Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Gelijkvloers appartement met zonneterras en drie slaapkamers
Heusden-Zolder € 235.000
 • EPC 143
 • 3
 • 97 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het rustige, residentiële Boekt staat een gelijkvloers appartement te koop met een bewoonbare oppervlakte van 97,5 m2 groot. Het appartement geniet van en zalig zuiders terras en drie slaapkamers. Deze appartementen werden gebouwd in 2010. Dit betekent dat je geniet van een moderne inrichting. De huidige eigenaren waren ook de eerste eigenaren van dit appartement. Bij dit appartement hoort een ondergrondse garagebox met een elektrische poort. Je komt hier binnen in de hal.
nieuw
Bouwgrond 4a 25ca voor halfopen bebouwing in Boekt
Heusden-Zolder € 82.500
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heikant in Boekt wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee keer twee halfopen bouwgronden met een grootte van telkens ongeveer 4a per perceel. De troef van deze bouwgronden is de magnifieke ligging. Boekt heeft een landelijke omgeving, maar heeft ondertussen een zeer vlotte bereikbaarheid. Een ideale combinatie van rust en makkelijk woon- en werkverkeer. Je woont slechts twee minuutjes van de autostrade. Bovendien woon je hier vlakbij de scholen, de winkels en andere nutsvoorzieningen. Deze halfopen bouwgrond (lot 4) is het rechtse perceel van 425 m2 groot.
nieuw
Halfopen woning met drie slaapkamers
Houthalen-Helchteren € 169.000
 • EPC 756
 • 3
 • 118 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een charmante woning met karakter? Dan vind je in Houthalen, in een kindvriendelijk straatje, een leuke woonst voor jou en je gezinnetje. Het huis ligt op een stuk grond van 3a 29ca. Het tuintje is netjes in orde gebracht en is zuidwestelijk georiënteerd. De gevel van de woning is authentiek. Het huis werd namelijk gebouwd in 1935. Dit betekent dat het nog wat opfrissingswerken nodig heeft, maar de gezellige sfeer is er al! Je komt binnen in de hal.
nieuw
Knappe zaak met ruime, stijlvolle woonst in centrum
Leopoldsburg € 490.000
 • EPC 253
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg op een grote hoek met etalage vind je een knap handelspand. Dit geheel werd volledig gerenoveerd in 2001. Deze zaak is al jarenlang een gevestigde waarde in Leopoldsburg: kinderkledingzaak Edelweiss. De zaak bestaat al meer dan 60 jaar en heeft al heel wat vast cliënteel opgebouwd. Ze zijn vooral gekend om hun prachtige communiekleding. Boven de winkel vind je een schitterend modern appartement. Het is een zeer ruime woning met maar liefst vier slaapkamers en een zalig zonneterras.
nieuw
Handelsruimte van 120 m2 in het centrum
Koersel € 240.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Koersel staat een modern handelspand te koop. Met zijn grote etalage van 8 meter lang springt het pand direct in het oog. Het pand werd gebouwd in 2000 en geniet daarom van een moderne inrichting. De handelsruimte is perfect in te richten als winkel of kantoor. De oppervlakte van de ruime handelsruimte is 80 m2 groot. Hier bovenop vind je nog een bureau van 16,6 m2, een berging van 14,4 m2, een keukentje en toilet. De handelsruimte is volledig instapklaar. Je kan hier direct starten!
nieuw
Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Heusden-Zolder € 185.000
 • EPC 328
 • 3
 • 171 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een gezellige woning te koop met een toffe zuidelijke tuin. De woning werd gebouwd in 1930 en ligt op een mooi stuk grond van 9a 30ca. Je rijdt een doodlopend zijstraatje in en aan de rand van het bos. De woning heeft een zalige, omheinde tuin met garage. Via een poort loop je naar binnen. De voorkant van de woning heeft een fijn terras voor lange zomeravonden. De binnenkant van de woning is mits een opfrisbeurt klaar voor nieuwe bewoners.
nieuw
Gezinswoning met vier slaapkamers en mogelijke praktijkruimte (275 m2)
Heusden-Zolder € 239.000
 • EPC 382
 • 5
 • 261 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een open bebouwing te koop met vier slaapkamers. Dit huis is de ideale plek voor jou en je gezinnetje. Je vindt de woning namelijk op de Michel Scheperslaan, vlakbij het centrum van Zolder. Zo woon je hier vlakbij de supermarkten, scholen en geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid (E313 en E314 liggen vlakbij!). Bovendien heeft deze gezinswoning heel veel ruimte: je beschikt over maar liefst 275 m2 bewoonbare oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat de woning ruimte genoeg heeft voor een praktijk.
nieuw
Luxe appartement met zuidelijke tuin in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 289.000
 • EPC 195
 • 2
 • 102 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je bent op zoek naar een luxe uitstraling, je hebt geen tijd voor veel onderhoud, maar wil toch genieten van ruimte en licht? Dan vind je hier jouw droomwoonst. In Heusden-Zolder staat een schitterend appartement te koop. Je zal meteen merken dat dit eigenlijk niet echt een appartement is. Zeven jaar geleden werd dit moderne appartementencomplex gebouwd. De huidige eigenaar heeft met oog voor kwaliteitsvolle materialen van dit appartement een zalige thuis gemaakt. Je loopt binnen in een gemeenschappelijke hal met lift.
nieuw
Appartement met twee slaapkamers en zalig terras
Zonhoven € 234.000
 • EPC 68
 • 2
 • 84 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Zonhoven staat een modern appartement te koop met twee slaapkamers en een zalig ruim terras. De bewoonbare oppervlakte van dit appartement bedraagt 92 m2. Het appartement ligt op de eerste verdieping van het appartement. Je kan met de trap naar boven. Het appartement zelf heeft een frisse en moderne uitstraling. Als je binnenkomt vind je rechts de woonkamer en links de nachthal. In de inkomhal vind je een gastentoilet en een berging.
nieuw
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers
Heusden-Zolder € 185.000
 • EPC 682
 • 3
 • 146 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze instapklare open bebouwing vind je in het rustige Eversel. De woning is gelijkvloers, heeft drie slaapkamers en geniet van een zuidelijke oriëntatie. Het huis heeft een aangename ligging, vlakbij het lokale schooltje. De bewoonbare oppervlakte is 150 m2 en de perceelgrootte bedraagt 7a 27ca. Je komt binnen in de hal. Aan de linkerkant vind je achtereenvolgens drie slaapkamers.
nieuw
Uniek handelspand met landelijke uitstraling tussen Paal en Tessenderlo
Paal € 450.000
 • EPC 268
 • 289 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een schitterend handelspand in Paal met kleine allures van een kasteel. Dit handelspand werd gebouwd in de jaren ’70 en werd uitgebaat als gezellig restaurant. Je vindt dit pand op de verbindingsweg tussen Paal en Tessenderlo, het ligt op een knap stuk grond van maar liefst 7921 m2 groot. Zo genieten de klanten van een wonderlijk zicht op de Paalse plassen, een magnifieke omgeving! De bewoonbare oppervlakte is 289 m2. Je komt binnen in de voormalige ingang van het restaurant. Je ziet meteen dat het pand ingericht is met authentieke, bijzondere materialen.
nieuw
Ruime open bebouwing met vier slaapkamers
Heusden-Zolder € 230.000
 • EPC 544
 • 3
 • 184 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een ruime open bebouwing te koop. Je vindt hier drie tot zelfs vier slaapkamers terug en je geniet hier van een zuidelijk georiënteerde tuin. De woning ligt op een perceel van 9a 82ca. De woning werd gebouwd in 1953, ze kan wat gemoderniseerd worden. Geen zorgen: de verwarming, het dak en de waterketel zijn recent vernieuwd. Op de benedenverdieping vind je een leefruimte van bijna 28 m2 groot. Hierachter ligt de klassieke, geïnstalleerde keuken. Een likje verf zal wonderen doen.
nieuw
Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en tuintje
Leopoldsburg € 175.000
 • EPC 284
 • 2
 • 96 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Leopoldsburg op de Nicolaylaan staat een gelijkvloers appartement te koop met twee slaapkamers en een zalig tuintje. Je vindt dit appartement in het centrum van Leopoldsburg, vlakbij het station. Het appartement geniet dus van een vlot bereikbare ligging, je auto kan trouwens gemakkelijk staan in de ondergrondse garage. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 96 m2.
nieuw
Villa met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Zonhoven € 595.000
 • EPC 295
 • 3
 • 291 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In een doodlopend straatje vind je deze stijlvolle villa. Het tijdloze exterieur en de residentiële omgeving zorgen voor een chique indruk. De villa is ruim, heeft drie slaapkamers en geniet van een zuidelijke oriëntatie. De luxe inrichting van de woning zal je aangenaam verrassen. De voortuin van de woning is knap aangelegd en de witte gevel springt meteen in het oog. Bij het binnenkomen word je al nieuwsgierig, twee openslaande glazen deuren verwelkomen je in de leefruimte.
nieuw
Duurzame halfopen woning met drie slaapkamers
Hasselt € 279.000
 • EPC 218
 • 3
 • 229 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Sint-Lambrechts Herk, in de nieuwe Winningstraat staat een gezellige halfopen woning te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerd tuin en geniet van een zalige ligging. Je vindt deze woning namelijk in een doodlopend straatje van Sint-Lambrechts-Herk, een deelgemeente van Hasselt. Je woont op wandelafstand van de supermarkt en het openbaar vervoer. Het centrum van Hasselt ligt 3 km van je deur. De woning werd gebouwd in 1963, maar werd gerenoveerd in 2000.
nieuw
Frisse villa met vier slaapkamers en zuidelijke oriëntatie
Koersel € 490.000
 • EPC 103
 • 4
 • 253 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel staat een frisse villa te koop. De woning is nog maar vijf jaar oud en geniet van vier slaapkamers en een zuidelijke oriëntatie. Dit is de ideale plek voor jou en je gezinnetje. Je woont hier namelijk in een rustige, kindvriendelijke omgeving met het schooltje, de bakker en de jeugdbeweging iets verderop. Je komt binnen in de hal. Meteen rechts beschikt de woning over een praktijkruimte van 16 m2 groot. Deze kan ook perfect dienstdoen als bureaukamer.
nieuw
Rustig gelegen villa met vier slaapkamers en zuidelijke tuin
Heusden-Zolder € 375.000
 • EPC 389
 • 3
 • 200 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder, in een residentiële buurt, vind je deze ruime villa. Ze werd gebouwd in de jaren 70 en werd recent prachtig gerenoveerd. De woning is gelijkvloers gelegen en heeft een zeer ruime kelder. De zuidelijke oriëntatie zorgt voor een prachtige lichtinval. Je komt binnen in de hal. Deze is mooi en clean ingericht. Meteen rechts vind je een bureaukamertje met grote vensters.
Moderne villa met drie slaapkamers en zalige tuin in Stokrooie
Hasselt € 465.000
 • EPC 142
 • 3
 • 253 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Stokrooie, in Hasselt staat een schitterende villa te koop. Deze woning werd gebouwd in 2008 en geniet van een mooie, moderne uitstraling. Je vindt hier drie slaapkamers en een zalige tuin. De residentiële ligging is zeer landelijk. Kortom, een ideale woning voor een gezin dat sfeervol en modern wil wonen in een rustige omgeving. De riante inkomhal zet de toon van de woning: fris, ruim en modern. Als je rechtdoor loopt, kom je in de leefruimte.