Hou me op de hoogte

te huur

nieuw
Moderne handelsruimte (280 m2) met gunstige ligging
Houthalen-Helchteren € 2.550 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren staat een grote handelsruimte te huur. Gezien zijn gunstige ligging, leent deze ruimte leent zich perfect voor commerciële doeleinden. De Grote Baan van Houthalen geniet namelijk reeds van meerdere winkels en kantoren, hier is tenslotte zeer veel passage, dus: veel reclame voor voorbijgangers. Het handelspand dat verhuurd wordt, dient als kantoor- of winkelruimte. Het gebouw werd geplaatst in 2015, waardoor de hele ruimte zeer nieuw en modern toont. Alles is in perfecte staat.
nieuw
Splinternieuw appartement met twee slaapkamers en garage | Centrum Beringen
Beringen € 790 p/m
 • 2
 • 85 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Beringen werden net een paar nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de bovenste verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
nieuw
Splinternieuw appartement met twee slaapkamers en garage | Centrum Beringen
Beringen € 790 p/m
 • 2
 • 84 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Beringen werden net een paar nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de bovenste verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
nieuw
Ruim handelspand (100 m2) in hartje Beringen
Beringen € 600 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een handelspand in Beringen-centrum voor jouw winkel of kantoor? In de Hoogstraat in Beringen, pal in het centrum, vind je deze handelsruimte terug. Je hebt in totaal 100 m2 oppervlakte ter beschikking met een grote vitrine aan de voorzijde. Je komt binnen via het portiek. De handelsruimte heeft een groot venster aan de voorzijde, zodat potentiële klanten al eens binnen kunnen piepen. Verder is de zaak één grote ruimte met achteraan een keukentje en een zeer ruime stockage ter beschikking. In het midden vind je aan de rechterkant een toiletruimte.
nieuw
Over te nemen: succesvolle horecazaak | Centrum Hasselt
Hasselt € 6.500 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Gebeten door de horecamicrobe? Maar wil u geen onzekere start? Deze bloeiende horecazaak bespaart je de stress en geeft je de kans je droom waar te maken. De ligging is namelijk magnifiek. De zaak bevindt zich in het centrum van het centrum. De Maastrichterstraat heeft zeer veel passage van shoppende klanten die graag even willen uitblazen in jouw toekomstige zaak! Een gezellig terras van ongeveer 30 plaatsen loent naar potentiële klanten voor een drankje en een hapje. Deze zaak is al jaren een gevestigde waarde in de Hasseltse horecascene.
Verhuurd
Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend terras
Beverlo
 • EPC 133
 • 3
 • 128 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een stijlvol appartement met veel ruimte en een groot terras? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit appartement in pastoriestijl werd gebouwd in 2008, geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128 m2 groot en heeft drie slaapkamers. Waar vind je deze woonst? Het appartement ligt in Beringen en meer specifiek in Korspel. Je woont vlakbij het centrum van Beverlo, de bekende be-MINE en Leopoldsburg. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping (en de tweede en zelfs derde verdieping). Je komt binnen in de hal met gastentoilet en plek voor vestiaire.
Verhuurd
Ruim en gelijkvloers appartement met garage in het centrum
Heusden-Zolder € 630 p/m
 • EPC 451
 • 2
 • 132 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je een ruim appartement huren? Veel lichtinval, twee slaapkamers, een garage en op wandelafstand van het centrum van Heusden-Zolder? Dan zit je hier op het juiste adres. In de Poorthoevenstraat staat namelijk een gelijkvloers appartement te huur. Het gehele gebouw bestaat uit vier appartement, maar jouw appartement heeft een volledig aparte inkom (dat betekent dat er geen extra kosten betaald moeten worden!). De indeling van het appartement zelf is als volgt: je beschikt over een ruime woonkamer van 36 m2 groot. Je geniet hier van een zalige lichtinval door de grote raampartijen.
Zeer licht en verzorgd appartement met twee slaapkamers
Heusden-Zolder € 700 p/m
 • EPC 210
 • 2
 • 94 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Modern wonen in een fris appartement met twee slaapkamers? Dat kan op de Brugstraat! Hier staat een prachtig appartement te huur met twee slaapkamers en een garage. Het appartement is in een zeer goede en verzorgde staat en geniet van een oppervlakte van 94 m2 groot. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement terug op de tweede verdieping. Je kan gemakkelijk met de lift naar boven. In het appartement zelf vind je de leefruimte terug aan de voorkant van de woning. De ruimtes genieten van hoge plafonds, zodat het appartement des te groter aanvoelt!
Verhuurd
Hartje Hasselt | Wonen in een penthouse met twee slaapkamers en schitterend terras
Hasselt
 • EPC 110
 • 2
 • 144 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Penthouse for rent! In hartje Hasselt staat een stijlvol, modern en ruim luxeappartement te huur. In 2014 werd deze woonruimte omgetoverd tot de luxe waarover ze nu beschikt, alles is nieuw én de penthouse is onmiddellijk beschikbaar! Je geniet hier van een zalige lichtinval, een luxe afwerking en een ruimte van 110 m2. Je neemt de lift naar boven tot jouw verdieping. Met een sleutel doe je de lift open naar de juiste kant, want dit stuk is privé. Je loopt binnen in de hal met gastentoilet en de toegang tot de trappen.
Handelsruimte 660 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 5.500 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een grote vitrine, een gunstige ligging en een ruime oppervlakte. Deze combinatie biedt u een ideale plek voor uw handelsruimte of praktijk. U vindt dit grote hoekpand terug op de centrumweg van Heusden-Zolder. Het gaat hier om een open handelsruimte van maar liefst 660 m2. De ligging is ideaal. De Koolmijnlaan is gekend om zijn winkel- en handelscentrum. De Aldi, Brico, Carrefour, Kruidvat, ... kunt u hier alvast terugvinden. In de nabije toekomst breidt dit centrum zich nog uit met een Action, Lidl, Basic Fit, ... .
Verhuurd
Fris, modern & gelijkvloers appartement te huur in centrum Zolder
Zolder
 • EPC 114
 • 2
 • 91 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een tof appartementje in het centrum van Zolder? In de Dorpsstraat staat een nieuw, instapklaar en fris appartement te huur! Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 91 m2 en heeft twee slaapkamers. Omdat het appartement gelijkvloers gelegen is, kan je langs de centrale hal of langs achter naar binnen! Het appartement is nog heel nieuw, het werd namelijk gebouwd in 2017, zo is alles erg verzorgd en proper. Bovendien is het appartement met stijl ingericht: een knappe keuken, mooie slaapkamers en een nette badkamer.
Gerenoveerd tweeslaapkamerappartement in het centrum
Leopoldsburg € 600 p/m
 • EPC 210
 • 2
 • 72 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg, in de Stationsstraat, staat een netjes onderhouden appartement te huur. Dit appartement is gebouwd in 1981, maar werd recentelijk gerenoveerd (in 2015). Je vindt hier twee slaapkamers, een moderne keuken en een garage. Het appartement ligt op de derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 72 m2. Je komt binnen in de hal. Links vind je de woonkamer met schattige raampjes die uitkijken op de centrumstraat van Leopoldsburg. Deze leefruimte heeft een moderne, open keuken ingericht met alle nodige toestellen.
Ruim handelspand (288 m2) te huur in Zonhoven
Zonhoven € 1.800 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de drukke Halveweg staat een ruim handelspand te huur. Het gaat om een kantoorruimte van maar liefst 288 m2 groot. Aan de achterkant van het pand vind je zeven standplaatsen die erbij horen, zodat de klanten altijd parkeerruimte hebben. De inrichting van het handelspand is als volgt. Je komt binnen in de hal met links een kantoorruimte en rechts een zeer grote kantoorruimte. Verder door vind je achteraan de meest ruime kamer en nog een vergaderruimte. Aan de achterkant van het handelspand vind je een stockruimte of archiefplaats.
Verhuurd
Modern handelspand 90 m2 op Grote Baan in Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • 90 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Grote Baan van Houthalen staat een handelspand te huur. Het heeft de ideale ligging voor een kantoor, een winkelruimte of een praktijk. De ruimte zelf is 90 m2 groot. Het pand is helemaal vernieuwd en heeft grote ramen, zodat ze meteen de aandacht lokken van voorbijgangers. Elektriciteit, gas, water, internet, ... alle aansluitingen zijn aanwezig. Het pand zelf is prachtig afgewerkt en heeft een moderne look. Je komt binnen in één grote ruimte, centraal vind je een langwerpige toog. Links vind je een afgesloten bureautje. Hier vind je tevens een gastentoilet.
Grote handelszaak langs drukke Koolmijnlaan in winkelcentrum Cité
Heusden € 2.300 p/m
U zoekt een groot handelspand op een drukke locatie? Waarbij het wel van belang is dat u goed zichtbaar bent vanop straat? Dan is uw zakeninstinct hier misschien aan het goede adres. Dit ruime handelspand (180m²) langs de drukke Koolmijnlaan ligt in het gekende winkelcentrum Cité en biedt dan ook heel wat mogelijkheden. Dit pand beschikt over een zeer grote handelsruimte,waar voordien een bekende keukenhandel gevestigd was. Daarnaast is er nog een refter en een toilet aanwezig. De huurprijs is meteen ook de nettoprijs, geen algemene maandelijkse kosten van mede-eigendom dus in deze recente residentie.
Verhuurd
Gerieflijk huis met 2 slaapkamers en tuintje nabij het Kievitplein (Station Antwerpen-Centraal)
Borgerhout
 • EPC 394
 • 2
 • 150 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Schitterende start van de verhuring, alles wordt begin januari door de eigenaar geschilderd en het meubilair kan overgenomen worden indien de huurder dat wenst. Wie Borgerhout trouwens een beetje kent, weet dat de Van Leentstraat grenst aan de Antwerpse Zoo, het Centraalstation en het opkomende Kievitplein met al zijn nieuwe kantoorgebouwen en flats. Een schitterende ligging dus voor een hardwerkend koppel dat graag gebruik maakt van het openbaar vervoer of de fiets voor haar verplaatsingen.
Verhuurd
Luxueus nieuwbouwappartement op 1ste verdieping met 2 slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 94
 • 2
 • 79 m²
Het prestigieuze project Hofeinde in de Ubbelstraat in Boekt krijgt nog een vervolg met een 3e fase in de eigen achtertuin. Het betreffen hier, in tegenstelling tot fase 1 en 2, allemaal huurappartementen via de zijstraat Hofeinde. Inclusief de goddelijke penthouse! Goed nieuws dus voor de talrijke geïnteresseerden die te lang getalmd hebben bij fase 1 en 2 die als zoete broodjes over de toonbank gingen. Luxe en een hoogwaardige afwerking staan ook nu weer voorop bij de bouwheer, net als bij de koopappartementen van fase 1 en 2. Exclusief wonen in het lieflijke Boekt-Zolder is opnieuw de boodschap.
Verhuurd
Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 117
 • 3
 • 158 m²
Hou je van een moderne look, open ruimte en veel licht? Dan ben je hier op het juiste adres. Op de Meylandtlaan in Heusden-Zolder staat namelijk een schitterende duplex te huur. Het appartement heeft alle voordelen van een nieuwbouw: een eigentijdse afwerking (met hoogwaardige materialen) en een zeer laag energieverbruik. Buiten de huurprijs hoef bijgevolg je niet veel extra kosten neer te tellen. Deze duplex rekent namelijk geen gemeenschappelijke kosten aan en met deze epc-waarde blijft uw energierekening zeer laag. Beneden heeft dit appartement een prachtige open keuken met woonkamer van maar liefst 42 m2.