Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Casco HOB met 4 slaapkamers op leuk, zuidelijk georiënteerd perceel van 5a 44ca in Lommel
Lommel
  • 4
  • 168 m²
In de Leuken, een rustige straat in Lommel houden we halt aan een kleinschalig bouwproject van vier half open nieuwbouwwoningen. De architectuur is zeker en vast uniek te noemen en zorgt voor een trendy, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. De combinatie van de ideale zuidelijk georiënteerde achtertuin en de natuurrijke omgeving bieden een optimaal wooncomfort. De vier casco-woningen worden wat verder van de straat gebouwd. Zo geniet je van een uitzonderlijk grote rust en privacy. Lot 4 is het meest linkse lot en heeft een oppervlakte van 5a 44ca. Het achterliggende bos is gemeenschappelijke eigendom van de vier kopers.
Verkocht
Trendy half open nieuwbouw met zuidelijk georiënteerde tuin en achterliggend bos in Lommel
Lommel
  • 4
  • 168 m²
Een magnifieke en uiterst grote half open nieuwbouw casco-woning, een zonovergoten perceel en een fantastische, groene en rustige locatie. ‘To good to be true’? neen hoor, hier in de natuurrijke omgeving van De Leuken in Lommel vind je vier van deze ideale droomwoningen. Lot 1 is het meest rechtse perceel en heeft een totale oppervlakte van 5a 15ca. Leuk om te weten is de grondwaarde van dit perceel 105.000 euro bedraagt. Voor dit bedrag betaal je dus enkel registratierecht van slechts 12%.
Rust, natuur en privacy! Een unieke combinatie op 14a 87ca
Heusden-Zolder € 355.000
Op een van de hoogste toppen van Limburg treffen we dit uitzonderlijke verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ van Woonprojecten Ivo Vercammen. 18 exclusieve bouwloten midden in de prachtig groene natuur van Bolderberg. Grenzend aan de eindeloze bossen van Terlaemen en de Kluis zijn rust, natuur en privacy hier zeker de grootste troeven. Lot 8 is een fantastische bouwgrond van 14a 87ca. Je bouwt hier een schitterende state of the art woning met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m², verdeeld over twee bouwlagen. Onze aanrader?
Vlot bereikbare ondergrondse parkeerplaats van 13m2 in centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren € 13.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van Houthalen vind je onder nummer 15 in de Vredelaan deze vlot bereikbare parkeerplaats G24 terug. Met een oppervlakte van 13 m2 kan je hier gemakkelijk je auto plaatsen om vervolgens een stapje te zetten in de winkelstraatjes van Houthalen. Naast een auto zou je hier ook nog enkele fietsen kunnen achterlaten, om op een zonnige dag te omgeving per fiets te gaan bekijken. Je vindt de parkeerplaats terug onder het appartementsgebouw nummer 15 in de Vredelaan.
Verkocht
Landbouwgrond van 1 ha 7 a 37 ca op landelijke locatie
Berbroek
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit perceel Aen Den Zool valt te situeren in Berbroek, deelgemeente van Herk-de-Stad. Het gaat om een uitgestrekte landbouwgrond van 1 ha 7 a 37 ca. Een knappe oppervlakte op een landelijke locatie om jouw agrarische activiteiten onder te brengen dus. Met een perceeldiepte van 145 m en een breedte van 66 m kan je op dit stuk grond heel wat gewassen of dieren kwijt. Voor de landbouwgrond geldt er op dit moment een pachtovereenkomst. Het perceel bevindt zich in een landelijke en groene omgeving.
Twee riante bouwpercelen (totaal 55a 20ca) met te renoveren villa.
Heusden-Zolder € 995.000
  • EPC 437
  • 4
  • 384 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het pittoreske Bolderberg in de gemeente Heusden-Zolder. Een hartelijk dorp dat voornamelijk bekend staat om zijn bijzonder gunstige ligging. Omgeven door de meest prachtige natuur biedt de Sterrenwacht plaatst aan verschillende prestigieuze villa’s. Ter hoogte van nummer 144 wordt dit droomplaatje pas echt markant. Je krijgt hier namelijk twee riante percelen met een totale oppervlakte van maar liefst 55a 20ca. De huidige villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 384m².
Uniek gelegen bouwperceel van 55a 20ca met verkavelingsvergunning
Heusden-Zolder € 995.000
Droom jij van een ongezien grote bouwgrond van maar liefst 55a 20ca? Of verkavel jij dit perceel liever in twee uitzonderlijk knappe bouwgronden? Wat je ook kiest, Sterrenwacht 144 in Bolderberg zal de sterretjes in jouw ogen hoe dan ook doen fonkelen. Wie wilt wonen op een uniek plekje op aarde zit hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Het valt absoluut niet te ontkennen, deze 55a 20ca heeft een zeer brede waaier aan unieke troeven in handen. Vooreerst is een bouwgrond van deze oppervlakte zeker uitzonderlijk. Maar bovenop de oppervlakte is het voornamelijk de ligging en het spectaculaire zicht dat de bouwgrond uniek maakt.
Zonovergoten bouwgrond (3a 06ca) met onmiskenbaar financieel voordeel
Zoutleeuw € 96.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer mooie bouwgrond voor een gesloten bebouwing? Woon je graag op de grens tussen het prachtige Hageland en de eeuwige vakantiesfeer van Haspengouw? En mag daar bovenop dat zonnetje ook nog regelrecht op jouw terras gericht zijn? Dan scoor je hier in de Bosstraat in Zoutleeuw zonder enige twijfel de winnende hand. En dan moet de grootste troefkaart nog gespeeld worden… Op het perceel van 3a 06ca staat momenteel een te renoveren gebouw. Deze bouwgrond valt onder de vernieuwde wetgeving rond sloop en wederopbouw.
Verkocht
STERRENWACHT LOT 10: Unieke bouwgrond 15a 63ca midden in de magnifieke natuur van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
We bevinden ons in Bolderberg, een pittoresk dorp met een fantastische sociale gemeenschap in Heusden-Zolder. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven, Hasselt en Lummen heb je hier tal van activiteiten op een boogscheut afstand. Bolderberg staat bekend om zijn geniale ligging. Je woont hier midden in de fantastisch mooie natuur van de Wijers zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op minder dan vijf minuten rijden, profiteer je hier van een schitterende woon-werkverbinding. Ook een daguitstap bij onze buren in Aken of Maastricht is van hieruit een groot plezier.
Idyllisch, groen gelegen villa van 850m² met zuidelijk georiënteerde tuin
Borgloon € 1.299.000
  • EPC 180
  • 4
  • 850 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij nog op zoek naar een luxueuze villa? Droom je van een idyllisch plaatje met een prachtig groen verzicht? Zit je boordevol enthousiaste en creatieve plannen waarvoor je nood hebt aan een groot kantoor of een polyvalente ruimte? Dan zit je in de Sint-Truidersteenweg 507 in Borgloon zeker en vast aan het juiste adres. Deze bijzonder klassevolle en rijkelijke villa werd in 1986 gebouwd op een landelijk perceel van 31a 60ca. De huidige eigenaars voerden sinds 2017 tal van prachtige renovaties uit.