Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Mooie & verzorgde gezinswoning (7a 87ca) met drie slaapkamers en zonnige tuin
Heusden-Zolder € 239.000
 • EPC 384
 • 3
 • 122 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een degelijke gezinswoning met drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerde tuin en een garage? Dan is deze woning precies wat je nodig hebt. Dit vrijstaande pand werd gebouwd in 1977 en werd altijd zéér goed onderhouden. Als je binnenkomt, merk je dat meteen. De woning vind je op de Oude Baan in Heusden-Zolder. Je geniet hier dus aan de ene kant van een zeer praktische ligging bij het centrum en aan de andere kant over een zeer residentiële ligging bij de rust. Kortom, deze woning is een prachtige plek voor jou en je gezin! Nieuwsgierig?
nieuw
Bouwgrond vrijstaande woning (10a 71ca) met een zeer kindvriendelijke ligging
Zonhoven € 172.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Beskensstraat staat deze mooie grond te koop van maar liefst 10a 71ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen. De ligging is ideaal voor nieuwe gezinnen. De Beskensstraat is namelijk een rustige straat, maar tegelijk woon je hier op fietsafstand van het centrum van Zonhoven. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 13,55 m. De diepte van het stuk grond bedraagt zo’n 71,48 m. De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een residentiële buurt. Ondertussen woon je hier dichtbij alles wat je zoal nodig hebt (nog geen 3 km van het centrum).
nieuw
Bouwgrond vrijstaande woning (10a 77ca) met een zeer kindvriendelijke ligging
Zonhoven € 178.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Beskensstraat staat deze mooie grond te koop van maar liefst 10a 77ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen. De ligging is ideaal voor nieuwe gezinnen. De Beskensstraat is namelijk een rustige straat, maar tegelijk woon je hier op fietsafstand van het centrum van Zonhoven. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18,20 m. De diepte van het stuk grond bedraagt zo’n 73 m. De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een residentiële buurt. Ondertussen woon je hier dichtbij alles wat je zoal nodig hebt (nog geen 3 km van het centrum).
nieuw
Stijlvol gerenoveerd appartement met twee slaapkamers, terras en zolder
Hasselt € 206.000
 • EPC 385
 • 2
 • 81 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dichtbij de kleine ring van Hasselt vind je dit fris gerenoveerde appartement terug. Het ligt in de Rederijkersstraat, een rustige straat in hartje Hasselt. Je beschikt hier over twee slaapkamers, een westelijk georiënteerd terras en een bewoonbare oppervlakte van 81 m2. Het appartement kreeg dit jaar een volledige make-over. Hierdoor geniet je van een ‘zo goed als nieuw’-bouwappartement! Met tegenwoordig al die nieuwbouwprojecten in Hasselt-centrum zit het vastgoed hier enorm in de lift. Dit appartement is dus absoluut een buitenkans!
nieuw
‘Zo-goed-als-nieuw’-bouwwoning met drie slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin
Beverlo € 310.000
 • EPC 99
 • 3
 • 121 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Rozenkransstraat in Beringen vind je deze knappe ‘zo-goed-als-nieuw’-bouwwoning terug. De woning werd namelijk gebouwd in 2017 en werd slechts een jaar bewoond. Het pand is fris, modern en bevindt zich in een zeer goede staat. Je vindt de woning terug op een mooi perceel van zo’n 374 m2. Je geniet hier van een zalig zuidelijk georiënteerd tuintje en een prachtige, landelijke ligging. De perfecte omgeving om kindjes te laten opgroeien. Nieuwsgierig? De woning bestaat uit een harmonieus nieuwbouwgeheel.
nieuw
Schitterend nieuwbouwappartement | twee slaapkamers, zuidelijk terras & toplocatie
Lummen € 285.000
 • 2
 • 101 m²
Ga naar www.swevers.be/nieuwbouw voor uitgebreide info. Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok A. Het schitterend zuidgerichte terras van maar liefst 16 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde parktuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m².
nieuw
Appartement met twee slaapkamers en ondergrondse autostaanplaats in hartje centrum
Houthalen-Helchteren € 185.000
 • EPC 98
 • 2
 • 87 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen op de Guldensporenlaan vind je dit tweeslaapkamerappartement terug. Het gaat om een tof appartement met een bewoonbare oppervlakte van 87,68 m2 en een bijhorende autostaanplaats. Het appartement werd gebouwd in 1995 en is nog in goede staat. De woonkamer van dit appartement is 26 m2 groot. Een zalige plek om te vertoeven. Aan de voorkant van het appartement geniet je namelijk van grote raampartijen die uitkijken op het pleintje in het centrum van Houthalen met de Sint-Martinuskerk! Je kan de ramen openzetten, zodat je optimaal geniet van het licht.
nieuw
Vrijstaand wonen in een oase van rust op een schitterend perceel van 20a 32ca
Heusden-Zolder € 399.000
 • EPC 664
 • 2
 • 222 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Gravenlaan tussen de grote bomen in het groen vind je dit bijzonder mooie perceel terug. Hier woon je in een oase van rust in de villawijk van Boekt. Een bijzondere plek met stuk voor stuk schitterende huizen. In de Gravenlaan op nummer 1 vind je deze knappe gelijkvloerse woning terug met twee slaapkamers en een losstaande garage met extra ruimte. En dat allemaal op deze toplocatie in Heusden-Zolder. Nieuwsgierig? Het perceel van de woning is zeer ruim. Je geniet hier van een oppervlakte van maar liefst 20a 32ca.
nieuw
Halfopen, te renoveren gezinswoning met zuidelijke oriëntatie op toplocatie
Koersel € 135.000
 • EPC 724
 • 4
 • 182 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Motstraat in Beringen vind je dit te renoveren pand terug. Het gaat om een halfopen woning die perfect in te richten is als een toffe gezinswoning met een zuidelijk georiënteerd tuintje op een toplocatie vlakbij het centrum van Beringen. De woning heeft absoluut een karakteristieke gevel. De woning werd gebouwd in 1930, waardoor je geniet van een bijzondere gevelversiering. Kijk maar goed! Je vindt deze woning terug op een mooi perceel van zo’n 5a 76ca groot. Momenteel bedraagt de bewoonbare oppervlakte 182 m2.
nieuw
Zeer verzorgde gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Houthalen-Helchteren € 285.000
 • EPC 316
 • 3
 • 254 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Groenstraat en de Bromweg vind je deze knappe gezinswoning terug. Het gaat om een woning die altijd zeer netjes werd onderhouden. De woning is een split-levelpand, waardoor je geniet van een tof niveauverschil tussen leef- en slaapkamers. Ook de ligging is absoluut een troef. Je geniet enerzijds van de rust in de buurt dankzij de doodlopende straat en de residentiële wijk. Anderzijds woon je hier vlakbij belangrijke uitvalswegen voor vlot woon- en werkverkeer. Nieuwsgierig? De prachtige voortuin leid je naar de voordeur.
nieuw
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers & zuidwestelijke oriëntatie
Koersel € 285.000
 • EPC 287
 • 3
 • 178 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel in de Meigoorstraat vind je deze vrijstaande gezinswoning terug. Het gaat om een woning die gebouwd werd in 2003. Hierdoor geniet je van alle moderniteiten. De woonst is ideaal voor gezinnetjes. Je geniet hier namelijk van drie slaapkamers, van een topligging in Koersel én van een zuidwestelijk georiënteerd tuintje. De Meigoorstraat is een zeer fijne plek om te wonen dankzij de perfecte combinatie van rust om je heen en het centrum op wandelafstand! Kortom, ideaal om een gezellig nest uit te bouwen voor jou en de kinderen. Je komt binnen in de entree.
nieuw
Authentiek en uniek: vrijstaande mijnwoning in Beringen
Beringen € 395.000
 • EPC 487
 • 6
 • 290 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bijzonder wonen? Dat kan op de Koolmijnlaan van Beringen. Niet toevallig staat deze authentieke woning tegenover de mijn van Beringen. Dit prestigieuze pand werd gebouwd in 1927 voor de huisvesting van mijningenieurs. Deze woning was natuurlijk voorzien voor iemand met een hoge functie. De architectuur De uniciteit van dit pand spreekt meteen aan. Dit pand is namelijk één van de twee open bebouwingen die je toegang biedt tot het schitterende Kioskplein. Nieuwsgierig? Een groot voordeel van deze woning is dat het zijn authenticiteit volledig bewaard heeft.
nieuw
Prachtig gerenoveerde rijwoning met achterliggend magazijn (90m²) in het centrum
Ham € 329.000
 • EPC 143
 • 3
 • 289 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stel: een huis krijgt een make-over van een handige Harry en een interieurarchitect. Wel, dan krijg je dit: een stijlvolle woning met oog voor gerieflijkheid en warme gezelligheid. De Dorpsstraat 13 werd omgetoverd tot een prachtige woning waarin een gezellig thuisgevoel overheerst. Je vindt deze woning terug in het centrum van Ham. Dit voormalige winkelpand met magazijn/garage van 90 m2 biedt veel ruimte: drie slaapkamers (met mogelijkheid tot meer) en plek genoeg voor een vrij beroep of praktijk.
nieuw
Luxueus, ruim wonen op een schitterend perceel (19a 18ca) met zwembad
Heusden-Zolder € 385.000
 • 3
 • 216 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je op zoek bent naar een ruime woonst op een perfect bereikbare locatie met een prachtige tuin, dan ben je hier helemaal op het juiste adres. Deze knappe vrijstaande woning vind je terug in Heusden-Zolder op de Ringlaan. Het gaat om een gelijkvloers pand met drie slaapkamers (en de mogelijkheid tot meer), een dubbele garage, een zalige veranda en een prachtige tuin met zwembad. Het pand werd gebouwd in 1975, het werd altijd zeer goed onderhouden en voorzien van de nodige opfrissingswerken. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de ruime inkomhal. Links wandel je het leefgedeelte binnen.
nieuw
Ruime, zuidelijk georiënteerde gezinswoning met vier slaapkamers op topligging
Kuringen € 329.000
 • EPC 156
 • 4
 • 196 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze lichte, ruime en fantastisch gelegen gezinswoning vind je terug in de Langvennestraat in Kuringen. Deze halfopen woning geniet van een zuidelijke oriëntatie, zonnepanelen, vier slaapkamers en een uitpandige garage. De ligging is absoluut een grote troef. Je woont hier zeer rustig in een landelijke omgeving. Tegelijkertijd woon je hier vlakbij het centrum van Hasselt en de autostrade voor een zeer vlotte verbinding. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree met vestiaire en gastentoilet. Links vind je het leefgedeelte terug.
nieuw
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers op een landelijke ligging
Leopoldsburg € 237.000
 • EPC 222
 • 3
 • 115 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Hoekstraat op nummer 29 vind je deze knappe woonst terug. Het exterieur van de woning toont alvast de gezelligheid en het rustieke karakter van het pand. Deze woonst biedt drie slaapkamers, een aangename tuin en bovenal een zalige buurt om met jouw gezinnetje te wonen. Aan de ene kant van de straat kom je uit in het centrum van Heppen, aan de andere kant wandel je zo de natuur in. Aan deze woonst werden recent vele opknappingswerken verricht. Je kan hier dus genieten van een volledig instapklare woning waar reeds veel kosten aan zijn gedaan. Hoekstraat nummer 29 is ready to be yours!
nieuw
Bouwgrond (10a 7ca) voor open bebouwing of twee halfopen met zuidelijke oriëntatie
Koersel € 169.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op deze schitterende locatie vind je een knap stuk bouwgrond van maar liefst 10a 7ca groot terug. Het gaat hier om één lot met de mogelijkheid om te verkavelen naar 2 HOB. Zie bijgevoegd plannetje met voorstel tot verkaveling. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt bijna 31,46 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 36,03 m. Jouw toekomstige gevelbreedte bedraagt 18,32 m of twee keer 9,16 m. De bouwdiepte bedraagt 17 m. De bouwgrond geniet van een perfecte zuidelijke oriëntatie. Zo geniet je hier optimaal van de zon. De ligging van dit perceel is zeer aangenaam.
nieuw
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en stadstuin
Leopoldsburg € 229.000
 • EPC 243
 • 3
 • 201 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlak aan het centrum van Leopoldsburg vind je deze halfopen woning terug. Het gaat om een zeer aangename gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 201 m2. De woning beschikt over drie slaapkamers, een zalig stadstuintje en een garage. Beneden werd het pand volledig gerenoveerd. Op de bovenverdieping werd alles alvast klaargezet, maar de afwerking moet op sommige plaatsen nog gebeuren. Geen zorgen, de grote werken werden al uitgevoerd. Nieuwsgierig? De buitenkant van de woonst oogt alvast zeer mooi en netjes afgewerkt. Je komt binnen in de hal.