Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Bedrijfspand 755 m² groot met dakappartement 171 m² op vlot bereikbare ligging
Hasselt € 410.000
 • EPC 270
 • 171 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op dit adres vind je een zeer ruim handelspand van maar liefst 755 m2 groot met werkplaats, magazijn en opslagruimte. Boven vind je nog een knap dakappartement van 171 m2 groot. Zo kan je werken en wonen goed combineren of je kan het appartement verhuren. Of: je kan dit eigendom als projectgrond kopen om er volledig je eigen ding mee te doen. Kortom, heel wat oppervlakte, heel wat potentieel. Dit ruime pand werd gebouwd in de jaren 50. In 1962 werd het dakappartement volledig ingericht. De huidige eigenaars hebben in 2009 het magazijn nog uitgebreid.
nieuw
Landelijk gelegen hoevewoning met zuidwestelijke oriëntatie op perceel van 31a 47ca
Herk-de-Stad € 290.000
 • EPC 385
 • 3
 • 236 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Korpse straat in Herk-De-Stad vind je deze halfopen woning terug. Het gaat om een ruime gezinswoning op een knap perceel van maar liefst 31a 47ca groot. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en heeft een knappe tuin. Bovendien woon je hier zeer rustig en landelijk. Kortom, een zalige plek voor jou en je gezin. Je komt binnen in de ruime inkomhal. Aan de rechterkant van de woning vind je de living terug. Deze is 37 m2 groot en werd ingericht in een praktische L-vorm. Zo kan je hier leuke hoekjes inrichten! Naast de living vind je de keuken.
nieuw
Eigentijdse & ruime villa met polyvalent potentieel op prachtige locatie
Heusden-Zolder € 997.000
 • EPC 126
 • 7
 • 482 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Helemaal boven in de bekende, groene en luxueuze wijk de Sterrenwacht in Bolderberg vind je deze polyvalente villa terug. Het gaat om een pand met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 482,16 m2. Het pand beschikt hierdoor over heel wat potentieel voor verschillende bestemmingen. De ligging van deze villa is een zeer grote troef. Je woont hier namelijk tegen Circuit-Zolder en in de toekomst tevens vlakbij de indoor wielerpiste. Het pand werd gebouwd in 2011. Hierdoor geniet deze woning van alle moderniteiten en absoluut van een eigentijdse look.
nieuw
Moderne gezinswoning met drie slaapkamers, inpandige garage & zuidwestelijk georiënteerde tuin
Heusden-Zolder € 369.000
 • EPC 201
 • 3
 • 222 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Sint-Maartenlaan in Heusden-zolder vind je deze vrijstaande gezinswoning terug. Het gaat om een moderne woning die gebouw werd in 2010. Je geniet hierdoor van alle moderniteiten en voorzieningen. De woning beschikt over drie slaapkamers, heeft een inpandige garage en profiteert van een zuidwestelijk georiënteerde tuin. Bovendien woon je hier zeer centraal in Heusden-Zolder met de supermarkt, de school en de bakker dicht in de buurt. Kortom, dit pand heeft alles te bieden voor een gezin dat graag comfortabel wil wonen! Nieuwsgierig?
nieuw
OPENDEURDAG 26/10/2019 van 13 uur tot 17 uur | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst
Heusden-Zolder € 475.000
 • EPC 320
 • 5
 • 262 m²
Terwijl je een woordje uitleg krijgt over het pand, kan je genieten van typische Spaanse tapas en een sprankelende cava. In een aangename sfeer met een hedendaags interieur en de gezelligheid van de gashaard zal je je snel thuisvoelen in deze knappe villa in het mooie Bolderberg. Benieuwd naar de plannen hoe deze Spaanse villa ook omgetoverd kan worden tot een moderne woning aan de buitenzijde? Wij hebben de schetsen! Kom zeker langs om deze sfeer op te snuiven, wie weet is dit jouw nieuwe woonst! Inschrijven kan via Facebook of mits een verwittiging per telefoon op het nummer 011 255 155.
nieuw
Recent duplex appartement met 3 slaapkamers vlakbij het centrum
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • EPC 123
 • 3
 • 166 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking. Inclusief een ondergrondse garage en een groot buitenterras waar je een echt tuingevoel kan beleven. Het recente gebouw dateert van 2010, hier tref je dus nog een nieuwbouw gevoel aan!
nieuw
Recent duplex appartement met 3 slaapkamers op 2 km van E314
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • EPC 101
 • 3
 • 166 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking. Inclusief een ondergrondse garage en een groot buitenterras waar je een echt tuingevoel kan beleven. Het recente gebouw dateert van 2010, hier tref je dus nog een nieuwbouw gevoel aan!
nieuw
Ruime handelsruimte (120 m2) in het centrum van Koersel
Koersel € 195.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Koersel staat een modern handelspand te koop. Met zijn grote etalage van 8 meter lang springt het pand direct in het oog. Het pand werd gebouwd in 2000 en geniet daarom van een moderne inrichting. De handelsruimte is perfect in te richten als winkel, als kantoor, maar ook als dokters- of tandartsenpraktijk is dit uitermate geschikt. De oppervlakte van de ruime handelsruimte is 80 m2 groot. Hier bovenop vind je nog een bureau van 16,60 m2, een berging van 14,40 m2, een keukentje en een toilet. De handelsruimte is volledig instapklaar. Je kan hier direct starten!
nieuw
Charmante, vrijstaande & ruime gezinswoning met vijf slaapkamers dichtbij centrum
Beringen € 239.000
 • EPC 528
 • 5
 • 195 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze charmante woning vind je terug in de Motstraat. Het gaat om een zeer ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 195 m2. Je vindt hier dan ook vijf slaapkamers terug. Dit maakt deze gezellige thuis de ideale plek voor grote gezinnen! De woning beschikt verder over een zijtuin en over een losstaande garage. Bovendien is de ligging zeer aangenaam. Je woont hier namelijk in een residentieel straatje, dichtbij het centrum van Beringen. Nieuwsgierig? Het klassieke exterieur van de woning is statig en spreekt meteen aan! Je komt binnen in de entree.
nieuw
Vrijstaande gezinswoning met zuidelijke oriëntatie op mooi perceel van 10a 73ca
Ham € 299.000
 • EPC 527
 • 3
 • 143 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Merelstraat in Ham vind je deze open bebouwing terug. Het gaat om een knappe gezinswoning met drie slaapkamers op een mooi perceel. De perceelgrootte van dit pand bedraagt namelijk maar liefst 10a 73ca. Je geniet hier bovendien van een optimale zuidwestelijke oriëntatie. De woning beschikt over zonnepanelen, heeft een inpandige garage en nog een carport en profiteert boven van een airconditioning. Kortom, deze woning beantwoordt aan al jouw verlangens! Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Je merkt meteen dat deze woning netjes en verzorgd gerenoveerd werd.
nieuw
Modern & gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, autostandplaats en tuintje
Heusden-Zolder € 229.000
 • EPC 83
 • 2
 • 78 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Astridlaan in Heusden-Zolder vind je dit moderne appartement terug. Het appartement is gelijkvloers gelegen, beschikt over twee slaapkamers en heeft een ondergrondse autostaanplaats. Bovendien geniet je hier van een zalig, zuidoostelijk georiënteerd tuintje. Het appartement werd gebouwd in 2017, hierdoor profiteert deze bouw van alle nodige moderniteiten. De ligging van het appartement is trouwens zeer gunstig. Je woont hier namelijk vlot bereikbaar en tegelijk geniet je hier van een rustige omgeving. Nieuwsgierig?
nieuw
Knappe villawoning boordevol comfort met vier slaapkamers en gezellige tuin
Heusden-Zolder € 515.000
 • EPC 187
 • 4
 • 308 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze knappe villawoning in perfecte staat vind je terug in de Acht Meilaan in Heusden-Zolder. Het gaat om een ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 308 m2. Dit is bijgevolg een ideale plek voor een groot gezin dat op zoek is naar een instapklare woning met de nodige luxe! Bovendien is de tuin van de woning schitterend aangelegd, profiteer je van een inpandige garage en geniet je van een aangename ligging dichtbij alles wat je zoal nodig hebt. Benieuwd naar dit totaalplaatje? Je komt binnen in een schitterende inkomhal: een hartelijk welkom.
nieuw
Gelijkvloers & vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers op schitterende locatie
Hasselt € 332.000
 • EPC 502
 • 3
 • 128 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je houdt van groene vergezichten, maar wil tegelijk dichtbij de stad wonen? Vaak sluit het één het ander uit. Maar bij deze vrijstaande woning geniet je van beide voordelen. Aan de voorkant kijk je uit op de weilanden. Ondertussen woon je hier vlakbij het centrum van Hasselt. Deze gelijkvloerse woning beschikt over drie slaapkamers, een aangename tuin en bovenal over een topligging. Bovendien werd de woning volledig geïsoleerd en profiteer je hier van een gunstige EPC-waarde. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Aan de rechterkant vind je de leefruimte terug.
nieuw
Moderne gezinswoning met drie slaapkamers en zuidelijke oriëntatie
Zonhoven € 339.000
 • EPC 93
 • 3
 • 139 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven vind je deze nieuwe woning die gerealiseerd werd in 2014. Op het Buitenhof is het absoluut zalig wonen. Je woont hier rustig, gezellig en zeer aangenaam. Je vindt hier veel jonge gezinnetjes, een leuke speelstraat en tegelijk woon je hier vlot bereikbaar. Op huisnummer 24 vind je dit leuke woonhuis terug. Het gaat om een ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 139,65 m2.
nieuw
Vrijstaande boerderijwoning op uniek & breed perceel van 21a 97ca
Koersel € 339.000
 • EPC 470
 • 3
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Vliegeneindestraat op nummer 51 vind je deze knappe boerderij op een schitterend perceel terug. Het perceel van dit pand heeft een breedte van maar liefst 61 meter. Dit zorgt ervoor dat deze eigendom heel wat potentieel biedt voor zowel ontwikkelaars als voor nieuwe bewoners. De totale perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 21a 97ca. Het pand zelf beschikt over drie slaapkamers, een inpandige garage en een grote zolderruimte met nog heel wat potentieel. Nieuwsgierig? Deze boerderij werd gebouwd in 1942 en straalt heel wat authenticiteit uit.
nieuw
Vrijstaande & op te knappen gezinswoning op schitterend perceel (14a) met zicht op ‘t groen
Kortessem € 215.000
 • EPC 695
 • 3
 • 120 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de poort van Haspengouw vind je deze vrijstaande woning terug. Het gaat om een ruime woning op een groot perceel van maar liefst 14 are groot. De woning heeft een zuidelijk georiënteerde tuin en geniet van een prachtig zicht op Haspengouws, agrarisch gebied. Bovendien beschikt de woning over drie slaapkamers, ideaal voor een startend gezinnetje! Nieuwsgierig? De woning heeft een statig exterieur met een voortuin die je meteen verwelkomt. Je komt binnen in de hal. Je vindt beneden een zeer ruime woonkamer van 29,68 m2 groot. Naast deze living zie je de keuken.
nieuw
Gezellige & volledig gelijkvloerse woonst met drie slaapkamers op zeer gunstige locatie
Heusden-Zolder € 239.000
 • EPC 436
 • 3
 • 148 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kleine Venstraat vind je deze gezellige woning terug. Het gaat om een gelijkvloerse woonst met drie slaapkamers, een knappe veranda en een aangename tuin. De woning ligt op een mooi perceel van 6a 98ca groot en beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van 148 m2. De ligging van deze woning is absoluut een grote troef. Je woont hier namelijk dichtbij belangrijke uitvalswegen. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Aan de rechterkant vind je het leefgedeelte terug. Deze bestaat uit een zeer grote living met halfopen keuken.
nieuw
Te renoveren | Halfopen gezinswoning op rustige ligging vlakbij centrum (9a 82ca)
Heusden-Zolder € 178.000
 • EPC 556
 • 3
 • 140 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Oude Baan en De Rieten vind je deze halfopen woning terug. Het pand ligt op een mooi perceel van 9a 82ca groot. Dankzij de hoekligging, profiteer je hier van een aangename toegang tot de woning. De woning werd gebouwd in 1951 en dient gerenoveerd te worden. Niettemin heeft dit pand heel wat potentieel. Enerzijds dankzij de mooie omgeving, anderzijds dankzij de knappe perceeloppervlakte en de aangename westelijke oriëntatie. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Beneden beschikt het pand over een woonkamer met aansluitend een aparte salon.