Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Zeer grote hoeve (322m2) met luxueuze leefveranda op exclusief perceel van 52a 01ca are met zwembad in Heusden
Heusden-Zolder € 459.000
 • EPC 452
 • 7
 • 322 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. 52a 01ca gevuld met pure charme, uitzonderlijk veel ruimte, prachtig groen en vooral veel luxe! In de Geenrijt 40 te Heusden wacht deze authentieke hoeve op zijn nieuwe gelukkige eigenaar. We rijden door een rustige straat vlakbij het centrum van Heusden wanneer onze blik plots valt op deze uiterst charmante hoeve.
nieuw
Rustig gelegen HOB met 3 slaapkamers vlakbij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 314.000
 • EPC 420
 • 3
 • 164 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We bevinden ons op een boogscheut afstand van de magnifiek vernieuwde grote markt van Sint-Truiden. In de doodlopende Fresiastraat behoort nummer 4 toe aan een zeer charmante half open woning uit 1978. Door de gunstige ligging van het perceel van 8a 74ca kan je hier absoluut rekenen op heel wat rust en privacy. De half open woning kent een bewoonbare oppervlakte van 164m2.
nieuw
Ideaal opbrengsteigendom: unieke studio met open indeling in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 245.000
 • EPC 140
 • 68 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Teken de verkoopovereenkomst voor 31/12/2021 en geniet van 10% registratierechten. Ben je op zoek naar een interessante investering in Limburg en klinkt Sint-Truiden als muziek in je oren? Dan is deze unieke studio met open indeling op de Gorsemweg 1 bus 3 in Sint-Truiden jouw kans! Bovendien is deze studio reeds verhuurd aan een huurprijs van 680,00 euro per maand. Deze ruime studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 68 m2 en daar is het terras van 15,75 m2 niet in meegerekend. Het appartementsgebouw werd gebouwd in 2012, waardoor de studio zoals nieuw is.
nieuw
Knap gerenoveerde HOB met zonovergoten tuin en eindeloos verzicht in het prachtige Borgloon
Borgloon € 325.000
 • EPC 184
 • 4
 • 231 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De charme van een authentieke woning maar met het hedendaags comfort van een stijlvolle nieuwbouw. Die perfecte harmonie vind je hier in de Nielstraat 16 in Borgloon. We bevinden ons in Kerniel, een prachtig dorpje van de gemeente Borgloon. Kerniel staat ook wel gekend om zijn opvallend hoge ligging in het Haspengouwse landschap. En die hoge ligging zorgt meteen voor een eerste grote troef van deze half open woning. Je geniet hier namelijk van een eindeloos verzicht.
Wonen aan het water⎪Uiterst exclusieve bouwgrond van 17a 29ca vlak aan het kanaal in Stokrooie
Hasselt € 315.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zo nu en dan, heel af en toe, doet een uiterst unieke opportuniteit zich voor. En dat gebeurt hier en nu, in de Bredestraat in Stokrooie. Op deze uitzonderlijk exclusieve bouwgrond kan jij morgen jouw stijlvolle, open droomwoning bouwen. Lot 8 behoort toe aan dit fantastische perceel van maar liefst 17a 29ca. De eerste van de vele grote troeven zal je ongetwijfeld onmiddellijk duidelijk worden. De bouwgrond heeft namelijk een zeer unieke ligging vlak naast het kanaal.
Rustig gelegen en zonovergoten bouwgrond in Stokrooie met buitengewoon financieel voordeel
Hasselt € 260.000
 • EPC 558
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op de hoek van de Bredestraat en de Kuilbergstraat in Stokrooie wacht een fantastische bouwgrond, met een lange lijst van onmiskenbaar grote troeven, op jouw open droomwoning. Zo is het om te beginnen zeer belangrijk om te weten dat je hier een buitengewoon financieel voordeel kan doen. Op de bouwgrond staat momenteel namelijk een woning die nog dient afgebroken te worden. Want voldoe jij aan de juiste voorwaarden, dan profiteer je hier dankzij de wetgeving rond sloop- en wederopbouw namelijk van slechts 1% registratierechten in plaats van 12%.
Bespaar enkele tienduizenden euro’s op deze bijzonder gunstig gelegen bouwgrond in Stokrooie
Hasselt € 170.000
 • EPC 561
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een bijzonder gunstige locatie om zijn open droomwoning op te plaatsen kan zich maar beter snel naar de Bredestraat 1 in Stokrooie begeven. Je zal merken dat er momenteel nog een woning staat op dit fantastische perceel van 6a 45ca. Hetgeen een waanzinnig financieel voordeel ten op zichten van andere bouwgronden met zich meebrengt. Want voldoe jij aan de juiste voorwaarden, dan profiteer je hier dankzij de wetgeving rond sloop- en wederopbouw namelijk van slechts 1% registratierechten in plaats van 12%.
nieuw
Luxueuze villa met zuidwestelijk georiënteerde tuin nabij het centrum van Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 575.000
 • EPC 140
 • 4
 • 270 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Ben je op zoek naar jouw nieuwe thuis op een toplocatie in de vorm van een hedendaagse villa? Dan is dit modern, vrijstaand landhuis jouw unieke kans. Op een perceel van 6a 27ca vind je deze luxueuze villa met een bewoonbare oppervlakte van 270 m2 . Vanuit de hal kom je binnen in de woonkamer, met aansluitend een ruime eetkamer. Op het gelijkvloers vind je tevens de eerste slaapkamer terug met aansluitend een prachtige inloop dressing.
nieuw
Rustig gelegen HOB met 5 slaapkamers op zonrijk perceel van 14a 22ca in centrum Koersel
Beringen € 289.000
 • EPC 377
 • 4
 • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Zeer vaak zijn zaken zoals een ruime woning, een zonrijke tuin, rust en privacy en een levendige buurt de belangrijkste kernwoorden in de zoektocht naar dé ideale droomwoning. Wel, in deze leuke half open woning vlakbij het centrum van Koersel kan je al die troeven eenvoudig tegelijkertijd afvinken. In de Hooistraat in Beringen houden we halt ter hoogte van nummer 33. Het leuke perceel van 14a 22ca biedt plaats aan een charmante half open woning.
Opvallend ruime HOB met 3 slaapkamers op leuk perceel van 6a 68ca in het magnifieke Haspengouw
Borgloon € 299.000
 • EPC 485
 • 3
 • 265 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. We staan in de Heuvelstraat in Borgloon. Nummer 19 behoort toe aan een zeer leuk perceel van 6a 68ca. Aan de half open woning, oorspronkelijk gebouwd in 1956, werd in 1975 nog een stuk bijgebouwd. Zo krijg je hier een uitzonderlijk ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 265m2 groot. De woonkamer heeft een oppervlakte van 33,2m2.
nieuw
Fijn gelijkvloers appartement met zeer groot, zuidelijk georiënteerd terras vlakbij be-Mine
Beringen € 199.000
 • EPC 203
 • 2
 • 102 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. We staan op slechts een halve kilometer afstand van be-Mine, een historische mijnsite die uitgegroeid is tot een veelzijdige, dynamische en bruisende recreatieve zone. In de Kerkstraat houden we halt aan een stijlvol en opvallend rood pand uit 2006. Het nummer 19 bus 2 hangt op de brievenbus van het gelijkvloerse appartement aan de rechterkant.
nieuw
Centraal gelegen dakappartement met 2 slaapkamers in hartje Beringen
Beringen € 199.000
 • EPC 205
 • 2
 • 89 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Ben je op zoek naar een nieuwe investering op een toplocatie of ben je zelf in de markt voor een centraal gelegen appartement? Dan is dit dakappartement in hartje Beringen jouw kans. Dit ruime appartement biedt met een bewoonbare oppervlakte van 89m2 plaats voor een lichtrijke woonkamer en een afzonderlijke keuken.
nieuw
Gerenoveerd landhuis met zuidelijk georiënteerde tuin in centrum van Borgloon
Borgloon € 360.000
 • EPC 285
 • 3
 • 151 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Omgeven door Haspengouwse landschappen… Pure rust… en een zuidelijk georiënteerde tuin. Een nog groter vakantiegevoel dan hier in de Vlisterbron 52 te Borgloon zal moeilijk te vinden zijn. We staan voor een magnifiek perceel van 7a 13ca groot. De eerste blik op deze wondermooie voortuin schept al meteen hoge verwachtingen. En eens binnen worden die verwachtingen meer dan ingelost.
nieuw
Rustig gelegen villa met 5 slaapkamers en zuidgerichte tuin op knap perceel van 13 a
Beringen € 470.000
 • EPC 437
 • 4
 • 247 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Deze knappe Spaanse villa vinden we terug in het rustige, maar centraal gelegen Beverlo. Aan ruimte, luxe en kwalitatieve materialen is er alleszins geen gebrek. Als jij nog het liefdevolle gezin meebrengt, heeft deze woning alles in huis om jullie volgende warme thuis te worden! De smeedijzeren poort staat je toe om de oprit en aangelegde voortuin op een klassevolle manier veilig af te sluiten.
Verkocht
Mooi, instapklaar 2-slaapkamer appartement op een toplocatie in centrum Kuringen
Hasselt
 • EPC 248
 • 2
 • 94 m²
Zijn ‘Instapklaar’, ‘stijlvol’, ‘toplocatie’ en ‘garage’ woorden die hoog op de wenslijst van jouw nieuwe appartement staan? Dan vink je deze grote troeven moeiteloos af in de Groenstraat 19 bus 3 in Kuringen. Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Kuringen vind je dit mooie appartement uit 1977. De afgelopen jaren werden er al tal van zaken stijlvol gerenoveerd. Zo werd er onder andere in 2001 een gasketel geplaatst, kreeg in 2003 het volledige interieur een grondige renovatie en werden in 2007 ook de ramen al vervangen.
nieuw
Verzorgde rijwoning met veel lichtinval in het stadscentrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 199.000
 • EPC 387
 • 2
 • 112 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Deze lichtrijke rijwoning vind je terug in het stadscentrum van Sint-Truiden, te Naamsesteenweg 20. De goed onderhouden rijwoning is een ideale plek voor jonge gezinnen. Dit gezellig huis biedt een bewoonbare oppervlakte van 112m2. Via de voordeur kom je meteen de ruime woonkamer binnen, die uitkijkt op een halfopen keuken.
nieuw
Vrijstaande woning met grote tuin in het natuurrijke Tessenderlo
Tessenderlo € 259.000
 • EPC 758
 • 3
 • 144 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Deze riante, vrijstaande woning vind je terug in het bruisende Tessenderlo, te Wetsberg 4, omgeven door veel groen en rust, maar toch dichtbij het stadscentrum. Een echt win-winsituatie, dus! Dit ruime huis staat op een perceel van 10a 88ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 144m2. Bij binnenkomst kom je terecht in de uitzonderlijk ruime woonkamer, waar er een speciale plek gereserveerd is voor jouw nieuwe pelletkachel.
nieuw
Ruim, lichtrijk appartement (125 m²) met twee slaapkamers, bureau/dressing en prachtig uitzicht
Hasselt € 225.000
 • EPC 163
 • 3
 • 125 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koop nu aan 3% registratierechten bij de aankoop van uw eerste eigendom en verlijd de notariële akte in 2022. Geniet van een extra financieel voordeel van €2.800 rechtenvermindering. Op het Leopoldplein, aan de Groene Boulevard in Hasselt-Centrum, is dit zonovergoten appartement gesitueerd op de vierde verdieping van een rijzig stadsgebouw. Met twee slaapkamers, een bureauruimte/hobbykamer of dressing, een unieke locatie en een uitgestrekt panorama liggen hier alvast heel wat troeven op tafel.