Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Lichte hoekwoning met praktijkruimte in centrum Beringen
Beringen € 195.000
 • EPC 247
 • 2
 • 151 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Midden in het gezellige centrum van Beringen staat een knappe hoekwoning te koop met een praktijkruimte. Het pand werd gebouwd in 1992, maar dit jaar kreeg de woning een make-over. Je geniet hier van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 151,73 m2 met twee slaapkamers en een zuidelijk georiënteerd terras. Nieuwsgierig? Je vindt de woning terug op de hoek van de Brouwersstraat, een straat middenin het centrum van het gezellige Beringen.
nieuw
Thuiskomen op vakantie | Exclusieve hoeve op prachtig perceel in de natuur (3ha 21a 61ca)
Lummen € 925.000
 • EPC 153
 • 8
 • 650 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Exclusief wonen in een unieke villa op een prachtig domein van 3ha 21a 61ca groot? Bij de eerste stap op dit knappe eigendom krijg je meteen het gevoel dat je ‘thuiskomt op vakantie’. De knappe buitenruimte en dit luxe interieur lenen zich perfect voor accomodatiedoeleinden. De bewoonbare oppervlakte is bijna 600 m2 groot. Je vindt hier maar liefst acht ruime slaapkamers, vier badkamer, imposante leefruimtes en extra kamers boordevol potentieel. Als een verborgen parel, zie je het pand op het straatbeeld niet direct staan. Je bereikt de villa namelijk via een privé-wegje.
nieuw
Gelijkvloers & instapklaar wonen | Appartement met 2 slaapkamers in Heppen
Heppen € 159.000
 • EPC 421
 • 2
 • 103 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Heppen staat een gerenoveerd, gelijkvloers appartement te koop. Het gaat om een appartement met twee slaapkamers en een autostandplaats voor de deur. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 103 m2. Het appartementsgebouw werd geplaatst in 1977, maar in 2010 kreeg dit appartement een heuse make-over. Nieuwsgierig? Twee openslaande deuren verwelkomen je in de living. Een lichte en aangename ruimte met een oppervlakte van 30 m2.
nieuw
Open bebouwing in Bolderberg met drie slaapkamers in kindvriendelijke omgeving
Heusden-Zolder € 269.000
 • EPC 642
 • 3
 • 170 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Zie je jezelf wonen op het einde van een leuke doodlopende straat, met een pleintje waar de kinderen veilig kunnen spelen? Zie je jezelf in het prachtige, residentiële Bolderberg wonen? Dichtbij supermarkten, scholen en op enkele kilometers van zowel de E313 als de E314? Alles dichtbij en ideaal qua woon-werkverkeer. Af en toe eens winkelen in Hasselt? Vanuit de Kuilberg, waar deze charmante open woning gebouwd is, sta je op 10 minuutjes in het midden van het centrum.
nieuw
Halfopen woning met zuidelijke oriëntatie en gunstige ligging nabij Heusden-Centrum
Heusden-Zolder € 180.000
 • 3
 • 164 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze halfopen bebouwing werd neergezet in 1961. De huidige eigenaren zijn nog steeds de eerste eigenaren die het huis bouwden. Dat betekent dat ze hun huisje altijd goed onderhouden hebben, maar het nu wel aan een renovatie toe is. De woning is een echte gezinswoning en heeft een bewoonbare oppervlakte van 164 m2 met drie slaapkamers, zuidelijk georiënteerd tuintje en een vrijstaande garage. Nieuwsgierig? De woning heeft beneden een zeer grote living van 47 m2 groot.
nieuw
Authentieke karakterwoning | Volledig gerenoveerd herenhuis in centrum Leopoldsburg
Leopoldsburg € 325.000
 • EPC 233
 • 3
 • 234 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg staat deze authentieke herenwoning te koop. Met aandacht voor het karakter van de woning werd dit herenhuis volledig gerenoveerd. Het is een prachtige, warme en gezellige thuis met drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerd terras en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235 m2. Kortom, je woont hier ruim, uniek en alles is helemaal af. Nieuwsgierig? Een stukje geschiedenis: dit herenhuis werd gebouwd in 1933.
nieuw
Groot & modern | rustig wonen in een vrijstaande gezinswoning
Koersel € 365.000
 • EPC 153
 • 4
 • 269 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – je bent op zoek naar een woning met veel ruimte in een rustige, kindvriendelijke omgeving? Dan is deze open bebouwing in de Schansstraat in Koersel zeker en vast iets voor jou. Het gaat om een woning die gebouwd werd in 2004, bijgevolg is deze woonst in zeer goede en stijlvolle staat! De woning heeft vier slaapkamers, een garage en een zalige keuken met zicht op de tuin. Nieuwsgierig? Je vindt deze woning terug in een schattig zijstraatje.
nieuw
Stijlvol & strak | Nieuwe woning met drie slaapkamers in Beringen
Koersel € 315.000
 • EPC 184
 • 3
 • 128 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ben je op zoek naar een stijlvol woonhuis, maar heb je er liever geen werk meer aan? Dan is deze nieuwe halfopen woning jouw place to be. Deze woonst werd gebouwd in 2012 en vormt vanbinnen en vanbuiten één smaakvol geheel: een gevel van crepi, een uniek hoog plafond in de living en een ruim terras met uitzicht op het bos (om maar enkele dingen te noemen). Achter deze strakke gevel schuilt een huiselijk pareltje. Nieuwsgierig? Het leuke aan deze woning is het spel met niveauverschillen.
nieuw
Groot, verzorgd & landelijk wonen op een residentiële toplocatie
Paal € 395.000
 • EPC 224
 • 4
 • 379 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ruim wonen in een doodlopend straatje, maar ondertussen vlot bereikbaar gelegen? Op de Schaarkensweg nummer 7 komt deze drievoudige droom tot werkelijkheid. Je vindt hier namelijk een schitterend ruim woonhuis terug met vier slaapkamers, een inpandige garage en een onderhoudsvriendelijke tuin. Deze locatie geniet van the best of both worlds: rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving met de op- en afrit van de autostrades zeer vlakbij voor een fijne woon- en werkverbinding. Nieuwsgierig?
nieuw
Modern dakappartement | Netjes, verzorgd en volledig instapklaar
Leopoldsburg € 209.000
 • EPC 180
 • 2
 • 97 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een modern dakappartement – daar word je meteen blij van toch? Het appartement is fris ingericht, toont zeer ruim, heeft twee terrassen en een schitterende open keuken. En dat allemaal vlak aan het centrum van Leopoldsburg. Kortom, een perfect totaalplaatje! Je vindt het appartement op de derde verdieping, je kan ernaartoe met de lift. De hele blok werd gebouwd in 2010, dat betekent dat alles dik in orde is en je de handen alleen maar uit de mouwen moet steken om je meubeltjes op de juiste plaats te zetten!
nieuw
Bouwgrond 10a 38ca voor open bebouwing in Boekt (Heusden-Zolder) | lot 3
Heusden-Zolder € 145.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 3, de bouwgrond van de vrijstaande woning. Het perceel van deze woning is 10a 38ca groot. Het perceel is 15 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 9 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
nieuw
Bouwgrond 6a 71ca voor halfopen woning in Boekt (Heusden-Zolder) | lot 2
Heusden-Zolder € 110.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 2, de rechter bouwgrond van de halfopen woningen. Het perceel van deze woning is 6a 71ca groot. Het perceel is bijna 10 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 6,65 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
in optie
Bouwgrond 6a 70ca voor halfopen woning in Boekt (Heusden-Zolder) | lot 1
Heusden-Zolder € 110.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 1, de linkse bouwgrond van de halfopen woningen. Het perceel van deze woning is 6a 70ca groot. Het perceel is bijna 10 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 6,65 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
nieuw
Bouwgrond voor vrijstaande woning in zeer groene villawijk Kayenberg
Heusden-Zolder € 330.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bijzonder bouwen in de bossen van Boekt? Dat doe je op de Eikhof nummer 22. Je woont hier in een rustige en groene, residentiële wijk met veel grote, vrijstaande woningen. Het is een prachtige, unieke residentiële buurt om jouw kinderen op te laten groeien. Het wordt niet voor niets omschreven als een woonpark in het gewestplan. De bouwgrond zelf ligt eigenlijk achterin, tussen huisnummer 20 en 24. Het gaat om een ruim perceel van ongeveer 20 are groot. Het leent zich perfect om een knappe villa te plaatsen.
nieuw
Charmant gelijkvloersappartement | Zalig, zonnig terras & gunstige, centrale ligging
Houthalen-Helchteren € 195.000
 • EPC 223
 • 2
 • 87 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een appartement dat helemaal af is, een charmant sfeertje uitstraalt, geniet van een zalig zonnig terras en een ruime garage voor de wagen? Dan vind je in Houthalen jouw place to be terug. Het gaat om een gelijkvloersappartement met twee slaapkamers. Nieuwsgierig? Je komt binnen in een ruime entree met ingebouwde vestiaire. Rechts vind je de leefruimte met open keuken. De living straalt een zekere warmte uit door het knappe fineerparket.
nieuw
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 14ca)
Koersel € 82.500
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 14ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
nieuw
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 51ca)
Koersel € 82.500
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 51ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
nieuw
Casco+ | Halfopen, energiezuinige gezinswoning met zuidwestelijke oriëntatie
Koersel € 279.000
 • EPC 63
 • 3
 • 206 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je wil graag nieuw wonen, maar je hebt geen zin in de heisa die ‘bouwen’ met zich meebrengt? Dan is deze woning precies wat je zoekt. Op de Nieuwendijk staat een prachtige casco+ woning te koop. Het is een woning die dit jaar met veel zorg en aandacht werd neergezet. Het gaat om een halfopen woning met drie slaapkamers, een zuidwestelijk georiënteerde tuin en een carport. Deze woning is niet alleen wind- en waterdicht zoals een reguliere cascowoning.