Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Ruime gezinswoning (198m²) met een westelijk georiënteerde tuin + carport in Beringen
Beringen € 205.000
 • EPC 298
 • 3
 • 198 m²
Ben je op zoek naar een instapklare gezinswoning met drie slaapkamers, een ruime bewoonbare oppervlakte én een tuin? Volg ons dan naar de Posthoornstraat in Beringen. We houden halt ter hoogte van nummer 76. De eerste bouwstenen van deze ruime rijwoning werden in 1948 gelegd op een perceel van 4a 29ca. Het verrassende aan dit leuke pand, is de riante bewoonbare oppervlakte want hoewel je het de woning vanaf de voorgevel misschien niet zou geven, heeft hij een aanzienlijke woonoppervlakte van 198m². Plek genoeg dus voor jou en je gezin. De inkomhal leidt ons naar de leefruimte.
nieuw
Unieke villa in Bolderberg op riant en zonrijk perceel van 24 are
Heusden-Zolder € 595.000
 • EPC 271
 • 3
 • 245 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) “Rustplein”, de straatnaam schept hoge verwachtingen en we kunnen het met grote overtuiging zeggen: die verwachtingen worden hier zelfs overtroffen. Rust, natuur en zalig veel zon, wie droomt van een unieke villa op een riant perceel zal hier zonder enige twijfel onmiddellijk verkocht zijn. We bevinden ons in een uiterst rustige en doodlopende straat in Heusden-Zolder. Nummer 8 werd in 1978 toegekend aan een magnifiek, natuurrijk perceel van maar liefst 24 are. De vrijstaande woning heeft een zeer speels en uniek karakter.
nieuw
Knap appartement met twee slaapkamers en ondergrondse garage op toplocatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 239.000
 • EPC 106
 • 2
 • 76 m²
We bevinden ons in Boekt, een gunstig gelegen dorp in Heusden-Zolder. Als jij op zoek bent naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers en een zonnig terras, dan zou dit je match made in heaven wel eens kunnen zijn. In de Kleine Kenenstraat 8 houden we halt aan dit modern appartementsgebouw dat in 2010 gebouwd werd. Vrij recent dus, en dat zien we vanaf het binnenkomen. Het gebouw verkeert in uitstekende staat en datzelfde geldt voor de woonst zelf ook. Dit eigentijdse appartement is gelegen op het eerste verdiep en heeft een aangename bewoonbare oppervlakte van 76m².
nieuw
Af te werken halfopen bebouwing op perceel van 5a 94ca met veel potentieel in Beverlo (Beringen)
Beringen € 190.000
 • EPC 379
 • 3
 • 156 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is je zoektocht naar een leuke gezinswoning gestart? Ben je on the hunt voor een halfopen bebouwing waar je je huisje-tuintje-boompje wens in vervulling kan laten gaan? Dan hoef je niet verder te kijken want je droomwoning bevindt zich in de Kroonstraat 60 in Beverlo. Beverlo is een mooie en opkomende deelgemeente van Beringen die voor jou al snel als thuis zal aanvoelen. Deze knappe halfopen bebouwing werd hier in 1950 gebouwd op een perceel van 5 are 94 centiare.
nieuw
Modern duplex-appartement met 3 slaapkamers op toplocatie in Beringen
Beringen € 279.000
 • EPC 156
 • 3
 • 120 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Modern, instapklaar en ruim. Meer dan deze drie woorden zijn er niet nodig om deze prachtige duplex te omschrijven. Als deze kernwoorden ook op je verlanglijstje staan, dan staat jouw toekomstige thuis in de Wittevennestraat 4 bus 3 in Beringen. Dit pand werd in 2010 gebouwd op een perceel van 11a 73ca. Het mooi verzorgde exterieur zet meteen de toon voor de duplex met een aanzienlijke oppervlakte van 120m². Deze is net zo knap en heeft als surplus een privatieve ingang waardoor je verzekerd bent van je privacy.
nieuw
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond van 16a 27ca voor een open bebouwing in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 199.000
Wil je graag rustig en dichtbij de natuur wonen maar tegelijkertijd ook op een steenworp van het centrum en vlotte verbindingswegen? Dan staat het stuk grond waar jij binnenkort je droomhuis op zal bouwen in de Vosdellestraat 1 in Houthalen- Helchteren. Dit riante perceel van 16a 27ca staat in een doodlopende straat en is bestemd voor een knappe open bebouwing. Het perceel heeft een breedte van bijna 15 meter en een diepte van maar liefst 107 meter.
nieuw
Op te knappen open bebouwing op riant perceel van 20a 44ca in bosrijke omgeving in Beringen
Beringen € 360.000
 • EPC 496
 • 4
 • 275 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een te renoveren gezinswoning op een aardig stuk grond die je kan opknappen naar eigen smaak en goesting? Volg ons dan naar de Heesterweg 32 in Beringen. Dit riant perceel van maar liefst 20a 44ca en een perceelbreedte van 39,3 meter aan straatzijde springt meteen in het oog. Deze ruime gezinswoning heeft een typische bouwstijl uit de jaren 70 en werd dan ook niet veel later, in 1972, gebouwd. Het huis is dan wel toe aan een renovatie, maar beschikt over enorm veel potentieel. De lijst van pluspunten en voordelen van dit pand is dan ook lang!
nieuw
Zeer leuke bel-étage woning met 2 slaapkamers en ruime garage in het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 210.000
 • EPC 399
 • 2
 • 174 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een knappe woning, een dynamisch en veelzijdig stadscentrum op wandelafstand en een uiterst vlotte bereikbaarheid. Het zijn ongetwijfeld de belangrijkste troeven waar vele jonge koppels van dromen. En die droom wordt werkelijkheid, hier in de Spaansebrugstraat 5 in het centrum van de magnifieke stad Sint-Truiden. Deze bel-étage woning met een bewoonbare oppervlakte van 174m² is een uiterst geschikte starterswoning.
nieuw
Opvallend groot, luxueus en energiezuinig appartement met 2 terrassen in het centrum van Hasselt
Hasselt € 598.000
 • EPC 63
 • 3
 • 190 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie droomt van veel ruimte, drie slaapkamers en twee grote terrassen in het hartje van Hasselt zal zonder enige twijfel onmiddellijk overtuigd zijn van dit magnifieke en luxueuze appartement. We bevinden ons op het Leopoldplein, een uiterst gegeerde en absolute toplocatie in het centrum van Hasselt. Nummer 31 behoort toe aan een prachtig, stijlvol pand uit 2004. We nemen de lift of de trap naar de eerste verdieping. Het instapklare appartement kent een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 190m2 en werd afgewerkt met zeer kwalitatieve en hedendaagse materialen.
nieuw
Te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers op toplocatie in Beverlo
Beringen € 150.000
 • EPC 815
 • 3
 • 96 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het bruisende Beverlo, deelgemeente van Beringen. Wil jij op een boogscheut van de natuur wonen en tegelijkertijd ook vlot de snelweg kunnen bereiken? Dan staat je droomwoning hier in de Spoorwegstraat. Nummer 6 behoort toe aan deze karaktervolle halfopen bebouwing uit 1930. Het pand heeft een bewoonbare oppervlakte van 96m² en staat op een perceel van 3a 10ca met een perceelbreedte van 15,6 meter en diepte van 29 meter.
nieuw
Zeer unieke woning met 3 slaapkamers op zonrijk en groen perceel van 10a 61ca vlakbij centrum Beringen
Beringen € 525.000
 • EPC 398
 • 3
 • 224 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een recent gerenoveerde woning met een zeer uniek karakter en een zonovergoten tuin. Een vlotte bereikbaarheid aan de voorzijde en een eindeloze rust en natuur aan de achterzijde. Dat is wat je mag verwachten van deze uitzonderlijk stijlvolle architectenwoning met drie slaapkamers vlakbij het centrum van Beringen. Op de Koerselsesteenweg houden we halt aan een fantastisch perceel van 10a 61ca. Dat deze woning een uitzonderlijk en excentriek karakter heeft zal je ongetwijfeld al van bij de eerste blik opvallen.
Charme, rust, zon en eindeloos veel natuur – Leuke woning op 25a 06ca in Maasmechelen
Maasmechelen € 285.000
 • EPC 727
 • 3
 • 187 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Het enige dat we niet kunnen veranderen aan een woning is de locatie. En laat net dat hier de buitengewoon grote troef vormen voor deze statige woning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin. We bevinden ons in de Grotestraat in Kotem, vlakbij de Nederlandse grens. Nummer 236 behoort toe aan een riant perceel van maar liefst 25a 06ca. En alsof dat nog niet genoeg fantastisch groene natuur biedt, word je hier ook nog eens omringd door een uitgestrekt agrarisch gebied. Rust gegarandeerd dus.
nieuw
Rustig gelegen en instapklare open bebouwing op perceel van 6a 78ca in Koersel
Beringen € 310.000
 • EPC 560
 • 1
 • 144 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een knusse starterswoning of een alternatief voor een appartement? Deze instapklare open bebouwing biedt de opportuniteit om kleiner te wonen zonder dat je moet inboeten op luxe en privacy. In de Kampweg in Koersel houden we halt aan dit vrijstaand perceel van 6a 78 dat in 1994 huisnummer 103 toegewezen kreeg. De woning heeft een aangename bewoonbare oppervlakte van 144m², beschikt over één slaapkamer en is super praktisch ingericht. Er gaat geen enkele centimeter verloren en dus mag je rekenen op optimaal benutte ruimtes.
nieuw
Prachtig dakappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers in centrum Hasselt
Hasselt € 330.000
 • EPC 198
 • 3
 • 151 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een prachtig vernieuwd, instapklaar appartement… drie ruime slaapkamers en twee badkamers… en een absolute topligging in het centrum van Hasselt. Staan deze grote troeven ook op jouw wenslijst? Dan verhuis jij wellicht binnenkort naar dit ruime dakappartement met parkeerplaats in de Thonissenlaan 28 B4 op de kleine ring van Hasselt. We nemen de trap of de lift naar de vierde en bovenste verdieping. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1993 .
nieuw
Instapklare open bebouwing met 3 slaapkamers op uiterst vlot bereikbare locatie in Paal-Beringen
Beringen € 349.000
 • EPC 419
 • 3
 • 217 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een ruime en hedendaagse gezinswoning met 3 slaapkamers? Is een vlotte woon-werkverkeer bovendien een must voor jou? Haast je dan naar de Oelenstraat in Beringen. We houden halt aan deze knappe open bebouwing op een perceel van 5a 54ca. De woning kreeg in 1993 huisnummer 6 toegewezen en staat sindsdien te pronken in deze vlot bereikbare straat. Er werd in 2019 nieuw parket gelegd op de bovenverdieping, en in 2021 volgde er een zeer geslaagde renovatie van de badkamer.
Unieke en instapklare villa met zwembad op rijkelijk perceel van 19a 39ca in Koersel
Beringen € 645.000
 • EPC 200
 • 3
 • 381 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een tweewoonst, een woning met praktijkruimte of misschien wel een winter-zomerhuis? Deze unieke villa met zwembad kan het dankzij haar ruimte en veelzijdigheid allemaal waarmaken. Deze riante Franse villa met natuursteen dateert uit 1976 en vinden we terug in de Schrikheidestraat 59 in Koersel. Het staat op een rijkelijk en uitgestrekt perceel van 19a 39ca waar je in alle rust kan wegdromen.
Verkocht
Charmante woning op uitzonderlijk groot en zonnig perceel van 40a 43ca in Lummen
Lummen
 • EPC 684
 • 3
 • 143 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen op een uitzonderlijk groot perceel met een fantastisch groen en landelijk karakter. Het is de droom van iedere dieren- en natuurliefhebber. En die droom kan morgen al werkelijkheid worden in de immer rustige Goerenstraat in Lummen. Centraal tussen het centrum van Halen en Lummen treffen we in de Goerenstraat een uiterst charmante woning. Je zal al snel merken dat een dit soort riante, magnifieke en uitzonderlijk groene percelen slechts zeer uitzonderlijk te vinden is.
nieuw
Ruim en zeer modern gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en mooi terras met privétuin in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 219.000
 • EPC 139
 • 1
 • 68 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar je eerste eigen stekje en heb je een strakke, moderne stijl voor ogen? Of ben je eerder op zoek naar een uitstekende investering? Dan ben je bij dit appartement aan het juiste adres! We stappen in de wagen en navigeren ons naar de goed gelegen Poorthoevestraat 9 bus 2 in Heusden-Zolder. Hier werd amper één jaar geleden dit éénslaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 68m² gebouwd. Het appartement kreeg een upgrade waarbij de de keuken en badkamer een nog strakkere look kregen.