Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Grote, gunstige tweewoonst met ideale zuidwestelijke oriëntatie vlakbij centrum Koersel
Beringen € 280.000
 • EPC 351
 • 5
 • 236 m²
Ben jij op zoek naar een grote gezinswoning met een zalige, zonrijke tuin? Zoek je een grote kangoeroewoning met twee volwaardige wooneenheden? Droom jij er van om naast je privé woning een grote bureau- of praktijkruimte te kunnen starten? Dan zal deze knappe woning in de uiterst rustige Schansstraat in Koersel je absoluut aangenaam verrassen. Hoewel deze woning altijd verhuurd werd als twee aparte, half open wooneenheden, is het niet mogelijk een vergunning te verkrijgen voor twee aparte woningen. We bevinden ons in de Schansstraat te Koersel op een knap perceel van 6a 66ca.
nieuw
Charmante rijwoning pal in het centrum – ideaal als investering voor verhuur
Sint-Truiden € 175.000
 • EPC 255
 • 4
 • 135 m²
Dit charmante rijhuis vinden we terug in de Lepelstraat te Sint-Truiden. De woning telt vier verdiepingen – met de kelder inbegrepen – en vier slaapkamers. Bovendien werd ze recentelijk gerenoveerd én is ze centraal gelegen, met ook heel wat kindvriendelijke voorzieningen dichtbij. Maar net zo goed is dit het ideale investeringspand om via een maandelijkse huuropbrengst je spaarboekje wat te spijzen. Via de inkomhal kom je in de L-vormige woonkamer van 35 m² terecht. Het raam aan de straatzijde laat voldoende licht binnen, zodat je aan de eettafel ook je huiswerk kan maken of gezelschapsspelletjes kan spelen.
nieuw
Bijzonder ruime woning met optioneel bureau of praktijk op zonrijk perceel van 28a 69ca
Zolder € 475.000
 • EPC 227
 • 7
 • 270 m²
Wie nog op zoek is naar een zeer grote gezinswoning met bijzonder potentieel zit hier in de Bieststraat 78 in Heusden-Zolder zeker aan het juiste adres. Achter deze charmante gevel schuilt 270m² bewoonbare oppervlakte met zeer veel potentieel. Zo tover je zeer eenvoudig een van de 7 slaapkamers om tot een kangoeroewoning, een bureau- of praktijkruimte dankzij de aparte ingang. De woning werd in 1991 gebouwd op een riant perceel van maar liefst 28a 69ca. Doorheen de jaren werden talloze dingen reeds opgefrist en gerenoveerd. In 2015 werd een nieuwe gasketel geplaatst en werd ook de keuken voorzien van nieuwe kwalitatieve toestellen.
nieuw
Ruime bouwgrond 10a 99ca in het groene, residentiële Bolderberg
Heusden-Zolder € 195.000
Vraag het aan iedere inwoner van Bolderberg, er wonen is werkelijk een beetje de hemel op aarde. In het residentiële Bolderberg zorgt de combinatie van een harmonieuze samenleving, een pittoresk dorp en de wondermooie natuur voor een schitterend wooncomfort. In de Slogen, pal in de dorpskern van dit immer gezellige kerkdorpje in Heusden-Zolder, treffen we deze mooie, ruime bouwgrond van maar liefst 10a 99ca. Met een perceelbreedte van 26 meter is dit meteen dé ideale bouwgrond voor een grote, open gezinswoning. De perceeldiepte van 42,77 meter biedt ruim voldoende plaats voor een zalig zonneterras.
nieuw
Verrassend ruime woning met unieke indeling, zwembad en aparte handelsruimte
Mol € 275.000
 • EPC 537
 • 2
 • 130 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze knusse, maar verrassend ruime woonst in de Lieven Heerstraat in Mol levert je een instant vakantiegevoel op vanaf het moment dat je door de deur stapt. En dat wordt alleen maar versterkt wanneer je de overgang naar buiten te zien krijgt. Tel daar nog eens een apart gelegen handelsruimte bij en je weet dat het hier om een speciaal pand gaat. Aan de doorsnee gevel en de normale inkomhal met gastentoilet merk je nog niet zo veel. Maar eens je de leefruimte binnenwandelt, valt meteen op wat voor een unieke indeling dit huis heeft.
STERRENWACHT LOT 14: Fenomenale bouwgrond 22a 24ca op exclusieve verkaveling in Bolderberg
Heusden-Zolder € 425.000
Het schitterende verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg omvat 18 magnifieke en exclusieve bouwloten midden in de prachtige groene natuur. Lot 14 heeft een oppervlakte van maar liefst 22a 24ca. Je kan hier een adembenemende villa bouwen met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m², verdeeld over twee bouwlagen. Maak zeker gebruik van een groot panoramisch raam want het verre uitzicht is hier sensationeel. Een groene omheining of moderne tuinmuren zorgen voor een grote privacy zodat je helemaal tot rust kan komen in jouw zonovergoten tuin.
STERRENWACHT LOT 10: Unieke bouwgrond 15a 63ca midden in de magnifieke natuur van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 375.000
Bekijk hier het volledige aanbod van deze verkaveling : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ We bevinden ons in Bolderberg, een pittoresk dorp met een fantastische sociale gemeenschap in Heusden-Zolder. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven, Hasselt en Lummen heb je hier tal van activiteiten op een boogscheut afstand. Bolderberg staat bekend om zijn geniale ligging. Je woont hier midden in de fantastisch mooie natuur van de Wijers zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op minder dan vijf minuten rijden, profiteer je hier van een schitterende woon-werkverbinding.
STERRENWACHT LOT 8: Rust, natuur en privacy! Een unieke combinatie op 14a 87ca
Heusden-Zolder € 345.000
Bekijk hier het volledige aanbod : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ Op een van de hoogste toppen van Limburg treffen we dit uitzonderlijke verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ van Woonprojecten Ivo Vercammen. 18 exclusieve bouwloten midden in de prachtig groene natuur van Bolderberg. Grenzend aan de eindeloze bossen van Terlaemen en de Kluis zijn rust, natuur en privacy hier zeker de grootste troeven. Lot 8 is een fantastische bouwgrond van 14a 87ca. Je bouwt hier een schitterende state of the art woning met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m², verdeeld over twee bouwlagen. Onze aanrader?
nieuw
Instapklare woning met aparte studio (57,03m²) met leuke zonrijke tuin te Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 275.000
 • EPC 490
 • 3
 • 119 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een instapklare woning met drie slaapkamers of een interessant opbrengstpand zal letterlijk en figuurlijk dubbel verrast worden. Want naast een frisse, instapklare gezinswoning krijg je hier ook nog een apart verhuurbare studio of kangoeroewoning. Deze split level woning in Het Heike 4 te Heusden-Zolder werd oorspronkelijk gebouwd in 1964 en kreeg de voorbije jaren al heel wat opfrissingswerken. Zo werd recent in 2017 het volledige dak grondig vernieuwd alsook geïsoleerd.
nieuw
Instapklare HOB met drie slaapkamers en diepe en zonnige tuin in Koersel
Beringen € 255.000
 • EPC 298
 • 3
 • 202 m²
Ruim? Instapklaar? Knap gerenoveerd? Drie slaapkamers? En een zonovergoten tuin? Een woning met zoveel kwaliteiten in handen is vaak moeilijk te vinden. En toch vinkt deze knappe half open woning in de Bredonkstraat 25 in Beringen al deze troeven moeiteloos af. We bevinden ons in het centrum van Koersel, een deelgemeente van Beringen. Deze half open woning werd in 1950 gebouwd op een perceel van maar liefst 8a 18ca. Doordat de woning vooraan op het perceel ligt, geniet je hier van een bijzonder diepe en rustige tuin. De ideale zuidwestelijke oriëntatie? Die krijg je er nog bovenop.
nieuw
Knappe bouwgrond van 4a 79ca voor HOB vlakbij het centrum van Koersel
Beringen € 94.000
Ben jij nog op zoek naar een knappe bouwgrond vlakbij het groeiende centrum van Koersel? Dan leg jij binnenkort wellicht de eerste steen hier in de Schrikheidestraat 39. Dit knappe perceel met een oppervlakte van 4a 79ca is klaar voor jouw prachtige half open droomwoning. Gelijkvloers mag je maar liefst 17 meter diep bouwen met een gevelbreedte van 6,30m en op de eerste verdieping kan je tot wel 10 meter diep bouwen. Zo creëer jij hier dus een ruime totale bewoonbare oppervlakte van 170m2. Je krijgt hier een perceelbreedte van 9,30m en een perceeldiepte van 51,43 meter. Bovendien mag je een bijgebouw plaatsen van 25m2.
nieuw
Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en leuk balkon in het centrum van Beringen
Beringen € 179.000
 • EPC 136
 • 3
 • 104 m²
Ben jij op zoek naar een ruim, instapklaar appartement met drie slaapkamers? Woon je zelf graag in het uiterst dynamische centrum van Beringen? Of heb je interesse in een bijzonder gunstig opbrengsteigendom? Dan zit je hier in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 8 bus 6 te Beringen zonder twijfel aan het juiste adres. Pal in het centrum van Beringen houden we halt aan een knap pand uit 1973. Er werden de afgelopen jaren al heel wat grote renovaties uitgevoerd. Zo werden in 2011 de ramen vervangen en in 2015 het plat dak vernieuwd In 2019 was het de beurt aan de buitengevel.
nieuw
Lot 7 | Schitterende, halfopen nieuwbouwwoning met zonnige tuin op kindvriendelijke ligging
Lommel € 310.000
 • 5
 • 195 m²
Start der werken: 21/09/2020 Deze halfopen woning bevindt zich op de rechter hoek van de tweedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
nieuw
Lot 6 | Schitterende open nieuwbouwwoning met drie slaapkamers en een zuidelijke oriëntatie
Lommel € 325.000
 • 3
 • 155 m²
Dit is de enige vrijstaande woning van Woonhof Kolonie. Deze bevindt zich links op de hoek van de Sint-Ambrosiusstraat en Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
nieuw
Lot 4 | Strakke halfopen gezinswoning met een zonnige tuin
Lommel € 299.000
 • 3
 • 151 m²
Deze halfopen woning bevindt zich rechts van de tweedelige unit in Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
nieuw
Vrijstaande woning met drie slaapkamers en gezellige tuin in rustige, vlot bereikbare buurt
Beringen € 249.900
 • EPC 753
 • 3
 • 172 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Bleukstraat in Paal stuiten we op deze karaktervolle bungalow. Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers, al kan je daar met de zolderverdieping vol potentieel zelf nog verandering in brengen, indien gewenst. Met drie slaapkamers, een veranda en een leuke tuin in een rustige buurt is het alleszins een leuke plek om te wonen voor elk gezin. Via de inkomhal, waar ook het gastentoilet zich bevindt, kom je in de woonkamer terecht. Die is met een oppervlakte van 35 m² ruim genoeg om een grote zithoek en een dito eettafel in onder te brengen.
nieuw
Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers en zonrijke tuin in de gegeerde Banneuxwijk te Hasselt
Hasselt € 369.000
 • EPC 238
 • 4
 • 238 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De Jeugdstraat, een zeer rustige straat op een boogscheut van het centrum van Hasselt. Op het einde van deze doodlopende straat houden we halt ter hoogte van nummer 27. Dit knappe perceel van 6a 27ca biedt sinds 1977 plaats aan een statige en ruime gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 238m². Aangezien er al meerdere grote renovaties werden uitgevoerd, zoals onder andere de keuken en de badkamer, vraagt deze prachtige woning enkel nog om jouw persoonlijke touch. We komen de woning binnen via de ruime inkomhal me gastentoilet.
nieuw
Dubbele hoekwoning met in totaal vijf slaapkamers in het prachtige Haspengouw
Gors-Opleeuw € 245.000
 • EPC 535
 • 5
 • 205 m²
Op dit adres in de Hoogstraat in Gors-Opleeuw (deelgemeente van Borgloon) vind je eigenlijk twee volwaardige woningen terug. Ideaal om als kangoeroewoning te gebruiken dus. Of perfect aan te wenden als investeringspand om maandelijks mooie huurinkomsten op te strijken. Hoe dan ook, in dit prachtig stukje Haspengouw is het zalig rustig wonen. Langs de hoofdingang komen we via de ruime inkomhal in de al even omvangrijke living terecht. Ze bestaat uit twee delen die samen een oppervlakte van 34 m² beslaan.