Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Klein beschrijf |Mooi onderhouden, halfopen bebouwing met drie slaapkamers (+ studio)
Maasmechelen € 259.000
 • EPC 162
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Maasmechelen vlakbij het centrum staat een mooi onderhouden halfopen bebouwing te koop. Deze woning werd gebouwd in 1986 en is recentelijk gerenoveerd. Je kan hier zonder renovatiewerken in wonen, de woning is namelijk in zeer goede staat. Deze woning beschikt over drie mooie slaapkamers en een studio. De woning heeft een mooie grondoppervlakte van 4a 20ca. Deze woning heeft een ruime inkomhal. Deze brengt je links naar de leefruimte. Een grote living (maar liefst 38 m2) met meer dan plek genoeg voor een salon- en een eetkamergedeelte.
nieuw
Klein beschrijf |Open bebouwing op mooi stuk grond (9a 50ca) en met prachtige ligging in Eversel
Heusden-Zolder € 165.000
 • EPC 606
 • 2
 • 103 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In het rustige, groene Eversel staat een huis te koop op een mooi stuk grond. De woning ligt op een hoek en heeft een leuke, zuidelijke tuin van 7a 51ca. De woning werd gebouwd in 1963 en werd recentelijk bijna volledig gerenoveerd. Je komt binnen in de woning in een mooie, ruime inkomhal. Aan de linkerkant vind je twee slaapkamers van respectievelijk 10 m2 en 12 m2. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van prachtig laminaat. De afwerking is stijlvol en hedendaags. Aan de rechterkant van de inkomhal zie je twee prachtig openslaande deuren naar de woonkamer.
nieuw
Zeer ruim en modern appartement met vier slaapkamers.
Heusden-Zolder € 213.000
 • EPC 61
 • 4
 • 138 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Heusden-Zolder, aan de rand van Berkenbos, staat een schitterend appartement te koop. Dit appartement maakt deel uit van het recente appartementencomplex Kolderhof, knap gelegen vlak langs de voormalige mijnsite van Zolder dat na de restauratie van het immense Ophaalgebouw een van de paradepaardjes van Heusden-Zolder geworden is. Het project werd gerealiseerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien, de nieuwe eigenaars moeten dus voldoen aan een aantal voorwaarden (www.vooruitzien.be/voorwaarden).
nieuw
Klein beschrijf |Authentieke boerderij op een mooi stuk grond van 21a 34ca
Paal € 320.000
 • EPC 1282
 • 2
 • 288 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In de Buitingstraat, in Paal staat een bijzonder pand te koop. Het pand straalt karakter en authenticiteit. Begin 1900 werd deze woning met zijn prachtige houten welfsels gebouwd als boerderij. Het ligt in een rustig straatje op een mooi perceel van 21a 34ca. De autostrade ligt twee minuutjes verder, zodat je geniet van een enorm vlotte bereikbaarheid. Als je voor dit schitterende huis gaat staan, waan je je even terug in de tijd. De historie spat ervan af. Het pand is volledig omheind met poort. Links vooraan vind je een open schuur voor houtopslag, overdekte carport, …
nieuw
Knap en licht appartement (en/of praktijk) van 180 m² in Hasselt
Hasselt € 350.000
 • EPC 135
 • 4
 • 180 m²
Dit knappe appartement maakt deel uit van de residentie Laegveld. Het is schitterend gelegen: vlak aan het centrum van Hasselt, net binnen de grote ring. Zo geniet je hier van een fantastische bereikbaarheid. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping. Je kan met de lift naar boven. Als je binnenkomt, raak je overwelmd door het prachtige gevoel van ruimte. De bewoonbare oppervlakte van dit appartement is maar liefst 180 m2. Het appartement heeft veel grote ramen en bijgevolg een prachtige lichtinval. Je kan drie keer via een groot schuifraam op één van je zonnige, zuidwestelijk georiënteerde terrassen.
nieuw
Authentieke open bebouwing met drie slaapkamers in Eversel
Heusden-Zolder € 290.000
 • EPC 494
 • 3
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In 1935 werd er een prachtige woning gebouwd. Zeven jaar geleden renoveerden de eigenaars dit huis. Het resultaat: een schitterend pand met een authentieke look. Het pand staat op een prachtig stuk grond van maar liefst 24a 37ca en is enorm rustig gelegen. De lusthofstraat loopt uit op het kanaal, waardoor je hier geen last hebt van voorbijrazende auto’s. Wie deze straat in rijdt, woont hier. Dit gevoel van rust overheerst deze woning, ook omdat het omgeven is door prachtig groen. De buitenkant van de woning springt meteen in het oog.
nieuw
Klein beschrijf | Halfopen woning met drie slaapkamers in Berkenbos
Heusden-Zolder € 175.000
 • EPC 797
 • 3
 • 105 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Vlak aan het centrum van Heusden-Zolder, in Berkenbos, staat een mooie halfopen woning te koop. Deze woning is een gekoppelde arbeiderswoning van de vroegere mijnwerkers. Een karaktervol huis met geschiedenis dat gebouwd is in de jaren 20. Het pand staat op een grote hoek, waardoor je hier een mooi stuk grond bezit van 3a 24ca. De buitenkant van de woning straalt karakter. Het is een wit pand met een authentieke inkom. De zuidwestelijk georiënteerde tuin ligt rondom het pand met een stuk ‘koer’ en een grasveldje.
nieuw
Perceel voor unieke halfopen bebouwing met 2 garages en tuin in het centrum
Heusden-Zolder € 99.000
Voor meer info, surf naar www.SWEVERS.be - In Heusden-centrum ligt een perceel van 2are72ca dat uiterst geschikt is om er een moderne halfopen droomwoning op te realiseren. De woning kan gebouwd worden met een plat dak of met een zadeldak. Afhankelijk van de dakvorm kan de woning 175 tot 200m² bewoonbare oppervlakte bevatten. Niet slecht voor een huis in het centrum met tuin! Wij hebben onze plannen voor dit unieke perceel reeds besproken met de gemeente en de maximale footprint als uitgangspunt voor het ontwerp genomen. Het huidige ontwerp is een woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele garage en een plat dak.
nieuw
Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum
Heusden-Zolder € 157.000
 • EPC 360
 • 215 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Middenin het centrum van Zolder staat een magnifiek pand te koop. Deze plek heeft dé fantastische ligging voor een handelszaak: tegenover de kerk op de centrumweg, de Dorpsstraat. Boven heeft dit pand de ruimte om een grote opslagruimte te voorzien of een duplex of twee studio-appartementen in te richten. Het pand biedt dus verschillende winstgevende (verhuur-) mogelijkheden. Op het gelijkvloers vind je een fantastische ruimte als handelspand. Deze voormalige schoenenwinkel doet perfect dienst als horecazaak, praktijkruimte, speciaalzaak, kantoor …
nieuw
Klein beschrijf | halfopen bebouwing met drie slaapkamers in het centrum
Heusden-Zolder € 175.000
 • EPC 460
 • 3
 • 178 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In het centrum van Heusden-Zolder staat een mooie halfopen bebouwing te koop. Dit pand werd gebouwd in 1955. De jaren vijftigstijl is nog helemaal aanwezig. Bij het renoveren kan je echt een heel aantal leuke elementen bewaren! Deze woning kenmerkt zich door grote ramen, veel lichtinval, praktische ruimtes en een authentieke stijl. De ligging is alvast heel handig. Je woont hier echt in het centrum. Op wandelafstand van de winkel, de bank, de kapper, brasseries, … Toch ligt de woning in een rustige straat. Een mooie combinatie. Het pand ligt op een stuk grond van 3a 38ca.
nieuw
Bouwgrond voor open bebouwing in doodlopend straatje te Heusden-Zolder (5a 25ca)
Heusden-Zolder € 97.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Wil jij een vrijstaand huis bouwen op een zalige, rustige plek? Dan is deze schitterende bouwgrond van 5a 25ca zeker en vast iets voor jou. Je vindt deze plek aan de rand van Heusden-Zolder, richting Houthalen. De bouwgrond ligt in een recente wijk, waar de rust je werkelijk overspoelt. De tuin van jouw nieuwe perceel grenst zelfs aan een natuurgebied! Om deze redenen is deze omgeving helemaal in trek bij jonge gezinnen. Je woont tenslotte vlakbij het centrum van Heusden-Zolder en geniet ondertussen van de rust in een doodlopend straatje.
nieuw
Zeer grote woning met handelsruimte voor praktijk, restaurant of traiteur op 42a 29ca
Koersel € 550.000
 • EPC 257
 • 4
 • 410 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Een fantastische ruimte op een prachtige oppervlakte. Dat vind je op de Heerbaan 116. Deze woning, momenteel ingericht als restaurant, is op zoek naar nieuwe eigenaars of ondernemers. De bewoonbare oppervlakte hier bedraagt maar liefst 410 m2. Dit maakt deze woning ideaal als woning met praktijk of handelsruimte. Voordat deze woonst werd ingericht als restaurant, was hier een dokterspraktijk. Je hebt dus tal van mogelijkheden, denk aan horeca, dokterspraktijk, notariaat, speciaalzaak, … De woning ligt op een baan die vertrekt van Beringen-centrum en eindigt in Leopoldsburg.
nieuw
Schitterend handelspand met woonst voor restaurant, traiteur of praktijk op 42a 29ca
Koersel € 550.000
 • EPC 257
 • 410 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een fantastische ruimte op een prachtige oppervlakte. Dat vind je op de Heerbaan 116. Deze woning, momenteel ingericht als restaurant, is op zoek naar nieuwe eigenaars of ondernemers. De bewoonbare oppervlakte hier bedraagt maar liefst 410 m2. Dit maakt deze woning ideaal als woning met praktijk of handelsruimte. Voordat deze woonst werd ingericht als restaurant, was hier een dokterspraktijk. Je hebt dus tal van mogelijkheden, denk aan horeca, dokterspraktijk, notariaat, speciaalzaak, … De woning ligt op een baan die vertrekt van Beringen-centrum en eindigt in Leopoldsburg.
Klein beschrijf | eengezinswoning in Zonhoven
Zonhoven € 150.000
 • EPC 571
 • 1
 • 83 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Zonhoven, in de Wijvestraat, staat een halfopen ééngezinswoning te koop. Je vindt deze woning aan een servitudeweg. Dit is een fijn voordeel. Je ligt namelijk een beetje verscholen en je zit ver genoeg van de straat. Deze woning werd gebouwd in 1998 en heeft een mooie perceeloppervlakte van 5a 22ca. Dit huis heeft een ruime slaapkamer, een keuken met eetruimte, een woonkamer en de installatie voor een badkamer. De tuin loopt rondom de woning van zuid naar west. Je kan hier leuke terrasjes kwijt! Zonhoven is bovendien een fijne buurt om in te wonen.
Modern en ruim appartement met drie slaapkamers in centrum van Ham
Ham € 250.000
 • EPC 114
 • 3
 • 151 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Als je op zoek bent naar minder onderhoud, maar je wil niet inboeten op ruimte, ben je hier op het goede adres. Op de Stationsstraat in Ham staat een schitterend appartement te koop. Het is hier ruim, licht en prachtig modern. Je hoeft hier de handen niet meer uit de mouwen te steken want de inrichting is strak, hedendaags en netjes onderhouden. Dit appartementencomplex is gebouwd in 2011 en bijgevolg voorzien van alle moderniteit. Je geniet hier bovendien van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 151 m² verdeeld over twee verdiepingen. Dit appartement ligt op de derde verdieping.
Knap gerenoveerde woning met mogelijkheid tot Kangoeroewoning
Heusden-Zolder € 280.000
 • EPC 215
 • 4
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In de Heuvelstraat staat een mooi, wit pand te koop. De woning is gebouwd in 1948, maar is in 2009 heel knap gerenoveerd. Momenteel is het pand ingericht als twee appartementen. Eéntje op het gelijkvloers met twee slaapkamers. De andere op de eerste en tweede verdieping met een of eventueel twee slaapkamers. De woning ligt op een knap stuk grond van 10a 20ca. Dit pand is met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² ideaal voor een woning met praktijk- of kantoorruimte, ook is de woning uiterst geschikt als kangoeroewoning.
Bouwgrond van 11a 96ca voor vrijstaande of 2 halfopen bebouwingen in rustige omgeving
Heusden-Zolder € 215.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Deze prachtige bouwgrond van 11a 96ca is uitermate geschikt voor het bouwen van twee halfopen bebouwingen of één open bebouwing. Deze bouwgrond biedt heel wat mogelijkheden om jouw droomwoning te realiseren: je hebt een bouwdiepte van max. 17 meter. Je beschikt over een bouwbreedte van 14 meter. Verder houd je 3 meter afstand van je toekomstige buur. Je bouwt hier twee volwaardige bouwlagen. De perceeldiepte is 59,91 meter. Bij het indienen van een verkavelingswijziging, is er een mogelijkheid tot het bouwen van twee halfopen bebouwingen.
Nieuwbouw: prachtige penthouse met twee slaapkamers in centrum van Neerpelt
Neerpelt € 240.000
 • 3
 • 119 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In Neerpelt in de Boonskuilstraat zijn ze bezig met een fris nieuwbouwproject. Het belooft een prachtige en luxe uitvoering te worden met een eigentijdse en kwaliteitsvolle stijl. Deze nieuwe residentie, genaamd Boonskuil Neerpelt, combineert de nabijheid van het stadscentrum met de troeven van een rustige, residentiële wijk. Het project bestaat uit vijf appartementen met telkens een ruim terras. Het optimale comfort hier verzekert woongenot! Van dit project staat het penthouse nog te koop. De volledige bovenverdieping van dit complex kan van jou zijn!