Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
U wilt verkopen?
Dagelijks helpt en begeleidt Marc Swevers Immo mensen in de volgende stap van hun levensplan, meer bepaald bij de aankoop of verkoop van hun woning. Elke situatie is anders: soms is er nood om ruimer te gaan wonen of net omgekeerd, soms kiezen geliefden om samen te wonen door huwelijk of wijken deze uit naar een andere regio omwille van hun job.

Kort samengevat, iedere persoon heeft zijn eigen verhaal en elke verkoop is anders. Een verkoopplan op maat is dan ook essentieel om ervoor te zorgen dat u een vlotte overgang kent naar de volgende fase in uw leven. Bij Swevers Vastgoed weten we dat belangrijke stappen vakkundig begeleid en ondersteund moeten worden.
Hoe pakken wij uw verkoop aan
Gegevens
Pandgegevens

Hoe pakken wij de verkoop van uw eigendom aan?

#1 Individuele analyse & waardebepaling
Door middel van een kennismakingsgesprek leren we u en uw verhaal graag persoonlijk kennen en willen we weten wat je dromen, plannen en verwachtingen zijn. Na het verkrijgen van alle benodigde informatie maken we een correcte en deskundige waardebepaling voor u op. Deze wordt samen met u overlopen en afgetoetst ten opzichte van uw verwachtingen en wensen. Zo zorgen we ervoor dat u goed voorbereid bent op de volgende stap.

Een correcte, individuele waardebepaling is nog altijd maatwerk en is essentieel voor een succesvolle verkoop van uw eigendom. Wij maken graag tijd voor u.
#2 Alle administratie in de juiste handen
Uw eigendom verkopen brengt heel wat administratieve formaliteiten met zich mee. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben we een team van medewerkers die ervoor zorgen dat alle verplichte documenten aanwezig zijn.
#3 Verkoopplan op maat
Elke woning is anders. Vooraleer we uw eigendom in de markt zetten, werken we samen met onze marketeers een verkoopplan op maat voor u uit. Zo hebben we een marktstrategie die perfect bij u en uw woning past. Aan de hand van de marktstrategie bereiken we doelgericht de juiste potentiële kopers op de kanalen waar zij actief zijn en zorgen we ervoor dat we uw woning vlot verkopen aan de beste prijs.
#4 Uw eigendom aantrekkelijk in de markt zetten
Met de snelheid waarmee potentiële kopers de dag vandaag zoeken is professionele fotografie van groot belang om interesse te genereren. Voor de kandidaat-koper begint het met die eerste klik. Die eerste beelden van een woning vormen hét visitekaartje van uw eigendom. Sfeervolle, duidelijke en professionele beelden zorgen voor een enorme meerwaarde in het verkoopproces, zowel online als offline.

Daarnaast bekijken we samen met onze copywriters wat de troeven zijn van uw eigendom. Met de focus op beleving zorgen we ervoor dat de potentiële kopers vanachter hun computerscherm zich al kunnen voorstellen hoe het is om in uw eigendom te leven.
#5 Social Media
Social Media is vandaag de dag niet meer weg te denken en is essentieel voor een vlotte verkoop van uw eigendom. Met een enorm bereik van bijna 10 000 volgers op onze diverse online kanalen hebben we een groot collectief van potentiële kopers die dagelijks ons aanbod op de voet volgen.

Bovendien krijgt uw eigendom haar eigen campagne en kunnen we perfect uw potentiële kopers bereiken op basis van profiel en zoekgedrag.
#6 Publicatie op alle websites
Naast het inzetten op innovatieve marketing blijven we nog steeds trouw aan de traditionele manieren om uw eigendom in de kijker te zetten. Aangrenzend bij het publiceren en promoten van uw eigendom op Social Media zorgen wij ook voor een publicatie op onze website. Niet te verwaarlozen als u weet dat we dagelijks meer dan 2000 bezoekers hebben die op zoek zijn naar een woning. Tevens wordt uw eigendom ook op verscheidene portaalsites gepubliceerd (Immoweb, Zimmo, Immovlan…). Zo krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.

Met een totaalpakket aan publicaties en marketingdiensten zetten wij uw eigendom op een aantrekkelijke en succesvolle manier in de markt.
#7 Grote database van zoekende klanten
Met een grote database van zoekende klanten hebben we alvast een groot netwerk van potentiële kopers in uw buurt.
#8 Bezichtigingen
Onze Backoffice is altijd bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Van zodra potentiële kopers bellen worden bezichtigingen ingepland. Dit altijd op een doordachte en overzichtelijke manier.

De betreffende makelaar doet de bezichtigingen met de kandidaat-kopers. Doordat deze uw woning door en door kent kan deze antwoorden op alle mogelijke vragen van kandidaat-kopers en kan deze onderhandelen in een latere fase.
#9 Transparante communicatie
Eerlijkheid, transparantie en deskundigheid zijn kernwaarden waar wij erg veel belang aan hechten. Daarom bezorgen wij u wekelijks een transparante evaluatie, zodat u weet hoever we met de verkoop van uw eigendom staan.

Door middel van online bieding streven wij een transparante communicatie tussen de kandidaat-koper en eigenaar na.
#10 Deskundige bemiddeling
Bij de verkoop van uw eigendom kan u rekenen op een deskundige bemiddeling overal waar nodig. Voor u betekent dit een zorgeloze verkoop met honderd procent zekerheid. Wij leiden het volledige verkoopproces voor u in goede banen.
#11 Wij staan altijd voor u klaar
Wist u dat we zelfs ter uwer beschikking blijven tot na de verkoop? Ook dan kan u rekenen op onze deskundige bemiddeling. We zijn aanwezig bij het verlijden van de akte, wij zorgen dat de meterstanden worden doorgegeven...
Onze complete service
Ontdek hier wat we allemaal voor u doen.
Bekijk al onze diensten