Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Woonerf Corcela - 61 Luxueuze appartementen in het hartje van Koersel

Woonerf CorcelaNET GELANCEERD - Wees er snel bij en profiteer tijdelijk van lanceringsprijzen!

Aankoop aan 6% BTW mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet (Tot 31/12/2024).

Woonerf Corcela bestaat uit 61 luxueuze appartementen, verdeeld over 8 verschillende blokken. De appartementen bestaan uit één, twee of drie slaapkamers; de meeste met een cosy terras en/of exclusieve raampartijen welk garant staan voor extra veel zonlicht.

Interesse in dit project? Contacteer ons voor meer info of een afspraak. Er is ook de mogelijkheid om het project ter plaatse te ontdekken aan de hand van onze prachtige maquette.


Woonerf Corcela 2In het hartje van Koersel

Bij Woonerf Corcela geniet je van de ideale combinatie tussen een wondermooie, groene omgeving en een zeer gegeerde en bruisende dorpskern.

Ook het centrum van Beringen en de vernieuwde be-Mine site bevinden zich op een boogscheut afstand. De nabijheid van de E313 zorgt dan weer graag voor een vlotte bereikbaarheid en een gunstige woon-werkverbinding.

Op tijd en stond genieten van de natuur en ontsnappen aan de dagelijkse drukte doe je vlakbij huis in de sensationele natuur van de Vallei van de Zwarte beek en het befaamde Koersel Kapelleke.

Een levendige omgeving, groene natuur, trendy leefcomfort volledig afgestemd op jouw behoeften. Kom samen met ons dat heerlijke “thuisgevoel” ontdekken. Swevers Real Estate maakt graag uitgebreid de tijd om jou persoonlijk te begeleiden en adviseren. tel. 011 255 155

Ontdek de beschikbare appartementen
Contact

Woonerf Corcela

 • Profiteer tijdelijk van lanceringsprijzen

  Woonerf Corcela is net gelanceerd! Wees er snel bij en profiteer tijdelijk van lanceringsprijzen.

  Interesse? Contacteer ons voor meer info of een afspraak. Er is ook de mogelijkheid om het project ter plaatse te ontdekken aan de hand van onze prachtige maquette.
 • Aankoop aan 6% BTW mogelijk

  De appartementen van Woonerf Corcela komen in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%, indien u aan de voorwaarden voldoet. Deze maatregel loopt nog tot 31/12/2024.
 • "High-End" Afwerking

  In Woonerf Corcela worden de appartementen ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling.

  U kan de afwerking van uw appartement kiezen aan de hand van exclusieve moodboards, of volledig zelf bepalen. Stap voor stap begeleiden onze zorgvuldig geselecteerde partners u zodat het appartement volledig afgewerkt wordt naar uw smaak en wensen.
 • Energiezuinige appartementen

  In Woonerf Corcela wordt er optimaal ingezet op duurzame en hedendaagse materialen met een onberispelijke afwerking. Dankzij de installatie van een superzuinige Viessmann warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, vloerverwarming met koeling en goede isolatie scoren deze appartementen een E-peil 10.  Je krijgt hier dus een gegarandeerd energiezuinig wooncomfort.

  Naast een flinke besparing in energiekosten brengt dit ook nog een ander zeer groot financieel voordeel met zich mee. Je wordt hierdoor namelijk 100% vrijgesteld voor de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.
 • 1, 2 of 3 slaapkamers

  De appartementen bestaan uit één, twee of drie slaapkamers; de meeste met een cosy terras en/of exclusieve raampartijen welk garant staan voor extra veel zonlicht. De bewoonbare oppervlakte varieert tussen de 67m² en 126m².

8 prachtige gebouwen

 1. Franka
 2. Lummena
 3. Norbert
 4. Partizan
 5. Kempis
 6. Lumina
 7. Lacore
 8. Aloren
 • Gebouw Franka situeert zich links achteraan in het project. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen met één, twee of drie slaapkamers.
 • Gebouw Lummena situeert zich midden achteraan in het project. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen met één, twee of drie slaapkamers.
 • Gebouw Norbert situeert zich rechts achteraan in het project. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen met één, twee of drie slaapkamers.
 • Gebouw Partizan situeert zich links vooraan in het project. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen.
 • Gebouw Kempis situeert zich midden vooraan in het project. Het gebouw bestaat uit 6 appartementen met één of twee slaapkamers.
 • Gebouw Lumina situeert zich midden vooraan in het project. Het gebouw bestaat uit 6 appartementen met één of twee slaapkamers.
 • Gebouw Lacore situeert zich rechts vooraan in het project. Het gebouw bestaat uit 9 appartementen met één, twee of drie slaapkamers.
 • Gebouw Aloren situeert zich rechts achteraan in het project. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen met één of twee slaapkamers.
Vraag meer informatie

Type appartementen

 • Eén slaapkamer appartementen

  67 - 126 m²
  Er bevinden zich 30 appartementen in Woonerf Corcela met één slaapkamer. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 67 - 126 m².
 • Twee slaapkamer appartementen

  90 - 109 m²
  Er bevinden zich 21 appartementen in Woonerf Corcela met twee slaapkamers. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 90 - 109 m².
 • Drie slaapkamer appartementen

  105 m²
  Er bevinden zich 5 appartementen in Woonerf Corcela met drie slaapkamers. De oppervlakte van de appartementen bedraagt 105 m².

Partners

Wenst u meer informatie?