Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Royaal landhuis (379m²) met 6 slaapkamers in een groen decor van 36a 87ca
Oostham € 465.000
 • EPC 174
 • 6
 • 379 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een royaal landhuis op een al even uitzonderlijk perceel. De superlatieven om deze villa, vlakbij het centrum van Ham te omschrijven zijn oneindig. Met tal van renovaties, maar liefst zes grote slaapkamers en een fantastische tuin, noem jij Geneberg 21 in Ham binnenkort wellicht jouw nieuwe thuis. Het landhuis werd oorspronkelijk gebouwd in 1992 en kreeg de afgelopen jaren talloze kwalitatieve en grondige renovaties. Zo werd in 2010 het bijgebouw ingericht en werd de bewoonbare oppervlakte stevig uitgebreid dankzij de knappe afwerking van de volledig zolderverdieping.
Verkocht
Magnifiek gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op 1 km van de grote markt van Hasselt
Hasselt
 • EPC 139
 • 2
 • 88 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Instapklaar, bijzonder stijlvol, en vlakbij het centrum van Hasselt! Win-win-win! Dit magnifiek gerenoveerde appartement met twee slaapkamers en garage heeft alle grote troeven in handen om jouw nieuwe, ideale appartement te worden. We staan in de Vlinderstraat, op slechts één kilometer afstand van de grote markt van Hasselt. Ter hoogte van nummer 19 valt ons oog op de knappe residentie Casterhoven. Dit mooie gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en kreeg al enkele renovaties. Zo werd in 2020 het dak volledig vernieuwd.
nieuw
Compact karaktervol rijhuis met behoorlijke tuin van 300 m² en vlotte bereikbaarheid
Heusden-Zolder € 170.000
 • EPC 345
 • 3
 • 117 m²
In Heusden-Zolder, op een charmante plek met de toepasselijke naam Rond Punt, ligt deze knusse rijwoning verscholen. Binnenin is er wel wat werk om de woonst te moderniseren (en er dan ineens ook maar helemaal je ding van te maken). Maar de ambiance van dit type huis is iets wat je ergens anders met renovaties nooit zal kunnen creëren. Absoluut een kijkje waard voor handige Harry’s dus! Het voortuintje past even goed bij het plaatje van een rijhuis als de karaktervolle façade. Ze lijken rechtstreeks weg te lopen uit de boekjes, of uit de Engelse detectiveseries die wel eens op tv passeren.
nieuw
Moderne en lichte handelsruimte met oppervlakte van 93 m2
Houthalen-Helchteren € 115.000
Op de Koolmijnlaan in Houthalen-Helchteren vind je dit moderne handelspand terug. Het pand heeft een totale oppervlakte van maar liefst 93 m2. Voldoende ruimte dus om jouw praktijk of handel uit te baten. De ligging is bovendien zeer gunstig. De Koolmijnlaan is een baan met voldoende passage om klanten toe te trekken en een gunstige bereikbaarheid te bieden. Je komt binnen in de grootste ruimte. Grote vensters trekken de aandacht en zorgen voor voldoende lichtinval. Een dubbele klapdeur brengt je naar de achterkamer. Hier vind je een keukentje en heel wat werkruimte terug.
nieuw
Erg ruim appartement met drie slaapkamers en fraai, groen uitzicht vlak bij centrum Hasselt
Hasselt € 325.000
 • EPC 101
 • 3
 • 125 m²
In de Willekensmolenstraat in Hasselt vinden we dit zeer ruime appartement terug op de vierde verdieping. Met drie slaapkamers en een wel erg grote living en keuken, is het hier zelfs voor een gezin aangenaam vertoeven. En mocht er toch wat nood zijn aan verstrooiing, heb je op deze locatie heel wat opties binnen handbereik! De mooie eiken deuren in de inkomhal leiden onder meer naar drie slaapkamers van 14,65 m², 11,13 m² en 9,11 m², waarvan eentje kan rekenen op een eigen balkon. Ideaal om ’s ochtends de wereld te groeten en meteen een frisse neus te halen.
nieuw
Instapklare gezinswoning en knap bijgebouw op 10a 78ca centraal tussen Heusden en Beringen
Heusden-Zolder € 299.000
 • EPC 366
 • 3
 • 203 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Joachimstraat 25 in Heusden-Zolder. Een zeer rustige straat maar waar je kan rekenen op een uiterst vlotte bereikbaarheid. Zo wordt deze instapklare gezinswoning met drie slaapkamers zonder twijfel jouw ideale thuis. In 1973 werd op dit landelijk gelegen perceel van 10a 78ca deze grote gelijkvloerse gezinswoning gebouwd. De afgelopen jaren kreeg de woning al tal van renovaties. Zo werd in 2014 werd het dak vernieuwd en geïsoleerd en was het in 2016 de beurt aan de ramen. Je krijgt hier een instapklare bewoonbare oppervlakte van 203m².
nieuw
Uiterst gunstig handelspand met unieke visibiliteit in de dorpskern van Bolderberg.
Heusden-Zolder € 65.000
We staan op de Sint-Jobstraat in Heusden-Zolder, een zeer belangrijke verbindingsweg tussen Zolder en Hasselt. Pal in de sterk groeiende dorpskern van Bolderberg ligt dit bijzonder gunstige handelspand. Het pand werd oorspronkelijk gebouw in 1980 als antwoord op het toenmalige toerisme van het F1-circuit van Zolder. In 2019 werd het dak volledig vernieuwd. In 2021 zal het volledige gebouw in een nieuw, fris en modieus jasje gestoken worden. De volledige buitenschil krijgt een modieuze en stijlvolle make-over.
nieuw
Knappe bouwgrond van 4a 79ca voor HOB vlakbij het centrum van Koersel
Beringen € 99.000
Ben jij nog op zoek naar een knappe bouwgrond vlakbij het groeiende centrum van Koersel? Dan leg jij binnenkort wellicht de eerste steen hier in de Schrikheidestraat 39. Dit knappe perceel met een oppervlakte van 4a 79ca is klaar voor jouw prachtige half open droomwoning. Gelijkvloers mag je maar liefst 17 meter diep bouwen en op de eerste verdieping kan je tot wel 10 meter diep bouwen. Zo creëer jij hier dus een ruime totale bewoonbare oppervlakte van 170m2. Je krijgt hier een perceeldiepte van 51,43 meter.
nieuw
Charmante splitlevelwoning met drie slaapkamers en leuke tuin in prachtig groene omgeving
Beringen € 245.000
 • EPC 646
 • 3
 • 180 m²
In de Bosstraat in Koersel, deelgemeente van Beringen, stuiten we op deze charmante splitlevelwoonst. Als je niet verliefd wordt op de gezellige indeling, dan is het ongetwijfeld wel op de overvloedige lichtinval of op al dat groen in de buurt. Het huis verkeert bovendien in goede staat, maar ook voor de verbouwers onder jullie barst het van de mogelijkheden. De woning is opgemaakt in een eerder klassieke stijl, met heel wat houten accenten. Die dragen bij tot een huiselijk gevoel, maar ook voor wie het liever wat strakker of moderner ziet, herbergt deze woning heel wat potentieel. De drie splitlevel niveaus zijn alvast waanzinnig gezellig.
nieuw
Mooie en grote gezinswoning op een aantrekkelijk perceel van 21a 77ca vlakbij het centrum van Beringen
Beringen € 399.000
 • EPC 246
 • 3
 • 240 m²
Op de Hasseltsesteenweg in Beringen houden we halt aan nummer 200. Op dit knappe perceel van maar liefst 21a 77ca werd in 1977 deze ruime, stijlvolle woning gebouwd. De voorbije jaren werden er al enkele renovaties uitgevoerd. Zo werd in 2014 het dak volledig vernieuwd en kreeg ook de keuken in 2015 een volledige make-over. Doordat de woning wat dieper op het perceel gesitueerd is, ontsnap je helemaal aan de drukte van de straat. We komen de woning binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240m2. Aan de linkerkant komen we in de opvallend grote leefruimte.
nieuw
Magnifiek landhuis (293m²) met vijf slaapkamers en knap aangelegde tuin in centrum Ham
Ham € 350.000
 • EPC 521
 • 5
 • 293 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van de groeiende en bloeiende gemeente Ham valt ons oog op dit rijkelijke landhuis met maar liefst 5 slaapkamers en een prachtige tuin. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 293m² en tal van sport- ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis wordt dit misschien wel jouw ideale gezinswoning. Op dit riante perceel van 14a 46ca in de Heppensesteenweg 53 in Ham werd in 1974 deze statige en rijkelijke woning gebouwd. Wanneer je binnenkomt via de royale inkomhal, met gastentoilet, ervaar je onmiddellijk de adellijke allures die dit landhuis uitstraalt.
nieuw
Statige, gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers en zonnige tuin gelegen te Stal (Koersel).
Beringen € 250.000
 • EPC 544
 • 2
 • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een vrijstaande woning met enorm veel potentieel op een zalig zonovergoten perceel van maar liefst 10a 37ca. Dat is wat je mag verwachten van deze knappe, gelijkvloerse woning in Koersel. We bevinden ons pal in het midden tussen de wondermooie natuur rond de Vallei van de Zwarte Beek en de historische mijnterril van Beringen. In de mooie Heerbaan houden we halt aan een statige woning uit 1974. Dat deze woning met veel liefde en zorg onderhouden werd, blijkt al meteen uit de bijzonder mooie voortuin.
nieuw
Instapklaar appartement op zeer fijne locatie nabij het centrum van Kuringen en Hasselt
Hasselt € 184.000
 • EPC 164
 • 3
 • 90 m²
Wie op zoek is naar een leuk, instapklaar appartement met een gunstige ligging vlakbij het centrum het centrum van Kuringen en Hasselt, hangt binnenkort wellicht zijn naam op de deurbel van de Grote Baan 19 bus 2 te Kuringen. Interessant om te weten is dat dit appartement meerdere jaren verhuurd werd. Dankzij de gunstige ligging en de uitstekende staat kan het voor jou dus ook een interessant opbrengstpand worden. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1972 maar kreeg de afgelopen jaren al tal van renovaties. Zo werden in 2005 de keuken en de vloeren vervangen met duurzame en hedendaagse materialen.
Instapklare, gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin op een boogscheut van Kelchterhoef
Houthalen-Helchteren € 279.000
 • EPC 703
 • 3
 • 140 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Huttestraat, een zeer rustige straat in Houthalen. Ter hoogte van nummer 57 tref je een mooi en zonnig perceel van 5a 27ca met een instapklare en volledig gelijkvloerse woning. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1984 maar kreeg recentelijk in 2017 heel wat renovaties. Zo werden onder andere alle leidingen en de elektriciteit vernieuwd, werd de badkamer volledig nieuw geplaatst en werd flink geïnvesteerd in isolatie. Je krijgt hier dus een instapklare bewoonbare oppervlakte van 140m².
Rustig gelegen bouwgrond van 5a 92ca klaar voor jouw half open droomwoning
Houthalen-Helchteren € 138.000
 • 592 m²
We bevinden ons in het groene hart van het Limburgse Houthalen-Helchteren. Op slechts twee kilometer afstand van het centrum van Helchteren ligt de Eikelbosstraat. Deze straatnaam geeft meteen prijs dat je hier in een zeer rustige en uiterst groene omgeving woont. Leuk om te weten is dat alle nutsvoorzieningen reeds aanwezig zijn. Zie jij deze bouwgrond eerder als investering voor de toekomst, dan zal je blij verrast zijn om te horen dat er geen bouwverplichting is. We houden halt aan een knap perceel met een oppervlakte van 5a 92ca.
Knappe bouwgrond 9a 02ca voor vrijstaande woning met achterliggend natuurgebied.
Houthalen-Helchteren € 186.000
"The best investment on earth is earth.” En dat telt zeker dubbel en dik hier in de Eikelbosstraat te Houthalen-Helchteren. Op dit ruime perceel van 9a 02 ca werden alle voorbereidingen getroffen voor jouw ideale, vrijstaande droomwoning. Alle nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig en de kapvergunning en boscompensatie zijn voldaan. Zo geniet je in deze westelijk georiënteerde tuin van de zalige avondzon met eventueel een vleugje heerlijke schaduw van enkele de prachtige inheemse eiken. Zie je deze knappe bouwgrond eerder als investering voor de toekomst, dan is het zeer fijn om te weten dat er geen bouwverplichting is.
Schitterend handelspand met ruime woonst op toplocatie in Zonhoven
Zonhoven € 365.000
 • EPC 300
 • 1
 • 231 m²
Ben jij op zoek naar een uitstekend handelspand en wil je dit graag combineren met een ruime, aantrekkelijke woonst? Dan is je broodje hier in de Halveweg 56 in Zonhoven zowel letterlijk als figuurlijk gebakken. Je krijgt hier namelijk niet enkel de kans om dit fantastische pand te kopen maar ook de volledige uitrusting van de alom gekende frituur Halveweg kan van jou worden. Deze knappe half open woning werd gebouwd op een mooi groen perceel van 8a 22ca. De volledige bewoonbare oppervlakte bedraagt 231m² waarvan 115m² gelijkvloers, momenteel ingericht is als frituur.
Verkocht
Instapklare woning met drie slaapkamers op rustig gelegen perceel van 5a 65ca
Balen
 • EPC 460
 • 3
 • 120 m²
Een instapklare woning, een zonrijke tuin en een zeer fijne locatie met landelijk karakter. Wie deze drie grote troeven moeiteloos wilt afvinken zit hier in de Graanstraat 58 in Balen zeker aan het juiste adres. We bevinden ons in een zeer rustige straat tussen het centrum van Mol en het centrum van Balen. Ter hoogte van nummer 58 treffen we een zeer mooi perceel van 5a 65ca. De charmante woning uit 1962 heeft vanbinnen heel wat meer in petto dan de buitenkant op het eerste zicht prijsgeeft. In 2017 werden immers al zeer grondige renovatiewerken uitgevoerd.