inpandige garage voor twee wagens en geniet van een zeer ruime bewoonbare oppervlakte. De woning werd gebouwd in 1980, dat zie je nog aan de stijl van het exterieur. Het interieur van de woning heeft een zeer leuke indeling die je zeker zal bevallen! Nieuwsgierig?
nieuw
Bouwgrond voor halfopen bebouwing (7a 96ca) vlakbij Schulensmeer
Linkhout € 129.000
 • 222 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Deze bouwgrond is geschikt voor een halfopen woning (aan de linkerkant), de rechterkant is al verkocht. Het is een mooie plek om jouw gezinnetje te huizen, want deze bouwgrond geniet van een zalige ligging. Je woont hier vlakbij de autostrades voor een vlotte bereikbaarheid en tegelijk woon je dichtbij het Schulensmeer. Dit is een prachtige plek om te wandelen, fietsen, surfen, zeilen, vissen, mountainbiken, lopen, ... . De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 7a 96ca.
nieuw
Vrijstaand wonen op een topligging: rustig en vlot bereikbaar met drie slaapkamers
Heusden-Zolder € 235.000
 • EPC 279
 • 3
 • 180 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Viversel staat een gelijkvloerse woning te koop. De woonst heeft drie ruime slaapkamers, een fijn terras met veranda en een ruime zolder en kelder. Je woont hier zeer rustig en residentieel, maar tegelijk zeer goed gelegen vlakbij de autostrades richting Brussel en Antwerpen. De woning werd gebouwd in 1978 door de huidige eigenaar, alles is in goede staat, maar de inrichting kan naar eigen smaak opgefrist worden! De oprit leidt naar de zijkant van de woning tot de achterkant met een inpandige garage.
nieuw
Voor slimme ondernemers | Ready to be yours: handel & woonst combineren op een centrumlocatie
Houthalen-Helchteren € 459.000
 • EPC 200
 • 4
 • 221 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze knap afgewerkte handel en woning is op zoek naar nieuwe ondernemers die graag werken bij de deur! De huidige eigenaar moet wegens uitbreiding zijn zaak verhuizen en laat hiermee een instapklaar en stijlvol ingerichte ondernemerswoning achter. De woonst zelf is zeer ruim met zijn vier slaapkamers en zalige leefruimte. Het praktijkgedeelte heeft een oppervlakte van maar liefst 95 m2 en deed tot nu toe dienst als toonzaal. Zeer handig: je geniet van een parking achteraan, zodat je klanten de auto gemakkelijk kwijt kunnen.
nieuw
Rustig gelegen bouwgrond halfopen woning met westelijke oriëntatie lot 1 (rechts)
Houthalen-Helchteren € 79.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het charmante gehucht Laak in Houthalen-Helchteren staan twee knappe bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen ter hoogte van de Torenstraat nummer 11. Ze genieten beiden van een westelijke oriëntatie, dat betekent dat je hier na het werk altijd zalig geniet van de zon. Dus, ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Even praktisch: dit is de rechtse bouwgrond, deze heeft een perceeloppervlakte van 3a 18ca. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 12 m en de diepte van het stuk grond bedraagt 27,14 m.
nieuw
Rustig gelegen bouwgrond halfopen woning met westelijke oriëntatie lot 2 (links)
Houthalen-Helchteren € 79.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het charmante gehucht Laak in Houthalen-Helchteren staan twee knappe bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen ter hoogte van de Torenstraat nummer 11. Ze genieten beiden van een westelijke oriëntatie, dat betekent dat je hier na het werk altijd zalig geniet van de zon. Dus, ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Even praktisch: dit is de linkse bouwgrond, deze heeft een perceeloppervlakte van 3a 22ca. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 12 m en de diepte van het stuk grond bedraagt 26,89 m.
nieuw
Een pareltje: volledig gerenoveerd en klaar voor nieuwe eigenaars
Hasselt € 289.000
 • EPC 287
 • 3
 • 157 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuke gezinswoning, maar heb je er liever geen werk meer aan? Dan is deze plek jouw place to be. Deze fifties-woning werd omgetoverd tot een zalige thuis met nieuwe ramen, nieuwe isolatie, nieuwe verwarming, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, nieuwe elektriciteit,… Alles is gewoonweg af! De ligging van deze woning is bijzonder fijn: vlakbij de autostrade, vlakbij Hasselt-centrum en zelf gelegen in het centrum van Kermt. Nieuwsgierig?
nieuw
Verzorgd en ruim wonen in een landelijke omgeving met schitterende tuin
Koersel € 344.000
 • EPC 197
 • 3
 • 254 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! In de Elsenbosstraat staat een zeer ruime, gelijkvloerse woning te koop. Deze woning biedt een mooie en zeer verzorgde thuis voor jou en je gezin. Enkele troeven op een rij: een ruime zolder met veel potentieel, een prachtig aangelegde tuin, een perceelgrootte van 16a 68ca en een zuidelijke oriëntatie. De mazoutketel is trouwens pas vervangen door een nieuwe aardgasketel en het dak is vernieuwd sinds 2013. Alles is hier dus dik in orde! De ruime entree van de woning zet alvast de toon voor de rest van de woonst.
nieuw
Groen, rustig en zeer vlot bereikbaar | Ruime gezinswoning met vier slaapkamers
Zonhoven € 319.000
 • EPC 394
 • 4
 • 209 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een ruime woning met vier slaapkamers, rustig en groen gelegen, maar tegelijk zéér vlot bereikbaar? Dat zijn drie vliegen in een klap! Op de Kretenveldweg 25 vind je een knappe woning terug met veel ruimte. Geef deze woning jouw moderne touch en je maakt hier een prachtige thuis van voor jou en je gezin. Je komt binnen in de entree, de knappe wenteltrap staat centraal in deze inkomhal. Links vind je de leefruimte, deze geniet van veel grote ramen voor een prachtige lichtinval.
nieuw
Aangenaam, gerenoveerd & instapklaar appartement met garage
Tessenderlo € 192.000
 • EPC 229
 • 2
 • 95 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je een eigendom bezitten, maar heb je geen tijd of zin in een zotte renovatie? Dit appartement met twee slaapkamers is echt helemaal af. Achter de eenvoudige voorgevel schuilt veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Het is een verborgen pareltje in Tessenderlo! Je vindt het appartement vlak aan het centrum! Dichtbij de winkels, de scholen, het openbaar vervoer, het zwembad, het sportcentrum, de bowling en de tennis. Toch ligt het appartement in een rustig straatje.
nieuw
Natuur, ruimte en luxe | Landelijke villa met uniek uitzicht
Paal € 495.000
 • EPC 221
 • 4
 • 300 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Natuur, ruimte en luxe. Deze drievuldigheid vind je terug in deze schitterende villa in Paal. Het is een statige villa in pastoriestijl met een zalige tuin. Je geniet hier van de absolute rust en de vrijheid van natuur. Het perceel is maar liefst 24a 9ca groot en is zuidelijk georiënteerd. Deze charmante villa werd gebouwd in 2001, alles is nog fris en nieuw. Wat wil een mens nog meer? De voorkant van deze villa is netjes omheind met hek en elektrische poort. Zo geniet je hier van de nodige privacy.
nieuw
Authentiek wonen in Lummen | Op te frissen boerderijwoning met drie slaapkamers
Lummen € 179.000
 • EPC 650
 • 2
 • 119 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Lummen staat een tof, oud boerderijtje te koop. Deze woonst werd gebouwd in 1957 en is momenteel op te frissen tot een knappe woonst. Het karakter van de woning is er al, de woning straalt namelijk iets lieflijk en authentiek uit. De woning ligt op een stuk grond van 6a 61ca groot, de bewoonbare oppervlakte meet 119 m2. De woning is volledig omheind en beschut voor de nodige privacy. De tuin ligt hier namelijk aan de voorkant van de woning, precies aan de kant van de zon.