Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin op toplocatie vlakbij hartje Hasselt
Hasselt € 285.000
 • EPC 355
 • 3
 • 146 m²
Een instapklare rijwoning… 3 slaapkamers… een zonrijke tuin… en dé ideale ligging vlakbij het Hartje van Hasselt. BINGO! In dit leuke rijhuis in de Anjelierenstraat 23 in het rustige Runkst vink jij moeiteloos alle grote troeven van jouw wenslijst. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1953 op een knap perceel van 2a 2ca. De woning kreeg in 2012 en 2013 een grondige renovatie en ook de afgelopen jaren werden er nog heel wat zaken opgefrist. Je krijgt een hier zo een hedendaagse en volledig instapklare bewoonbare oppervlakte van 146m² groot. We komen de woning binnen via de ruime inkomhal.
nieuw
Zalig, rustig gelegen hoekperceel van 4a 91ca voor HOB in het centrum van Eversel
Heusden-Zolder € 113.950
Is jouw half open droomwoning nog op zoek naar een ruime, zonnige tuin en zeer gunstig gelegen bouwgrond? Dan leg jij wellicht binnenkort de eerste steen op Lot 18 in het Sint-Jacobushof te Eversel. We bevinden ons in het bijzonder rustige Sint-Jacobushof in het centrum van Eversel. Deze leuke bouwgrond heeft een aangename oppervlakte van 4a 91ca. Met een perceelbreedte van 11,33 meter en een comfortabele diepte van 33,89 meter is dit hoekperceel geschikt voor een stijlvolle en hedendaagse half open bebouwing. Zo bouw jij hier binnenkort jouw droomwoning met een maximale bebouwbare oppervlakte van minstens 113,8m² .
nieuw
Prachtig gerenoveerde rijwoning met 4 slaapkamer en weids zicht over Haspengouws landschap
Borgloon € 315.000
 • EPC 150
 • 4
 • 158 m²
Een authentieke charme vanbuiten, een frisse en hedendaagse look vanbinnen. Een vlotte bereikbaarheid vooraan, eindeloze rust en natuur achteraan. Een uitgestrekt landschap om van te genieten, een klein maar fijn tuintje om te onderhouden. Wie steeds op zoek is naar het beste van beide uitersten zal zich zonder enige twijfel onmiddellijk thuis voelen in deze magnifiek gerenoveerde rijwoning op de Sint-Truidersteenweg 244 te Borgloon. We bevinden ons in Borgloon, een prachtig stadje in het befaamde Haspengouwse Landschap.
nieuw
Riante, statige villa (291m2) op gunstig gelegen perceel van 27a 30ca tussen centrum Zutendaal en Genk
Zutendaal € 520.000
 • EPC 226
 • 5
 • 291 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een riante bewoonbare oppervlakte van maar liefst 291m2, een magnifiek groen en uitzonderlijk rustig perceel van 27a 30ca en een bijzonder gunstige ligging vlakbij het centrum van Zutendaal en Genk. Al deze troeven moeiteloos afvinken van jouw checklist, dat doe je in de Genkerweg 10 te Zutendaal. Deze statige villa werd oorspronkelijk gebouwd in 1979. Niet alleen werd deze villa piekfijn en met grote fierheid onderhouden, er werden ook al tal van opfrissingen uitgevoerd.
nieuw
Instapklare gezinswoning op zonnig perceel van 7 are in het landelijke Walshoutem
Landen € 360.000
 • EPC 339
 • 3
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We nemen je graag mee naar Walshoutem, een landelijk dorp op slechts 4 kilometer afstand van het centrum van Landen. In de immer rustige en doodlopende Camille Lenaertsstraat treffen we ter hoogte van nummer 7 een leuk, zonnig perceel van 7a 06ca. De charmante woning die er in 1990 gebouwd werd, kreeg doorheen de jaren al tal van renovaties. Zo werden zelfs zeer recent in 2021 de keuken en in 2022 het terras nog volledig vernieuwd. Een grote troef is hier zeker de plaatsing van heel wat kwalitatieve zonnepanelen.
Te renoveren woning met veel potentieel én 4 slaapkamers in Lommel
Lommel € 160.000
 • EPC 709
 • 4
 • 106 m²
Gelegen op een steenworp van centrum van Lommel en pronkend op een perceel van maar liefst 8a 92ca. Deze uitermate gezellige halfopen bebouwing wacht op jou! Met veel trots nemen we je mee naar deze toplocatie. Op de Luikersteenweg, achter nummer 198 staat dit pareltje klaar om onder handen te nemen. De gezinswoning wacht op een hedendaagse renovatie waarmee je elke ruimte helemaal naar eigen smaak kan vernieuwen, indelen én inrichten.
nieuw
Zeer rustig gelegen split-level woning met 3 slaapkamers op 9a 50ca te Diepenbeek
Diepenbeek € 335.000
 • EPC 254
 • 3
 • 178 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Voor een gerenoveerde, instapklare gezinswoning met drie slaapkamers nemen we je graag mee naar de zeer rustige Kanaalstraat in Diepenbeek. Nummer 10 behoort toe aan een knap, groen perceel van maar liefst 9a 50ca. De split-level woning die er in 1969 op gebouwd werd kreeg doorheen de jaren al tal van renovaties. Zo werden onder andere in 2008 alle ramen vervangen, werd de woning in 2011 grondig geïsoleerd en werd in 2012 het dak volledig vernieuwd.
nieuw
Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers op zonrijk en uiterst groen gelegen perceel nabij Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 330.000
 • EPC 434
 • 5
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Schakkebroek, een uiterst landelijk gelegen gehucht van Herk-de-Stad. Pal in het centrum van deze gezellige en harmonieuze buurt rijden we de opvallend rustige Schoolstraat in. Nummer 67 behoort toe aan een magnifiek, groen perceel van maar liefst 20a 20ca. Sinds 1987 biedt dit zonrijke perceel plaats aan een ruime gezinswoning. De warme charme van de buitenkant vinden we ook terug binnen in de woning. Tegelijkertijd zorgen heel wat opfrissingen binnen voor een hedendaagse en stijlvolle sfeer.
nieuw
Op te frissen woning op knap perceel van 11a 98ca op zeer rustige locatie nabij Lummen
Lummen € 250.000
 • EPC 584
 • 3
 • 161 m²
Op zoek naar een leuke, ruime woning met heel wat potentieel en met een knappe groene tuin? Dan nemen we je graag mee naar Geneiken, een landelijk gehucht centraal tussen het centrum van Lummen en het centrum van Beringen. In de opvallend rustige Geneikenstraat behoort huisnummer 25 toe aan een groen perceel van 11a 98ca. In 1965 werd er een knappe split-level woning met een speelse vorm op gebouwd. Hoewel de woning zeker en vast wat opfrissingen kan gebruiken, zal je al gauw merken dat er heel wat potentieel schuilt achter deze karakteristieke witte gevel. Leuk om te weten is dat er overal in de woning kelder of kruipkelder voorzien werd.
nieuw
Leuke woning met veel potentieel op zonovergoten perceel van 7a 90ca in landelijke Zoutleeuw
Zoutleeuw € 265.000
 • EPC 439
 • 4
 • 136 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke, op te frissen woning met heel wat potentieel? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de Ossenwegstraat 24 in de landelijke en groene stad Zoutleeuw. We bevinden ons op de grens tussen het prachtige Hageland en het befaamde Haspengouw. Zoutleeuw is een landelijk gelegen stad op slechts enkele kilometers afstand van Sint-Truiden. In de immer rustige Ossenwegstraat houden we halt ter hoogte van nummer 24. Deze leuke, vrijstaande woning bevindt zich op een perceel van 7a 90ca.
nieuw
Energiezuinige gezinswoning omgeven door magnifiek groen op vlot bereikbare locatie te Riemst
Riemst € 370.000
 • EPC 87
 • 4
 • 220 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Prachtige gezinswoning? Check! Uitzonderlijk groene ligging? Check! Vlot bereikbaar? Check! Energiezuinig! Check! En zo kan deze stijlvolle gezinswoning ook al jouw andere wensen moeiteloos afvinken. Hangt jouw naam binnenkort fier te blinken op de deurbel van de Boudewijnstraat 4B te Riemst? We bevinden ons centraal tussen het centrum van Riemst en Tongeren in een prachtig woongebied met landelijk karakter. Deze ruime gezinswoning werd gebouwd in 2011 en kent een instapklare bewoonbare oppervlakte van 220m².
nieuw
Leuke gezinswoning met 5 slaapkamers op rustig gelegen perceel van 10 are in centrum Zolder
Heusden-Zolder € 315.000
 • EPC 416
 • 5
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Leuke vrijstaande woning, 5 slaapkamers, zonnige en grote tuin en een rustige ligging. Het zijn enkele zeer gegeerde troeven die zelden allemaal tegelijk terug te vinden zijn in één woning. Maar deze leuke gezinswoning in het centrum van Zolder vinkt ze één voor één moeiteloos af. We bevinden ons in de zeer rustige Holstraat in Heusden-Zolder. Nummer 73 behoort toe aan een wondermooi perceel van maar liefst 10 are.
nieuw
Lichtrijk 2-slpk appartement met magnifieke view en ondergrondse parkeerplaats in centrum Landen
Landen € 139.000
 • EPC 162
 • 2
 • 69 m²
Instapklaar, ruim, zeer lichtrijk, twee slaapkamers, een ondergrondse garage, midden in het stadscentrum. Stuk voor stuk uitzonderlijk, grote troeven. Maar de eerste plaats van deze lange lijst moeten we ontegensprekelijk toekennen aan het magnifieke, weidse zicht over het groene landschap. We bevinden ons in de Ernest Pitonlaan in het centrum van de veelzijdige en dynamische stad Landen. Nummer 2 bus 701 behoort toe aan een leuk, instapklaar appartement op de zevende verdieping. En die hoge ligging brengt ons meteen de eerste en meest exclusieve troef van dit ruime appartement, namelijk het uitzonderlijk weidse uitzicht.
Ideale investering of wonen in pure luxe? Landelijke villa met B&B en luxueuze wellness te Beringen
Beringen € 595.000
 • EPC 192
 • 329 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een bijzonder gunstige investering? Open jij binnenkort een eigen 5-sterren B&B met een magnifieke wellness? Of droom jij van een prachtige, uitzonderlijk luxueuze woning waar het iedere dag als vakantie voelt? Je zal ongetwijfeld instant verliefd worden op de riante, instapklare woning in de Heidestraat 69 in Beringen. Wanneer we door deze immer rustige straat rijden, valt ons oog al snel op deze wondermooie, landelijke villa. De riante woning werd in 2004 gebouwd op een prachtig, zuidelijk georiënteerd perceel van 16a 67ca.
Uitzonderlijk luxueuze en landelijke villa op riant, zonovergoten perceel van 16a 67ca in Beverlo
Beringen € 595.000
 • EPC 192
 • 3
 • 329 m²
Droom jij van een gezinswoning gevuld met fantastische luxe, uitzonderlijk veel ruimte en vooral onevenaarbare rust? Wij hebben de perfecte match voor jou! We doen er zelfs nog een schepje bovenop met een sprookjesachtige, zonovergoten tuin om U tegen te zeggen. Je wordt ongetwijfeld verliefd op dit pareltje in Beringen. In de geweldig rustige Heidestraat valt ons oog op de imposante en vooral landelijke voorgevel achter nummer 69. De fantastische villa staat sinds 2004 te pronken op een dromerig perceel van maar liefst 16a 67ca.
nieuw
Leuke, op te frissen HOB met 3 slaapkamers op zeer rustig gelegen locatie in Eindhout
Laakdal € 215.000
 • EPC 492
 • 3
 • 119 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gezinswoning met veel potentieel, rustig gelegen, ruimte en bereikbaarheid? Al deze geweldige troeven zijn terug te vinden in deze magnifieke halfopen bebouwing. Ben je op zoek naar een geweldige gezinswoning die helemaal naar eigen smaak kan worden opgefrist? Dan staat jouw droomwoning op jou te wachten in Eindhout. In de zeer rustig gelegen woonwijk Heikantstraat rijden we naar nummer 11. Nummer 11 hoort toe aan een magnifieke halfopen bebouwing met ontzettend veel potentieel. Deze leuke woning werd gebouwd in 1969 en heeft haar charmes zeker weten te behouden.
nieuw
Instapklare en hedendaagse gezinswoning mét grote bijbouw op 8a 15ca nabij centrum Tongeren
Tongeren € 349.000
 • EPC 223
 • 4
 • 241 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Vreren, een landelijk dorp vlakbij het centrum van Tongeren. Op de belangrijke Luikersteenweg houden we halt aan een knap perceel van 8a 15ca. Achter deze statige gevel uit 1963 schuilt heel wat meer dan je op eerste zicht zou durven dromen. De woning kreeg de afgelopen jaren dan ook tal van belangrijke renovaties. Zo werden onder andere in 2015 de spouwmuren geïsoleerd, werd in 2017 al het pleisterwerk, alsook de plafonds volledig vernieuwd en werden in 2018 nieuwe cv-leidingen en radiatoren geïnstalleerd.
nieuw
Hoogwaardige en kwalitatieve af te werken ruwbouwwoning op perceel van 4a 51ca in Paal
Beringen € 329.000
 • 3
Een exclusieve ruwbouwwoning met 3 slaapkamers, praktijkruimte, fantastische zonovergoten tuin én de optie om je perceel te verdubbelen. De statige architectenwoning werd opgetrokken met uiterst kwalitatieve materialen en kan morgen al van jou zijn! Met veel trots nemen we je mee naar de rustige Jeugdstraat in het prachtige Paal. Achter huisnummer 38 tref je een zeer exclusieve en af te werken ruwbouwwoning met bewoonbare oppervlakte van 200m2 aan. Je koopt deze unieke woning onder registratiestelsel en krijgt de mogelijkheid tot opvolging van de architect.