Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Te renoveren landhuis op 35a 84ca in agrarisch gebied centraal tussen Borgloon en Hoepertingen
Borgloon € 299.000
  • EPC 610
  • 3
  • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vooraan profiteren van een uiterst vlotte bereikbaarheid. Achteraan eindeloos genieten van uitgestrekt groen. En op het perceel zelf een buitengewoon potentieel. Kort maar krachtig samengevat van wat je mag verwachten dan de Sint-Truidersteenweg 290 te Borgloon. We bevinden ons op minder dan 2 kilometer van het hartje van Borgloon. Dit vrijstaande landhuis werd gebouwd op een riant perceel van maar liefst 35a 84ca groot. Al zal dat perceel hier te midden van dit eindeloos grote agrarische gebied zelfs nooit lijken te eindigen.
Verkocht
Gerenoveerde rijwoning met 6 slaapkamers en zonnige stadstuin in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 214
  • 6
  • 202 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wanneer we in de Tiensesteenweg in het centrum van Sint-Truiden halt houden aan huisnummer 142 zien we meteen dat deze statige rijwoning al heel wat grondige renovaties onderging. En dat zal je ongetwijfeld ook aan de binnenzijde meteen duidelijk worden. Het geheel kreeg in 2016 een stijlvolle en hedendaagse make-over. Het resultaat? Een instapklare en zeer ruime gezinswoning met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 202m² groot. Meteen rechts van de inkomhal, met gastentoilet, treffen we een opvallend grote leefruimte.
Instapklaar en trendy 2-slpk appartement met groot terras vlakbij hartje Beringen
Beringen € 319.000
  • EPC 195
  • 2
  • 118 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Hekstraat 4 bus 7 te Beringen staat garant voor een instapklaar, zeer hedendaags appartement met 2 slaapkamers én een zonnig terras. Ben jij dus nog op zoek naar een gezellige en ideaal gelegen nieuwe thuis? Of zoek jij een gunstig pand om via verhuring een optimaal rendement op jouw investering te bekomen? Wij nemen je maar al te graag mee naar dit leuke en ideaal gelegen appartement nabij het hartje van Beringen. We nemen de lift of de trap naar de tweede en tevens bovenste verdieping van dit trendy en solide pand uit 2008.
Uitzonderlijke bouwgrond van 18a 86ca voor OB op gegeerde locatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 240.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Houthalen-Helchteren, een veelzijdig gemeente met een fantastische sociale gemeenschap. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven en Genk heb je hier tal van activiteiten en is plezier nooit ver weg. Houthalen-Helchteren staat bekend om haar geniale ligging. Je profiteert van een fantastisch mooie natuur zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Wonen en genieten gaat hier hand in hand. Gelegen op Herebaan-West, geniet je van een fantastische bereikbaarheid.
Rustig gelegen appartement met 1 slaapkamer, terras én garage nabij centrum Heusden
Heusden-Zolder € 195.000
  • EPC 134
  • 1
  • 83 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een instapklaar 1-slaapkamer appartement met terras, vrijstaande garage én een zonovergoten gemeenschappelijke tuin. Dat is wat je mag verwachten van dit knappe appartement nabij het centrum van Heusden. We bevinden ons in de Hoeven, een opvallend rustige straat te Heusden-Zolder. Nummer 62 behoort toe aan een statig en eigentijds pand van 1999. Het appartement met busnummer 4 bevindt zich op de eerste verdieping en is dankzij meerdere opfrissingen en renovaties volledig instapklaar.
Te renoveren OB met 3 slpks en magazijn (100m²) op knap perceel van 10a 29ca in Koersel
Beringen € 249.000
  • EPC 661
  • 3
  • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Klinkt het als muziek in de oren om je eigen stempel te drukken op een vrijstaande en vooral lichtrijke gezinswoning mét werkhuis? Ben jij een bezige bij en heb je veel ruimte nodig voor het werk of je eigen zaak? Dan heeft makelaar Yens dé uitgelezen kans voor jou. Kom maar mee richting Koersel! In het bruisende Koersel geniet je van uitgestrekte wandel- en fietsroutes doorheen de omliggende natuur. Hier valt altijd wel iets te beleven, zowel voor jong als oud.
Zeer mooie en zonrijke bouwgrond van 17a 55ca voor ruime OB te Geetbets
Geetbets € 180.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons centraal tussen het centrum van Geetbets, Herk-de-Stad, Stevoort en Nieuwerkerken. Op de vlot bereikbare Grote Steenweg houden we halt aan een zeer knap perceel met een opvallend ruime oppervlakte van maar liefst 17a 55ca. Het perceel heeft een straatbreedte van 18 meter die achteraan uitloopt tot zelfs meer dan 40 meter. Met een perceel diepte van maar liefst 66 meter geniet je dan niet alleen van een zeer brede maar ook nog eens van een uitgestrekt diepe tuin.
Recente en instapklare HOB met 3 slaapkamers en zonnige tuin nabij centrum Mol
Mol € 415.000
  • EPC 98
  • 3
  • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vlakbij een bruisende en zeer veelzijdige gemeente aan de ene kant en op een steenworp afstand van de meest wondermooie natuur aan de andere kant. Welkom thuis in de uitzonderlijk rustige Kanaalstraat te Mol. Huisnummer 7 bevindt zich in een zeer rustig en doodlopende gedeelte van de Kanaalstraat. Deze knappe half open gezinswoning werd recent in 2015 gebouwd en werd voorzien van heel wat hedendaags en stijlvol wooncomfort. In 2020 werd er dan ook nog eens zonnepanelen voorzien om ook te beantwoorden aan de energiebesparende maatregelen.
Verkocht
Stijlvolle BEN-nieuwbouw op zalig groen perceel van 5 are (ZW) in Paal
Beringen
  • EPC 25
  • 3
  • 201 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een prestigieuze nieuwbouw woning met ten minste drie slaapkamers? Is energiezuinigheid een zeer belangrijke troef voor jou? Ben je op zoek naar een hoogwaardige afwerking? En mag dat alles het liefst gelegen zijn op een groen en ideaal zuidwestelijk georiënteerd perceel? Dan ligt jouw nieuwe thuis zonder enige twijfel in de Zwanenbergstraat 36 in Paal. Belangrijk om te weten is dat je hier voor de grondwaarde van 120.000 euro kan rekenen op slechts 12% registratierechten. Op de constructiewaarde van 279.000€ is er BTW verschuldigd.
Instapklare gezinswoning met zuidelijke en eindeloos groene tuin in het Haspengouwse Gingelom
Gingelom € 379.000
  • EPC 565
  • 3
  • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een instapklare gezinswoning met een eigentijds comfort en een trendy stijl? Droom jij van een eindeloos groen zicht en mag daar liefst van al nog het zalige gezelschap van de zon bovenop komen? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de Truilingenstraat 38 te Gingelom. Meer bepaald in de natuurrijke deelgemeente Buvingen. Omgeven door de meest wondermooie en befaamde Haspengouwse natuur rijden we in dit befaamde Haspengouwse landschap de Truilingenstraat in. Huisnummer 38 behoort toe aan een zeer mooi perceel met een oppervlakte van 8a 25ca.
Verkocht
Te renoveren split level woning op knap groen perceel van 10a 94ca nabij het centrum van Beringen
Beringen
  • EPC 1085
  • 3
  • 186 m²
We nemen je graag mee naar de Hekstraat, een zeer rustige straat maar met het bruisende en steeds groeiende centrum van Beringen op een boogscheut afstand. Nummer 96 behoort toe aan een knap perceel met een aangename oppervlakte van 10 are 94 ca. Meteen leuk om te weten is dat het perceel, met een opvallende diepte van maar liefst 69 meter achteraan ook nog eens grenst aan een uitgestrekt agrarisch gebied. Zo kan je het groene zicht en de zalige rust hier alvast moeiteloos van jouw wenslijst afvinken. Ook rondom het perceel kan je rekenen op heel wat groen.
Verkocht
Ruime, te renoveren rijwoning met veel mogelijkheden en leuke tuin in het hartje van Beringen centrum
Beringen
  • EPC 536
  • 3
  • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Graag heten we je welkom in het bruisende stadscentrum van Beringen. Gelegen op wandelafstand van het stadhuis en de Grote Markt, biedt de Blijkstraat de perfecte locatie voor zowel jong als ouder om écht thuis te komen. Makelaar Yens neemt je graag mee voor een persoonlijke rondleiding in deze te renoveren rijwoning in de populaire stad. Met een opvallende perceelbreedte van bijna 11 meter, middenin het stadscentrum, trekt de karakteristieke voorgevel ongetwijfeld meteen je aandacht.
Verkocht
Unieke en goed onderhouden gezinswoning met 4 slpks én praktijkruimte op rustige locatie in Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 233
  • 5
  • 295 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de ideaal gelegen Maastrichtsestraat in het mooie Helchteren. De doodlopende straat vormt het perfecte décor voor ravottende kinderen op een zonnige woensdagnamiddag. We houden halt op huisnummer 47 waar een, op z’n minst gezegd, unieke woning de aandacht steelt. Makelaar Britt leidt je graag rond. De gezinswoning dateert uit 1994 en staat sindsdien te pronken op een prachtig perceel van 11a 49ca. Deze open bebouwing werd opgetrokken in een unieke architectuur.
Verkocht
Leuke, op te frissen woning met 2 slaapkamers voor gemengd gebruik met grote handelsruimte op TOPlocatie in Diepenbeek
Diepenbeek
  • 2
  • 122 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een leuke woning met handelsruimte op een echte toplocatie? Dan wordt deze leuke woning met voor gemengd gebruik in Diepenbeek zonder twijfels jouw nieuwe en vooral bruisende thuishaven. We bevinden ons op een geweldige locatie in Diepenbeek. Perfect gelegen tussen het gezellige centrum van Hasselt en het geliefde Genk. Op de vlot bereikbare Nieuwstraat rijden we naar nummer 229. Op nummer 229 vind je een knusse rijwoning met aansluitend een grote handelsruimte.
Verkocht
Leuke, op te frissen woning met 2 slaapkamers voor gemengd gebruik met grote handelsruimte op TOPlocatie in Diepenbeek
Diepenbeek
  • 122 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een leuke woning met handelsruimte op een echte toplocatie? Dan wordt deze leuke woning met voor gemengd gebruik in Diepenbeek zonder twijfels jouw nieuwe en vooral bruisende thuishaven. We bevinden ons op een geweldige locatie in Diepenbeek. Perfect gelegen tussen het gezellige centrum van Hasselt en het geliefde Genk. Op de vlot bereikbare Nieuwstraat rijden we naar nummer 229. Op nummer 229 vind je een knusse rijwoning met aansluitend een grote handelsruimte.
Verkocht
Op te frissen gezinswoning op een groen en zonnig perceel van 10a 57ca in centrum Koersel
Beringen
  • EPC 359
  • 3
  • 181 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een statige vrijstaande woning die jij binnenkort kan opfrissen tot de ideale thuis voor jou en jouw gezin? Droom je van een zalige, zonrijke thuis waar groen, rust en privacy de belangrijkste kernwoorden zijn? Dan nemen we je zeer graag mee naar het centrum van het gezellige Koersel. In deze zeer rustige en bijzonder gegeerde omgeving houden we halt in de Corceliusstraat 10. Meteen valt ons op dat dit knappe perceel van 10a 57ca omringd wordt door weelderig groen. Dit zorgt meteen voor een zeer rustgevende sfeer én bovendien bijzonder veel privacy.
Verkocht
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in centrum Kuringen vlakbij hartje Hasselt
Hasselt
  • EPC 210
  • 2
  • 84 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers voor jezelf? Of zoek je een bijzonder gunstig investeringseigendom? In beide gevallen nemen we je maar al te graag mee naar deze buitengewone toplocatie vlakbij het centrum van Hasselt. Meer bepaald in de Rode-Rokstraat te Kuringen. Midden in het centrum van Kuringen houden we halt aan huisnummer 34. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich namelijk een zeer trendy duplex appartement. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 2004 en kreeg in 2011 al heel wat opfrissingen en renovaties.
Riante grond van 21a 79ca met eindeloos groen zicht vlakbij centrum van Tongeren
Tongeren € 218.000
Vooraan een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid en uiterst veelzijdige omgeving, achteraan niets dan pure natuur en eindeloos groen. Wie legt binnenkort de eerste steen van zijn ideale droomwoning op dit riante perceel te Tongeren? Is jouw knappe, vrijstaande nieuwbouwwoning nog op zoek naar dé ideale grond? Dan nemen we je heel graag mee naar de Luikersteenweg 318 net buiten het stadscentrum van Tongeren. Deze riante grond heeft een oppervlakte van maar liefst 21a 79ca. Hoewel de perceeldiepte met zijn 85 meter al opmerkelijk groot is, lijkt jouw tuin werkelijk nooit te eindigen.