Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Instapklaar handelspand met woonst op commerciële top ligging in Hasselt
Hasselt € 445.000
 • 299 m²
We bevinden ons in de Banneuxstraat 1, een TOP locatie in Hasselt. Op een perceel van 5a en 35ca staat dit knappe handelspand met woonst. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 299 m². De instapklare handelsruimte heeft een oppervlakte van 170m² en het woongedeelte heeft een oppervlakte van 129 m². Het pand werd gebouwd in 1961 en kreeg doorheen de jaren al heel wat opknapwerken. De ingang van het woongedeelte is volledig gescheiden van de ingang van het handelspand. Deze kunnen dus apart verhuurd of gebruikt worden. In 1999 werd het woongedeelte volledig opgeknapt.
nieuw
Knappe split level woning met 3 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 7a 14ca
Ham € 235.000
 • 3
 • 130 m²
Op een mooi en rustig perceel van 7a 14ca in Ham treffen we deze knappe split level woning met drie slaapkamers. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 130m² en biedt nog heel wat potentieel. De vlotte bereikbaarheid maakt van deze woning de ideale plek voor een gezin dat op zoek is naar een vlotte woon- werkverbinding. De woning werd gebouwd in 1965 en kreeg doorheen de jaren de nodige opfrissingen. In 1992 werden de vloeren vernieuwd en in 2000 werden nieuwe radiatoren, boiler, ramen, buitendeur en keuken geplaatst.
nieuw
Recente gezinswoning (288 m²) met 3 grote slaapkamers
Koersel € 398.000
 • EPC 120
 • 3
 • 288 m²
Deze knappe, instapklare woning uit 2015 ligt in de Schrikheidestraat in Koersel en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 288 m². Op minder dan een kilometer bevinden zich supermarkten, de stedelijke basisschool en de welgekende cinemazaal “The Roxy”. Binnen een straal van 5 kilometer geniet je van de mooie natuur van de Vallei van de Zwarte Beek of van een dagje winkelen in Heusden of Beringen. In minder dan 10 minuten zit je zowel op de E313 als op de E314. Op het gelijkvloers vinden we de inkom, het toilet, de woonkamer, de open keuken, de berging en de garage.
nieuw
Gezellige Bed & Breakfast op prachtig perceel met schuur (60 m2) en magazijn (240 m2)
Beverlo € 370.000
 • EPC 263
 • 6
 • 353 m²
In het gezellige Limburg met zijn wandel- en fietsroutes en zijn knappe landschappen, bloesems en fruitgaarden, vind je deze toffe Bed & Breakfast terug met als motto: gewoon gezellig! De huidige eigenaren starten een nieuwe B&B in Wallonië en zoeken voor deze prachtige plek in Beverlo nieuwe eigenaars. De Bed & Breakfast heeft drie gastenkamers, een schitterende tuin met zwembad en je geniet hier van een zeer grote schuur (60 m2) en een magazijn (240 m2) boordevol potentieel. Deze prachtige plek in Beringen is ideaal voor evenementen, feesten, verblijf en zo veel meer!
nieuw
Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en volledig vernieuwde keuken
Paal € 279.000
 • EPC 226
 • 3
 • 137 m²
Midden in de 'bloemenwijk' in Paal vinden we in de Tulpenlaan deze halfopen bebouwing terug. Het pand is in goede staat - met zelfs een gloednieuwe keuken als orgelpunt - en beschikt over drie slaapkamers en een gezellige tuin. Ook de gunstige ligging vormt zeker een extra troef! Achter de voordeur schuilt een inkomhalletje met een gastentoilet, een trap die leidt naar boven en een deur die uitkomt in de woonkamer. Die living van 30 m² vormt een gezellig geheel met de open keuken van 17,5 m².
nieuw
Gezellig woonhuis (353 m2) op prachtig perceel met schuur (60 m2) en magazijn (240 m2)
Beverlo € 370.000
 • EPC 263
 • 6
 • 353 m²
In de Heilig Hartstraat vind je dit prachtige woonhuis terug. Het gaat om een vrijstaande woning met heel wat ruimte voor grote gezinnen! Je vindt hier maar liefst zes slaapkamers, een schitterende en zonnige tuin en een zwembad. Bovendien biedt dit woonhuis nog heel wat potentieel. Je beschikt hier namelijk over een zeer grote schuur van zo’n 60 m2 groot en over een magazijn van zo’n 240 m2 groot. Zo kan je hier dus makkelijk een vrij beroep uitoefenen. Het pand werd gebouwd in de jaren 50 en onderging in 2013 een heuse renovatie. Alles is volledig in orde.
nieuw
Ruime woning met kantoor- of praktijkruimte in hartje Leopoldsburg
Leopoldsburg € 289.000
 • EPC 328
 • 4
 • 315 m²
Voor dit pand in het hartje van Leopoldsburg liggen de mogelijkheden voor het grijpen. Er is een handelsruimte voorzien, waardoor het perfect dienst kan doen als kantoor, kinépraktijk of beautysalon. Maar het is ook zeker een optie om het gewoon als woonhuis te laten erkennen. De woning is alleszins ruim genoeg en zit vol potentieel om er helemaal je eigen ding van te maken. De praktijkruimte omvat zo'n 88 m², maar kan eventueel nog worden uitgebreid. De inpandige garage werd namelijk zo ontworpen dat ze makkelijk om te bouwen is tot bewoonbare oppervlakte, waardoor je de benedenverdieping naar believen kan inrichten.
nieuw
Te renoveren woning op mooi perceel van 8a 43ca
Kortessem € 119.000
 • EPC 943
 • 230 m²
In de Tongersesteenweg in Kortessem treffen we deze woning uit 1951. Deze te renoveren woning ligt op een uniek perceel van maar liefst 8a 43ca. De aankoop van deze woning kent niets dan voordelen. De huidige eigenaars overhandigen je graag de zeer knappe bouwplannen die begin februari ook de nodige bouwvergunningen krijgen. Deze plannen benutten overigens het maximale toegelaten bouwvolume met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 230 m². In de nieuwe plannen vinden we gelijkvloers een woonkamer van 45 m² en een grote open leefkeuken. Beide ruimtes hebben een geweldig zicht op de grote tuin.
nieuw
Te renoveren woning op mooi perceel van 8a 43ca
Kortessem € 119.000
 • EPC 943
 • 230 m²
In de Tongersesteenweg in Kortessem treffen we deze woning uit 1951. Deze te renoveren woning ligt op een uniek perceel van maar liefst 8a 43ca. De aankoop van deze woning kent niets dan voordelen. De huidige eigenaars overhandigen je graag de zeer knappe bouwplannen die begin februari ook de nodige bouwvergunningen krijgen. Deze plannen benutten overigens het maximale toegelaten bouwvolume met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 230 m². In de nieuwe plannen vinden we gelijkvloers een woonkamer van 45 m² en een grote open leefkeuken. Beide ruimtes hebben een geweldig zicht op de grote tuin.
nieuw
Gezinswoning met drie slaapkamers op zuidoostelijk georiënteerd perceel (9a 37ca)
Lummen € 230.000
 • EPC 850
 • 3
 • 144 m²
Zoek jij een gezinswoning met 3 slaapkamers in Lummen? Dan ben jij binnenkort wellicht de nieuwe eigenaar van de Genenbosstraat 144. Deze vrijstaande woning werd gebouwd in 1961 en kreeg in +- 2000 al een nieuwe dakstructuur en een nieuwe roofing. De op te frissen woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 144 m². Wanneer je binnenkomt in de ruime inkomhal, met gastentoilet, zie je meteen dat de woning heel wat potentieel heeft. De woonkamer, gelegen aan de linkerkant, geniet van een zeer lichtrijk en ruim gevoel dankzij de grote raampartijen. De charmevolle kachel zorgt voor een aangename warmte in de hele ruimte.
nieuw
Welness of praktijk (433 m2) met tuin op top locatie!
Zonhoven € 349.000
 • EPC 318
 • 4
 • 433 m²
Het pand beschikt over een schitterende sauna. Klanten komen via de kleedkamers rechtstreeks in de wellness. Eerst vind je een grote relaxruimte terug, een zalige plek om te vertoeven met een open haard. In deze relaxruimte vind je ook een klein keukentje terug. Verder bestaat de wellness nog uit een binnenzwembad (6 m op 4 m), een sauna (voor 9 personen) en een Turks stoombad. Bovendien vind je binnen nog een apart toilet en twee douches. Ook buiten kan je hier heerlijk ontspannen. De tuin is zo’n 300 m2 groot, dankzij de diepte en dankzij het groen geniet je hier van heel wat privacy. Buiten vind je ook de jacuzzi.
nieuw
Prachtig appartement van 2012 met 2 slaapkamers en zalig terras van 36m²
Heusden-Zolder € 268.000
 • EPC 198
 • 2
 • 129 m²
Prachtig appartement met twee slaapkamers in Heusden-Zolder zoekt nieuwe eigenaar en jij kan de gelukkige zijn. Dit moderne appartementsgebouw werd gebouwd in 2012 en is dus conform de moderne bouwvoorschriften. Het stijlvolle appartement, gelegen op de eerste verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 129 m². Wanneer je binnenkomt valt de mooie afwerking en de lichtrijke sfeer je meteen op. Je hebt aan de rechterkant onmiddellijk een eerste berging. Dit is zeer handig om je jas direct op te bergen. De tweede extra berging kan gebruikt als was- of bergplaats.
nieuw
Charmante gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden en prachtig uitzicht op natuurgebied
Zonhoven € 256.000
 • EPC 387
 • 3
 • 133 m²
Deze charmante instapklare woning, gelegen in de Molenschansweg te Zonhoven, beschikt over enkele mooie troeven én het potentieel om er nog een aantal bij te creëren. Het huis ligt pal in een pittoreske, rustige en groene omgeving. Met drie slaapkamers vormt ze dus de ideale gezinswoning. In de gezellig ingedeelde leefruimte van 29 m² is onder meer een open haard aanwezig om nog wat extra sfeer te kunnen brengen. Dankzij de grote ramen met brede vensterbanken kan je volop genieten van overvloedige lichtinval en de natuur in de omgeving.
nieuw
Mooie gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op 8a72ca in Heppen
Heppen € 245.000
 • EPC 401
 • 3
 • 153 m²
Op een boogscheut van het centrum van Leopoldsburg vinden we deze knappe instapklare woning uit 1979. De volledig gelijkvloerse woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 153 m². Wanneer je binnenkomt in de ruime inkomhal, met gastentoilet, merk je meteen dat de woning met fierheid en zorg onderhouden werd. De woonkamer, gelegen aan de rechterzijde van de inkom, heeft een oppervlakte van 35 m² en profiteert van een zeer aangename lichtinval dankzij de grote raampartijen. De kachel zorgt voor een gezellige sfeer en een zalige warmte in de hele woonkamer. Vanuit de eetkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin.
nieuw
Ruime woning met 3 slaapkamers, zuid georiënteerde tuin en achterliggend bos
Koersel € 255.000
 • EPC 595
 • 3
 • 239 m²
Droom je van een woning op een toplocatie in Koersel? Steek je graag de barbecue aan in je zonovergoten zuidelijk georiënteerde tuin? Dan heb je geluk want deze woning in de Pijnboomstraat 15 zoekt een nieuwe eigenaar. Je krijgt hier een woning op een perceel van 11a32ca en een achterliggend bos van 23a16ca. De woning werd gebouwd in 1965 en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 239m². De volledige woning is gelijkvloers en je geniet in elke ruimte van een aangename lichtinval naar binnen en een mooi zicht naar buiten.
nieuw
Ruime, vrijstaande gezinswoning te renoveren op een knap perceel (9a 12ca)
Heusden-Zolder € 209.000
 • EPC 987
 • 3
 • 172 m²
Op het Grootven vind je deze vrijstaande, te renoveren woning terug. Het gaat om een ruime gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 174 m2 groot. De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime tuin en heeft bovenal een ideale ligging. Je woont hier namelijk in Boekt, in een doodlopend straatje, zeer dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Bovendien vind je in de buurt alles wat je dagelijks nodig hebt. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Aan de linkerkant vind je de living terug. Dit is een grote woonkamer van maar liefst 32 m2 groot.
nieuw
Knusse woning met drie slaapkamers in rustig straatje
Beringen € 195.000
 • EPC 474
 • 3
 • 127 m²
Deze halfopen bebouwing in de Pieter Bruegelstraat in Beringen heeft een ideale ligging: vrijwel volledig in het hartje van het stadscentrum, maar toch weggestopt in een rustig straatje achterin. Het is een knusse woonst, maar met drie slaapkamers en een tuin is het er ongetwijfeld aangenaam vertoeven voor zowel singles en koppels als voor jonge gezinnen. Met een grondoppervlakte van 658 m² herbergt deze woning heel wat potentieel. De leefruimte baadt in het licht dankzij een groot venster aan de straatkant en een aangrenzende veranda aan de achterzijde.
nieuw
Knappe commerciële ruimte met luxueuze woonst (275 m2), tuin & parking
Heusden-Zolder € 435.000
 • 2
 • 275 m²
In de Zandstraat in Bolderberg vind je op de hoek met de Waterlozenstraat deze ruime woning met commerciële ruimte terug. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 275 m2. Momenteel werd de benedenverdieping ingericht als commerciële ruimte, op de bovenverdieping vind je de privé-ruimte terug. Zo kan je hier wonen en werken gemakkelijk combineren. De huidige splitsing van werk en privé kan zonder grote verbouwingswerken aangepast worden naargelang de behoeftes! Nieuwsgierig? Commerciële ruimte Een eerste belangrijk punt: parkeerplaatsen. Voor dit pand vind je voldoende parkeerruimte terug.