Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Trendy en energiezuinige nieuwbouw met leuke tuin vlakbij centrum van Lummen
Lummen
  • 3
  • 130 m²
Lindekensveld, een rustige straat met zowel het bruisende centrum van Lummen als de E313 en E314 op slechts een boogscheut afstand. Deze fantastische verkaveling biedt straks plaats aan enkele magnifieke nieuwbouwwoningen. Elk afgewerkt met éénzelfde harmonieuze, landelijke en hedendaagse look. Lot 1 behoort toe aan een leuk perceel van 4a 06ca en bevindt zich uiterst links. Weldra staat hier jouw instapklare, kwalitatieve en trendy half open gezinswoning. En ben jij er tijdig bij, dan beslis jij mee hoe deze ruime nieuwbouw mag afgewerkt worden tot jouw ideale droomwoning.
Vlot bereikbare ondergrondse parkeerplaats van 13m2 in centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren € 13.000
In het centrum van Houthalen vind je onder nummer 15 in de Vredelaan deze vlot bereikbare parkeerplaats G24 terug. Met een oppervlakte van 13 m2 kan je hier gemakkelijk je auto plaatsen om vervolgens een stapje te zetten in de winkelstraatjes van Houthalen. Naast een auto zou je hier ook nog enkele fietsen kunnen achterlaten, om op een zonnige dag te omgeving per fiets te gaan bekijken. Je vindt de parkeerplaats terug onder het appartementsgebouw nummer 15 in de Vredelaan. Doordat je je in Houthalen centrum bevindt, kan je vlot terecht bij de vele winkeltjes en cafétjes die zich er bevinden.
Twee riante bouwpercelen (totaal 55a 20ca) met te renoveren villa.
Heusden-Zolder € 995.000
  • EPC 437
  • 4
  • 384 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het pittoreske Bolderberg in de gemeente Heusden-Zolder. Een hartelijk dorp dat voornamelijk bekend staat om zijn bijzonder gunstige ligging. Omgeven door de meest prachtige natuur biedt de Sterrenwacht plaatst aan verschillende prestigieuze villa’s. Ter hoogte van nummer 144 wordt dit droomplaatje pas echt markant. Je krijgt hier namelijk twee riante percelen met een totale oppervlakte van maar liefst 55a 20ca. De huidige villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 384m².
Uniek gelegen bouwperceel van 55a 20ca met verkavelingsvergunning
Heusden-Zolder € 995.000
Droom jij van een ongezien grote bouwgrond van maar liefst 55a 20ca? Of verkavel jij dit perceel liever in twee uitzonderlijk knappe bouwgronden? Wat je ook kiest, Sterrenwacht 144 in Bolderberg zal de sterretjes in jouw ogen hoe dan ook doen fonkelen. Wie wilt wonen op een uniek plekje op aarde zit hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Het valt absoluut niet te ontkennen, deze 55a 20ca heeft een zeer brede waaier aan unieke troeven in handen. Vooreerst is een bouwgrond van deze oppervlakte zeker uitzonderlijk. Maar bovenop de oppervlakte is het voornamelijk de ligging en het spectaculaire zicht dat de bouwgrond uniek maakt.