Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Dubbele hoekwoning met in totaal vijf slaapkamers in het prachtige Haspengouw
Gors-Opleeuw € 230.000
 • EPC 535
 • 5
 • 205 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Op dit adres in de Hoogstraat in Gors-Opleeuw (deelgemeente van Borgloon) vind je eigenlijk twee volwaardige woningen terug. Ideaal om als kangoeroewoning te gebruiken dus. Of perfect aan te wenden als investeringspand om maandelijks mooie huurinkomsten op te strijken. Hoe dan ook, in dit prachtig stukje Haspengouw is het zalig rustig wonen. Langs de hoofdingang komen we via de ruime inkomhal in de al even omvangrijke living terecht.
nieuw
Volledig gerenoveerd en gelijkvloers appartement met twee slaapkamers in centrum Kaulille
Bocholt € 205.000
 • EPC 327
 • 2
 • 81 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Wie op zoek is naar een prachtig gerenoveerd appartement in het centrum van Kaulille gaat best alvast op het puntje van zijn stoel zitten. Wie weet hangt jouw naam morgen al op de deurbel van Nevenplein 27, 3950 Bocholt. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1973. In 2019 kreeg de voorgevel een totale make-over. Het pand heeft nu een zeer hedendaagse en stijlvolle look.
nieuw
Gedeeltelijk gerenoveerde woning met zuidwestelijk georiënteerde tuin vlakbij het centrum van Leopoldsburg
Leopoldsburg € 249.000
 • EPC 313
 • 4
 • 194 m²
"Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022." Een leuk perceel van 6a 20ca, een ruime, vrijstaande woning en een ideale zuidwestelijke oriëntatie. Zoek jij deze fantastische combinatie vlakbij het centrum van Leopoldsburg? Dan is er voor jouw maar één adres: Kanaalstraat 67 in Heppen. De woning uit 1960 werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd. Zo werden onder andere in 2014, de keuken, de badkamer het dak en de zolderverdieping al vernieuwd en kreeg de woning recent in 2021 ook nog spouwmuurisolatie.
nieuw
Rustig gelegen en prachtig gerenoveerde HOB (253m2) met zonnige tuin vlakbij centrum Landen
Landen € 345.000
 • EPC 360
 • 3
 • 253 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We bevinden ons in de mooie omgeving van het Brabants Haspengouw. Op slechts één kilometer afstand van het centrum van het levendige landen rijden we de immer rustige Kapelstraat in. Achter de uiterst charmante gevel van nummer 45 schuilt een zeer leuke, instapklare woning uit 1930. De woning kreeg zeer recent in 2017 een totale renovatie. Het resultaat is een zeer stijlvolle en kwalitatief afgewerkte 253m2 bewoonbare oppervlakte met respect voor de authentieke charme van de woning.
nieuw
Op te frissen halfopen bebouwing met grote tuin en even groot potentieel in Beverlo
Beringen € 160.000
 • 2
 • 145 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Ben je op zoek naar jouw nieuwe thuis of een unieke investeringskans op een toplocatie? Dan is deze halfopen bebouwing in het mooie Beringen precies wat je zoekt. Op een perceel van bijna 4a vind je deze halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 145 m2. Vanuit de hal kom je binnen in de woonkamer, die toegang biedt tot de volledig ingerichte keuken met berging en de veranda die voor de nodige natuurlijke lichtinval zorgt.
nieuw
Gezellige vrijstaande woning met knappe tuin en drie slaapkamers op leuke locatie
Beringen € 220.000
 • EPC 575
 • 3
 • 187 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Deze leuke gezinswoning met potentieel bevindt zich in de Anjerstraat in het rustige Koersel, deelgemeente van Beringen. Met een mooie klassieke gevel, drie slaapkamers en een gezellige tuin in een vlot bereikbare, maar rustige buurt wordt alvast aan enkele belangrijke basisbehoeften voldaan.
nieuw
Te renoveren HOB op zonovergoten perceel van 13a 85ca in het centrum van Beringen
Beringen € 180.000
 • EPC 672
 • 3
 • 108 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Beringen, een stad die de afgelopen jaren een fantastische groei en magnifieke vernieuwing kent. En op slechts een paar honderd meters van de bruisende stadskern rijden we door de immer rustige Motstraat. Nummer 11 behoort toe aan een mooi, groen perceel van maar liefst 13a 85ca met leuke half open woning. En het leukste van al, deze woning uit 1936 dient nog gerenoveerd te worden. Zo voldoet deze woning binnenkort volledig aan jouw smaak en wensen.
nieuw
Instapklare kangoeroewoning met zeer grote loods op 9a 63ca vlakbij centrum Koersel
Beringen € 359.000
 • EPC 183
 • 6
 • 292 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Ben jij op zoek naar een riante woning met maar liefst zes slaapkamers? Of heb je eerder behoefte aan een instapklare kangoeroewoning? Vereist jouw hobby of beroep een zeer groot magazijn of een werkplaats? Dan worden al die wensen waargemaakt, hier in de Vrevijverstraat 45 vlakbij het centrum van Koersel. Met aan de overkant van de straat enkel een uitgestrekt agrarisch gebied besef je meteen dat het hier enorm rustig wonen is. De vrijstaande woning werd in 1973 gebouwd op dit ruime perceel van 9a 63ca.
nieuw
Instapklare bel-étage hoekwoning met luxueuze afwerking in Paal centrum
Beringen € 335.000
 • EPC 219
 • 3
 • 212 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Ben je op zoek naar een moderne, instapklare woning in het hartje van Paal? Dan is deze bel-étage met veel natuurlijke lichtinval en een mooi verzorgd terras voor gestolen momenten in de buitenlucht helemaal jouw ding. Op een perceel van 6a 10ca vind je deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 212 m2. Vanuit de hal kom je binnen in de L-vormige woonkamer, met aansluitend een zeer ruime, volledig ingerichte keuken.
nieuw
Rustig gelegen en zuidwestelijk georiënteerde bouwgrond van 10a 28ca in Paal (Tervant)
Beringen € 165.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Teken de verkoopovereenkomst voor 31/12/2021 en geniet van 10% registratierechten. Ben jij nog op zoek naar een gunstig gelegen, grote en ideaal georiënteerde bouwgrond voor jouw droomwoning? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de Suikerbergstraat in Paal. We bevinden ons in een zeer leuke buurt centraal tussen het bruisende centrum van Beringen en Beringen-Mijn. Deze knappe bouwgrond heeft een zeer grote oppervlakte van maar liefst 10a 28ca.
nieuw
Leuke HOB met praktijk- of kantoorruimte nabij het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 379.000
 • EPC 236
 • 3
 • 241 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We bevinden ons op slechts twee kilometer van het centrum van de veelzijdige gemeente Zonhoven. In de Waardstraat 19 stuiten we op een perceel van 6a 84ca met een knappe half open woning. De woning werd doorheen de jaren gerenoveerd en goed onderhouden. Zo werden onder andere de ramen in 1995 al vernieuwd, kreeg de woning in 2010 een volledig nieuw dak en kreeg ook de buitenkant een nieuwe look dankzij de hedendaagse crepie.
nieuw
Stijlvol nieuwbouwappartement met luxueus comfort in residentiële Bolderberg
Heusden-Zolder € 276.000
 • 2
 • 99 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Droom jij van een stijlvol nieuwbouwappartement met twee slaapkamers? Ben je op zoek naar een volledig gelijkvloers appartement? En woon je graag in het hartje van een pittoresk en levendig dorp? Dan heeft dit luxueuze appartement in residentie Bolderberg vast en zeker alle troeven in handen om jouw nieuwe thuis te worden. De eerste stijlvolle appartementen van Residentie Bolderberg werden zeer vlot verkocht werden.
nieuw
Leuk appartement met 2 slaapkamers én groot terras pal in het centrum van Beringen
Beringen € 195.000
 • EPC 153
 • 2
 • 137 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering." Op zoek naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers pal in het hartje van de steeds groeiende en bloeiende stad Beringen? Dan word jij morgen misschien al de trotse eigenaar van de Paalsesteenweg 13, 3580 Beringen. We staan op letterlijk een steenworp afstand van het gloednieuwe marktplein van Beringen. Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van dit leuke pand uit 1988.
nieuw
Uitzonderlijk ruime woning met praktijkruimte en zalige tuin op toplocatie in het centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 485.000
 • EPC 270
 • 7
 • 499 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We bevinden ons op een uitstekende locatie in het centrum van Heusden. De Guido Gezellelaan nummer 22 heeft heel wat meer troeven in handen dan je op het eerste zicht zou durven denken. Achter deze knappe gevel schuilt immers een opvallend grote woning met een zeer interessante handelsruimte. Met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 499m2 zijn de mogelijkheden hier eindeloos.
nieuw
Praktijk- of kantoorruimte voor gemengd gebruik met uitzonderlijk ruime woning op toplocatie van Heusden
Heusden-Zolder € 485.000
 • EPC 270
 • 499 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We bevinden ons op een uitstekende locatie in het centrum van Heusden. De Guido Gezellelaan nummer 22 heeft heel wat meer troeven in handen dan je op het eerste zicht zou durven denken. Achter deze knappe gevel schuilt immers een opvallend grote woning met een zeer interessante handelsruimte. Met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 499m2 zijn de mogelijkheden hier eindeloos.
nieuw
Onberispelijk afgewerkte en energiezuinige HOB op zonrijk perceel van 5a 31ca te Koersel
Beringen € 369.000
 • 3
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Teken de verkoopovereenkomst voor 31/12/2021 en geniet van 10% registratierechten We bevinden ons centraal tussen het gezellige centrum van Koersel en het centrum van de dynamische stad Beringen. In de Molendijk valt ons oog op een magnifieke nieuwbouw van 2021. Achter de magnifieke witte gevel met zwarte accenten schuilen twee half open woningen. Beide woningen werden gerealiseerd door ‘Probus koopwoningen’. Deze projectontwikkelaar legt grote nadruk op een hedendaags wooncomfort waar lichtinval, ruimte en functionaliteit altijd centraal staan.
nieuw
Leuk duplex appartement met 2 slaapkamers en groot zonneterras in het centrum van Koersel
Beringen € 225.000
 • EPC 193
 • 2
 • 122 m²
Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Ben jij nog op zoek naar een fijn appartement midden in de bruisende dorpskern van Koersel? Dan zal je ongetwijfeld aangenaam verrast worden in Koersel-Dorp 61 bus 2. Het appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping werd gebouwd in 2003. Je krijgt hier een bewoonbare oppervlakte van 122m2. We komen binnen via de inkomhal met gastentoilet. De woonkamer en keuken vormen een groot open geheel met een totale oppervlakte van meer dan 46m2.
nieuw
Te renoveren halfopen bebouwing met grote veranda en tuin in Beverlo
Beringen € 239.000
 • EPC 421
 • 3
 • 197 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Ben je op zoek naar jouw nieuwe thuis waarmee jij nog helemaal je eigen ding kan doen? Klinkt Beverlo je als muziek in de oren? Dan is deze halfopen bebouwing met immens potentieel precies wat je zoekt. Op een perceel van 4a 80ca vind je deze halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 197 m2. Vanuit de hal kom je binnen in het woon- en eetkamergedeelte.