Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Authentiek herenhuis met zeer veel potentieel op gegeerde locatie in centrum van Leuven
Leuven
 • EPC 298
 • 4
 • 309 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een statig, op te frissen herenhuis in het centrum van Leuven of heb je eerder interesse in een bijzonder gunstig opbrengstpand met maar liefst drie appartementen? Op deze toplocatie midden in het centrum van de historisch rijke stad Leuven worden al jouw verwachtingen ongetwijfeld ingelost. In de Boogaardenstraat houden we halt ter hoogte van nummer 67. De tijdloze, mooie witte gevel met blauwe accenten geeft meteen de allures van een magnifiek, historisch herenhuis.
Verkocht
Uniek gelegen bouwgrond in Bolderberg | 9a 48ca pure zon, rust en privacy!
Heusden-Zolder
Stel je voor… een fantastische bouwgrond van maar liefst 9a 48ca… In een mooie residentiële wijk in Bolderberg… Met een prachtig groen zicht op agrarisch gebied… én met een uitstekende bereikbaarheid… Het lijkt te mooi op waar te zijn maar die perfecte puzzel bestaat! Er ontbreekt nog slechts één stukje: jouw droomwoning. We bevinden ons in de rustige Wolverik in het pittoreske Bolderberg. We houden halt aan een prachtige bouwgrond met een oppervlakte van 9a 48ca. Je krijgt hier een aanzienlijke perceelbreedte van maar liefst 18 meter.
Verkocht
Knap appartement met twee slaapkamers en zonnige balkons in het levendige centrum van Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • EPC 117
 • 2
 • 115 m²
In de Vredelaan, midden in het veelzijdige centrum van Houthalen treffen we dit gezellige appartement. Met een ruime bewoonbare oppervlakte van 115m2, maar liefst twee terrassen en een grote open leefruimte vink je hier moeiteloos enkele geweldige troeven af. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van dit statige gebouw uit 1987. In de leefruimte, vooraan het appartement, valt onmiddellijk op dat de grote raampartijen zorgen voor een uitzonderlijk aangename, natuurlijke lichtinval. Met een ruime oppervlakte van 35m2 creëer je hier gemakkelijk een knusse tv-hoek en een zeer gezellige eetkamer.
Verkocht
Prachtig, nieuw appartement met 2 slaapkamers en zuidelijk georiënteerd terras
Heusden-Zolder
 • 2
 • 97 m²
Nieuw en luxueus appartement met twee slaapkamers zoekt een nieuwe eigenaar en jij kan weldra die gelukkige worden. Zolder is zonder twijfel van heinde en verre gekend omwille van zijn voormalige F1-Circuit. In 1978 kende dit circuit zijn gloriejaren en groeide de behoefte aan commerciële en residentiële ruimte. Zo ontstond ‘Residentie Bolderberg’, ook wel gekend als ‘de shopping’. Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf weet als geen ander dat de vraag naar appartementen in dit bijzonder gezellige dorp de laatste jaren zeer fors is toegenomen.
Verkocht
Knappe instapklare HOB met 4 slaapkamers en mooi aangelegde tuin
Beringen
 • EPC 145
 • 4
 • 214 m²
Deze instapklare halfopen woonst heeft naast vier slaapkamers ook nog eens een knap aangelegde tuin waar je zalig tot rust kan komen. Binnen werd er overal gekozen voor hoogwaardige materialen en het pand is dan ook volledig in orde. De rustige buurt met een vlotte verbinding maken het plaatje helemaal af. Het interieur in de grote, lichte leefruimte van 35,7 m² werd grotendeels op maat gemaakt en vooral het prachtige parket – dat overigens in heel de woning terugkomt – valt op. Je kan er ook rekenen op een soundsystem en zelfs de geïntegreerde televisie blijft hangen.
Verkocht
Uiterst gunstig handelspand met woonst op toplocatie in centrum van Leopoldsburg
Leopoldsburg
Ben jij op zoek naar een uiterst gunstig handelspand? Is een uitstekende visibiliteit en een commerciële topligging iets waar jouw business naar snakt? Dan zal dit fantastische handelspand met optioneel een prachtig herenhuis ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. We staan in het centrum van het levendige Leopoldsburg. Dit knappe pand uit 1974 bestaat uit twee delen, elk met een aparte ingang. Beide delen kunnen ook afzonderlijk van elkaar gekocht worden. Zo vind je gelijkvloers een knap afgewerkt handelspand en krijg je op de eerste en de tweede verdieping een wondermooi herenhuis.
Verkocht
Schitterend handelspand met ruime woonst op toplocatie in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 300
 • 231 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een uitstekend handelspand en wil je dit graag combineren met een ruime, aantrekkelijke woonst? Dan is je broodje hier in de Halveweg 56 in Zonhoven zowel letterlijk als figuurlijk gebakken. Je krijgt hier namelijk niet enkel de kans om dit fantastische pand te kopen maar ook de volledige uitrusting (mee over te nemen aan de prijs van 40 000 euro) van de alom gekende frituur Halveweg kan van jou worden. Deze knappe half open woning werd gebouwd op een mooi groen perceel van 8a 22ca.
Verkocht
Aantrekkelijke HOB met ruime woonst en gunstig handelspand op toplocatie in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 300
 • 1
 • 231 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een gunstig gelegen pand waar je dé perfecte balans kan creëren tussen een aantrekkelijke, ruime woonst met een uitstekend gelegen handelsruimte? Hier in de Halveweg 56 in Zonhoven krijg je het beste van beide werelden. Deze knappe half open woning werd gebouwd op een mooi groen perceel van 8a 22ca. De volledige bewoonbare oppervlakte bedraagt 231m². De privé woning is gesitueerd op de bovenverdiepingen van het pand. Deze kan je zowel via de handelszaak als via de aparte ingang aan de achterkant van het pand bereiken.
Verkocht
Grote, gunstige tweewoonst met ideale zuidwestelijke oriëntatie vlakbij centrum Koersel
Beringen
 • EPC 351
 • 5
 • 236 m²
Ben jij op zoek naar een grote gezinswoning met een zalige, zonrijke tuin? Zoek je een grote kangoeroewoning met twee volwaardige wooneenheden? Droom jij er van om naast je privé woning een grote bureau- of praktijkruimte te kunnen starten? Dan zal deze knappe woning in de uiterst rustige Schansstraat in Koersel je absoluut aangenaam verrassen. Hoewel deze woning altijd verhuurd werd als twee aparte, half open wooneenheden, is het niet mogelijk een vergunning te verkrijgen voor twee aparte woningen. We bevinden ons in de Schansstraat te Koersel op een knap perceel van 6a 66ca.
Verkocht
Ruime bouwgrond 10a 99ca in het groene, residentiële Bolderberg
Heusden-Zolder
Vraag het aan iedere inwoner van Bolderberg, er wonen is werkelijk een beetje de hemel op aarde. In het residentiële Bolderberg zorgt de combinatie van een harmonieuze samenleving, een pittoresk dorp en de wondermooie natuur voor een schitterend wooncomfort. In de Slogen, pal in de dorpskern van dit immer gezellige kerkdorpje in Heusden-Zolder, treffen we deze mooie, ruime bouwgrond van maar liefst 10a 99ca. Met een perceelbreedte van 26 meter is dit meteen dé ideale bouwgrond voor een grote, open gezinswoning. De perceeldiepte van 42,77 meter biedt ruim voldoende plaats voor een zalig zonneterras.
STERRENWACHT LOT 10: Unieke bouwgrond 15a 63ca midden in de magnifieke natuur van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 375.000
Bekijk hier het volledige aanbod van deze verkaveling : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ We bevinden ons in Bolderberg, een pittoresk dorp met een fantastische sociale gemeenschap in Heusden-Zolder. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven, Hasselt en Lummen heb je hier tal van activiteiten op een boogscheut afstand. Bolderberg staat bekend om zijn geniale ligging. Je woont hier midden in de fantastisch mooie natuur van de Wijers zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op minder dan vijf minuten rijden, profiteer je hier van een schitterende woon-werkverbinding.
Verkocht
Instapklare woning met aparte studio (57,03m²) met leuke zonrijke tuin te Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 490
 • 3
 • 119 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een instapklare woning met drie slaapkamers of een interessant opbrengstpand zal letterlijk en figuurlijk dubbel verrast worden. Want naast een frisse, instapklare gezinswoning krijg je hier ook nog een apart verhuurbare studio of kangoeroewoning. Deze split level woning in Het Heike 4 te Heusden-Zolder werd oorspronkelijk gebouwd in 1964 en kreeg de voorbije jaren al heel wat opfrissingswerken. Zo werd recent in 2017 het volledige dak grondig vernieuwd alsook geïsoleerd.
Verkocht
Lot 7 | Schitterende, halfopen nieuwbouwwoning met zonnige tuin op kindvriendelijke ligging
Lommel
 • 5
 • 195 m²
Start der werken: 21/09/2020 Deze halfopen woning bevindt zich op de rechter hoek van de tweedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Verkocht
Lot 6 | Schitterende open nieuwbouwwoning met drie slaapkamers en een zuidelijke oriëntatie
Lommel
 • 3
 • 155 m²
Dit is de enige vrijstaande woning van Woonhof Kolonie. Deze bevindt zich links op de hoek van de Sint-Ambrosiusstraat en Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Lot 4 | Strakke halfopen gezinswoning met een zonnige tuin
Lommel € 299.000
 • 3
 • 151 m²
Deze halfopen woning bevindt zich rechts van de tweedelige unit in Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Dubbele hoekwoning met in totaal vijf slaapkamers in het prachtige Haspengouw
Gors-Opleeuw € 245.000
 • EPC 535
 • 5
 • 205 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op dit adres in de Hoogstraat in Gors-Opleeuw (deelgemeente van Borgloon) vind je eigenlijk twee volwaardige woningen terug. Ideaal om als kangoeroewoning te gebruiken dus. Of perfect aan te wenden als investeringspand om maandelijks mooie huurinkomsten op te strijken. Hoe dan ook, in dit prachtig stukje Haspengouw is het zalig rustig wonen. Langs de hoofdingang komen we via de ruime inkomhal in de al even omvangrijke living terecht. Ze bestaat uit twee delen die samen een oppervlakte van 34 m² beslaan.
Verkocht
Instapklare, stijlvolle, moderne HOB met drie slaapkamers en tuin op gezellige verkaveling
Beringen
 • EPC 26
 • 3
 • 130 m²
Deze knappe instapklare HOB vind je terug aan het Bugtenpad in Koersel. Ze werd pas enkele jaren geleden gebouwd en is uitgerust met heel wat moderne snufjes, wat een extra comfortabele thuis oplevert in een mooie groene omgeving. Met drie slaapkamers, een prachtige ruime badkamer en een eigen tuin als extra troeven. In de inkomhal valt meteen de open houten trap op. Ze zorgt voor een warm accent in het moderne huis waar vooral een strakke stijl de boventoon voert. Ook het gastentoilet vind je hier terug. Het hoekje om wandel je binnen in de leefruimte van 35 m² die ook een open keuken omvat.
Verkocht
Knap, instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het hartje van Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 106
 • 2
 • 94 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Rosalie de Blockstraat 10 bus 6 te Zonhoven. Wie op zoek is naar een mooi en instapklaar appartement met twee slaapkamers zit in deze doodlopende straat zeker en vast aan het juiste adres. Je woont hier op een uitzonderlijk rustige locatie, vlakbij het centrum van het gezellige Zonhoven. Het appartement werd gebouwd in 2010. De totale bewoonbare oppervlakte van 94m2 werd afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Via de knappe inkom, met gastentoilet, komen we in de grote, open leefruimte.