Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Onze diensten

Innovatieve marketing

Verkoop uw eigendom vlot dankzij onze innovatieve marketingaanpak. Op basis van profiel en specifiek zoekgedrag kunnen wij perfect jouw potentiële koper bereiken.

Doorgedreven digitale marketingaanpak

Innovatie en digitale marketing zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met een team van hoogopgeleide marketeers zetten we uw eigendom succesvol in de markt op een eigentijdse en innovatieve manier. Op basis van een individuele analyse en op maat gemaakte doelgroepbepaling vinden onze marketeers snel en doelgericht uw potentiële koper.

Enorm online bereik

Met een enorm bereik van bijna 10 000 volgers op onze diverse online kanalen hebben we een groot collectief van potentiële kopers die dagelijks ons aanbod op de voet volgen.

Online bieden

Dankzij onze online biedingstool kunnen kandidaat-kopers sneller en gemakkelijk op elk moment een bod uitbrengen. Zijn de kandidaat-kopers na de bezichtiging overtuigd en willen ze onmiddellijk een bod doen? Of willen ze eerst rustig nadenken en van thuis uit in het weekend een bod doen? Onze online biedingstool maakt het mogelijk voor potentiële kopers om een bod te doen, waar en wanneer ze maar willen.

Wij communiceren onmiddellijk en zeer transparant elk bod dat voldoet aan de minimumvereisten die u als eigenaar vooropgesteld heeft. U kan het bod dan principieel aanvaarden of niet. Wanneer het bod door u aanvaard wordt, hebben de kopers twee werkdagen om hun bod bindend te maken door de ondertekening in één van onze kantoren. Proficiat, u moet het bod enkel nog officieel aanvaarden met uw handtekening en de koop is definitief gesloten.

Een aanbod tot aankoop via onze website is dus sneller, zeer eenvoudig en glashelder.

Sfeervolle vastgoedvideo

Via een sfeervolle en professionele video wordt het unieke verhaal van uw woonst weergeven. Zo kunnen we alle buitengewone troeven extra in de kijker zetten.

De zoektocht naar een nieuwe woning begint tegenwoordig vaak online. In deze veranderende markt is het dus meer dan ooit belangrijk om een zeer goede eerste indruk te creëren bij iedere kandidaat-koper.

Een aantrekkelijke video is hiervoor dé ideale manier. Op deze manier wordt uw woonst sneller gevonden, gezien en vooral onthouden.

Aan de hand van sfeervolle beelden worden alle troeven en highlights van uw woonst extra in de kijker gezet. Deze video wordt vervolgens veelvuldig ingezet in de totale marketing strategie voor de vlotte verkoop van uw woonst.

3D Tour met Matterport

Met de meest geavanceerde en meeslepende 3D-beelden krijgt de kandidaat-koper het gevoel alsof hij live door de woning of het appartement wandelt.

Op deze manier bereiken we veel meer kandidaten die uw woning kunnen ontdekken en beleven. Ze krijgen allen een zeer scherp beeld van uw vastgoed. Enkel de bezoekers die echt interesse hebben zullen vervolgens een afspraak maken om uw woning persoonlijk te bezoeken.
Bij interesse kunnen de kandidaten het vastgoed dag en nacht bezoeken, elk op hun ideale moment. Bovendien kunnen zij in deze handige tool zelf elke ruimte eenvoudig opmeten. Zo kunnen ze alvast beginnen dromen en plannen waar hun persoonlijke meubels geplaatst zullen worden.

De combinatie van deze unieke technologie en de accurate aanpak van Marc Swevers, brengt zowel de kopers als de verkopers een bijzonder grote efficiëntie en comfort bij de verkoop van uw vastgoed.

Digitale grondplannen

Dankzij onze digitale grondplannen kunnen potentiële kopers, samen met de professionele foto's, bekijken hoe de indeling is van uw eigendom. Vanachter hun computerscherm kunnen ze alvast beginnen met het plaatsen van hun sofa, keukentafel of bed.