Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Exclusieve en karaktervolle hoeve op 2ha 4a omringd door eindeloze Haspengouwse natuur
Sint-Truiden € 849.000
  • EPC 359
  • 6
  • 486 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uniek, authentiek, charmant, riant, karaktervol. De lijst aan exclusieve troeven van deze prachtige hoeve is werkelijk eindeloos. Helemaal boven aan die lijst pronkt maar al te graag de exceptionele ligging midden in de prachtige landschappen van Haspengouw. We bevinden ons centraal tussen Sint-Truiden en Heers, meer bepaald in Engelmanshoven. Een charmant dorp dat omringd wordt door uitgestrekte landschappen en prachtige decors.
Verkocht
Luxueuze villa (301m²) op rustig, groen en zonovergoten perceel van 15a 35ca vlakbij centrum Beringen
Beringen
  • EPC 251
  • 4
  • 301 m²
“Exclusief”. Kort maar bondig en zonder twijfel het woord dat deze luxueuze villa nabij het centrum van Beringen het best kan omschrijven. Zowel binnen als buiten geniet je hier van pure luxe, hoogwaardige afwerking en een uitzonderlijk leefcomfort. Voor dit prachtige pareltje nemen we je met grote fierheid mee naar de Lummenseweg 83 te Beringen. Wanneer we voor het zuidoostelijk georiënteerde perceel staan, wordt het al snel duidelijk. Van voor tot achter, van links tot rechts, op ieder hoekje van deze prachtige 15a 35ca werd er all-in gegaan voor een piekfijne, luxueuze en klassevolle afwerking.
Verkocht
Nieuwe, rustieke, energiezuinige en wondermooie HOB op 6a 30ca in centrum Meeuwen
Oudsbergen
  • 3
  • 142 m²
Staan nieuw, energiezuinig, stijlvol en zonovergoten bovenaan jouw wenslijst? Proficiat, dan heb jij vandaag jouw droomwoning gevonden. Want hoe die droomwoning er precies zal uitzien? Dat kies jij volledig zelf. We nemen je graag mee naar de rustige Kapelstraat in het hartje van Meeuwen, deelgemeente van Oudsbergen. In dit kleinschalige project worden weldra 6 rustieke half open woningen gerealiseerd. De karakteristieke en klassieke buitengevel zorgt voor een zeer charmante en harmonieuze stijl. Hoe de binnenkant er echter moet uitzien, dat beslis jij nog helemaal zelf.
Verkocht
Bijzonder rustig gelegen rijwoning met 4 slaapkamers vlakbij stadspark van Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 275
  • 4
  • 111 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Plantenstraat in het hartje van Sint-Truiden. En zoals de straatnaam een beetje doet vermoeden is dit een bijzonder rustig plekje in deze levendige en dynamische stad. De straat is doodlopend en voor een groot stuk verkeersvrij. Bovendien werden er weelderige bomen geplant en enkele knappe groene perkjes met zitbanken geïnstalleerd. Zo is een grote rust hier absoluut gegarandeerd. De charmante rijwoning met huisnummer 8 werd gebouwd in 1936 . De totale bewoonbare oppervlakte van 111 m² werd verdeeld over vier bouwlagen.
Gebouw met handelspand en 3 appartementen op absolute top locatie aan het station van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 570.000
  • EPC 217
  • 5
  • 228 m²
Op zoek naar een uiterst gunstig gelegen handelspand voor jouw nieuwe business? Wens jij werk en privé optimaal te combineren met een ruime instapklare woonst? Of ben jij op zoek naar een uitzonderlijk rendabel investeringseigendom? Dan zal dit instapklare handelspand met maar liefst drie gerenoveerde appartementen je zonder twijfel aangenaam weten te verrassen. We bevinden ons in de Stationsstraat in Sint-Truiden. De straatnaam geeft het al meteen prijs, je zit hier letterlijk op een steenworp afstand van het trein- en busstation van Sint-Truiden. Een plaats met ontzettend veel passage en visibiliteit.
Instapklaar en gelijkvloerse assistentiewoning met eigen zonovergoten terras in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 195.000
  • EPC 194
  • 1
  • 65 m²
Welkom in jouw potentieel nieuwe thuis! Deze instapklare assistentiewoning, waar je ongestoord kan genieten van optimaal wooncomfort en een eigen zonovergoten terras, wacht op jou in Heusden-Zolder! Op Glorieuxstraat 10.1, werd in 2012 de gelijkvloerse woonst gebouwd en is dus volledig conform. Met een supergezellige bewoonbare oppervlakte van 65m2 en één ruime slaapkamer, zal je hier absoluut niets tekort komen. Bovendien is de woning ontworpen met oog op jouw welzijn en gemak, en biedt het alles wat je nodig hebt om comfortabel en zelfstandig te wonen.
Gunstige investering |Ondergrondse parkeerplaats op toplocatie in centrum Beringen
Beringen € 17.900
  • 14 m²
Wil je optimaal kunnen genieten van de prachtige stad Beringen? Mis dan deze uitgelezen kans op deze eigen, ondergrondse parkeerplek midden in ’t stad zéker niet! Voortaan zal je geen tijd meer verliezen aan het zoeken van een goede parkeerplaats. En wat met elke minuut uitgespaarde tijd? Die kan je spenderen in één van jouw lievelingswinkels of op één van de vele zonovergoten terrasjes in Beringen. Of je deze autostaanplaats koopt voor eigen gebruik of als gunstige investering, één ding is sowieso al vast: de toplocatie in ’t stad!
Gunstige investering | Knappe handelszaak en ruim appartement in het centrum van Hamont
Hamont-Achel € 350.000
  • 105 m²
Ben je op zoek naar een gunstige investering op een toplocatie? Zoek dan niet verder! Want, Swevers Real Estate heeft in Hamont-Achel de perfecte match gevonden voor jou! Op de hoek van de Bosstraat ligt op nummer 1 momenteel een knappe handelszaak van 102m2 te wachten op nieuwe, enthousiaste eigenaars! Het pand werd gebouwd in 1974, al is daar binnenin absoluut niets van te merken. De zaak werd steeds opgefrist en goed onderhouden en is momenteel ingericht als gezellige kebabzaak. Dankzij de fantastische ligging in het hartje van het centrum van Hamont-Achel, is zichtbaarheid en voldoende passage hier gegarandeerd!
Gerenoveerde, charmante en instapklare rijwoning op toplocatie in het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 225.000
  • EPC 255
  • 4
  • 135 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een charmante en instapklare rijwoning met drie slaapkamers? Of ben je op zoek naar een bijzonder gunstig investeringspand? Wij nemen je graag mee naar de Lepelstraat 8 in het centrum van Sint-Truiden. De leuke rijwoning werd gebouwd in 1918. Wat er achter deze karaktervolle en charmante gevel schuilt zal je echter aangenaam weten te verrassen. De volledige binnenkant werd namelijk grondig gerenoveerd. Zo krijg je hier een zeer hedendaagse en instapklare bewoonbare oppervlakte van 135m² groot. Leuk om te weten is dat de woning momenteel verhuurd is.
Charmante, volledig gerenoveerde rijwoning met zonrijke tuin in het hartje van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 225.000
  • EPC 187
  • 3
  • 154 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een volledig instapklare, stijlvol gerenoveerde stadswoning mét een zonnige tuin, nemen we met grote fierheid mee naar de Montenakenweg 103 in het gezellige stadscentrum van Sint-Truiden. Deze charmante rijwoning werd recent in 2018 volledig gerenoveerd. Je krijgt hier vandaag dus een zeer hedendaagse en volledig instapklare bewoonbare oppervlakte van 154m². Aan de rechterkant van de inkomhal, treffen we een gezellige leefruimte van 35m² groot.
Verkocht
Trendy en energiezuinige nieuwbouw met leuke tuin vlakbij centrum van Lummen
Lummen
  • 3
  • 130 m²
Lindekensveld, een rustige straat met zowel het bruisende centrum van Lummen als de E313 en E314 op slechts een boogscheut afstand. Deze fantastische verkaveling biedt straks plaats aan enkele magnifieke nieuwbouwwoningen. Elk afgewerkt met éénzelfde harmonieuze, landelijke en hedendaagse look. Lot 1 behoort toe aan een leuk perceel van 4a 06ca en bevindt zich uiterst links. Weldra staat hier jouw instapklare, kwalitatieve en trendy half open gezinswoning. En ben jij er tijdig bij, dan beslis jij mee hoe deze ruime nieuwbouw mag afgewerkt worden tot jouw ideale droomwoning.
Vlot bereikbare ondergrondse parkeerplaats van 13m2 in centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren € 13.000
In het centrum van Houthalen vind je onder nummer 15 in de Vredelaan deze vlot bereikbare parkeerplaats G24 terug. Met een oppervlakte van 13 m2 kan je hier gemakkelijk je auto plaatsen om vervolgens een stapje te zetten in de winkelstraatjes van Houthalen. Naast een auto zou je hier ook nog enkele fietsen kunnen achterlaten, om op een zonnige dag te omgeving per fiets te gaan bekijken. Je vindt de parkeerplaats terug onder het appartementsgebouw nummer 15 in de Vredelaan. Doordat je je in Houthalen centrum bevindt, kan je vlot terecht bij de vele winkeltjes en cafétjes die zich er bevinden.
Twee riante bouwpercelen (totaal 55a 20ca) met te renoveren villa.
Heusden-Zolder € 995.000
  • EPC 437
  • 4
  • 384 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het pittoreske Bolderberg in de gemeente Heusden-Zolder. Een hartelijk dorp dat voornamelijk bekend staat om zijn bijzonder gunstige ligging. Omgeven door de meest prachtige natuur biedt de Sterrenwacht plaatst aan verschillende prestigieuze villa’s. Ter hoogte van nummer 144 wordt dit droomplaatje pas echt markant. Je krijgt hier namelijk twee riante percelen met een totale oppervlakte van maar liefst 55a 20ca. De huidige villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 384m².
Uniek gelegen bouwperceel van 55a 20ca met verkavelingsvergunning
Heusden-Zolder € 995.000
Droom jij van een ongezien grote bouwgrond van maar liefst 55a 20ca? Of verkavel jij dit perceel liever in twee uitzonderlijk knappe bouwgronden? Wat je ook kiest, Sterrenwacht 144 in Bolderberg zal de sterretjes in jouw ogen hoe dan ook doen fonkelen. Wie wilt wonen op een uniek plekje op aarde zit hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Het valt absoluut niet te ontkennen, deze 55a 20ca heeft een zeer brede waaier aan unieke troeven in handen. Vooreerst is een bouwgrond van deze oppervlakte zeker uitzonderlijk. Maar bovenop de oppervlakte is het voornamelijk de ligging en het spectaculaire zicht dat de bouwgrond uniek maakt.