Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Onze complete service

Innovatieve marketing

Verkoop uw eigendom vlot dankzij onze innovatieve marketingaanpak. Op basis van profiel en specifiek zoekgedrag kunnen wij perfect jouw potentiële koper bereiken.

Doorgedreven digitale marketingaanpak

Innovatie en digitale marketing zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met een team van hoogopgeleide marketeers zetten we uw eigendom succesvol in de markt op een eigentijdse en innovatieve manier. Op basis van een individuele analyse en op maat gemaakte doelgroepbepaling vinden onze marketeers snel en doelgericht uw potentiële koper.

Lees hier hoe we de verkoop van uw eigendom aanpakken.

Enorm online bereik

Met een enorm bereik van bijna 10 000 volgers op onze diverse online kanalen hebben we een groot collectief van potentiële kopers die dagelijks ons aanbod op de voet volgen.

NIEUW! Online bieden

Kent u onze nieuwste tool op onze website al? Dankzij onze online biedingstool kunnen kandidaat-kopers sneller en gemakkelijk op elk moment een bod uitbrengen. Zijn de kandidaat-kopers na de bezichtiging overtuigd en willen ze onmiddellijk een bod doen? Of willen ze eerst rustig nadenken en van thuis uit in het weekend een bod doen? Onze online biedingstool maakt het mogelijk voor potentiële kopers om een bod te doen, waar en wanneer ze maar willen.

Wij communiceren onmiddellijk en zeer transparant elk bod dat voldoet aan de minimumvereisten die u als eigenaar vooropgesteld heeft. U kan het bod dan principieel aanvaarden of niet. Wanneer het bod door u aanvaard wordt, hebben de kopers twee werkdagen om hun bod bindend te maken door de ondertekening in één van onze kantoren. Proficiat, u moet het bod enkel nog officieel aanvaarden met uw handtekening en de koop is definitief gesloten.

Een aanbod tot aankoop via onze website is dus sneller, zeer eenvoudig en glashelder.

Digitale grondplannen

Dankzij onze digitale grondplannen kunnen potentiële kopers, samen met de professionele foto's, bekijken hoe de indeling is van uw eigendom. Vanachter hun computerscherm kunnen ze alvast beginnen met het plaatsen van hun sofa, keukentafel of bed.