Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Vraag uw gratis schatting aan
Gegevens
Pandgegevens

In drie stappen naar een succesvolle verkoop

Kennismaking
We komen langs om naar uw wensen en behoeften te luisteren en stellen ons kantoor dan graag persoonlijk aan u voor. We maken graag uitgebreid de tijd om samen met u rond te gaan. Zo kunnen we alle nodige informatie verzamelen en overlopen.
Schattingsverslag
De tweede keer dat we elkaar zien, presenteren we onze nauwkeurig uitgewerkte schatting. Ook hier nemen we graag alle tijd om u uitgebreid toe te lichten hoe we bij onze waardebepaling uitgekomen zijn.
Maatwerk in verkoop
Als de waarde van uw woning bepaald is, dan kunt u rustig achteroverzitten. Swevers Real Estate neemt het verdere verkoopproces in handen, ontzorgen is onze grootste service.

Waarom kiezen voor Swevers Real Estate

#1 Tien Erkende Vastgoedmakelaars
Niemand wil voor verrassingen komen te staan. En al helemaal niet bij de verkoop van vastgoed, waar de inzet fundamenteel is. Bij Swevers heeft u de garantie dat aan alles is gedacht. Met een gedegen juridisch team, verbonden aan tien erkende vastgoedmakelaars, kunt u op beide oren slapen.
#2 Vier kantoren in Limburg
Ons gepassioneerd team werkt vanuit strategisch gekozen locaties in Limburg. Met tien BIV-erkende makelaars verspreid over de hele regio, beschikken wij over een onevenaarbare kennis van de Limburgse vastgoedmarkt.
#3 Marketingmix
Voor elk huis is een koper, alleen moet je die wel weten te vinden. Met een zeer uitgebreide marketingmix bereiken wij op de meest doelgerichte manier zo veel mogelijk potentiële kopers. Met een op maat gemaakte strategie zetten wij uw vastgoed optimaal in de kijker.
#4 Uitgebreid klantenbestand
Van iedereen die online of telefonisch zijn wensen doorgeeft, maar ook van alle kandidaat-kopers die we ontmoeten tijdens onze bezichtigingen, maken we een persoonlijk profiel aan. Zo beschikken we over een grote en steeds groeiende database van actieve woningzoekenden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk over de provinciegrenzen heen.