Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Zonovergoten bouwgrond (3a 06ca) met onmiskenbaar financieel voordeel
Zoutleeuw € 96.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer mooi bouwgrond voor een halfopen bebouwing? Woon je graag op de grens tussen het prachtige Hageland en de eeuwige vakantiesfeer van Haspengouw? En mag daar bovenop dat zonnetje ook nog regelrecht op jouw terras gericht zijn? Dan scoor je hier in de Bosstraat in Zoutleeuw zonder enige twijfel de winnende hand. En dan moet de grootste troefkaart nog gespeeld worden… Op het perceel van 3a 06ca staat momenteel een te renoveren gebouw. Deze bouwgrond valt onder de vernieuwde wetgeving rond sloop en wederopbouw.
Verkocht
Knappe gezinswoning met wondermooie, zonnige tuin vlakbij het centrum van Heusden
Heusden-Zolder
 • EPC 210
 • 4
 • 164 m²
Zeer rustig gelegen en toch vlakbij het centrum van Heusden? Charmant en authentiek en toch al tal van renovaties? De hele dag genieten van de zon en toch een zalig schaduwplekje onder de pergola? Een mooie groene omheining en toch een eindeloos verzicht op de achterliggende velden? Kiezen is hier absoluut overbodig want in deze fantastische woning met maar liefst vier slaapkamers krijg je telkens weer het beste van beide werelden. In Exelgaarden in Heusden-Zolder houden we ter hoogte van nummer 22 halt aan een riant perceel van 10a 36ca.
Verkocht
Knappe gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin vlakbij centrum Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 370
 • 4
 • 119 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan op een steenworp afstand van het centrum van Zolder. In de Sluisbamd houden we halt ter hoogte van nummer 45. Deze knappe gezinswoning ligt op een perceel van 3a 67ca en onderging al tal van grondige renovaties. Zo werden onder andere alle ramen in 2016 vervangen en werd er in 2017 een nieuwe gasketel geïstalleerd. In 2019 werden alle spouwmuren opgevuld met isolatie. Deze instapklare gezinswoning wacht met andere woorden enkel nog op jouw persoonlijke inrichting. In de inkomhal springt de stijlvolle trap zeker en vast in het oog.
Verkocht
Gunstig opbrengsteigendom met 5 verhuurde studio’s op 200 meter van Hasselt centrum
Hasselt
 • EPC 140
 • 20 m²
Wie op zoek is naar een buitengewoon gunstig opbrengsteigendom trekt hier vlakbij het centrum van Hasselt het winnende lotje. Dit knappe pand omvat maar liefst vijf studio’s, elk met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 20m2. En het beste moet nog komen: Deze studio’s worden steeds uiterst vlot verhuurd, de totale maandelijkse huurinkomst bedraagt 1320,00 euro excl. kosten. Wist je dat het langste huurcontract al meer dan 20 jaar loopt? Voor een gegarandeerd rendement op je investering moet je in de Melkvoetstraat 12 in Hasselt zijn. We bevinden ons op slechts 200 meter van het centrum van de immer gezellige stad Hasselt.
Verkocht
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en riant terras te Boekt
Heusden-Zolder
 • EPC 126
 • 2
 • 114 m²
We bevinden ons in het mooie kerkdorpje ‘Boekt’, een zeer fijn kerkdorpje in de gemeente Heusden-Zolder. Recent in 2015 werden in Hofeinde ter hoogte van nummer 37 prachtige appartementen gebouwd. Wie weet verhuis jij binnenkort naar het magnifieke appartement rechts beneden. De deurbel van bus 2 behoort toe aan een zeer knap, gelijkvloers appartement. Een groot wooncomfort en een hoogwaardige afwerking zijn zeker twee belangrijke kernwoorden in de volledige bruto bewoonbare oppervlakte van 132,30m2. De woonkamer en de keuken vormen een groot, stijlvol, open geheel met een oppervlakte van 57m2.
Instapklare ruime duplex met 3 slaapkamers en centrale ligging in rustig Haspengouw
Heers € 289.000
 • EPC 157
 • 3
 • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Compact en tegelijk een zee van ruimte. Rustig en toch centraal gelegen. Deze duplex in de Sint-Martinusstraat in Heers combineert het beste van twee werelden. Gelukkig is ze ook nog eens goed onderhouden en instapklaar, want eens je het interieur te zien krijgt, zal je er meteen willen intrekken! Op de eerste verdieping van een gebouw dat slechts vier appartementen telt, wandel je binnen in dit prachtige duplexappartement. Het werd met veel zorg ingericht en telt zelfs enkele recente renovaties.
Verkocht
Charmante woning met unieke indeling, 2 slaapkamers, grote tuin en vlotte verbinding
Heusden-Zolder
 • EPC 459
 • 2
 • 179 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze HOB in de Bergstraat in Heusden heeft een wel erg unieke en gezellige indeling. Met hier en daar wat opfrissingswerken, vormt deze woning moeiteloos het decor voor een gelukkige thuis. Via de voordeur beland je meteen in de leefruimte met een erg open karakter. Zo loopt de living van 16 m² naadloos over in de keuken van 16 m². De schuine houten dakwanden en de bakstenen muren leveren een gezellig geheel op. Al laat je met een likje lichtkleurige verf de ruimte makkelijk nog wat groter lijken.
Verkocht
Zeer ruim instapklaar appartement en extra studio met in totaal 4 slaapkamers in Koersel
Koersel
 • EPC 206
 • 4
 • 311 m²
Dit mooie instapklare appartement vinden we de Laan op Heusden in Koersel. Met zijn uitzonderlijk grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 251m² heb je hier aan ruimte zeker geen gebrek. Dit pand bestaat uit twee delen. Beide delen kunnen samengevoegd worden of net apart gebruikt worden dankzij de gescheiden ingangen. Het eerste deel is een ruim appartement op de eerste verdieping. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1984 en kreeg in 1998 een totale renovatie. Ook de afgelopen jaren is er nog veel vernieuwd.
Verkocht
Hedendaagse woning op zonrijk perceel van 8a 20ca in rustige, residentiële woonwijk te Diepenbeek.
Diepenbeek
 • EPC 193
 • 4
 • 345 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij nog op zoek naar een instapklare, ruime gezinswoning waar ruimte, zon, rust en een vlotte bereikbaarheid dé ontegensprekelijke kernwoorden zijn? Dan nemen wij jou heel graag mee naar de Anjelierenstraat 43 op minder dan 4 kilometer afstand van het centrum van Diepenbeek. Deze knappe gezinswoning werd in 1998 gebouwd op een perceel van 8a 20ca. Zoals de zeer mooie, verzorgde voortuin al doet vermoeden werd deze woning perfect onderhouden. Er werden zeer kwalitatieve en duurzame materialen gebruikt en doorheen de jaren werden tal van zaken al opgefrist.
Verkocht
Rustig gelegen en luxueus landhuis op zonovergoten perceel van 23a 85ca.
Beringen
 • EPC 252
 • 2
 • 275 m²
We staan in een zeer rustige buurt midden tussen het centrum van Beringen en de veelzijdige be-Mine site. In de Bremstraat houden we halt ter hoogt van nummer 95 aan een wondermooi en zonnig perceel van maar liefst 23a 85ca. Na de bescheiden eerste indruk van de buitengevel zal de binnenkant van dit magnifieke landhuis je absoluut omverblazen. Al licht de prachtige voortuin zeker al een tipje van de sluier op van de grote klasse waar je je binnen aan mag verwachten. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1982 maar kreeg de afgelopen jaren heel wat renovaties.
Verkocht
Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, grote tuin en prachtig landelijk vergezicht
Berbroek
 • EPC 699
 • 4
 • 216 m²
In de Zoolstraat in Berbroek (Herk-de-Stad), ligt deze charmante vrijstaande woning waarin heel wat potentieel schuilt. Zo beschik je over voldoende oppervlakte en kamers om eventueel een kangoeroewoning uit te bouwen en mag je ook een knappe grote tuin tot je bezit rekenen. Het rustgevende, landelijke vergezicht krijg je er helemaal gratis bij! De traditionele aanblik van een voortuin die mooi afgescheiden wordt van de straat door een hek, de lange oprit en de symmetrische gevel zorgen meteen voor een huiselijk gevoel. Ook wanneer we de woonkamer binnenstappen, zie je al vlug het potentieel.
Lichtrijk appartement met twee slaapkamers in het stadscentrum van Beringen
Beringen € 249.000
 • EPC 96
 • 2
 • 120 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een knus instapklaar appartement in een rustige omgeving met een vlotte verbinding? Dan is dit appartement met twee slaapkamers in het centrum van Beringen misschien wel iets voor jou! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van één van de gebouwen in de gezellige verkaveling Kolmen. Dankzij de lift sta je in een oogwenk aan je eigen voordeur, al is een enkele etage natuurlijk ook ideaal om af en toe de trap te nemen en zo je conditie op peil te houden.
Verkocht
Prachtige villa op 14 a 27 ca met adembenemende tuin incl. zwembad en eindeloos uitzicht
Bocholt
 • EPC 85
 • 4
 • 321 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Raakstraat in Bocholt staat een parel van een villa te wachten op een erg fortuinlijke nieuwe eigenaar. Of hoe gelukkig zou jij je prijzen met een enorme leefruimte, vier grote slaapkamers, twee garages, een tuin met vijver en zwembad die recht uit de boekjes lijkt te komen en dat alles in een perfecte staat? Een gevoel van ingetogen elegantie overvalt je al wanneer je de statige inkomhal met natuurstenen trap binnenwandelt. De eiken deuren en wat daarachter schuilgaat passen helemaal in dat plaatje.
Verkocht
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en fijn terras in gezellige dorpskern van Beverlo
Beringen
 • EPC 174
 • 2
 • 90 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoals de straatnaam ‘Beverlo-Dorp’ al doet vermoeden woon je hier pal in het centrum van het zeer gezellige dorpje ‘Beverlo’. Achter de knappe, hedendaagse gevel ter hoogte van nummer 7 treffen we dit mooie en instapklare appartement uit 2002. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 90m2. Het valt je ongetwijfeld onmiddellijk op dat je in het hele appartement kan rekenen op een grote hoeveelheid aangename, natuurlijke lichtinval.
Verkocht
Instapklaar nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en ruim terras
Landen
 • EPC 70
 • 2
 • 92 m²
We bevinden ons in het wondermooie Haspengouw, meer bepaald in Attenhoven, deelgemeente van Landen. Dit fantastische nieuwbouwproject heeft in totaal slechts 7 appartementen en biedt dus zeker die kleinschalige huiselijke sfeer. Gelijkvloers heb je een schitterend appartement met een totale bewoonbare oppervlakte van 92m². We komen binnen in een ruime inkomhal. Hier is ruim voldoende plaats voor een vestiaire. Aan de rechterkant heb je een praktische bergruimte voor wasmachine en stockage van allerlei. Jas of boodschappen kan je dus meteen opbergen bij het binnenkomen van je appartement.
Verkocht
Uitzonderlijk ruim appartement met ten minste 3 slaapkamers nabij centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • EPC 331
 • 3
 • 217 m²
We rijden door de Hofstraat op een steenworp afstand van het veelzijdige centrum van Houthalen. Ter hoogte van nummer 27 treffen we dit knappe pand dat oorspronkelijk gebouwd werd in 1987. Het appartement op de eerste verdieping is uitzonderlijk ruim en wordt dankzij zijn gunstige ligging misschien wel dé ideale thuis voor jouw en je gezin. We komen het appartement binnen via een grote inkomhal met gastentoilet aan de linkerkant van het pand. De gezellige leefruimte heeft een oppervlakte van 34m2 en kan rekenen op heel wat zalige natuurlijke lichtinval. De houten afwerking van het plafond brengt een onmiskenbare charme met zich mee.
Verkocht
Te renoveren woonst in rustige, groene straat met vlotte verbinding
Beringen
 • EPC 1125
 • 2
 • 81 m²
Dit gezellig ogende huisje met een erg gunstige ligging bevindt zich in de Lorkenstraat in Beringen. Het antieke interieur is aan vervanging toe, maar de mooie straatbreedte van 18 m, de groene omgeving en de vlotte verbinding zijn alvast troeven die ze je niet meer kunnen afpakken. Dankzij de breedte van het perceel kan je van je voortuin een pareltje maken. Zelfs de huidige versie werkt – in combinatie met de charmante rode gevel – al erg uitnodigend. Ook het geheel omtoveren tot een hedendaagse fermette is voor deze uitgestrekte, gelijkvloerse woonst zeker een mogelijkheid.
Verkocht
Knusse rijwoning met drie slaapkamers en charmante diepe tuin
Geetbets
 • EPC 373
 • 3
 • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Ketelstraat in Geetbets stuiten we op deze knusse rijwoning. De drie grote slaapkamers vormen alvast een troef, net als de knappe tuin waarin groen absoluut de boventoon voert. Via de inkomhal kom je meteen in de living van 16 m² terecht. De grote ramen mogen dan wel de drukte op straat goed tegenhouden, het daglicht vindt daarentegen makkelijk haar weg naar binnen. Aansluitend vind je de keuken terug, met een mooie oppervlakte van 16 m² en heel wat kastruimte.