Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Vraag uw gratis schatting aan
Gegevens
Pandgegevens

Wat kan ik verwachten?

Kennismaking
In een eerste fase willen we graag door middel van een kennismakingsgesprek u en uw verhaal persoonlijk kennen en weten wat uw dromen, plannen en verwachtingen zijn.
Schattingsverslag
In een tweede fase gaan we kijken naar de werkelijke waarde van uw woning, appartement of bouwgrond. Als ervaringsdeskundige in de lokale vastgoedmarkt kunnen we deze waardebepaling correct en deskundig voor u uitvoeren. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in de verkoopprijs van uw woning en kan u verder uw toekomstplannen concreet uitwerken.
Echt maatwerk
In een laatste fase overlopen en bespreken we de actuele waardebepaling en toetsen we deze af ten opzichte van uw verwachtingen en wensen. Een correcte, individuele waardebepaling is nog altijd maatwerk en is essentieel voor een succesvolle verkoop van uw eigendom. Wij maken graag tijd voor u.

5 redenen waarom wij succesvol verkopen

#1 Verkoopplan op maat
Elke woning is anders. Vooraleer we uw eigendom in de markt zetten, werken we samen met onze marketeers een verkoopplan op maat voor u uit. Zo hebben we een marktstrategie die perfect bij u en uw woning past. Aan de hand van de marktstrategie bereiken we doelgericht de juiste potentiële kopers op de kanalen waar zij actief zijn en zorgen we ervoor dat we uw woning vlot verkopen aan de beste prijs.
#2 Lokale expertise en uitgebreid netwerk
Lokale expertise en marktkennis van uw buurt is een absolute noodzaak. Ons team van hoog opgeleide vastgoedmakelaars en vastgoedadviseurs analyseren dagelijks de markt en geven u advies op maat.

Daarnaast is onze grote database van zoekende klanten zeker een troef. Zo hebben we alvast een groot netwerk van potentiële kopers in uw buurt.
#3 Innovatieve marketing & publiciteit op alle websites
Social Media is vandaag de dag niet meer weg te denken en is essentieel voor een vlotte verkoop van uw eigendom. Op basis van de op maat gemaakte marktstrategie kunnen we perfect uw potentiële kopers bereiken op basis van profiel en zoekgedrag.

Naast het inzetten op innovatieve marketing blijven we nog steeds trouw aan de traditionele manieren om uw eigendom in de kijker te zetten. Met een publicatie op onze website, die dagelijks meer dan 5000 potentiële kopers aantrekt, en verscheidene portaalsites zorgen onze marketeers dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient.
#4 Deskundige bemiddeling
Bij de verkoop van uw eigendom kan u rekenen op een deskundige bemiddeling overal waar nodig. Wij begeleiden u van het begin tot het einde, van individuele waardebepaling tot het verlijden van de akte. Telkens op een zeer deskundige, transparante en correcte manier.

Kortom, we leiden het volledige verkoopproces voor u in goede banen. Duidelijke en heldere communicatie in alle vertrouwen, daar draait het immers om.
#5 Professionele immofotografie & copywriting
Met de snelheid waarmee potentiële kopers de dag vandaag zoeken is professionele fotografie van groot belang om interesse te genereren. Sfeervolle, duidelijke en professionele beelden zorgen voor een enorme meerwaarde in het verkoopproces, zowel online als offline.

Samen met onze copywriters bekijken we wat de troeven zijn van uw eigendom die we perfect laten matchen met onze tekst. Met de focus op beleving zorgen we ervoor dat de potentiële kopers vanachter hun computerscherm zich al kunnen voorstellen hoe het is om in uw eigendom te leven.