Een creatief team

Marc en Joke leiden samen de hele boîte. Beiden scholen zich regelmatig bij en ook Marcs zoon Manu volgt deze weg. Met hun gedegen marktkennis begeleiden deze drie erkende makelaars jou in je vastgoedkeuzes vanaf de opstart tot bij de notaris. Pieter en Manu zijn vastgoedadviseurs en ondersteunen hun werkzaamheden. Ieder heeft zijn specialiteit en dat maakt dat jij verzekerd bent van het beste advies op elk vlak.

Het administratief topteam bestaat uit Tiziana en Stefanie. Zij zijn fulltime op kantoor en altijd bereikbaar. Dat geldt eigenlijk voor het hele kantoor: soms is 24/24 nodig en dat is geen enkel probleem.

Andrea en Seppe zetten jouw vastgoed in de markt met persoonlijke teksten en professionele foto’s.

Het kantoor kenmerkt zich door een hoog arbeidsethos: iedereen werkt hard in een fijn en warm kantoor.

TOP TEAM!!!!!
We zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis vorig jaar!
Niets was teveel.
En nog steeds kunnen we er terecht!
Bedankt allemaal!
Groetjes,
Davy & Elke
Facebook
Marc Swevers

Marc Swevers

Zaakvoerder
Master in Real Estate Management
Erkend vastgoedmakelaar
Joke Swevers-Debevere

Joke Swevers-Debevere

Zaakvoerder
Erkend vastgoedmakelaar
Salesmanager
Tiziana Christiaans

Tiziana Christiaans

Office manager
Stefanie Claes

Stefanie Claes

Vastgoedbediende
ir. Manu Swevers

ir. Manu Swevers

Erkend Vastgoedmakelaar
Industrieel Ingenieur Biochemie
Master in Real Estate Management
Pieter Claes

Pieter Claes

Vastgoedconsulent
Manu Donné

Manu Donné

Vastgoedconsulent
Andrea Westerwoudt

Andrea Westerwoudt

Copywriter
Seppe Kuppens

Seppe Kuppens

Fotografie


Getuigenissen van tevreden klanten

Elke klant is belangrijk en verdient onze persoonlijke aandacht. Dat is de basis voor onze succesvolle realisaties.

Klik hier en ontdek zelf wat klanten met ons willen delen.
Verkocht
Veel ruimte en romantiek in woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers te Koersel
Koersel
  • EPC 327
  • 5
  • 307 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Wie houdt van vredige rust, wie een tikje romantisch is en wie nood heeft aan charme en comfort, is hier aan het juiste adres. Deze schitterende landelijke woning ligt aan de rand van Koersel, deelgemeente van Beringen. De kalme omgeving en de romantische stijl laten je helemaal ontspannen: je komt hier thuis op vakantie. Als je in de grote voortuin staat, verraadt de voorgevel van deze prachtige woning meteen één van zijn troeven: grote ramen met lieve luikjes voor een zonnige lichtinval. Je komt binnen door een brede voordeur, de entree is ruim.
Verkocht
Ruime woning met 5 slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin
Ham
  • EPC 192
  • 5
  • 318 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Ham in de Beukenlaan lijkt het wel of je even de pauzeknop indrukt. In het groen vind je een prachtige, ruime en lichte woning. Een topwoning, waar je geniet van een rustige omgeving, veel ruimte en vooral van veel zon. De centrale inkomhal van deze woning is indrukwekkend breed en hoog. Ze zet meteen de toon voor de rest van het huis. Meteen rechts loop je door de glazen deur naar de gezellige leefruimte. Wat meteen opvalt aan deze woonkamer is zijn magnifieke ruimte.
Verkocht
Bouwgrond voor open bebouwing op een perceel van 12a 10ca
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Opperstraat en de Beringersteenweg staat een bouwgrond te koop. Ideaal voor een schitterende open bebouwing. Het gaat om een knappe perceeloppervlakte van maar liefst 12a 10ca. De bouwgrond heeft een perceeldiepte van 40 meter en een perceelbreedte van 35 meter. De voorkant van het perceel is schuin afgemeten. Jouw toekomstige villa geniet hier van een vlotte bereikbaarheid. Je woont tussen Heusden-Zolder en Beringen in. Vlakbij de winkels, de scholen, de bank, … . Bovendien ligt de op- en afrit van de E314 slechts vijf minuutjes verder.