Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Knappe woning met diepe, zuidelijk georiënteerde tuin in centrum Paal
Beringen € 235.000
 • EPC 622
 • 3
 • 187 m²
We bevinden ons in het centrum van Paal, een veelzijdig dorp in de steeds groeiende gemeente Beringen. In de Schaffensesteenweg stuiten we ter hoogte van nummer 53 op een knap perceel van 8a 4ca. In 1958 werd hier deze charmante half open woning gebouwd. De eerste blik op de woning geeft een zeer verzorgde en statige indruk. Hoewel deze 187m2 bewoonbare oppervlakte enkele opfrissingen kan gebruiken zal je al gauw merken dat ook de binnenkant zeer degelijk is en netjes onderhouden werd. We komen binnen via de ruime inkom aan de rechterkant van de woning. De woonkamer heeft een ruime oppervlakte van 37m2.
nieuw
Prachtige instapklare rijwoning met zuidelijk georiënteerde tuin en ruime handelsruimte/garage
Beringen € 239.000
 • EPC 822
 • 3
 • 244 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een instapklare en mooie woning met drie slaapkamers? Vereist je beroep een grote handels- of praktijkruimte? Of wens je een grote garage waar je vlot twee wagens kan plaatsen? Dan is deze fantastische rijwoning in Koersel-Dorp binnenkort wellicht van jou. Midden in het centrum van Koersel ligt deze instapklare woning. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1920 maar kreeg in 1996 een zeer eigentijdse en smaakvolle totaalrenovatie.
nieuw
Charmante splitlevelwoonst met 3 slaapkamers, gezellige tuin en vlotte verbinding
Beringen € 249.000
 • EPC 588
 • 3
 • 166 m²
De Everselstraat in Beringen combineert het beste van twee werelden: een heerlijk rustige weg vol groen en natuur gekoppeld aan een vlotte bereikbaarheid. Met ook nog een charmante uitstraling en een erg leuke tuin erbovenop, is deze woonst dus zeker het ontdekken waard. Een splitlevelwoning straalt altijd nog wat extra gezelligheid uit, zelfs van buitenaf. De eerste aanblik met de rode gevelsteen, het opstapje naar de voordeur en de keurige voortuin is dus alvast veelbelovend. En eens de drempel overgestapt, blijkt het potentieel te worden ingelost.
Verkocht
Residentiële bouwgrond in gegeerde villawijk van Bolderberg
Heusden-Zolder
Volgens de oude sage wordt er op de plek waar de regenboog de aarde raakt een schat gevonden. En die plek ligt zonder twijfel hier in de Regenbooglaan lot 7 in Heusden-Zolder. We bevinden ons in Bolderberg, een zeer gegeerd dorp in Heusden-Zolder. De Regenbooglaan ligt in een residentiële wijk, op een boogscheut van de pittoreske dorpskern. Lot 7 staat gelijk aan een fantastische bouwgrond van maar liefst 19a 19ca groot. Aangezien dit een hoekperceel is, zijn er heel wat verschillende mogelijkheden om jouw droomvilla vorm te geven.
nieuw
Knappe meergezinswoning met gunstige mogelijkheden in centrum Sint-Truiden
Sint-Truiden € 360.000
 • EPC 544
 • 3
 • 217 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Of je nu op zoek bent naar een riante woning of naar een gunstige investering… of je nu houdt van het bruisende stadsleven of een rustige, groene omgeving… of je behoefte hebt aan een bijzonder grote werkplaats of eerder een creatieve ruimte zoekt voor jouw hobby… In de Parkstraat 29 in Sint-Truiden is het altijd prijs. We staan in het centrum van de historisch rijke en zeer levendige stad ‘Sint-Truiden’. Met het prachtige stadspark vlak achter ons houden we halt aan een zeer mooi perceel van 6a 48ca.
Verkocht
Charmante, gerenoveerde HOB met zonnige tuin in het centrum van Tessenderlo
Tessenderlo
 • EPC 308
 • 4
 • 177 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gezien het enorm charismatische exterieur zal het je wellicht niet verbazen dat deze woning oorspronkelijk gebouwd werd in 1932. Toch zal je al snel merken dat de grondige renovaties van 2018 en 2020 zorgen voor een zeer stijlvol en hedendaags interieur. Deze instapklare, half open woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 177m². We komen de woning binnen aan de rechterkant van de ruime garage. De leefruimte heeft een oppervlakte van 32m². Gezelligheid staat hier zeker centraal.
nieuw
Instapklaar appartement mét zonnig terras en 2 autostaanplaatsen in het centrum van Helchteren
Houthalen-Helchteren € 250.000
 • EPC 263
 • 2
 • 107 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Sint-Luciastraat 7 in het centrum van Helchteren. Op de eerste verdieping tref je een instapklaar duplex appartement met een bewoonbare oppervlakte van 107m2. Met een hedendaagse afwerking, twee slaapkamers, een zonnig terras en een bijzonder gunstige ligging, is dit misschien wel het appartement waar jij van droomt. In de woonkamer word je instant gelukkig van het ruime, frisse en open gevoel. Via de grote raampartijen komt er een flinke dosis daglicht de ruimte binnengevallen.
Verkocht
Landelijk gelegen, gelijkvloerse kangoeroewoning (260m²) op 14a 50ca in Pelt
Pelt
 • EPC 348
 • 4
 • 342 m²
We bevinden ons in een opvallend rustige en landelijke buurt van Pelt. In de doodlopende Turfstraat stuiten we ter hoogte van nummer 9 op een riant perceel van maar liefst 14a 50ca. Hier werd in 1991 een zeer grote gezinswoning gebouwd met een bewoonbare oppervlakte van 260m². Met een twee gescheiden ingangen, twee badkamers, twee leefruimtes en twee keukens wordt dit voor jou misschien wel dé ideale kangoeroewoning. We komen de woning binnen via de ruime inkomhal, met gastentoilet, centraal in de voorgevel. De eerste ruime woonkamer heeft een oppervlakte van 31,6m² groot.
Knappe gezinswoning met 3 slaapkamers en grote veranda op zonnig perceel van 7a 62ca
Ham € 240.000
 • EPC 359
 • 3
 • 220 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een mooie gezinswoning waar de afwerking nog volledig naar eigen smaak kan uitgevoerd worden? Dan verhuis jij binnenkort misschien naar de Kanaalstraat 18 in Ham. We staan voor een groot en groen perceel van 7a 62ca. De woning die oorspronkelijk in 1960 gebouwd werd kreeg al tal van renovaties. Voor de echte afwerking ben jij de baas in huis. Zo kan jij deze woning omtoveren tot een prachtige gezinswoning die perfect voldoet aan jouw wensen. Achter deze charmante gevel schuilt een bewoonbare oppervlakte van 220m² groot.
Gelijkvloerse gezinswoning met een grote, rustige en zonnige tuin vlakbij het centrum van Helchteren
Houthalen-Helchteren € 265.000
 • EPC 780
 • 3
 • 130 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een uiterst rustige straat? Check! Drie slaapkamers? Check! Een zonrijke tuin? Check! Een gunstige ligging met alles wat je nodig hebt op wandelafstand? Check! En ook de rest van jouw lijst zal zonder twijfel vlotjes kunnen afgevinkt worden. Wie weet noem jij deze knappe, vrijstaande woning in de Maartenhoek 37 in het Helchteren morgen al jouw nieuwe thuis. Dit zeer mooie en verzorgde perceel van 8a 25ca biedt sinds 1977 plaats aan een gelijkvloerse, vrijstaande woning.
Karaktervolle rijwoning en riante garage van 50m² aan het stadspark van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 280.000
 • EPC 264
 • 3
 • 199 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in de Parkstraat in Sint-Truiden. En de straatnaam deed wellicht al een belletje rinkelen, je woont hier vlak tegenover het prachtige stadspark van deze historische stad. Nummer 18 behoort toe aan een knap perceel van 2a 63ca. Achter deze zeer karaktervolle gevel uit 1976 schuilt een knappe rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 199m² groot. Je zal het ongetwijfeld beamen, wanneer je binnenkomt in deze ruime woning voel je instant die rijkelijke en charmante sfeer.
Verkocht
Instapklare woning met zeer fijn tuintje in het centrum van Leopoldsburg
Leopoldsburg
 • EPC 143
 • 3
 • 125 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Henri van Gompelstraat in het centrum van Leopoldsburg wacht een jonge, knappe woning uit 2007 op zijn nieuwe eigenaar. Zoek jij een trendy woning met drie slaapkamers en een klein maar fijn tuintje? Dan word jij binnenkort misschien wel die gelukzak. We bevinden ons in een rustig zijstraatje van de belangrijke Diestersteenweg. In 2007 werd op dit fijne perceel van 1a21ca een trendy woning gebouwd. Je krijgt een bewoonbare oppervlakte van 125m2, verdeeld over drie verdiepingen. Achter de trendy, glazen deur in de inkomhal vind je de trendy keuken.
Zeer gunstig opbrengsteigendom in sterk groeiende kern van Beringen
Beringen € 449.000
We staan in de Onze-Lieve Vrouwstraat, pal in het hartje van Beringen. Ter hoogte van nummer 25 en 27 treffen we deze buitengewoon gunstige opportuniteit. Zo scoor je hier niet één maar twee zeer gunstige handelspanden. Beide panden zijn eigendom van een familie die hier jarenlang niet enkel gewerkt hebben maar ook gewoond hebben in het bijhorende appartement. De panden werden oorspronkelijk gebouwd in 1972 en werden steeds met grote fierheid onderhouden. We beginnen met nummer 27, waar het rendement op je investering vanaf dag 1 kan beginnen.
Buitengewoon groot appartement met handelsruimte in centrum Beringen
Beringen € 449.000
 • 3
We bevinden ons in het centrum van Beringen. Ter hoogte van nummer 25 en 27 houden we halt aan een pand dat jarenlang de befaamde plek was voor het beste brood en banket van Beringen. Je krijgt hier niet enkel een buitengewoon groot appartement maar ook twee zeer gunstige handelspanden. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 101m2 en kan wat opfrissing gebruiken. Dankzij een gescheiden ingang kunnen de handelsruimtes gelijkvloers perfect apart verhuurd worden. Wist je trouwens dat het handelspand ter hoogte van nummer 27 momenteel vast verhuurd wordt aan een wassalon?
Knappe gelijkvloerse gezinswoning met zonnige tuin op rustige locatie vlakbij centrum Beringen
Beringen € 359.000
 • EPC 231
 • 3
 • 140 m²
De sterke groei in en rond de stad Beringen valt niet te ontkennen. Er werd de afgelopen jaren fors geïnvesteerd met een bijzonder levendige, jonge en gezellige stad als resultaat. Op slechts één kilometer afstand van het bruisende centrum treffen we deze knappe gezinswoning met drie slaapkamers. Droom jij van een instapklare woning met een rustige en zonrijke tuin? Dan verhuis jij binnenkort wellicht naar de Motstraat 108 in Beringen. We houden halt aan een mooi, verzorgd perceel van 5a 89ca. In de voortuin is momenteel veel verharding, hetgeen zeer onderhoudsvriendelijk is.
Verkocht
Charmante rijwoning met fijn zuidoostelijk tuintje vlakbij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden
 • EPC 460
 • 3
 • 114 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een fijne woning vlakbij het centrum van Sint-Truiden? Eén adres: Tramstraat 4 in Sint-Truiden. Deze karaktervolle rijwoning kan je nog volledig naar eigen smaak en wensen opfrissen. Zo creëer jij hier jouw charmante droomwoning met drie slaapkamers en fijn tuintje. In de rustige Tramstraat behoort huisnummer 4 toe aan deze zeer karaktervolle rijwoning met een totale bewoonbare oppervlakte van 114m2. Aan de rechterkant van de inkomhal, met gastentoilet, tref je de gezellige woonkamer. Deze heeft een oppervlakte van 25m2.
Verkocht
Leuke, gelijkvloerse woning, omringd door prachtige natuur vlakbij be-Mine
Beringen
 • EPC 778
 • 3
 • 126 m²
Droom je van een leuke, gelijkvloerse woning? Zoek jij naar een woongebied met een landelijk karakter? met een zeer landelijk karakter? Dan kan het wel eens jouw ‘lucky day’ worden in de Stalsesteenweg 102 te Beringen. Deze fijne gezinswoning met drie slaapkamers wordt omgeven door fantastisch groene natuur zonder in te boeten op zijn uitstekende bereikbaarheid. Doe daar nog een zonovergoten tuin bij en je vinkt hier wellicht moeiteloos de belangrijkste troeven van jouw verlanglijst. Dit ruime perceel van 9a biedt sinds 1972 plaats aan een fijne gezinswoning.
Zeer ruime gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en een groot terras met tuin
Beringen € 299.000
 • EPC 273
 • 3
 • 264 m²
Deze woonst met een unieke indeling is gelegen langs de Laan op Heusden in Koersel. Het betreft eigenlijk een gelijkvloerse woning waarin je wel over vier gevels beschikt, zodat je dus op veel ramen én veel lichtinval kan rekenen. Ze is ruim, instapklaar en combineert authentieke elementen met een moderne toets, wat een gezellig geheel oplevert waar je je al snel zal thuis voelen. Via een knappe, grote inkomhal betreden we de woning. Je vindt er meteen het gastentoilet terug, terwijl een houten glasdeur aanlokkelijk een eerste aanblik van de woonkamer laat doorschemeren.