Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Zuidoostelijk georiënteerde bouwgrond van 6a 66ca op rustige locatie vlakbij be-Mine
Verkocht
Zuidoostelijk georiënteerde bouwgrond van 6a 66ca op rustige locatie vlakbij be-Mine
Beringen
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zalige bouwgrond van 6a 66ca, zuidoostelijke oriëntatie, een uitzonderlijk rustige ligging en met alles wat je nodig hebt vlakbij huis? Je moet niet langer dromen over deze fantastische troeven want Lot 3 in de Hubert Droogmansstraat vlakbij be-Mine vinkt ze allemaal moeiteloos af. We bevinden ons tussen de prachtige natuur van de historische mijn terrils van Beringen en de adembenemende decors van de Vallei van de Zwarte Beek. Deze prachtige bouwgrond heeft een oppervlakte van maar liefst 6a 66ca.
Charmante vrijstaande woning omgeven door groen op 6a 57ca
Verkocht
Charmante vrijstaande woning omgeven door groen op 6a 57ca
Borgloon
  • EPC 251
  • 4
  • 255 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stap binnen in deze charmante, vrijstaande woning aan de Oude Truierbaan in Borgloon. Een plaats die onmiskenbaar de belofte van een warm thuis met zich meedraagt. Gelegen in een serene omgeving, straalt deze woning uit 1980 een solide basis uit, klaar om naar uw hand te worden gezet. Het is een pand dat een frisse aanpak verdient om zijn volledige potentieel te onthullen. De verwarmingsketel is reeds vernieuwd in 2018, een mooie start voor verdere renovaties.
Rustig gelegen half open woning op 6a 38ca nabij het centrum van Sint-Truiden
Verkocht
Rustig gelegen half open woning op 6a 38ca nabij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 271
  • 2
  • 198 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke, instapklare woning met een grote tuin? Dan verhuis jij binnenkort misschien wel naar deze rustig gelegen half open bebouwing vlakbij het centrum van Sint-Truiden. We nemen je graag mee naar de Duifhuisstraat 10 te Sint-Truiden. Op een knap perceel van 6a 36ca werd in 1958 deze statige half open woning gerealiseerd. De afgelopen jaren werd al heel wat belangrijke renovaties en opfrissingen gedaan. Zo werd onder andere in 2015 het dak volledig geïsoleerd en werd zelfs recenter in 2020 in de leefruimte nog vloerverwarming geplaatst.
Te renoveren woning op een perceel van 16a 04ca op een uitzonderlijke locatie in Mol
Verkocht
Te renoveren woning op een perceel van 16a 04ca op een uitzonderlijke locatie in Mol
Mol
  • EPC 702
  • 5
  • 196 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek een huis met onbegrensde mogelijkheden op de Meergorenbaan 92 in Mol. Deze open bebouwing, gebouwd in 1956, biedt dé perfecte basis om uw droomwoning te creëren. Met een royaal woonoppervlak van 196 m², verdeeld over twee verdiepingen, ligt hier een kans om iets unieks te realiseren. Met als kers op de taart, een droomlocatie waar rust en natuur voorop staan. Dit huis rust op een riant perceel van 16a 04ca, met een zuidelijke oriëntatie die elke ruimte van natuurlijk licht voorziet.
Uitzonderlijke bouwgrond van 21a 27ca met landelijk uitzicht – Optioneel 1ha 13a weiland
Beringen € 224.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek een unieke kans in de Hoefbladstraat te Paal, waar dromen van een eigen woning hand in hand gaan met de pracht van de natuur. Op dit ruime perceel van 21a 27ca, gelegen op een ideale zuid-west oriëntatie, wordt uw droom van een open bebouwing werkelijkheid. Dit perceel pronkt met een breedte van 22 meter en een diepte van maar liefst 86,50 meter, wat een zee van mogelijkheden biedt voor het realiseren van uw toekomstige thuis.
Unieke gezinswoning met praktijkruimte op een groen en zonnig perceel van 6a 33ca
Verkocht
Unieke gezinswoning met praktijkruimte op een groen en zonnig perceel van 6a 33ca
Halen
  • EPC 139
  • 4
  • 300 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek een schitterende open bebouwing in de Gieterijstraat te Halen, een residentiële enclave die rust en privacy belooft. Gebouwd in 2001 met natuurlijke en duurzame materialen en met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 300 m², is deze woning een toonbeeld van ruimtelijk wooncomfort in een instapklare staat. Op de begane grond verwelkomt de hal u in een ruimte waar natuurlijk licht en een gevoel van openheid prevaleren.
Zeer ruime, op te frissen gezinswoning op idyllisch perceel van 24a 37ca in Haspengouw
Verkocht
Zeer ruime, op te frissen gezinswoning op idyllisch perceel van 24a 37ca in Haspengouw
Wellen
  • EPC 399
  • 4
  • 223 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stap binnen in de woning van je dromen in Wellen! Makelaar John neemt je graag mee richting de ideaal gelegen Langstraat. Op huisnummer 10 wacht jouw toekomstige halfopen bebouwing, een karaktervol pand uit 1950 met een totale bewoonbare oppervlakte van 223m². De gezinswoning werd gebouwd op een uitzonderlijk ruim perceel van maar liefst 24a 37ca. Deze sfeervolle woning, op amper 5 minuten van het pittoreske Borgloon en slechts 10 minuten van het bruisende centrum van Sint-Truiden, biedt de ideale combinatie van rustieke charme en een centrale ligging.
Volledig afgewerkte nieuwbouw woning in pastorijstijl met 3 à 4 slaapkamers op zonnig perceel in Ham
Ham € 426.780
  • EPC 16
  • 3
  • 202 m²
Met een prachtig bosrijk gebied in de achtertuin, werd deze hoogwaardige halfopen nieuwbouw woning afgelopen jaar opgetrokken in Ham. Wie houdt van kwaliteit, licht en optimaal wooncomfort, mag alvast beginnen met watertanden. En voor de energiefactuur hoef je ook al niet te vrezen: de woning werd volledig gebouwd volgens de hedendaagse energienormen, beschikt over 15 zonnepanelen én doet aan regenwaterrecuperatie. Wanneer we de rustig gelegen Kwamol binnenrijden, valt de knappe pastorijstijl van de woning op nummer 12C meteen in de smaak.
Knap 1-slpk appartement met ZO-terras op vlot bereikbare locatie vlakbij Schulensmeer te Lummen
Verkocht
Knap 1-slpk appartement met ZO-terras op vlot bereikbare locatie vlakbij Schulensmeer te Lummen
Lummen
  • EPC 213
  • 1
  • 66 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuk appartement met één slaapkamer voor jezelf of als uiterst gunstige investering? Dan nemen we je maar al te graag mee naar dit gunstig gelegen appartement in de Schalbroekstraat 154 te Lummen. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1994 en kreeg recent in 2019 enkele belangrijke renovaties. Zo werd het dak grondig geïsoleerd en vernieuwd en werd er ook een splinternieuwe gasketel geplaatst. Het appartement met bus nummer 1.1 bevindt zich op de eerste verdieping en kent een aangename bewoonbare oppervlakte van 66m² groot.
Zeer stijlvolle en volledig gerenoveerde gezinswoning op 9a 79ca op TOPlocatie nabij centrum Hasselt
Verkocht
Zeer stijlvolle en volledig gerenoveerde gezinswoning op 9a 79ca op TOPlocatie nabij centrum Hasselt
Hasselt
  • EPC 238
  • 3
  • 237 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een magnifieke, hedendaagse en instapklare gezinswoning, herkent zijn droomwoning meteen wanneer hij halt houdt in de Braambessenstraat 42 in Kuringen. Kom jij binnenkort thuis op deze absolute toplocatie vlakbij het hartje van Hasselt? Op een prachtig groen perceel van maar liefst 9a 79ca werd in 1974 deze vrijstaande en zeer ruime woning gebouwd. In 2007 werd de woning al een eerste keer zeer grondig gerenoveerd. In 2011 werd er voor een tweede maal fors geïnvesteerd.
Unieke villa van 418m² op magnifiek en zonovergoten perceel van 16a 74ca in het gegeerde Koersel
Verkocht
Unieke villa van 418m² op magnifiek en zonovergoten perceel van 16a 74ca in het gegeerde Koersel
Beringen
  • EPC 100
  • 3
  • 418 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Buitengewone luxe, een exclusieve stijl, opvallend groot én bovenal zeer recent volledig gerenoveerd. En die renovatie gebeurde met de grootste aandacht voor een piekfijne afwerking met duurzame en kwalitatieve materialen. Wie droomt van een exceptionele villa haast zich best naar de Heerbaan 450 in het zeer gegeerde Koersel. De villa zelf bevindt zich op een zonovergoten perceel van 16a 74ca. Al is het meteen leuk om te weten dat het aangrenzende perceel aan de linkerzijde eveneens bij aangekocht kan worden.
Ideaal instap of investeringsappartement aan het kanaal in Beringen
Verkocht
Ideaal instap of investeringsappartement aan het kanaal in Beringen
Beringen
  • EPC 193
  • 1
  • 83 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een sfeervol en instapklaar appartement met alle gemakken binnen handbereik? Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement, gelegen aan Bergske 3/1 – 3580 Beringen. Dit appartement, gebouwd in 2006 en vernieuwd met een hoogrendementsverwarmingsketel in 2018, biedt u een modern wooncomfort in een rustige omgeving. Momenteel is het appartement verhuurd dus ideaal als investering of wil je er graag zelf wonen, kan dit uiteraard ook na het respecteren van de opzegtermijn.
Nieuwe, klassevolle HOB (E20) op ZW-georiënteerd perceel van 6a59ca in centrum Meeuwen
Oudsbergen € 337.533
  • 3
  • 126 m²
Meer info over dit nieuwbouwproject kan u terugvinden via https://www.swevers.be/nieuwbouw/project-kapel/23/ Duurzaam wonen in een groene omgeving? Wie op zoek is naar een magnifieke, klassieke doch hedendaagse gezinswoning die heel wat troeven moeiteloos van jouw wenslijst zal kunnen afvinken, nemen we met grote fierheid mee naar de Kapelstraat in Oudsbergen. We bevinden ons vlakbij het centrum van Meeuwen, deelgemeente van de opvallend groene gemeente Oudsbergen. In de Kapelstraat zal weldra een kleinschalig en magnifiek verkavelingsproject gerealiseerd worden.
Bijzonder ruime open bebouwing vlakbij centrum Beringen met 4-5 slaapkamer op 12a 94ca
Verkocht
Bijzonder ruime open bebouwing vlakbij centrum Beringen met 4-5 slaapkamer op 12a 94ca
Beringen
  • EPC 174
  • 4
  • 266 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In een rustige en groene wijk van Beringen ontvouwt zich een charmante open bebouwing die modern comfort en ruimte perfect combineert. Met een perceeloppervlakte van 12a 94ca, is deze instapklare woning, gebouwd in 1992 en deels gerenoveerd met een nieuwe pergola in 2017 en een aardgasketel in 2019, een ware oase van rust. Verspreid over een genereuze bewoonbare oppervlakte van 266 m², staat deze woning garant voor ruimtelijkheid.
Zeer ruime woning met mogelijkheid tot 5 slaapkamers op 12a 02ca
Verkocht
Zeer ruime woning met mogelijkheid tot 5 slaapkamers op 12a 02ca
Beringen
  • EPC 245
  • 3
  • 270 m²
Ontdek een plek waar comfort en functionaliteit samenkomen. Deze open bebouwing, gelegen op de Beverlosesteenweg 380 te Beringen, vormt het ideale toevluchtsoord voor wie hunkert naar een instapklare thuisbasis. Gebouwd in 1998 en verspreid over een bewoonbare oppervlakte van 270 m2, belichaamt dit pand het ideaal van modern wonen. De gelijkvloerse verdieping onthult een royale woonkamer van ruim 26 m2 waar natuurlijk licht en leefruimte hand in hand gaan, terwijl de aangrenzende keuken, met een comfortabele 18,37 m2, uitnodigt tot culinaire ontdekkingen.
Ruim, gelijkvloers appartement met terras en garagebox in het centrum van Koersel
Verkocht
Ruim, gelijkvloers appartement met terras en garagebox in het centrum van Koersel
Beringen
  • EPC 234
  • 2
  • 117 m²
Een ideaal investeringseigendom, een perfecte thuisbasis voor wie pas alleen gaat wonen of misschien voor jouw wel gewoon het ideale appartement waar je al zolang naar op zoek bent. We nemen je graag mee naar de Pieter Vanhoudtstraat 17/2 te Koersel. We bevinden ons pal in het centrum van het gegeerde Koersel. Dit knappe appartement werd gebouwd in 2004 en kreeg een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 117m² groot. Het appartement is volledig gelijkvloers, hetgeen absoluut een zeer grote troef is naar toegankelijkheid en comfort.
Vrijstaande nieuwbouw pastorievilla op 5a 73ca vlakbij het centrum van Paal
Beringen € 450.000
  • 2
  • 179 m²
Zeer energiezuinig, uiterst stijlvol, landelijke uitstraling én een absolute toplocatie. Wie hier plots enkele belangrijke troeven van zijn wenslijst hoort afgevinkt worden haast zich best naar de Diestersesteenweg vlakbij het centrum van Paal. Deze prachtige, vrijstaande nieuwbouw villa kan binnenkort immers jouw warme en fijne nieuwe thuis worden. Op dit knappe perceel van 5a 73ca schittert binnenkort een wondermooie, stijlvolle en bovenal uiterst energiezuinige nieuwbouwwoning. De buitenkant wordt gerealiseerd met een zeer gracieuze pastorie-‘look’. Aan de binnenzijde heb jij het voor het zeggen.
Magnifieke, energiezuinige en ruime nieuwbouw villa op 7a 25ca in het centrum van Paal
Beringen € 425.000
  • 3
  • 168 m²
Op zoek naar een gracieuze, stijlvolle en piekfijn afgewerkte nieuwbouw? Dan mag jij deze lichtrijke en bijzonder energiezuinige pastorievilla binnenkort misschien wel jouw nieuwe thuis noemen. We nemen je graag mee naar de gunstig gelegen Diestersesteenweg in het centrum van Paal. Dit wondermooie perceel van 7a 25ca grenst achteraan aan een eindeloos groot agrarisch gebied. Vooraan profiteer je dan weer van alle dagelijkse faciliteiten binnen handbereik én een uitzonderlijk gunstige bereikbaarheid. Op dat unieke perceel wordt weldra een prachtige en zeer stijlvolle half open nieuwbouwwoning gerealiseerd.