Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Rustig gelegen perceel van 44a 82ca voor unieke, zonovergoten villa in de befaamde villawijk Kayenberg
Heusden-Zolder
  • 500 m²
Stel je voor… een onevenaarbaar grote bouwgrond van 44a 82ca… dé ideale zuidoostelijke oriëntatie… een immer rustige en zeer gegeerde locatie…’Too good to be true? Zeker niet! Die utopische plek wacht enkel nog op jouw stijlvolle droomvilla. We nemen je maar al te graag mee naar Kapelhof, een bijzonder rustige straat te midden van de befaamde villawijk Kayenberg. Deze exclusieve bouwgrond heeft een riante oppervlakte van maar liefst 44a 82ca. En alsof dan nog niet uniek genoeg is, krijg je daar nog een ideale zuidoostelijke oriëntatie bovenop.
Verkocht
Stijlvol gerenoveerde woning op zonrijk perceel van 4a 76ca in het Haspengouwse landschap van Gors-Opleeuw
Borgloon
  • EPC 135
  • 3
  • 173 m²
We rijden door Gors-Opleeuw, een prachtig Haspengouws landbouwdorp en deelgemeente van Borgloon. De Elleboogstraat is befaamd omwille van zijn pure rust en onevenaarbaar natuurrijk karakter. Huisnummer 30 behoort toe aan een knap perceel met een oppervlakte van 4a 76ca. De woning die er in 1974 opgebouwd werd onderging doorheen de jaren tal van renovaties. Zo werd de woning onder andere grondig geïsoleerd, werden de ramen allemaal vervangen Gezien er ook zeer recent in 2020 en 2021 nog tal van zaken opgefrist en vernieuw werden krijg je hier vandaag dus een bijzonder hedendaags en instapklaar geheel.
Verkocht
Charmante, op te frissen HOB met 4 slaapkamers op leuk perceel van 3a 29ca te Hoepertingen
Borgloon
  • EPC 871
  • 4
  • 167 m²
We bevinden ons in Hoepertingen in het landelijke en befaamde Haspengouw. Op de belangrijke verbindingsweg tussen Borgloon en St-Truiden behoort nummer 348 toe aan een leuk perceel van 3a 29ca. De half open woning die er in 1900 op gebouwd werd straalt meteen een bijzonder grote charme en gezellige charme uit. Hoewel de woning wel wat opfrissingen kan gebruiken zal het net die karaktervolle charme zijn die je hier meteen weet te overtuigen. De woning kent een bewoonbare oppervlakte van 167m² die, mits vergunning, eventueel nog uitgebreid kan worden. Aan de rechterkant van de lange inkomhal vind je de leefruimte.
Gunstige investering | Fantastisch gelegen handelszaak met gegarandeerd rendemente in het centrum
Leopoldsburg € 215.000
Ben je op zoek naar een geschikt pand om je investeringsportefeuille verder uit te breiden? Dan heeft Joke exact waar jij naar op zoek bent! Dit knappe handelspand in het bruisende centrum van Leopoldsburg is jouw rechtstreekse ticket naar een volgende investering. Kom je mee? Het eerste wat opvalt aan de zaak, is de hedendaagse en aangename uitstraling. De sfeer is er al en, dankzij de jarenlange ervaring, ook een uitgebreid klantenbestand! Met andere woorden, je profiteert hier enkel en alleen van het allerbeste.
Verkocht
Unieke, op te frissen OB met 3 à 4 slaapkamers op een zonovergoten perceel in Paal
Beringen
  • EPC 265
  • 3
  • 202 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een unieke en hedendaagse gezinswoning met 3 slaapkamers waar je nog een eigen touch aan kan toevoegen? Is een vlotte woon-werkverbinding bovendien een must voor jou? Dan neemt Ragna je graag mee naar Paal! Op slechts 3 minuten rijden van de E313, wacht in de uiterst rustige Hyacintenlaan een prachtige open bebouwing op een perceel van 5a 60ca. De woning kreeg in 1983 huisnummer 3 toegewezen en staat sindsdien te pronken in deze vlot bereikbare én toch rustige straat.
Verkocht
Vrijstaande gezinswoning met 4 slpks op zonovergoten perceel van 9a 23ca in Hasselt
Hasselt
  • EPC 324
  • 4
  • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Net buiten het stadscentrum van het mooie Hasselt, wacht een knappe open bebouwing op nieuwe eigenaars. Marc neemt je graag mee naar de uiterst rustige én toch lekker centraal gelegen Heidestraat. We houden halt in de kindvriendelijke straat aan huisnummer 71. Het valt je ongetwijfeld meteen op: deze woning ademt gezelligheid en comfort. En niets is minder waar. Want met een aangename totale bewoonbare oppervlakte van 160m² en maar liefst 4 slaapkamers zal je hier niet alleen wonen, maar ook écht genieten.
Verkocht
Stijlvolle HOB met extra grond, 4 slaapkamers en gunstig energielabel in Beringen
Beringen
  • 4
  • 152 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in deze prachtige halfopen gezinswoning in de rustige Sint-Petrusstraat. We bevinden ons in het mooie Beringen. De woning beschikt over daadwerkelijk alles wat een gezin zich kan wensen en nog zoveel meer. Gelegen in een rustige omgeving, geniet je van rust en stilte terwijl u toch op slechts een steenworp afstand bent van alle voorzieningen die u nodig heeft. Kom maar mee! De woning werd gebouwd in 2016, staat te schitteren op een perceel van 5a 68ca en biedt een knappe bewoonbare oppervlakte van 152m2.
Ruime, te renoveren HOB met veel potentieel op 6a 46ca vlakbij het stadscentrum van Genk
Genk
  • EPC 655
Ben jij op zoek naar een te renoveren woning met heel wat potentieel? Dan zit je in de Eikenlaan 65, 3600 Genk absoluut aan het juiste adres. Of je nu droomt van een ruime gezinswoning met een leuke tuin, of je bent op zoek naar een zeer gunstig opbrengsteigendom, achter de imposante voorgevel van deze half open bebouwing schuilt bijzonder veel potentieel. We bevinden ons in Winterslag, een gezellig stadsdeel van en vlakbij het hartje van Genk. In deze uiterst rustige straat houden we halt aan een leuk perceel met een oppervlakte van 6a 46ca.
Adembenemende, luxueuze vierkantshoeve met polyvalente bedrijfsruimte en hangar op 57a 72ca in hartje van Haspengouw
Sint-Truiden € 1.495.000
  • EPC 142
  • 4
  • 527 m²
Wie houdt van ruimte, luxe en hoogwaardig wooncomfort, mag alvast beginnen met watertanden. Op een steenworp van het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden, middenin de prachtige Haspengouwse landschappen, wacht een adembenemende vierkantshoeve om jouw nieuwe thuis en professionele uitvalsbasis te worden. Makelaar Axel neemt je mee. De exceptionele hoeve werd tussen 2010 en 2020 grondig én functioneel gerenoveerd. Het resultaat? Een magnifieke hoeve boordevol karakter, hoogwaardige afwerkingen, ontzettend veel ruimte én een energiezuinigheid om U tegen te zeggen.
Verkocht
Adembenemende, te renoveren OB met onbegrensd potentieel op idyllisch perceel 18A 32CA
Beringen
  • EPC 495
  • 3
  • 203 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een échte buitenkans? Een eigen plekje, verstopt tussen de hoge bomen met uitgestrekte landschappen om U tegen te zeggen. Weinig buren en omgeven door de mooiste fietspaden die je uitnodigen om de omgeving te ontdekken. Een utopie? Misschien. We overdrijven niet als we deze vrijstaande woning een buitenkans noemen! Yens neemt je mee. De idyllisch gelegen open bebouwing uit 1974 in Paal, is een bijzondere woning met een rijke geschiedenis.
Verkocht
Leuke te renoveren rijwoning met zonovergoten tuin op toplocatie vlakbij centrum Hasselt.
Hasselt
  • EPC 871
  • 4
  • 176 m²
Er is maar één ding dat je niet kan veranderen aan een woning, en dat is de locatie. En laat nu net dat hier de eerst buitengewoon grote troef zijn. Met een mobi-score van maar liefst 9/10 wordt dat nog eens sterk bevestigd. We bevinden ons in de zeer rustige en sterk gegeerde Banneuxwijk. In de Kiewitstraat behoort nummer 23 toe aan een leuke, ruime rijwoning. Hoewel de woning zeker en vast om renovatie vraagt, zal het grote potentieel dat op deze 3a 82ca schuilt je al snel duidelijk worden. De woning heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 176m².
Gunstige investeringseigendom: knappe verhuurde assistentiewoning in het gegeerde, groene Bolderberg.
Bolderberg € 199.500
  • EPC 103
  • 1
  • 70 m²
Droom jij van een luxueuze assistentiewoning in een veelzijdig en buitengewoon groen en pittoresk dorp? Of ben je eerder op zoek naar een zeer gunstig investeringsproject? Dan zit je goed met dit prachtige appartement in de stijlvolle service residentie “BoCasa”. Het appartement wordt momenteel verhuurd aan € 700/maand. BoCasa, dat gebouwd werd in 2013, bevindt zich in Bolderberg, een gegeerd dorp in de gemeente Heusden-Zolder. Bolderberg staat voornamelijk gekend omwille van zijn groene karakter, zijn harmonieuze gemeenschap en zijn voortreffelijke en vlot bereikbare locatie.
Instapklare rijwoning met leuke zuidelijk georiënteerde tuin in het centrum van Heers
Heers € 230.000
  • EPC 612
  • 2
  • 178 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De verwachtingen die de magnifieke en authentieke voorgevel uit 1934 schept, wordt aan de binnenzijde helemaal waar gemaakt. Immens hoge plafonds, magnifieke dubbele deuren en charmante houten vloeren. Deze ruime rijwoning mét zonovergoten tuin heeft de allures van een herenhuis. Wordt dit instapklare huis binnenkort jouw wondermooie en gezellige nieuwe thuis? We bevinden ons in het centrum van Heers, meer bepaald in zeer rustige Paardskerkhofstraat. Nummer 6 behoort toe aan een zeer charmante en gezellige rijwoning.
Verkocht
Zeer ruime woning van 364m² met potentieel voor kangoeroewoonst op zonnig perceel van 16a25ca
Hechtel-Eksel
  • EPC 204
  • 6
  • 364 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een riante gezinswoning met een oppervlakte van maar liefst 364m² groot? Of droom jij van een zeer praktische tweewoonst of kangoeroewoning? Wie weet tover je wel een gedeelte van deze prachtige woning om tot trendy en succesvolle praktijkruimte. Benieuwd welk potentieel schuilt er op dit zonovergoten perceel van ruim 16 are? Dan nemen we je graag mee naar de Hasseltsebaan 90 in Hechtel-Eksel. We bevinden ons in het centrum van deze warme en harmonieuze gemeente.
Verkocht
Gracieuze villa van 300m² in de rustige en gegeerde Kayenberg wijk vlakbij centrum Boekt
Heusden-Zolder
  • EPC 263
  • 4
  • 300 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een imposante en prestigieuze villa, een prachtig groene en zonovergoten tuin en een zeer gegeerde, residentiële ligging. Wie op zoek is naar ‘exclusief wonen’ zit zonder twijfel aan het juiste adres in de Diepeweg 12 te Heusden-Zolder. We bevinden ons in de befaamde en uiterst gegeerde woonparkgebied ‘Kayenberg’ vlakbij het centrum van Boekt. In deze rustige straat houden we halt aan een magnifiek perceel met een aangename oppervlakte van 8a 86ca.
Verkocht
Instapklare, gelijkvloerse én uitzonderlijk ruime OB op zonovergoten perceel van 7a 18ca in Heppen
Leopoldsburg
  • EPC 326
  • 3
  • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Swevers Real Estate heeft de perfecte match gevonden voor iedereen die op zoek is naar een gelijkvloerse woning met veel comfort en een hedendaagse uitstraling. De knappe woonst op Eindestraat 79 is perfect instapklaar, volledig gelijkvloers gelegen en kortom, alles wat je zoekt. In het mooie Heppen, ben je omgeven door veel groen en nog meer rust. De Eindestraat is rustig gelegen en staat bekend om haar vriendelijke buren. En dat is nog niet alles, want de woning zelf is een écht pareltje.
Verkocht
Ideaal gelegen en instapklare splitlevelwoning met 3 slaapkamers
Lummen
  • EPC 557
  • 3
  • 171 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Voor wie op zoek is naar een gezellige, instapklare en vooral ideaal gelegen woning met 3 slaapkamers, is op Bosheidestraat 12 aan het juiste adres! In Lummen wacht deze woning uit 1966 op nieuwe eigenaars die klaar zijn om een leven lang te genieten van alle rust en de groene omgeving. De woning staat te pronken op een knap, noordoostelijk georiënteerd perceel van 8a 63ca. En het toppunt is ongetwijfeld het schilderachtig agrarisch gebied als achtertuin, waardoor je eeuwig kunt genieten van een weids groen uitzicht.
Verkocht
Stijlvolle en zeer energiezuinige (Label A) woning van 321m² op 14a 53ca in het gegeerde Kuringen-Heide
Hasselt
  • EPC 62
  • 6
  • 321 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Volledig gerenoveerd, stijlvol afgewerkt, uiterst ruim en buitengewoon energiezuinig. Een combinatie van al deze grote troeven, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. En toch kan het binnenkort de omschrijving van jouw prachtige gezinswoning worden. Met grote fierheid nemen we je mee naar het gegeerde Kuringen-Heide, nabij het stadscentrum van Hasselt. In de rustige Sint-Gertrudisheide behoort huisnummer 1 toe aan een prachtig perceel van 14a 53ca. De woning die er 1975 op gebouwd werd kreeg de voorbije jaren een zeer grondige renovatie.