Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Te renoveren rijwoning met veel lichtinval en mogelijkheden nabij het ziekenhuis
Heusden-Zolder
  • EPC 252
  • 2
  • 147 m²
Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Steek de handen dan maar uit de mouwen en trek je werkbroek aan! Want, op Pastoor Paquaylaan 1 begin jij binnenkort misschien te bouwen aan een nieuwe, échte thuis. Joke neemt je maar al te graag mee! Op wandelafstand van het Sint-Franciscus ziekenhuis, ligt in het charmante Heusden-Zolder deze rijwoning. De woning dateert uit 1930 en biedt een unieke kans om je eigen stempel te drukken om zo een eigen thuis te creëren. Hoewel de woning een grondige renovatie nodig heeft, werd de verwarming in 2012 wel reeds vernieuwd.
Verkocht
Leuke woning op ZO-georiënteerd perceel van 6a 46ca in zeer groene, rustige en gegeerde straat te Velm
Sint-Truiden
  • EPC 453
  • 2
  • 182 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Velm, een zeer groen dorp en deelgemeente van Sint-Truiden. In de zeer rustige en groene Velmerlaan behoort nummer 188 toe aan een perceel van 6a 46ca. Al lijkt dat perceel dankzij het achterliggende groen nog een heel stuk groter. Doe daar nog de ideale zuidoostelijke oriëntatie bovenop en je begrijpt meteen waarom deze Velmerlaan zo bijzonder gegeerd is. Het zonovergoten perceel biedt plaats aan een half open gezinswoning. De huidige bewoonbare oppervlakte van 182m² kan, mits vergunning, eventueel nog verder uitgebreid worden.
Verkocht
Leuk, instapklaar 2-slaapkamer appartement in centrum Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 140
  • 2
  • 110 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Genieten van comfort en bereikbaarheid doe je ongetwijfeld in dit instapklare appartement in het hartje van Houthalen-Helchteren, welkom op Vredelaan 39 bus 1! Marc leidt je graag rond, kom maar mee! Gebouwd in 1983 en volledig gerenoveerd in 2009, dat mag je alvast verwachten van het kleinschalige appartementsgebouw in het centrum. Het appartement in kwestie is gelegen op de eerste verdieping, net boven de boekenhandel De Standaard. Met 2 volwaardige slaapkamers en een uitermate gezellig terras aan de achterzijde, zit je hier goed.
Verkocht
Ruim, instapklaar appartement met 2 slpks op toplocatie in centrum Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 143
  • 2
  • 86 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een hedendaags, instapklaar appartement met 2 slaapkamers? Dan doen we daar ook nog een fantastische locatie bovenop! Welkom in Houthalen-Helchteren, op Vredelaan 39 bus 2! Of zeggen we beter, welkom thuis? Dit kleinschalige appartementsgebouw, gebouwd in 1983 en volledig gerenoveerd in 2009, biedt je het beste van twee werelden: het comfort van een hedendaags interieur en de gemakken van het centrum. Gelegen onder het dak, met twee ruime slaapkamers en een heerlijk knus terras, ben je hier al snel helemaal thuis.
Verkocht
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op toplocatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 164
  • 2
  • 89 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers? Woon je graag in het levendige centrum waar je letterlijk alles binnen handbereik vindt? Of zoek je een gunstige en instapklare investering om te verhuren? Dan neemt Marc je graag mee naar Vredestraat 41 bus 1 in Houthalen-Helchteren. De laatste steen van het gebouw werd gelegd in 1983. Al werd er in 2009 gekozen voor een grondige renovatie. Het resultaat? Een instapklaar appartement met een hedendaags karakter.
Verkocht
Te renoveren appartement met veel mogelijkheden op gunstige locatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 265
  • 2
  • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen op nummer 4, wacht op de rustige Veldstraat een leuk appartement op nieuwe eigenaars. Iemand die de handen uit de mouwen wil steken om nieuw leven in het appartement te blazen. Het leuke appartement heeft alle troeven in handen om met wat renovatiewerken binnenkort jouw trendy en stijlvolle thuis te worden. Kom maar mee! Het gelijkvloerse appartement heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 100m², dewelke in de zomer uitgebreid wordt met een leuke tuin van 12m².
Verkocht
Gunstig gelegen, te renoveren appartement nabij centrum Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 265
  • 2
  • 96 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Net buiten het centrum van Houthalen-Helchteren, houden we halt aan een statig gebouw op Hoogstraat 11. De vrijstaande woning die er in 1966 op gebouwd werd, werd verdeeld in twee appartementen. En wij nemen je graag mee naar het appartement op de bovenverdieping. Naast nieuwe eigenaars, wacht het appartement ook op een grondige en vooral hedendaagse renovatie. Maar, laat je hier zeker niet door afschrikken, want het enorme potentieel zal hier onmiddellijk duidelijk worden.
Verkocht
Hedendaagse gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers op een perceel van 6a 39ca in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 251
  • 3
  • 196 m²
Ben je op zoek naar een leuke gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers? En ben je je hart verloren aan de charmes van Heusden-Zolder? Dan heeft makelaar Joke dé perfecte match voor jou! Volg ons maar richting de vlot bereikbare Koerselsebaan. We houden halt aan huisnummer 133 waar deze halfopen bebouwing ons verwelkomd. Deze woning werd gebouwd in 1949 en trekt ongetwijfeld meteen je aandacht. In 2005 werden er nieuwe PVC ramen gestoken, gevolgd door de keuken en badkamer in 2011. Het dak werd in 2021 vernieuwd en zijn sindsdien in het gezelschap van 14 zonnepanelen.
Verkocht
Te renoveren OB met 3 slaapkamers en prachtig groen uitzicht op vlot bereikbare locatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 805
  • 3
  • 189 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je al van kinds af aan van een leuke open bebouwing met een adembenemend verzicht? Dan ben je op de Nieuwstraat 39 aan het juiste adres! In Heusden-Zolder kan makelaar Britt die kinderdroom laten uitkomen. Kom maar mee! We begeven ons naar Heusden-Zolder waar de uiterst vlot bereikbare Nieuwstraat onze eindbestemming is. En daar zit de nabijheid van de E314 vast en zeker voor iets tussen. We houden halt aan een statige open bebouwing uit 1960. Ondanks de woning tot in de puntjes werd onderhouden, zal je hier de handen uit de mouwen moeten steken.
Verkocht
Instapklaar 2-slkp appartement mét terras en privé autostaanplaats op TOPlocatie te Hasselt
Hasselt
  • EPC 98
  • 2
  • 93 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een instapklaar, hedendaags én energiezuinig appartement krijgt er hier ook nog eens een zonnig en groot terras bovenop. We nemen je met grote fierheid mee naar de Kramerslaan 15 te Hasselt. Op deze uitzonderlijke toplocatie, vlakbij het centrum van Hasselt nemen we de lift of de trap naar de tweede verdieping. Busnummer 2.04 behoort toe aan een lichtrijk en hedendaags appartement met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 94m².
Verkocht
Unieke, volledig gerenoveerde HOB met zwembad en 3 slaapkamers in Ham
Ham
  • EPC 141
  • 3
  • 242 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een woning met een uniek én energiezuinig karakter? Dan hebben wij een écht pareltje voor jou! Deze knappe halfopen bebouwing in Ham werd volledig gerenoveerd. Ze biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 242m² én enorm veel wooncomfort. Ragna leidt je graag rond! Hoewel de woning gebouwd werd in 1933, is daar vandaag de dag niets meer van te merken. In 2008 werden de dakconstructie en de dakpannen zorgvuldig vernieuwd en werd het dak geïsoleerd.
Verkocht
Ruime en rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers op knap perceel van 14a 54ca in Koersel
Beringen
  • EPC 256
  • 4
  • 225 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je van een leuke open bebouwing met vier slaapkamers met een zalige, zuidwestelijk georiënteerde tuin op een rustige locatie in Koersel? Dan neemt makelaar Joke je maar al te graag mee! We houden halt op Kruisweg 57, waar één ding ongetwijfeld meteen opvalt: onevenaarbare rust. Je woont hier enerzijds in de buurt van tal van voorzieningen zoals bakkers, de lokale voetbal- en tennisclub, en anderzijds ongelofelijk rustig. De woning zelf staat te pronken op een perfect georiënteerd perceel van maar liefst 14a 54ca.
Verkocht
Instapklare pastorijwoning met 4 slpks én praktijkruimte op knap perceel van 11a 88ca in Haspengouw
Sint-Truiden
  • EPC 93
  • 4
  • 294 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen in het hartje van Haspengouw: weinig buren, omringd door schilderachtige landschappen omgeven door kronkelige fietspaden en geurige bloesems. Ragna neemt je graag mee naar de uiterst rustig gelegen Stippelstraat in Sint-Truiden. Gebouwd in 2006 en pronkend op een zalig perceel van 11a 88ca, wacht deze formidabele HOB op nieuwe eigenaars. De woning verwent je met de gegeerde pastorijstijl en een fantastische energiezuinigheid.
Verkocht
Zeer rustig gelegen en zonovergoten bouwgrond voor OB van 6a 12ca in het landelijke Vliermaal
Kortessem
We bevinden ons in Vliermaal, deelgemeente van Kortessem en gelegen in de befaamde en wondermooie natuur van Haspengouw. In de bijzonder rustige Valgaërstraat werd een voormalig stukje agrarisch gebied omgetoverd tot prachtige, groene bouwgronden. Nummer 19 behoort toe aan een knappe bouwperceel voor een stijlvolle open bebouwing. Het perceel heeft een aangename oppervlakte van 6a 12ca én kan rekenen op een ideale zuidwestelijke oriëntatie. Zo geniet jij binnenkort de hele dag door van de zalige zon in jouw tuin.
Verkocht
Indrukwekkend uitgeruste halfopen BEN-woning op knap perceel van 5a 45ca in het gezellige Viversel
Heusden-Zolder
  • 3
  • 197 m²
Viversel heeft het en deze fenomenaal knappe halfopen BEN-woning met bewoonbare oppervlakte van maar liefst 197m2, heeft het al helemaal! We nemen je graag mee naar de perfect gelegen Kerkstraat in het gezellige Viversel. Op nummer 29.1 staat een echt pronkstuk op jou te wachten. Met een perceeloppervlakte van 5a 45ca zal je hier dagelijks wegdromen en zorgeloos genieten van jouw nieuwe thuishaven. BEN-woning is een begrip dat meer en meer de kop op steekt. BEN-woning staat voor Bijna Energie Neutrale-woning en brengt tal van voordelen met zich mee.
Verkocht
Ideaal gelegen, op te frissen OB op zonovergoten perceel van 16a 03ca in Koersel
Beringen
  • EPC 429
  • 3
  • 137 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het gezellige Koersel wacht deze magnifieke open bebouwing op échte natuurliefhebbers. Je wordt hier getrakteerd op een uitzonderlijke bosrijke omgeving met als kers op de taart een zonovergoten perceel van maar liefst 16a 03ca. Ragna neemt je graag mee richting de uiterst rustig gelegen Leemstraat. We houden halt aan huisnummer 20. De bosrijke omgeving, het geluid van vrolijke vogels en de zeer rustige ligging, zorgen meteen voor een ontspannen gevoel. De gelijkvloerse woning werd gebouwd in 1982.
Verkocht
Ruim, instapklaar 1-slaapkamer appartement met autostaanplaats in hartje van Leopoldsburg
Leopoldsburg
  • EPC 173
  • 1
  • 96 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Instapklaar, hedendaags en een fantastische locatie. Makelaar Yens neemt je maar al te graag mee naar dit prachtige 1-slaapkamer appartement in het hartje van Leopoldsburg. Op de centraal gelegen Nicolaylaan behoort huisnummer 191 toe aan een kleinschalig appartementsgebouw. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in 2002 en trakteert het oog op een hedendaagse sfeer. Al werd er doorheen de jaren flink geïnvesteerd in het gebouw en de appartementen met de plaatsing van zonnepanelen en een recent vernieuwde gasketel.
Verkocht
Gunstig gelegen appartement met 2 slaapkamers én autostaanplaats in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 199
  • 2
  • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Heusden-Zolder! Of zeggen we beter welkom thuis? Op Dorpsstraat 84 wacht namelijk een leuk en vooral ruim appartement op nieuwe eigenaars. Met een uiterst gunstige ligging in het centrum van Zolder met alle nodige faciliteiten in de buurt, zit je hier absolúút goed. Wat denk je? Nemen we samen een kijkje? Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en biedt dus een prachtig uitzicht over de gemeente. En over die tweede verdieping hoef je je alvast geen zorgen te maken, want er is een lift aanwezig.