Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Charmante starters- of investeringswoning met tuintje op toplocatie
Heusden-Zolder
 • EPC 322
 • 3
 • 79 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ben je op zoek naar een vlot bereikbare starters- of investeringswoning? Dan ben je hier helemaal op het juiste adres. In de Schootstraat in Heusden-Zolder vind je dit charmante rijhuisje terug. Het gaat om een woonst met drie slaapkamers en een tof tuintje. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de inkomhal. Links vind je de living met halfopen keuken terug. Deze leefruimte is erg gezellig en knus. De keuken werd recentelijk geplaatst en geniet bijgevolg van een moderne look en nieuwe apparatuur. Via de keuken kan je naar een tweede hal met gastentoilet en badkamer.
nieuw
Toffe rijwoning in hartje centrum met drie slaapkamers, zuidwestelijk stadstuintje en garage
Beringen € 170.000
 • EPC 602
 • 3
 • 164 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wonen in hartje Beringen: dat is wonen in een stad die volop in ontwikkeling is en wonen in een stad waar je alles op wandelafstand terugvindt. Ben jij op zoek naar een woning in het centrum met een inpandige garage, drie slaapkamers en zelfs een zuidwestelijk georiënteerd stadstuintje? Staak dan je zoektocht, want dit pand is precies wat je zoekt! De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van bijna 165 m2, ze werd gebouwd in 1932 (de bouwplannen dateren van 1957) en werd netjes onderhouden. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Rechts vind je de woonkamer terug.
nieuw
Instapklare gezinswoning met ruime bijbouw (36 m2)
Beverlo € 269.000
 • EPC 224
 • 3
 • 154 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beverlo vind je deze perfect onderhouden halfopen woning terug. Het gaat om een instapklaar pand met een knappe lichtinval, een bewoonbare oppervlakte van 154 m2, een ruime garage en drie slaapkamers. Je vindt deze woning terug in de Heidestraat. Dit is een rustig en landelijk gelegen straatje in Beverlo. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte met een oppervlakte van maar liefst 40 m2. Het zonlicht valt aangenaam binnen dankzij de vele raampartijen. De keuken van de woning is volledig ingericht met toestellen en heeft plek genoeg voor een ontbijttafel.
nieuw
Gezellige Bed & Breakfast op prachtig perceel met schuur (60 m2) en magazijn (240 m2)
Beverlo € 370.000
 • EPC 263
 • 6
 • 353 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het gezellige Limburg met zijn wandel- en fietsroutes en zijn knappe landschappen, bloesems en fruitgaarden, vind je deze toffe Bed & Breakfast terug met als motto: gewoon gezellig! De huidige eigenaren starten een nieuwe B&B in Wallonië en zoeken voor deze prachtige plek in Beverlo nieuwe eigenaars. De Bed & Breakfast heeft drie gastenkamers, een schitterende tuin met zwembad en je geniet hier van een zeer grote schuur (60 m2) en een magazijn (240 m2) boordevol potentieel. Deze prachtige plek in Beringen is ideaal voor evenementen, feesten, verblijf en zo veel meer!
nieuw
Gezellig woonhuis (353 m2) op prachtig perceel met schuur (60 m2) en magazijn (240 m2)
Beverlo € 370.000
 • EPC 263
 • 6
 • 353 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Heilig Hartstraat vind je dit prachtige woonhuis terug. Het gaat om een vrijstaande woning met heel wat ruimte voor grote gezinnen! Je vindt hier maar liefst zes slaapkamers, een schitterende en zonnige tuin en een zwembad. Bovendien biedt dit woonhuis nog heel wat potentieel. Je beschikt hier namelijk over een zeer grote schuur van zo’n 60 m2 groot en over een magazijn van zo’n 240 m2 groot. Zo kan je hier dus makkelijk een vrij beroep uitoefenen. Het pand werd gebouwd in de jaren 50 en onderging in 2013 een heuse renovatie. Alles is volledig in orde.
Verkocht
Opgeknapte gezinswoning met drie slaapkamers en inpandige garage (10a 18ca)
Houthalen-Helchteren
 • EPC 404
 • 3
 • 124 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Perelaarstraat in Houthalen vind je deze vrijstaande gezinswoning terug. Deze woning werd gebouwd in 1971, maar kreeg dit jaar een flinke opfrisbeurt. Je wordt hier bijgevolg eigenaar van een woning die volledig instapklaar is en geniet van een moderne en frisse inrichting. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 124 m2 met drie slaapkamers, je profiteert hier van een westelijk georiënteerde tuin en beschikt over een inpandige garage. En dat allemaal op een aangename en rustige locatie. Nieuwsgierig?
nieuw
Wonen en werken combineren: moderne woonst met kantoor- of praktijkruimte van 43 m2
Heusden-Zolder € 459.000
 • EPC 187
 • 3
 • 308 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Zandstraat, op de weg van Zonhoven naar Bolderberg, vind je deze vrijstaande woning met kantoorruimte terug. Deze villa heeft een zeer praktische ligging, dichtbij Bolderberg-centrum. Het kantoor of de praktijkruimte geniet van een ruime oppervlakte van maar liefst 43 m2. Bovendien biedt het woongedeelte ook nog heel wat ruimte. Op die manier kan je wonen en werken hier zeer gemakkelijk combineren. Nieuwsgierig? Het pand ligt op de hoek van de Zandstraat en de Waterlozenstraat.
Verkocht
Knappe & recente gezinswoning met drie slaapkamers op landelijke ligging
Zonhoven
 • EPC 348
 • 3
 • 173 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, op een prachtige locatie dichtbij Hasselt, vind je deze vrijstaande woonst terug. Het gaat om een modern pand, gebouwd in 2001. De woning beschikt over drie slaapkamers, een zeer grote tuin en een carport. De ligging is absoluut een grote troef. Je woont hier namelijk zeer rustig en landelijk, maar tegelijkertijd woon je vlakbij Hasselt, Zonhoven-centrum, de autostrades en de winkels. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Rechts vind je de grote leefruimte met open keuken terug. In totaal geniet je hier van een oppervlakte van maar liefst 53 m2 groot.
Stijlvol gerenoveerd appartement met twee slaapkamers, terras en zolder
Hasselt € 206.000
 • EPC 385
 • 2
 • 81 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dichtbij de kleine ring van Hasselt vind je dit fris gerenoveerde appartement terug. Het ligt in de Rederijkersstraat, een rustige straat in hartje Hasselt. Je beschikt hier over twee slaapkamers, een westelijk georiënteerd terras en een bewoonbare oppervlakte van 81 m2. Het appartement kreeg 2019 een volledige make-over. Hierdoor geniet je van een ‘zo goed als nieuw’-bouwappartement! Met tegenwoordig al die nieuwbouwprojecten in Hasselt-centrum zit het vastgoed hier enorm in de lift. Dit appartement is dus absoluut een buitenkans!
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en zonnig tuintje op topligging
Hasselt € 185.000
 • EPC 731
 • 3
 • 153 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Stokrooie in Hasselt vind je deze halfopen bebouwing terug. Het pand werd gebouwd in 1939, beschikt over drie slaapkamers, een garage en een westelijk georiënteerd tuintje met terras. De ligging van dit woonhuis is absoluut een grote troef. Je woont hier namelijk landelijk en rustig en tegelijkertijd woon je hier dichtbij Hasselt-centrum, de autostrades, natuur en recreatie. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Links vind je de living terug. Dit is een grote open ruimte met een mooie oppervlakte van 30,29 m2.
Vrijstaande en zeer degelijke woning met drie slaapkamers gelegen aan bosrand
Houthalen-Helchteren € 249.000
 • EPC 344
 • 3
 • 162 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen vind je deze vrijstaande gezinswoning terug. Het gaat om een woonhuis met drie slaapkamers, een inpandige garage en een prachtig natuurgebied aan de achterkant van de woonst. De woning werd gebouwd in 1962, maar kreeg pas een nieuw dak, nieuwe ramen en een nieuwe cv-ketel. Je woont hier dus zonder zorgen in een degelijke woning op absoluut een schitterende locatie! De leefruimte van de woning is zo’n 32 m2 groot en vind je aan de voorkant terug. Deze beschikt over een schitterende raampartij. Hierdoor geniet je van een prachtige lichtinval in de living.
Verkocht
Mooie & verzorgde gezinswoning (7a 87ca) met drie slaapkamers en zonnige tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 384
 • 3
 • 122 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een degelijke gezinswoning met drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerde tuin en een garage? Dan is deze woning precies wat je nodig hebt. Dit vrijstaande pand werd gebouwd in 1977 en werd altijd zéér goed onderhouden. Als je binnenkomt, merk je dat meteen. De woning vind je op de Oude Baan in Heusden-Zolder. Je geniet hier dus aan de ene kant van een zeer praktische ligging bij het centrum en aan de andere kant over een zeer residentiële ligging bij de rust. Kortom, deze woning is een prachtige plek voor jou en je gezin! Nieuwsgierig?
Bouwgrond vrijstaande woning (10a 71ca) met een zeer kindvriendelijke ligging
Zonhoven € 172.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Beskensstraat staat deze mooie grond te koop van maar liefst 10a 71ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen. De ligging is ideaal voor nieuwe gezinnen. De Beskensstraat is namelijk een rustige straat, maar tegelijk woon je hier op fietsafstand van het centrum van Zonhoven. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 13,55 m. De diepte van het stuk grond bedraagt zo’n 71,48 m. De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een residentiële buurt. Ondertussen woon je hier dichtbij alles wat je zoal nodig hebt (nog geen 3 km van het centrum).
Bouwgrond vrijstaande woning (10a 77ca) met een zeer kindvriendelijke ligging
Zonhoven € 178.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Beskensstraat staat deze mooie grond te koop van maar liefst 10a 77ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen. De ligging is ideaal voor nieuwe gezinnen. De Beskensstraat is namelijk een rustige straat, maar tegelijk woon je hier op fietsafstand van het centrum van Zonhoven. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18,20 m. De diepte van het stuk grond bedraagt zo’n 73 m. De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een residentiële buurt. Ondertussen woon je hier dichtbij alles wat je zoal nodig hebt (nog geen 3 km van het centrum).
Verkocht
‘Zo-goed-als-nieuw’-bouwwoning met drie slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin
Beverlo
 • EPC 99
 • 3
 • 121 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Rozenkransstraat in Beringen vind je deze knappe ‘zo-goed-als-nieuw’-bouwwoning terug. De woning werd namelijk gebouwd in 2017 en werd slechts een jaar bewoond. Het pand is fris, modern en bevindt zich in een zeer goede staat. Je vindt de woning terug op een mooi perceel van zo’n 374 m2. Je geniet hier van een zalig zuidelijk georiënteerd tuintje en een prachtige, landelijke ligging. De perfecte omgeving om kindjes te laten opgroeien. Nieuwsgierig? De woning bestaat uit een harmonieus nieuwbouwgeheel.
Schitterend nieuwbouwappartement | twee slaapkamers, zuidelijk terras & toplocatie
Lummen € 285.000
 • 2
 • 101 m²
Ga naar www.swevers.be/nieuwbouw voor uitgebreide info. Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok A. Het schitterend zuidgerichte terras van maar liefst 16 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde parktuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m².
Appartement met twee slaapkamers en ondergrondse autostaanplaats in hartje centrum
Houthalen-Helchteren € 185.000
 • EPC 98
 • 2
 • 87 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen op de Guldensporenlaan vind je dit tweeslaapkamerappartement terug. Het gaat om een tof appartement met een bewoonbare oppervlakte van 87,68 m2 en een bijhorende autostaanplaats. Het appartement werd gebouwd in 1995 en is nog in goede staat. De woonkamer van dit appartement is 26 m2 groot. Een zalige plek om te vertoeven. Aan de voorkant van het appartement geniet je namelijk van grote raampartijen die uitkijken op het pleintje in het centrum van Houthalen met de Sint-Martinuskerk! Je kan de ramen openzetten, zodat je optimaal geniet van het licht.
Vrijstaand wonen in een oase van rust op een schitterend perceel van 20a 32ca
Heusden-Zolder € 399.000
 • EPC 664
 • 2
 • 222 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Gravenlaan tussen de grote bomen in het groen vind je dit bijzonder mooie perceel terug. Hier woon je in een oase van rust in de villawijk van Boekt. Een bijzondere plek met stuk voor stuk schitterende huizen. In de Gravenlaan op nummer 1 vind je deze knappe gelijkvloerse woning terug met twee slaapkamers en een losstaande garage met extra ruimte. En dat allemaal op deze toplocatie in Heusden-Zolder. Nieuwsgierig? Het perceel van de woning is zeer ruim. Je geniet hier van een oppervlakte van maar liefst 20a 32ca.