Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Prachtig gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en groot terras op toplocatie
Hasselt € 345.000
 • EPC 108
 • 2
 • 98 m²
Net binnen de Grote Ring van Hasselt, in de Jef Koningslaan om precies te zijn, is dit prachtige appartement gelegen dat op enkele mooie troeven kan rekenen. Of hoe zou je een knap afgewerkt interieur, een groot terras en een rustige locatie vlak bij het centrum anders omschrijven? Troeven die bovendien ongetwijfeld voorkomen op de lijstjes van heel wat jonge gezinnen en dynamische koppels in hun zoektocht naar een leuke woning! Dit mooie appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een vrij recent gebouw dat uitzicht verschaft op een groen pleintje.
nieuw
Stijlvol gerenoveerde villa (232m²) op 10a 21ca vlakbij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 379.000
 • EPC 325
 • 4
 • 232 m²
Gezocht en gevonden! Een absoluut fantastisch en mooie gerenoveerde villa in Sint-Truiden, de hoofdstad van Haspengouw. Haspengouw kenmerkt zich voornamelijk door zijn glooiende landschap en sensationele decors van fruitboomgaarden. In deze instapklare villa met vier slaapkamers werd kosten noch moeite gespaard voor de meest stijlvolle en piekfijne afwerking. Op de Naamsesteenweg in de historische stad Sint-Truiden houden we halt aan nummer 243. Op dit zonnige perceel van maar liefst 10a 21ca werd in 1973 deze knappe gelijkvloerse woning gebouwd.
nieuw
Gegeerd bouwperceel van 25a 16ca met ideale zuidelijke oriëntatie in de Bloemenwijk van Bolderberg
Zolder € 499.000
We bevinden ons in de alom gekende en prestigieuze bloemenwijk van Bolderberg. Op nummer 119 in de Heidestraat ligt een riant bouwperceel met een oppervlakte van maar liefst 25a 16ca. Met een perceelbreedte van 51 meter en een perceeldiepte van wel 49 meter is deze bouwgrond uiterst gunstig voor eender welke bouwstijl. Dankzij de ideale zuidelijke oriëntatie geniet je in jouw tuin van ’s morgens tot ’s avonds van de zalige zon. Bovendien kent deze zalige tuin een buitengewoon grote privacy. Kom alvast even ter hoogte van je toekomstige terras staan. Wat hoor je?
nieuw
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers en ruime tuin op 5 min. van centrum Hasselt
Hasselt € 270.000
 • EPC 307
 • 3
 • 239 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze gelijkvloerse woning is gelegen in de Hoogvennestraat in Hasselt, op enkele minuten van het centrum. Met een ruime tuin en drie slaapkamers is het een aangename plek om te vertoeven voor jong en oud. Tel daar nog eens een vlotte verbinding bij en je kan ongetwijfeld al heel wat items op je verlanglijstje afvinken. Via de inkomhal kom je links in de woonkamer van 35 m² terecht. Daar vallen meteen de grote ramen op met hun elegante lage vensterbanken, die extra veel licht en groen naar binnen halen.
nieuw
Leuke HOB met 3 slaapkamers op een zonnig perceel in Heppen
Heppen € 239.000
 • EPC 552
 • 3
 • 184 m²
Wie nog op zoek is naar een charmante half open woning met een fijne en zonnige tuin, zit hier in de Jean Lennaersstraat 45 in Heppen zeker en vast aan het juiste adres. Dat deze charmante woning in 1966 gebouwd werd, zou je niet meteen zeggen. Hoewel de woning binnen hier en daar wat opfrissing kan gebruiken, geeft de gevel absoluut een frisse indruk. Deze ideale combinatie van een totale bewoonbare oppervlakte van 184m², een zonnig perceel van 3a 80ca en een fijne buurt nabij het centrum van Leopoldsburg, staat garant voor een fantastische ‘thuis’. De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van 28m².
nieuw
Magnifiek gerenoveerde woning in het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 249.000
 • EPC 113
 • 2
 • 125 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in de Kleine Hemmenweg in Zonhoven. Ter hoogte van nummer 17 valt ons oog onmiddellijk op deze magnifieke rijwoning op een perceel van 2a 36ca. De stijlvolle sierstenen geven meteen de indruk dat er achter deze gevel een fantastische, eigentijdse woning schuilt. Deze instapklare woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1957 maar kreeg in 2014 een totale renovatie. Werkelijk alles in deze 125m² werd vervangen door zeer mooie en kwalitatieve materialen die helemaal conform de huidige normen zijn.
nieuw
Gelijkvloerse woning op zuidelijk georiënteerd perceel van 25a 16ca in het pittoreske Bolderberg
Zolder € 499.000
 • EPC 371
 • 3
 • 187 m²
In de alom gekende en prestigieuze bloemenwijk van Bolderberg worden we blij verrast met deze knappe woning uit 1973. Deze gelijkvloerse woning wordt momenteel verhuurd en is dus instapklaar. Wens je de woning echter wat op te frissen of te renoveren dan schuilt er bijzonder veel potentieel op dit heerlijk zuidelijk georiënteerde perceel van maar liefst 25a 16ca. De knappe woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 187m². Aan de rechterkant van de ruime inkomhal vind je de gezellige woonkamer met een oppervlakte van 40,93m² groot. De grote raampartijen zorgen voor een aangename natuurlijke lichtinval.
nieuw
Gerenoveerd, Gelijkvloers, Gunstige ligging! 3 keer Gewonnen in deze knappe woning in Beringen
Koersel € 325.000
 • 3
 • 164 m²
We bevinden ons op een perceel van 12a 50ca in de Havenlaan 60 in Beringen. Een bijzonder gunstige locatie vlakbij de schitterende recreatieve be-Mine site. Deze gelijkvloerse woning met drie slaapkamers werd oorspronkelijk gebouwd in 1972 maar werd de afgelopen jaren bijzonder stijlvol gerenoveerd. Er werd telkens gekozen voor kwalitatieve en eigentijdse materialen. In deze eigentijdse en knap afgewerkte 164m² zal het hele gezin zich ongetwijfeld onmiddellijk thuis voelen. De woonkamer, gelegen aan de rechterkant van de inkom, is een bijzonder lichtrijke ruimte met een oppervlakte van 40m².
nieuw
Gerenoveerde halfopen bebouwing met drie slaapkamers en droomkeuken
Dilsen-Stokkem € 229.000
 • EPC 313
 • 3
 • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wij hebben het gespot in de Burgemeester Henrylaan in Rotem: een absolute droomkeuken! Tel daar nog eens drie slaapkamers en een tuin met heel wat potentiële gezelligheid bij en je hebt een huis waar het aangenaam wonen is voor ieder gezin! De gevel van deze halfopen bebouwing doet misschien wat anders vermoeden, maar eenmaal binnen zie je dat deze woning volledig gerenoveerd werd. Zo heeft de leefruimte van 20 m² een prachtige houten vloer gekregen die optimaal bijdraagt aan een sfeervol geheel.
nieuw
Gunstige HOB met 2 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 5a 88ca
Beringen € 199.000
 • EPC 570
 • 2
 • 125 m²
Ben jij nog op zoek naar een fijne half open woning met twee slaapkamers in een jolige maar rustige wijk? Dan zal je aangenaam verrast zijn in deze knappe woning in de patronaatsstraat 3 te Beverlo, deelgemeente van Beringen. Op dit schitterende zuidelijk georiënteerde perceel van 5a 88ca werd in 1960 deze knusse half open woning gebouwd. In 2006 werden alle ramen vervangen en werd de volledige woning goed geïsoleerd. Hoewel de woning nog enkele opfrissingen kan gebruiken, schuilt er hier een bijster groot potentieel voor een knappe eigentijdse woning. De huidige bewoonbare oppervlakte bedraagt 125m².
nieuw
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond van 14a 54ca voor HOB in Koersel
Koersel € 119.000
Ben jij nog op zoek naar dé ideale bouwgrond voor jouw half open droomwoning? Vouw dan die bouwplannen maar open want hier de Molendijk in Koersel ligt een bijzonder knappe, zuidelijk georiënteerde bouwgrond te wachten op jouw eerste steen. Je krijgt hier een zeer knap perceel van maar liefst 14a 54ca. Het zal iedere dag aanvoelen als vakantie in jouw half open woning want je profiteert hier van een ideale zuidelijke oriëntatie. Dankzij de immense perceeldiepte van 110 meter geniet jij op je prachtige terras van een gezellige barbecue of aperitief met vrienden terwijl de kinderen achteraan heerlijk kunnen ravotten.
nieuw
Moderne woning met zwembad en kangoeroewoning op 8 are in Westerlo
Westerlo € 539.000
 • EPC 168
 • 3
 • 294 m²
We bevinden ons in Westerlo, niet voor niets gekroond tot ‘Parel van de Kempen’. Deze gemeente aan de Grote Nete ligt in een bosrijke omgeving met tal van prachtige natuurgebieden. Westerlo straalt absolute charme en een aparte klasse uit. De prachtige abdij van Tongerlo is daar een uitstekend voorbeeld van. In de rustige Leemstraat houden we halt aan nummer 13. Op dit prachtige perceel van 8 are werd in 2006 een zeer knappe woning en een ruim bijgebouw gerealiseerd met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 260m².
nieuw
Op te frissen woning met drie slaapkamers op rustige locatie in het mooie Haspengouw.
Nieuwerkerken € 198.000
 • EPC 891
 • 3
 • 178 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een op te frissen woning op een fantastische locatie in Haspengouw zit hier in de Breestraat 19 te Kozen aan het juiste adres. Tussen de uitgestrekte boomgaarden en fruitteelt velden treffen we dit knappe perceel met een oppervlakte van 8 a 54 ca. Deze ruime woning uit 1960 heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 178 m² en biedt nog veel uitbreidingsmogelijkheden. De woonkamer, met een oppervlakte van 36 m² en de ruime keuken, met een oppervlakte van 12 m² grenzen beide aan een groot overdekt terras.
nieuw
Ruime duplex met drie slaapkamers op boogscheut van hartje Leopoldsburg
Leopoldsburg € 209.000
 • EPC 222
 • 3
 • 155 m²
Deze verrassend ruime duplex is gelegen op de Diestersteenweg in Leopoldsburg. De drie slaapkamers en het ruime terras bieden alvast een extra portie comfort. Dankzij de uitstekende isolatie is het binnenshuis bovendien rustig vertoeven, terwijl je toch maar enkele honderden meters moet stappen om pal in het centrum te belanden. Je zal hier dus zonder problemen van twee walletjes kunnen eten! Via de voordeur en de trap komen we in jouw persoonlijke stekje terecht. De volledige eerste en tweede verdieping van deze HOB behoren namelijk helemaal aan jou toe.
nieuw
Instapklare vrijstaande woning met drie slaapkamers in prachtige, vlot bereikbare buurt
Heusden-Zolder € 250.000
 • EPC 438
 • 3
 • 180 m²
De buurt rond Het Heike in Heusden-Zolder is al even leuk als de straatnaam doet vermoeden. Een erg groen landschap langs een kronkelende weg brengt ons tot deze charmante vrijstaande woning. Doorheen de jaren werden er bovendien al heel wat renovaties doorgevoerd, waardoor je er vrijwel meteen kan intrekken. Achter de brede voordeur gaat een knusse woonst schuil met een gezellige indeling dankzij de splitlevelniveaus. In de inkomhal stuiten we meteen op de mooie brede trap die leidt naar de slaapkamers een halve verdieping hoger. Met drie exemplaren van 14 m², 14 m² en 10 m² kan je hier heel wat gezinsleden te slapen leggen.
nieuw
Exceptionele en stijlvolle luxe ׀ Villa 503,87 m² op zuidwestelijk georiënteerd perceel in Grobbendonk
Grobbendonk € 1.249.000
 • 4
 • 503 m²
Stijlvolle luxe, maatwerk en finesse. Zonder enige twijfel dé drie top of mind kernwoorden in deze riante villa van 2016. We staan in de Pallieterdreef in Grobbendonk, een rustige laan waar enkele exclusieve woningen gevestigd zijn. Wanneer je voor deze buitengewone woning staat, merk je meteen op dat hier kosten noch moeite gespaard werd. Het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen resulteert in 18a 18ca aan stijlvolle luxe. De recuperatie-leien en de recuperatie-raamdorpels uit blauwe steen zorgen hier voor grote cachet. Je krijgt hier een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 503,78 m².
nieuw
Gracieus landhuis op zuidelijk georiënteerd perceel van 10a 63ca vlakbij centrum Paal
Paal € 369.000
 • EPC 350
 • 3
 • 222 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uiterst klassevol en bijzonder charmant. Twee onmiskenbare kenmerken van deze prachtige woning in de Meelbergstraat 27 in Paal. Dit, in combinatie met een zuidelijk georiënteerd perceel van maar liefst 10a 63ca op een gunstige locatie, zorgt voor een stijlvolle en gegeerde droomwoning. Dit instapklaar landhuis werd oorspronkelijk gebouwd in 1989 en is enorm goed onderhouden door de jaren heen. Je krijgt hier een ruime bewoonbare oppervlakte van 222m².
nieuw
Prachtig authentieke ingenieurswoning met zes slaapkamers op een zonnig perceel van 38a 62ca in Heusden
Heusden-Zolder € 399.000
 • EPC 389
 • 6
 • 217 m²
In een rustige zijstraat van de bekende Koolmijnlaan tussen Heusden en Houthalen-Helchteren treffen we deze statige half open woning. Met maar liefst 6 slaapkamers en een bijzonder grote en zonnige tuin wordt dit misschien wel jouw ideale gezinswoning. We staan in de Pater Amideuslaan 1 in Heusden-Zolder op een fantastisch groen perceel van 38a 62ca. Deze statige ingenieurswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 217m². Je kan zowel aan de voorkant als aan de zijkant de woning betreden. De ruime woonkamer is werkelijk de definitie van gezelligheid.