Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
VERKOPEN?
Bij de verkoop of aankoop van vastgoed komt heel wat kijken. Dagelijks begeleiden en adviseren wij van Swevers Real Estate mensen bij deze belangrijke stap.

Wij luisteren naar uw verhaal, want elk vastgoed vraagt een unieke aanpak. Vanuit een ontembare ‘passion for living’ gaat ons team van vastgoedprofessionals steeds voor het beste resultaat. Met volledige transparantie begeleiden en adviseren wij u graag u door het hele verkooptraject.

Met tien erkende vastgoedmakelaars beschikken wij over een onevenaarbare kennis van de Limburgse vastgoedmarkt.
Hoe pakken wij uw verkoop aan
Gegevens
Pandgegevens

Waarom kiezen voor Swevers Real Estate?

#1 Tien Erkende Vastgoedmakelaars
Niemand wil voor verrassingen komen te staan. En al helemaal niet bij de verkoop van vastgoed, waar de inzet fundamenteel is. Bij Swevers heeft u de garantie dat aan alles is gedacht. Met een gedegen juridisch team, verbonden aan tien erkende vastgoedmakelaars, kunt u op beide oren slapen.
#2 Drie kantoren in Limburg
Ons gepassioneerd team werkt vanuit strategisch gekozen locaties in Limburg. Met tien BIV-erkende makelaars verspreid over de hele regio, beschikken wij over een onevenaarbare kennis van de Limburgse vastgoedmarkt.
#3 Marketingmix
Voor elk huis is een koper, alleen moet je die wel weten te vinden. Met een zeer uitgebreide marketingmix bereiken wij op de meest doelgerichte manier zo veel mogelijk potentiële kopers. Met een op maat gemaakte strategie zetten wij uw vastgoed optimaal in de kijker.
#4 Uitgebreid klantenbestand
Van iedereen die online of telefonisch zijn wensen doorgeeft, maar ook van alle kandidaat-kopers die we ontmoeten tijdens onze bezichtigingen, maken we een persoonlijk profiel aan. Zo beschikken we over een grote en steeds groeiende database van actieve woningzoekenden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk over de provinciegrenzen heen.
Onze complete service
Ontdek hier wat we allemaal voor u doen.
Bekijk al onze diensten