Wij helpen u graag bij de aankoop van uw eigendom

Aankoop begeleiding

In Nederland en de Verenigde Staten is het volledig ingeburgerd, maar ook in ons land tref je meer en meer aankoopadviseurs. Ze geven je niet enkel professioneel advies maar onderhandelen ook voor een betere prijs.
Wij leggen je uit hoe het werkt en wat het kost. Want aankoopbegeleiding is maatwerk.

U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces.

Heb je een woning al een tweede keer bezocht? Ben je erg enthousiast en wil je professioneel advies? Wij bekijken het pand door een objectieve bril. We maken een inschatting van de reële waarde, geven een overzicht van eventuele kosten op korte termijn en wijzen op eventuele tekortkomingen. Als erkend vastgoedmakelaar kennen we het vak en weten we wat een nieuw dak, de vervanging van een boiler of het isoleren van spouwmuren kost. 

Ben je nog altijd geïnteresseerd in het pand, dan helpen we onderhandelen voor een betere prijs Uw adviseur kent uw financiële mogelijkheden en kan goed de haalbaarheid inschatten van uw wensen en eisen.

U ziet dat en goede aankoop meer is dan enkel mooie bakstenen. Mits de juiste begeleiding bij de aankoop kunt u probleemgevallen vermijden en het plezier van uw aankoop vergroten.

Wij zijn u graag van dienst bij het kopen van u huis. Of voor meer informatie klik je op deze link.

Hypothecaire leningen

hypotheekwinkel1Overweeg je om een huis of een bouwgrond te kopen? Heb je renovatieplannen?
Of wil je een lopende lening herzien?

Dan kan je zelf alle banken afschuimen op zoek naar de beste lening.
Of wat het snelst gaat en de grootste zekerheid biedt je stapt eens binnen bij ons.

In samenwerking met de hypotheek.winkel vergelijken wij kosteloos de rentes en formules van 25 banken en kredietinstellingen.

Geniet van het gratis advies van een hypotheek.expert.
De hypotheek.winkel is net als ons 100% onafhankelijk.

Een lening afsluiten doe je niet elke dag. Het hypotheeklandschap is enorm groot. Duizenden leenformules vechten om de aandacht. Het is dan ook belangrijk om degelijke informatie in te winnen. De hypotheek.winkel kan hierin jouw gids zijn. We gaan samen op weg naar een lening die jou op het lijf is geschreven ...

Wil je graag een lening afsluiten en kan je objectieve informatie gebruiken?
De hypotheek.winkel kan je begeleiden van A tot Z! Neem vandaag nog contact op met de hypotheek.winkel Heusden en maak een afspraak.