Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Wij helpen u graag bij de aankoop van uw eigendom

Een huis kopen is een emotionele beslissing. Vaak wint je hart het van je hoofd. Dromen begeleiden is ons vak. Zo weet jij dat je met je hart een heldere en verstandige keuze maakt. Wij begeleiden je met jouw aankoop en regelen het kritische aspect. Overeenstemming getekend? Dan komen hart en hoofd samen en geniet jij van je droom met een 100% gerust gevoel.

Aankoopbegeleiding is maatwerk

Onze professionele begeleiding is telkens persoonlijk, zeer uitgebreid en volledig afgestemd op jouw behoeften. Zo kunnen we je helpen met de volgende zaken:

  • De zoektocht naar een droomhuis dat helemaal past bij jouw wensen, limieten en verlangens.
  • De objectieve schatting van een woning zodat je de vraagprijs beter kan beoordelen en je bod kan voorbereiden.
  • Het technische nazicht van de woning om verborgen gebreken op te sporen.
  • De aanvraag en grondige controle van technische documenten zoals het EPC-attest, het bodemattest, het elektrisch keuringsverslag, …
  • De navraag van juridische en bouwkundige aspecten (o.a. inzake voorkooprecht, erfdienstbaarheden, stedenbouwkundige beperkingen, enz.).
  • De effectieve prijsonderhandelingen met de verkoper in functie van de vaststellingen.
  • De check van de opgestelde contracten (bv. aankoop-verkoopbelofte, compromis, akte, enz.) voordat je definitief je handtekening zet.
  • Advies, informatie en bijstand bij de notaris wanneer de akte ondertekend wordt.

Als kandidaat-koper kies je zelf op welke diensten je een beroep wil doen. Voor onze aankoopbegeleiding op maat werken we met transparante prijzen in de vorm van pakketten. Eén ding is zeker: onze service verdient zichzelf ruimschoots terug in doordachte keuzes, een goede gemoedsrust en een probleemloos verkoopproces.

Interesse?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Aankoopbegeleiding

In Nederland en de Verenigde Staten is het volledig ingeburgerd, maar ook in ons land tref je meer en meer aankoopadviseurs. Ze geven je niet enkel professioneel advies maar onderhandelen ook voor een betere prijs.
Wij leggen je uit hoe het werkt en wat het kost. Want aankoopbegeleiding is maatwerk.

U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces.

Heb je een woning al een tweede keer bezocht? Ben je erg enthousiast en wil je professioneel advies? Wij bekijken het pand door een objectieve bril. We maken een inschatting van de reële waarde, geven een overzicht van eventuele kosten op korte termijn en wijzen op eventuele tekortkomingen. Als erkend vastgoedmakelaar kennen we het vak en weten we wat een nieuw dak, de vervanging van een boiler of het isoleren van spouwmuren kost. 

Ben je nog altijd geïnteresseerd in het pand, dan helpen we onderhandelen voor een betere prijs Uw adviseur kent uw financiële mogelijkheden en kan goed de haalbaarheid inschatten van uw wensen en eisen.

U ziet dat en goede aankoop meer is dan enkel mooie bakstenen. Mits de juiste begeleiding bij de aankoop kunt u probleemgevallen vermijden en het plezier van uw aankoop vergroten.

Wij zijn u graag van dienst bij het kopen van u huis.

Hypothecaire leningen

hypotheekwinkel1Overweeg je om een huis of een bouwgrond te kopen? Heb je renovatieplannen?
Of wil je een lopende lening herzien?

Dan kan je zelf alle banken afschuimen op zoek naar de beste lening.
Of wat het snelst gaat en de grootste zekerheid biedt je stapt eens binnen bij ons.

In samenwerking met de hypotheek.winkel vergelijken wij kosteloos de rentes en formules van 25 banken en kredietinstellingen.

Geniet van het gratis advies van een hypotheek.expert.
De hypotheek.winkel is net als ons 100% onafhankelijk.

Een lening afsluiten doe je niet elke dag. Het hypotheeklandschap is enorm groot. Duizenden leenformules vechten om de aandacht. Het is dan ook belangrijk om degelijke informatie in te winnen. De hypotheek.winkel kan hierin jouw gids zijn. We gaan samen op weg naar een lening die jou op het lijf is geschreven ...

Wil je graag een lening afsluiten en kan je objectieve informatie gebruiken?
De hypotheek.winkel kan je begeleiden van A tot Z! Neem vandaag nog contact op met de hypotheek.winkel Heusden en maak een afspraak.