Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Onze diensten

U volledig ontzorgen is onze missie

Vastgoed kopen of verkopen is veel meer dan een transactie. Het is een uitgebreid proces waarin onze jarenlange ervaring en expertise het verschil kunnen maken. Met één vaste contactpersoon en een persoonlijke aanpak nemen wij u graag alle zorgen uit handen.

Ons gepassioneerd team van meer dan 20 vastgoedprofessionals verzamelt alle nodige documenten om uw verkoopdossier te perfectioneren. Dankzij onze vaste partners kunnen wij u steeds snel en kwalitatief bedienen. Ons juridische team houdt nauwgezet toezicht over de correctheid en volledigheid van uw dossier.
Waardebepaling van uw eigendom

Waardebepaling van uw eigendom

Juist taxeren in een dynamische markt is belangrijker dan ooit. Uw eigendom is van ongeschatte waarde, maar een prijs plakken is bijna een exacte wetenschap.
lees meer
Onze complete service

Onze complete service

Een woning verkopen is zoveel meer dan alleen een prijs overeenkomen en een sleutel overhandigen. Elke woning is anders. Een verkoopplan op maat is dan ook essentieel voor een succesvolle verkoop van uw woonst.
lees meer
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is een emotionele beslissing. Vaak wint het hart het van het hoofd. Dromen begeleiden is ons vak. Zo weet u dat u met uw hart een heldere en verstandige keuze maakt. Wij begeleiden u met uw aankoop en regelen het kritische aspect.
lees meer
Innovatieve marketing

Innovatieve marketing

Verkoop uw eigendom vlot dankzij onze innovatieve marketingaanpak. Op basis van profiel en specifiek zoekgedrag kunnen wij perfect jouw potentiële koper bereiken.
lees meer
Professionele immofotografie

Professionele immofotografie

Verkopen begint online. Sfeervolle foto’s zijn de start van een succesvolle verkoop. Onze professioneel opgeleide fotograaf hoort bij jouw all-in service. De aantrekkelijke beelden overtuigen potentiële kopers meteen.
lees meer
Copywriting

Copywriting

Een aantrekkelijke omschrijving van uw woonst is een onderdeel dat van groot belang is, maar te vaak verwaarloosd wordt.
lees meer
Investeringsvastgoed

Investeringsvastgoed

Bent u op zoek naar een belegging met een zo aantrekkelijk mogelijk rendement? Onze makelaars bieden een zorgeloze service gaande van het begeleiden in het zoeken van interessante investeringsappartementen tot het verlenen van advies.
lees meer
De hypothecaire lening

De hypothecaire lening

Overweegt u om een huis of een bouwgrond aan te kopen en heeft u hiervoor een lening nodig? Weet u niet goed welke verzekeringen perfect aansluiten bij uw behoeften? Misschien bent u wel op zoek naar de juiste belegging in vastgoed?
lees meer