Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers in een landelijke omgeving
Lummen € 199.000
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kammestraat in Lummen vind je deze vrijstaande woning terug. Het pand heeft een prachtige ligging. Aan de overkant én aan de achterkant van de woning kijk je namelijk uit op agrarisch gebied. Het uitzicht is fenomenaal en rustgevend. Ondertussen woon je hier zeer vlot bereikbaar. Dichtbij het knooppunt om in no time de E313 en de E314 op te rijden. De woning werd altijd zeer goed onderhouden en is ideaal voor jonge gezinnetjes. Nieuwsgierig? Je komt binnen in een ruime entree aan de zijkant van de woning. Aan de voorkant vind je de ruime woonkamer terug. Deze is 32 m2 groot.
nieuw
Nieuwbouw | Halfopen gezinswoning met 3 slaapkamers (energiepeil < 60)
Paal € 325.000
 • 3
 • 160 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze schitterende nieuwbouwwoning vind je terug in de Tervantstraat in Paal. Dit is enerzijds een rustige en anderzijds een zeer vlot bereikbare locatie voor dit bijzonder mooie pand. De woonst werd afgelopen jaar gebouwd en is klaar om in te huizen. Je vindt hier terug: drie slaapkamers, een knappe leefruimte met open keuken en een westelijk georiënteerde tuin. Nieuwsgierig? De troef van deze woning is dat werkelijk overal werd gelet op een optimale lichtinval. Dat merk je al bij het binnenstappen in de entree.
nieuw
Vrijstaande, charmante gezinswoning met drie slaapkamers
Koersel € 174.000
 • EPC 929
 • 3
 • 152 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In mooie Koersel, in de Windmolenstraat, vind je deze knappe open bebouwing terug. Het gaat om een ruime, op te frissen, gezinswoning met drie slaapkamers. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 152,72 m2 en geniet van een oostelijke oriëntatie. Het pand heeft absoluut een charmante uitstraling. Mits wat opfrissingswerken, maak je hier een gezellig woning van op een toplocatie voor jou en je gezin. Je komt binnen in de entree. Rechts vind je een ruime leefruimte terug van zo’n 36 m2 groot.
nieuw
Verzorgde halfopen gezinswoning met vier slaapkamers en zalige tuin
Heusden-Zolder € 239.000
 • EPC 228
 • 4
 • 166 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Knaepenstraat in Heusden-Zolder vind je deze zeer verzorgde halfopen gezinswoning terug. Het gaat om een goed onderhouden pand met een zalige tuin en een zeer aangename ligging. Het perceel van de woning is 7a 88ca groot. Zo heb je hier ruimte genoeg om de kindjes te laten spelen in de tuin. De woning heeft maar liefst vier slaapkamers en een inpandige garage met elektrische poort. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Links vind je de leefruimte terug. Deze heeft een oppervlakte van 27 m2 en kijkt via een groot raampartij uit op de veranda.
nieuw
Luxueus gelijkvloers appartement met zuidwestelijke tuin
Hasselt € 350.000
 • EPC 183
 • 2
 • 100 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Hasselt, in de Nicolaas Theelenstraat vind je dit luxueus afgewerkte appartement. Het appartement geniet van een ideale ligging in Hasselt: binnen de grote ring, maar zeer rustig en residentieel gelegen. Het gehele gebouw werd geplaatst in 2006, maar in 2018 onderging het appartement zelf een luxueuze make-over. Qua ruimte beschik je over 99 m2 aan bewoonbare oppervlakte. Bovendien geniet je van een zalige tuin, deze zorgt voor 88 m2 buitenruimte. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement terug op het gelijkvloers. Je komt binnen in de hal.
nieuw
Stijlvol & ruim landhuis met vijf slaapkamers en zuidwestelijke oriëntatie
Olmen € 479.000
 • EPC 225
 • 5
 • 232 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit schitterende landhuis vind je terug in de Kromstraat in Olmen. Het is een prachtige en ruime woning met een zeer stijlvolle inrichting. De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers, een schitterende leefruimte boordevol licht en een zeer fraai ingerichte tuin. De ultieme ontspanning vind je terug in de unieke tuinkamer. Deze werd ingericht in een gezellige Engelse cottagestijl. Dit landhuis werd gebouwd in 2000 en onderging in 2013 en 2014 een elegante make-over. Het landelijke interieur en exterieur vormen een harmonieus geheel met de rustgevende ligging.
nieuw
Ruime rijwoning (202 m2) met zuidoostelijke stadstuin en garage
Hasselt € 250.000
 • EPC 479
 • 5
 • 202 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze zeer ruime rijwoning vind je terug in Runkst. De woning beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 202 m2, geniet van een zuidoostelijk georiënteerd tuintje en heeft 10 meter verder nog een eigen garage (inclusief de kostprijs). Het pand werd gebouwd in 1951 en is mits wat opfrissing een schitterende woonst. De ligging van het pand is absoluut een grote troef. Je woont vlakbij het centrum van Hasselt en tegelijk woon je hier zeer rustig in het gezellige Runkst. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de zeer ruime entree.
nieuw
Ruim nieuwbouwappartement met twee slaapkamers en ruim terras
Lummen € 249.300
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,50 m² bevindt zich op de tweede verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 21,25 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m².
nieuw
Ruim nieuwbouwappartement | twee slaapkamers op een toplocatie
Lummen € 235.000
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,50 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok A. Het schitterende terras van maar liefst 14,20 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
nieuw
Modern & ruim gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en tuin
Leopoldsburg € 239.000
 • EPC 161
 • 2
 • 110 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Leopoldsburg vind je dit prachtig onderhouden en ruime appartement terug. Het ligt op het gelijkvloers, waardoor je geniet van een zalige tuin met terras. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een zalige open leefruimte. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 110 m2. Nieuwsgierig? Het pand werd gebouwd in 2012, waardoor het appartement een zeer moderne look heeft. Je komt binnen in de hal. Rechtdoor vind je de leefruimte. Dit is een prachtige living van zo’n 37 m2 groot. Grote ramen kijken uit op het zuidoostelijk georiënteerde terras.
nieuw
Luxueus duplexappartement met zalig terras van 68 m2
Zonhoven € 365.000
 • EPC 138
 • 2
 • 206 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, vlak aan het centrum, vind je dit zeer luxueuze duplexappartement terug. Het appartement heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 203 m2, geniet van een zalig terras en beschikt over twee slaapkamers. Het appartement werd gebouwd in 1999, maar kreeg in 2015 een volledige make-over. De buitenkant van het appartement oogt onopvallend, de binnenkant is het volledige contrast. Deze verborgen parel vind je terug op de eerste verdieping. Je komt binnen in een praktische entree met vestiaire en schoenenkast met berggedeelte. Daarna wandel je in de leefruimte.
Verkocht
Licht nieuwbouwappartement | twee slaapkamers, westelijk georiënteerd terras & een topligging
Lummen
 • 2
 • 100 m²
Dit prachtig luxeappartement van 100,40 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok C. Het schitterende terras van maar liefst 18,40 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De westelijke oriëntatie zorgt ervoor dat je na het werk zalig kan genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 31,12 m² groot en loopt over naar de open keuken met kookeiland.
Verkocht
Luxueus & gelijkvloers appartement | 2 slaapkamers en ruim terras
Lummen
 • 2
 • 98 m²
Dit prachtig luxeappartement van 98,50 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 23,90 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
Verkocht
Luxueus gelijkvloersappartement met zuidelijk georiënteerd terras
Lummen
 • 2
 • 97 m²
Dit prachtig luxeappartement van 97,55 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok A. Het schitterend zuidgerichte terras van maar liefst 25,60 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde binnentuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellige sfeer. Naast de keuken vindt u een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m² en 12 m².
Verkocht
Luxueus gelijkvloersappartement | 2 slaapkamers & ruim terras
Lummen
 • 2
 • 98 m²
Dit prachtig luxeappartement van 98,50 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok A. Het schitterende terras zorgt voor een fijne buitenplaats van maar liefst 25,60 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellige sfeer. Naast de keuken vindt u een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m² en 12 m².
nieuw
Lichte penthouse, nieuwbouw met een ruim terras
Lummen € 314.500
 • 2
 • 108 m²
Deze prachtige penthouse met een oppervlakte van 108,35 m² bevindt zich op de derde verdieping, in blok A. Het schitterend terras van maar liefst 34,75 m² trekt meteen jou aandacht. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 9 m2 en 12 m2.
nieuw
Moderne en lichte handelsruimte met oppervlakte van 93 m2
Houthalen-Helchteren € 169.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Koolmijnlaan in Houthalen-Helchteren vind je dit moderne handelspand terug. Het pand heeft een totale oppervlakte van maar liefst 93 m2. Voldoende ruimte dus om jouw praktijk of handel uit te baten. De ligging is bovendien zeer gunstig. De Koolmijnlaan is een baan met voldoende passage om klanten toe te trekken en een gunstige bereikbaarheid te bieden. Je komt binnen in de grootste ruimte. Grote vensters trekken de aandacht en zorgen voor voldoende lichtinval. Een dubbele klapdeur brengt je naar de achterkamer. Hier vind je een keukentje en heel wat werkruimte terug.
nieuw
Vrijstaande woning met heel wat ruimte (evt. handel/praktijk) | Te renoveren
Houthalen-Helchteren € 185.000
 • 3
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kazernelaan in Houthalen-Helchteren vind je dit vrijstaande pand terug. Vroeger was dit een bakkerij. Het pand heeft een charmante uitstraling en werd gebouwd in 1939. Momenteel bevindt het zich in een te renoveren staat. Het perceel van het pand heeft een grondoppervlakte van 285 m2. Je beschikt hier over heel wat ruimte en over een centrale ligging in Helchteren. Het exterieur van het pand oogt charmant dankzij het tweede dakje en de toffe raampjes. Als je binnenstapt, kom je eerst in de praktijkruimte. Een grote kamer in te delen zoals u het wenst.