Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Ruime halfopen woning met zonnige tuin in kindvriendelijke omgeving
Beverlo € 185.000
 • 3
 • 166 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beverlo vind je deze halfopen woning terug. De woonst geniet van verschillende troeven: een zalige, zuidelijk georiënteerde tuin, een ruime bewoonbare oppervlakte van 166 m2 en een perceel van 9a 36ca groot. De woning werd gebouwd in 1958 en is, mits wat opfrissingswerken, een zalige thuis voor jou en je gezin. Het warm water en de verwarming werden in 2009 alvast vernieuwd. Deze zijn dus in topstaat! Nieuwsgierig? De leefruimte van de woning is met zijn 44 m2 een ruime plek om aangenaam te relaxen.
nieuw
Authentieke karakterwoning | Prachtig herenhuis in centrum (235 m2)
Leopoldsburg € 299.000
 • EPC 233
 • 3
 • 234 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg staat deze authentieke herenwoning te koop. Met aandacht voor het karakter van de woning werd dit herenhuis volledig gerenoveerd. Het is een prachtige, warme en gezellige thuis met drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerd terras en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235 m2. Kortom, je woont hier ruim, uniek en alles is helemaal af. Nieuwsgierig? Dit herenhuis werd gebouwd in 1933. De uniciteit van deze bijzondere woning is iets waar je niet omheen kan.
nieuw
Prachtig gerenoveerde rijwoning met achterliggend magazijn (90m²) in het centrum
Ham € 340.000
 • EPC 143
 • 3
 • 289 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stel: een huis krijgt een make-over van een handige Harry en een interieurarchitect… Wel, dan krijg je dit: een stijlvolle woning met oog voor gerieflijkheid en warme gezelligheid. De Dorpsstraat 13 werd omgetoverd tot een prachtige woning waarin een gezellig thuisgevoel overheerst. Je vindt deze woning terug in het centrum van Ham. Dit voormalige winkelpand met magazijn/garage van 90 m2 biedt veel ruimte: drie slaapkamers (met mogelijkheid tot meer) en plek genoeg voor een vrij beroep of praktijk.
nieuw
Bouwgrond (5a 43ca) voor open bebouwing met kindvriendelijke ligging in Heppen
Leopoldsburg € 99.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Heidestraat, op de hoek van een doodlopend straatje, staat een mooi stuk grond te koop van 5a 43ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen. De ligging is ideaal voor nieuwe gezinnen. De Heidestraat is namelijk een rustig straatje, maar ligt tegelijk op wandelafstand van het centrum van het rustige Heppen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 17,94 m. De diepte van het stuk grond bedraagt zo’n 30 m. Het perceel heeft een oostelijke oriëntatie, maar door de hoekligging geniet je ook optimaal van de zuidelijke zon!
nieuw
Nieuw, rustig en kindvriendelijk wonen in duurzame woning te Paal
Paal € 300.000
 • 3
 • 126 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In 2015 werd deze knappe, open woonst gebouwd te Paal. De Helmsteeg is een nieuwe straat met allemaal nieuwbouwwoningen en daarom zeer in trek bij jonge gezinnen. De residentiële straat is zeer rustig, want ze is aangelegd in een vierkant. Hier komen geen auto’s, die hier niet moeten zijn! Omdat de woning zeer recent gebouwd is, voelt alles fris! Je komt binnen in de ruime entree met toilet en berging. Rechtdoor vind je de leefruimte met salon- en eetkamergedeelte. De gehele vloer is bekleed met grijs steentapijt voor een moderne en luxe touch!
nieuw
Vrijstaande woning op ruim perceel (10a 26ca) met een fantastische bereikbaarheid
Houthalen-Helchteren € 165.000
 • 2
 • 112 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen-Helchteren vind je deze vrijstaande woning terug. De woning ligt tussen de Voorbroekstraat en de Grote Baan. De vlotte bereikbaarheid is hier absoluut een grote troef. Je rijdt namelijk in no time op de E314 en je woont op de verbinding Hasselt-Eindhoven oftewel: de noord-zuidverbinding. De woonst werd gebouwd in 1960 en dat zie je terug in de stijl van het interieur en het exterieur en de toffe indeling. Je komt binnen in de entree. Links vind je de leefruimte terug met een oppervlakte van 27 m2.
nieuw
Ruim wonen op een gunstige ligging in Beringen | Vier slaapkamers & gesloten bebouwing
Beringen € 195.000
 • EPC 382
 • 4
 • 133 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen, vlak aan het kanaal, staat deze gesloten bebouwing te koop. Het gaat om een ruime gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 133 m2. De woonst heeft maar liefst vier slaapkamers waarvan de grootste werd ingericht op de ruime zolderverdieping. De woning geniet van een zeer goed bereikbare ligging: vlakbij het centrum van Beringen en dichtbij de op- en afrit van de E313. Je komt binnen in de hal. Links vind je een ruime woonkamer van zo’n 40 m2 groot. De keuken met een oppervlakte van bijna 13 m2 is volledig geïnstalleerd. Beide ruimtes kijken uit op het terras.
nieuw
Ruime woning (261 m2) met 5 slaapkamers en praktijkruimte
Heusden-Zolder € 209.000
 • EPC 382
 • 5
 • 261 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een open bebouwing te koop met vijf slaapkamers. Mits wat opfriswerken is dit huis is de ideale plek voor jou en je gezinnetje. Je vindt de woning namelijk op de Michel Scheperslaan, vlakbij het centrum van Zolder. Zo woon je hier vlakbij de supermarkten, scholen en geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid (E313 en E314 liggen vlakbij!). Bovendien heeft deze gezinswoning heel veel ruimte: je beschikt over maar liefst 261 m2 bewoonbare oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat de woning ruimte genoeg heeft voor een praktijk.
nieuw
Bouwgrond open bebouwing (6a 10ca) op een topligging in Zonhoven
Zonhoven € 120.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Dwarsstraat ter hoogte van nummer 2 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd voor een vrijstaande woonst. De bouwgrond is 6a 10ca groot. De Dwarsstraat is een mooi straatje met boompjes aan weerszijden. De troef? De zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum van Zonhoven zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker, ... . Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Verder woon je vlakbij het openbaar vervoer richting Hasselt, Genk, Houthalen en Beringen.
nieuw
Verzorgd & vrijstaand wonen op een toplocatie | Zeer rustig en vlot bereikbaar in Beringen
Beringen € 229.000
 • 3
 • 152 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een vrijstaande woning in een rustige en kindvriendelijke omgeving? Dan ben je hier helemaal op het juiste adres. Dit pand werd gebouwd in de jaren zestig, door de eerste (tevens enige) eigenaren. Een zelf gebouwd huis wordt natuurlijk altijd tot in de puntjes verzorgd en dat zie je in deze woning meteen terug. Alles is proper, net en oogt fris! De woning beschikt over drie (of zelfs vier) slaapkamers en geniet van een zuidelijke achtertuin. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug.
nieuw
Bouwgrond vrijstaande woning (15a 72ca) | Groen & rustig gelegen te Koersel
Koersel € 149.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze schitterende bouwgrond, vlak aan de Vallei van de Zwarte Beek, vind je terug in de Mathias Gheysenstraat. Het gaat om een bouwgrond voor een vrijstaande woonst. Jouw toekomstige droomwoonst pronkt in een rustige straat. Als je de Mathias Gheysenstraat uitloopt, beland je vanzelf middenin het bos. Kortom, absoluut een unieke locatie om te wonen. Je geniet hier van de rust van de natuur en bijgevolg van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 15a 72ca groot. De perceelbreedte meet ongeveer 18 m en de perceeldiepte 86,37 m.
nieuw
Ruime handelsruimte (120 m2) in het centrum van Koersel
Koersel € 200.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Koersel staat een modern handelspand te koop. Met zijn grote etalage van 8 meter lang springt het pand direct in het oog. Het pand werd gebouwd in 2000 en geniet daarom van een moderne inrichting. De handelsruimte is perfect in te richten als winkel, kantoor, maar ook als dokters- of tandartsenpraktijk is dit uitermate geschikt. De oppervlakte van de ruime handelsruimte is 80 m2 groot. Hier bovenop vind je nog een bureau van 16,6 m2, een berging van 14,4 m2, een keukentje en toilet. De handelsruimte is volledig instapklaar. Je kan hier direct starten!
nieuw
Mooie rustig gelegen woning met zonnige tuin, 3 slaapkamers en kindvriendelijke omgeving
Heusden-Zolder € 270.000
 • EPC 363
 • 3
 • 265 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een leuke woning te koop. De woonst werd gebouwd in 1977 en dat valt meteen op in de huidige stijl. De woning is in goede grondstaat, mits wat opfrissing maak je hier een prachtige plek van! Je beschikt hier over drie slaapkamers en geniet van een zuidelijke tuin. Het perceel van de woning is 16a 61ca groot. Je komt binnen in de entree voorzien van vestiaire en gastentoilet. Via de inkomhal loop je rechts naar de living. De houten plafonds en lambrisering, de specifieke vloer, het sierraam: je gaat hier even terug in de tijd.
Bolderberg: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst
Heusden-Zolder € 499.000
 • EPC 320
 • 5
 • 262 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze zomerse familiewoning vind je terug in de Bloemenwijk van Bolderberg. Deze wijk heeft haar naam niet gestolen, je woont hier groen en rustig in dé villawijk van Bolderberg. Let op: de woningen hier zijn zeer gegeerd. Het is een unieke plek en dat zal je meteen opvallen. Gezien de bewoonbare oppervlakte (265 m2) en de subtiele tweedeling leent deze villa zich perfect voor een tweewoonst, kangoeroewoning of een groot samengesteld gezin. Het mediterrane knipoogje van de architectuur van het exterieur staat in contrast met het Flamant-achtige interieur van deze villa.
Verzorgde woning met vijf slaapkamers |landelijke omgeving en schitterende tuin
Koersel € 319.000
 • EPC 197
 • 5
 • 254 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Elsenbosstraat staat een zeer ruime woning te koop. Deze woning biedt een mooie en zeer verzorgde thuis voor jou en je gezin. Enkele troeven op een rij: een ruime zolder met veel potentieel, een prachtig aangelegde tuin, een perceelgrootte van 16a 68ca én een zuidelijke oriëntatie. Het uitzicht is magnifiek. Overal om je heen zie je agrarisch gebied . Dit is echt een plek om tot rust te komen. Vanbuiten en ook vanbinnen... De mazoutketel is namelijk pas vervangen door een nieuwe aardgasketel, het dak is vernieuwd in 2013 en de spouwen werden opgevuld met isolatie in 2010.
Vrijstaande, gerenoveerde & verzorgde gezinswoning te Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • 3
 • 158 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Hofstraat in Houthalen-Helchteren vind je deze ruime open bebouwing terug. De woning werd gebouwd in 1959, maar kreeg in 2016 een make-over. Nieuwe daken (zowel het zadeldak als de platte daken), nieuwe riolering, nieuwe keuken, fris geschilderd, nieuwe verwarming, nieuwe ramen en nieuwe elektriciteit. Je vindt de woning terug op een mooi stuk grond van 11a 55ca. De woning heeft drie slaapkamers, een zalige tuin en biedt de mogelijkheid een prachtige tweede leefruimte in te richten. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. De woning is zeer verzorgd, schoon en netjes.
Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers | Vlak aan centrum Beringen
Beringen € 165.000
 • EPC 213
 • 3
 • 72 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit gelijkvloerse appartement vind je terug aan het begin van de Hasseltsesteenweg. Eigenlijk ligt het appartement nog in het centrum van Beringen. Je geniet hier bijgevolg van een zeer praktische ligging. De bewoonbare oppervlakte van het appartement is 72 m2. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een terras en een eigen standplaats voor de deur. Nieuwsgierig? Je stapt binnen in de hal. Links vind je de living, gelegen aan de voorkant van het appartement.
Tweewoonst aan de rand van het bos in Koersel
Koersel € 239.000
 • EPC 347
 • 5
 • 256 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Hazerikstraat in Koersel-Beringen staat een tweewoonst te koop. Beide woonsten zijn instapklaar en voorzien van keuken, badkamer en meerdere slaapkamers. Het pand beschikt over een inpandige garage en geniet van een zuidelijke oriëntatie. De twee woonsten hebben een eigen voordeur voor volledige privacy. Een buitentrap aan de linkerkant van de woning brengt je naar de bovenwoning. Benedenwoning De benedenwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 128 m2 exclusief de garage.