Een creatief team

Marc en Joke leiden samen de hele boîte. Beiden scholen zich regelmatig bij en ook Marcs zoon Manu volgt deze weg. Met hun gedegen marktkennis begeleiden deze drie erkende makelaars jou in je vastgoedkeuzes vanaf de opstart tot bij de notaris. Pieter en Manu zijn vastgoedadviseurs en ondersteunen hun werkzaamheden. Ieder heeft zijn specialiteit en dat maakt dat jij verzekerd bent van het beste advies op elk vlak.

Het administratief topteam bestaat uit Tiziana en Stefanie. Zij zijn fulltime op kantoor en altijd bereikbaar. Dat geldt eigenlijk voor het hele kantoor: soms is 24/24 nodig en dat is geen enkel probleem.

Andrea en Seppe zetten jouw vastgoed in de markt met persoonlijke teksten en professionele foto’s.

Het kantoor kenmerkt zich door een hoog arbeidsethos: iedereen werkt hard in een fijn en warm kantoor.

TOP TEAM!!!!!
We zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis vorig jaar!
Niets was teveel.
En nog steeds kunnen we er terecht!
Bedankt allemaal!
Groetjes,
Davy & Elke
Facebook
Marc Swevers

Marc Swevers

Zaakvoerder
Master in Real Estate Management
Erkend vastgoedmakelaar
Joke Swevers-Debevere

Joke Swevers-Debevere

Zaakvoerder
Erkend vastgoedmakelaar
Salesmanager
Tiziana Christiaans

Tiziana Christiaans

Office manager
Stefanie Claes

Stefanie Claes

Vastgoedbediende
ir. Manu Swevers

ir. Manu Swevers

Erkend Vastgoedmakelaar
Industrieel Ingenieur Biochemie
Master in Real Estate Management
Pieter Claes

Pieter Claes

Vastgoedconsulent
Manu Donné

Manu Donné

Vastgoedconsulent
Andrea Westerwoudt

Andrea Westerwoudt

Copywriter
Seppe Kuppens

Seppe Kuppens

Fotografie


Getuigenissen van tevreden klanten

Elke klant is belangrijk en verdient onze persoonlijke aandacht. Dat is de basis voor onze succesvolle realisaties.

Klik hier en ontdek zelf wat klanten met ons willen delen.
Verkocht
Zuidelijk georiënteerd stuk grond van 8a 11ca voor halfopen bebouwing in het prachtige Boekt
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Op de Toekomststraat, een rustig straatje in Boekt, wordt tegenover nummer 25 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee halfopen bouwgronden met een grootte van 8a 11ca of 9a 42ca per perceel. Ga zeker eens een rondje rijden in de buurt, Boekt is een mooie en zeer rustige woonwijk. De Toekomststraat zelf bestaat uit twee delen die onderling verbonden worden door een fietspaadje. Jouw toekomstige bouwgrond ligt net waar het stukje fietspad begint. Je zit hier dus erg rustig en de kindjes kunnen hier veilig spelen.
Verkocht
Klein beschrijf | Open bebouwing op mooi stuk grond (9a 50ca) met prachtige ligging in Eversel
Heusden-Zolder
  • EPC 606
  • 2
  • 103 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het rustige, groene Eversel staat een huis te koop op een mooi stuk grond. De woning ligt op een hoek en heeft een leuke, zuidelijke tuin van 7a 51ca. De woning werd gebouwd in 1963 en werd recentelijk deels gerenoveerd. Je komt binnen in de woning in een mooie, ruime inkomhal. Aan de linkerkant vind je twee slaapkamers van respectievelijk 10 m2 en 12 m2. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van mooie vloer. Aan de rechterkant van de inkomhal zie je twee prachtig openslaande deuren naar de woonkamer. Ook de woonkamer heeft een prachtige en warme vloer.
Verkocht
Imposante tweewoonst met fantastische tuin op het zuiden.
Stevoort
  • EPC 510
  • 4
  • 140 m²
Dit imposante pand ligt in het groene Stevoort, het is een bijzondere woning met een vergunning voor, indien gewenst, een tweewoonst. Dit verbaast je niet, het is een huis met ontzettend veel ruimte op een perceel van 12a 67ca. Het huis vraagt om wat creativiteit want deze vertrekken hebben zeer veel mogelijkheden! Stevoort combineert vlotte bereikbaarheid met een landelijke omgeving, vlakbij vind je school en winkel. Tip: het Kremmeke ligt op loopafstand, bekend als beste ijsjeszaak van de streek! Via de hal kom je in de benedenwoning, deze heeft een enorme woonkamer van maar liefst 37 m².