Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Praktijk- of handelsruimte binnen de grote ring van Hasselt
Hasselt € 37.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een praktijkruimte of handelsruimte in de stad Hasselt? Op de Kuringersteenweg 112 staat momenteel een toffe ruimte te koop. Het gaat over een ruimte van 30 m2 met aan de voorgevel een grote vitrine. Het pand zelf beschikt over centrale verwarming en gastentoilet. Een topligging voor jouw praktijk of winkel: vlakbij het openbaar vervoer, dichtbij het centrum en vlot bij de oprit van de autostrade. Laat deze plek je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.
nieuw
Stadswoning met tof, zuidelijk tuintje binnen de grote ring van Hasselt
Hasselt € 275.000
 • EPC 162
 • 2
 • 160 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Leuke stadswoning met vier slaapkamers en een schitterend, zuidelijk georiënteerd stadstuintje. Je woont hier tussen de grote en de kleine ring, een zalige ligging: alles vind je op fiets- en wandelafstand. Bovendien heb je een zonnig balkon en geniet je van een knappe bewoonbare oppervlakte van 160 m2. Het gelijkvloers is momenteel ingericht als praktijkruimte (81 m2). Mits een paar verbouwingen tover je deze om tot een schitterende, open leefruimte. Het is een sfeervolle verdieping met een prachtige vloer die je zeker zal charmeren.
nieuw
Klein beschrijf | Halfopen woning met 3 slaapkamers en tuintje
Houthalen-Helchteren € 175.000
 • EPC 505
 • 3
 • 97 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen staat een halfopen woning te koop met drie slaapkamers en een tuintje van 312 m2. De woning is gebouwd in 1966, ze mag wat opgefrist worden, maar ze heeft al een aantal opgeknapte ruimtes! De ligging van de woning is zeer centraal, je woont hier vlakbij het centrum van Houthalen waardoor je geniet van een vlotte bereikbaarheid. As je binnenkomt in de woning loop je rechtdoor in de keuken, deze staat in verbinding met de leefruimte van 23,8 m2. De woonkamer heeft aan de voorkant een groot raam voor een knappe lichtinval.
nieuw
Verzorgde en rustig gelegen woning met 3 slaapkamers
Zonhoven € 195.000
 • EPC 473
 • 3
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Iets ten oosten van het hart van Zonhoven staat een netjes onderhouden halfopen bebouwing te koop. Het huis is gebouwd in 1949 en bezit heel wat authenticiteit. De bovenverdieping heeft drie slaapkamers, beneden heb je lekker veel ruimte en de tuin loopt door tot het kabbelende beekje achteraan. Zonhoven is een ontzettend fijne uitvalbasis voor jonge gezinnetjes. De school, de winkels, de stad Hasselt: ze zijn allemaal vlakbij. Voor makkelijk woon- en werkverkeer vind je de autostrade slechts vier minuutjes verder. Een klassieke voordeur laat je binnen.
nieuw
Zeer ruim en modern appartement met vier slaapkamers.
Heusden-Zolder € 213.000
 • EPC 61
 • 4
 • 138 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Heusden-Zolder, aan de rand van Berkenbos, staat een schitterend appartement te koop. Dit appartement maakt deel uit van het recente appartementencomplex Kolderhof, knap gelegen vlak langs de voormalige mijnsite van Zolder dat na de restauratie van het immense Ophaalgebouw een van de paradepaardjes van Heusden-Zolder geworden is. Het project werd gerealiseerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien, de nieuwe eigenaars moeten dus voldoen aan een aantal voorwaarden (www.vooruitzien.be/voorwaarden).
nieuw
Bouwgrond 4a 25ca voor halfopen bebouwing in Boekt
Heusden-Zolder € 90.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heikant in Boekt wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee keer twee halfopen bouwgronden met een grootte van telkens ongeveer 4a per perceel. De troef van deze bouwgronden is de magnifieke ligging. Boekt heeft een landelijke omgeving, maar heeft ondertussen een zeer vlotte bereikbaarheid. Een ideale combinatie van rust en makkelijk woon- en werkverkeer. Je woont slechts twee minuutjes van de autostrade. Bovendien woon je hier vlakbij de scholen, de winkels en andere nutsvoorzieningen. Deze halfopen bouwgrond (lot 4) is het rechtse perceel van 425 m2 groot.
nieuw
Klein beschrijf | Halfopen woning met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Zonhoven € 235.000
 • 3
 • 144 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ben je op zoek naar een netjes onderhouden woning met een knap stuk grond, zuidelijke oriëntatie en een gezellige uitstraling? Dan vind je in Zonhoven, vlakbij Bokrijk een karakteristieke woonst met deze voordelen. De woning is gebouwd in 1946 en werd door de huidige eigenaren in 1971 verbouwd. De aansluiting voor de verwarming is nog vernieuwd in 2010. Als je binnenkomt, zal je meteen opvallen dat dit huis met liefde en grote zorg is bewoond. Je voelt je meteen thuis, ... . De woning is landelijk gelegen, je kijkt achteraan uit op de velden.
nieuw
Klein beschrijf | Gezellige, instapklare hoekwoning met drie slaapkamers
Genk € 190.000
 • EPC 474
 • 3
 • 122 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Genk staat een knusse hoekwoning te koop. Het is een gezellig huis met een karakteristieke uitstraling. De woning heeft drie slaapkamers, een leuk tuintje met terras en een zeer centrale ligging. Een grote troef aan deze woning is dat ze beschikt over een heel aantal nieuwe materialen. Aan de zijkant van de woning, in de Flekeleerstraat, loop je de inkomhal binnen. De benedenverdieping heeft aan de voorkant van de woning een leuke salon. Meer naar de achterkant toe vind je een leuke leefruimte met eettafel en open keuken.
nieuw
Klein beschrijf | Ruime halfopen woning met drie slaapkamers in het centrum
Leopoldsburg € 190.000
 • EPC 630
 • 3
 • 154 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuke woning met drie slaapkamers, een fijne tuin, een garage en een centrale ligging? Dan staat in de Wielerbaanstraat in Leopoldsburg voor jou een ideaal huis te koop. Deze woning is zeer centraal gelegen: vlakbij de snelweg, het openbaar vervoer, de winkels, de scholen en het gezellige centrum van Leopoldsburg. Op de benedenverdieping vind je een leuke leefruimte van 31,5 m2. Vanuit de living kijk je uit op de veranda. De keuken is volledig voorzien en geeft met een schuifraam ook uit op de gezellige veranda van 15 m2.
nieuw
Project Wolverik vrijstaande hoekwoning (casco-woning)
Heusden-Zolder € 240.000
 • EPC 168
 • 3
 • 150 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit frisse nieuwbouwproject ligt in Bolderberg, een dorp van Heusden-Zolder. Je vindt hier vijf woningen met elk een eigen, steeds harmonieuze uitstraling. De vrijstaande woning op de hoek van de Zandstraat en Wolverik is een bestaande, karakteristieke gezinswoning met drie slaapkamers. Bijzondere beschrijving Op de hoek van Wolverik en de Zandstraat vind je deze knappe, vrijstaande woonst. Je koopt hier een ruwbouw waarvan de buitenmuren volledig zijn geïsoleerd en waarvan de gevels prachtig zijn gepleisterd met crepi. Dit geeft deze woning een prachtige en moderne touch.
nieuw
Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en leuke tuin in het centrum
Zonhoven € 235.000
 • EPC 592
 • 3
 • 130 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van bruisend Zonhoven staat een leuke gezinswoning te koop. De voorkamer van deze charmante woning was vroeger een winkeltje. Je koopt hier een huis met geschiedenis, drie slaapkamers en niet onbelangrijk: een leuk, zuidwestelijk tuintje. De perceeloppervlakte bedraagt 4a 69ca. Je loopt deze woning binnen in de voormalige winkelruimte, deze is momenteel ingericht als leefruimte met tv-hoek. Via de living loop je in de centrale hal met de trap naar boven. Als je doorloopt kom je in de keuken.
nieuw
Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en zuidelijke tuin vlak aan het centrum
Beringen € 209.000
 • EPC 467
 • 3
 • 155 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Aan de rand van centrum Beringen staat een leuke halfopen bebouwing te koop met drie slaapkamers. Het is een woning met een ideale en rustige ligging: vlakbij de autostrade voor fijn woon- en werkverkeer en dichtbij het centrum van Beringen voor de school en de winkels. De woning ligt op een mooi perceel van 6a 28ca en is volledig zuidelijk georiënteerd. Via de inkomhal kan je links naar de living. De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes: een voorkamer en een salon in verbinding met de veranda. De veranda achteraan heeft veel licht door de koepels in het plafond.
Landhuis met vier slaapkamers en prachtige tuin
Koersel € 399.000
 • EPC 256
 • 4
 • 324 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Langeveldstraat, een rustig zijstraatje in Koersel, staat een magnifiek landhuis te koop. Het is een ruime en gezellige woning met prachtig uitzicht op de eigen tuin. De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers en meerdere luxueuze verrassingen. Dit alles ligt op een perceel van maar liefst 43a 42ca met een schitterende tuin en vijver. Je komt hier helemaal tot rust, je waant jezelf hier eigenlijk een beetje op vakantie, ... . De woning heeft een grote inkomhal en leid je naar de magnifieke woonkamer. De woonkamer is heel sfeervol en heeft overal grote ramen.
Open bebouwing met drie slaapkamers en ruime tuin
Koersel € 225.000
 • EPC 572
 • 3
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Laakstraat staat een open bebouwing te koop. Deze woning ligt in een landelijke omgeving op een ruim perceel van 16a 39ca. De inrichting van de woning kan een opfrisbeurt gebruiken, maar de woning heeft veel potentieel. Een beetje geschiedenis: deze woning werd in 1962 gebouwd door de eigenaar en schrijnwerker himself! Je ziet aan meerdere materialen de zorgvuldigheid van de vakdeskundige terugkomen. Het gelijkvloers heeft een ruime inkomhal. Links loop je in de woonkamer met een oppervlakte van 28 m2, je geniet hier van een prachtige lichtinval door de mooie raampartijen.
Sfeervolle open bebouwing met vier slaapkamers
Koersel € 339.000
 • EPC 440
 • 4
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je droomt van een gezellige gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving, moet je hier zeker komen kijken! Deze plek is ideaal voor jouw gezin: vier slaapkamers, een rustige omgeving vlakbij het centrum en een enorm gezellige leefruimte. Je komt hier binnen in een sfeervolle, open woning met grote raampartijen. Ondanks het feit dat de woning is gebouwd in de jaren 80, oogt de woning modern. De vintage laat zijn sporen na, dit kan je prachtig combineren met een modern interieur. Via de inkomhal loop je links in de ruime centrale leefruimte.
Ruime woning met 5 slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin
Ham € 380.000
 • EPC 192
 • 5
 • 318 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Ham in de Beukenlaan lijkt het wel of je even de pauzeknop indrukt. In het groen vind je een prachtige, ruime en lichte woning. Een topwoning, waar je geniet van een rustige omgeving, veel ruimte en vooral van veel zon. De centrale inkomhal van deze woning is indrukwekkend breed en hoog. Ze zet meteen de toon voor de rest van het huis. Meteen rechts loop je door de glazen deur naar de gezellige leefruimte. Wat meteen opvalt aan deze woonkamer is zijn magnifieke ruimte.
Open bebouwing met drie slaapkamers (9a 7ca) in Eversel
Heusden-Zolder € 209.000
 • EPC 965
 • 3
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pater Beckersstraat in Eversel staat een open bebouwing te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een perceeloppervlakte van een mooie 9a 7ca en een schitterende ligging. De woning heeft een opknapbeurt nodig, maar heeft verschillende troeven die de moeite lonen! De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m2. De inkomhal heeft rechts een marmeren trap naar boven. Links van de inkomhal vind je een ruime woonkamer met een toffe inkijk in de keuken. De woonkamer is ruim en heeft veel ramen voor een mooie lichtinval.
Klein beschrijf |Halfopen bebouwing met drie slaapkamers vlakbij het centrum
Heusden-Zolder € 159.000
 • EPC 925
 • 3
 • 85 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Heusden-Zolder staat een halfopen woning te koop met drie slaapkamers. Het ligt in een rustige wijk, vlakbij de scholen, de winkels en het openbaar vervoer: een zeer kindvriendelijke ligging. De woning kan een opfrisbeurt gebruiken, maar de woning is absoluut de moeite waard. Het zuidelijk georiënteerde tuintje zal je helemaal overtuigen! Als je binnenkomt in de woning, kom je links in de woonkamer. De woonkamer is ruim genoeg voor een salon en een eettafel. De living kijkt met grote ramen en buitendeur uit op de tuin.