Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Wij helpen u graag bij de aankoop van uw eigendom

Een huis kopen is een emotionele beslissing. Vaak wint het hart het van het hoofd. Dromen begeleiden is ons vak. Zo weet u dat u met uw hart een heldere en verstandige keuze maakt. Wij begeleiden u met uw aankoop en regelen het kritische aspect. Overeenstemming getekend? Dan komen hart en hoofd samen en geniet u van uw droom met een 100% gerust gevoel.

Aankoopbegeleiding is maatwerk

Onze professionele begeleiding is telkens persoonlijk, zeer uitgebreid en volledig afgestemd op uw behoeften. Zo kunnen wij helpen met de volgende zaken:

  • De zoektocht naar een droomhuis dat helemaal past bij uw wensen, limieten en verlangens.
  • De objectieve schatting van een woning zodat u de vraagprijs beter kan beoordelen en uw bod kan voorbereiden.
  • Het technische nazicht van de woning om verborgen gebreken op te sporen.
  • De aanvraag en grondige controle van technische documenten zoals het EPC-attest, het bodemattest, het elektrisch keuringsverslag, …
  • De navraag van juridische en bouwkundige aspecten (o.a. inzake voorkooprecht, erfdienstbaarheden, stedenbouwkundige beperkingen, enz.).
  • De effectieve prijsonderhandelingen met de verkoper in functie van de vaststellingen.
  • De check van de opgestelde contracten (bv. aankoop-verkoopbelofte, compromis, akte, enz.) voordat je definitief je handtekening zet.
  • Advies, informatie en bijstand bij de notaris wanneer de akte ondertekend wordt.

Als kandidaat-koper kiest u zelf op welke diensten u een beroep wil doen. Voor onze aankoopbegeleiding op maat werken we met transparante prijzen in de vorm van pakketten. Eén ding is zeker: onze service verdient zichzelf ruimschoots terug in doordachte keuzes, een goede gemoedsrust en een probleemloos verkoopproces.

Interesse?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Aankoopbegeleiding

In Nederland en de Verenigde Staten is het volledig ingeburgerd, maar ook in ons land treffen we meer en meer aankoopadviseurs. Ze geven u niet enkel professioneel advies maar onderhandelen ook voor een betere prijs.
Wij leggen u uit hoe het werkt en wat het kost. Want aankoopbegeleiding is maatwerk.

U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces.

Heeft u een woning al een tweede keer bezocht? Bent u erg enthousiast en wenst u professioneel advies? Wij bekijken het pand door een objectieve bril. We maken een inschatting van de reële waarde, geven een overzicht van eventuele kosten op korte termijn en wijzen op eventuele tekortkomingen. Als erkend vastgoedmakelaar kennen we het vak en weten we wat een nieuw dak, de vervanging van een boiler of het isoleren van spouwmuren kost. 

Bent u nog altijd geïnteresseerd in het pand, dan helpen we onderhandelen voor een betere prijs Uw adviseur kent uw financiële mogelijkheden en kan goed de haalbaarheid inschatten van uw wensen en eisen.

U ziet dat en goede aankoop meer is dan enkel mooie bakstenen. Mits de juiste begeleiding bij de aankoop kunt u probleemgevallen vermijden en het plezier van uw aankoop vergroten.

Wij zijn u graag van dienst bij het kopen van uw huis.

Hypothecaire leningen

Overweegt u om een huis of een bouwgrond aan te kopen en heeft u hiervoor een lening nodig? Weet u niet goed welke verzekeringen perfect aansluiten bij uw behoeften?
Misschien bent u wel op zoek naar het juiste beleggingsadvies?

Het is van essentieel belang dat u ook financieel zo goed mogelijk wordt bijgestaan. Zo krijgt u volledig gratis en vrijblijvend advies op maat door een 100% onafhankelijke financiële expert.

Een lening afsluiten doe je niet elke dag. Het hypotheeklandschap is enorm groot. Duizenden leenformules vechten om de aandacht. Het is dan ook belangrijk om degelijke informatie in te winnen.