Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Rustig gelegen en energiezuinige woning op 11a 21ca in het centrum van Kermt
Hasselt
 • EPC 155
 • 4
 • 198 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Rustig gelegen met achterliggend agrarisch gebied? En toch een ideale bereikbaarheid in het centrum van Kermt? Een instapklare woning maar toch nog voldoende ruimte om alles op te frissen naar eigen smaak? Een zonovergoten perceel maar met een recente en kwalitatieve airco? Droom jij van een knappe woning waarin al deze troeven elkaar in perfecte harmonie weten aan te vullen? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de Meybroekstraat 48 in het centrum van Kermt. Op dit zonrijke perceel van 11a 21ca werd in 1973 deze leuke woning gebouwd.
Verkocht
Opvallend groot, luxueus en energiezuinig appartement met 2 terrassen in het centrum van Hasselt
Hasselt
 • EPC 85
 • 3
 • 190 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie droomt van veel ruimte, drie slaapkamers en twee grote terrassen in het hartje van Hasselt zal zonder enige twijfel onmiddellijk overtuigd zijn van dit magnifieke en luxueuze appartement. We bevinden ons op het Leopoldplein, een uiterst gegeerde en absolute toplocatie in het centrum van Hasselt. Nummer 31 behoort toe aan een prachtig, stijlvol pand uit 2004. We nemen de lift of de trap naar de eerste verdieping. Het instapklare appartement kent een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 190m2 en werd afgewerkt met zeer kwalitatieve en hedendaagse materialen.
Verkocht
Moderne en uitzonderlijk ruime assistentiewoning met 2 slaapkamers op toplocatie in Lummen
Lummen
 • EPC 84
 • 2
 • 101 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Volledig instapklaar, zeer energiezuinig, voldoende ruimte, met uitzicht op veel groen en gelegen op een toplocatie. Deze factoren vink je met veel gemak en één voor één af in deze magnifieke woonst. We nemen je graag mee naar deze uitzonderlijk ruime en zeer moderne serviceflat in Lummen. Op Ringlaan 21 werd in 2018 een magnifiek appartementsgebouw neergezet.
Verkocht
Instapklaar dakappartement met 2 slaapkamers en zonovergoten terras op TOP locatie in centrum Beringen
Beringen
 • EPC 363
 • 2
 • 71 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je van een betaalbaar appartement met een zonovergoten terras in het bruisende centrum van Beringen? Dan hebben wij de ideale match voor jou! We haasten ons naar de Onze-Lieve-Vrouwstraat nummer 13 in het hartje van Beringen. Doorheen de jaren werd deze gezellige woonst een aantal keer onderhanden genomen. In 2014 werden alle ramen gerenoveerd, gevolgd door het plaatsen van een spouwmuur in datzelfde jaar. Afgelopen jaar was de douchecabine aan vervanging toe en kwam er een leuk exemplaar in de plaats. Het resultaat na de renovatiewerken?
Verkocht
Magnifieke en instapklare open bebouwing op landelijk en rustig gelegen perceel van 11a 50ca in Beringen (Paal)
Beringen
 • EPC 230
 • 3
 • 173 m²
Ben je op zoek naar een magnifieke en instapklare open bebouwing op een echte toplocatie? Dan haasten we ons naar Sint-Jorisstraat 34. Gelegen tussen het bruisende centrum van Beringen (Paal) en het populaire Tessenderlo op een prachtig landelijk perceel van 11a 50ca. Jouw kinderen op een rustige en veilige plaats laten opgroeien? Het kan in Beringen! Met veel ruimte, rust en een weelderig groene omgeving, kan je al een aantal ‘must haves’ van jouw droomwoning afvinken. Deze leuke gezinswoning werd gebouwd in 1972 en staat op een prachtig perceel van 11a 50ca.
Verkocht
Prachtig gerenoveerde en instapklare chalet in befaamde vakantiepark Les Etoiles vlakbij Dinant
Hastière
Een wondermooi, privé vakantieplekje waar je geniet van pure rust, natuur en heel wat faciliteiten? Of ben jij eerder op zoek naar een uitstekende en bijzonder gunstige investering? Kiezen is absoluut niet nodig want dé ideale combinatie van deze twee vind je in deze prachtige chalet in Blaimont in de Ardennen. Het is bovendien ook zeer leuk om te weten dat de chalet volledig bemeubeld verkocht wordt. Of je hier dus binnenkort zelf zal verblijven of je toch kiest voor verhuringen, het open ritsen van de valies is werkelijk het enige dat er moet gebeuren alvorens het eindeloze genieten en ontspannen kan beginnen.
Verkocht
Groot luxeappartement (128 m2) met 3 slaapkamers en uitzicht op de groene binnentuin in Beringen
Beringen
 • 3
 • 128 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de eerste verdieping. Gesitueerd op de westelijke hoek, is dit een van de grootste luxeappartementen van residentie Mayor. Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 128 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers. Naast de drie slaapkamers vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 47 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras.
Verkocht
Hooggelegen luxeappartement met zicht op de groene binnentuinin Beringen
Beringen
 • 2
 • 108 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de derde verdieping van residentie Mayor. Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 108 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers. Naast de twee slaapkamers vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 43 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras. Het overdekte terras van 12 m2 groot geniet van een zalige, zuid-westelijke oriëntatie.
Verkocht
Leuke, op te frissen woning met 3 slaapkamers op 5a 40ca nabij het centrum van Hasselt
Hasselt
 • EPC 671
 • 3
 • 165 m²
Een leuke woning die je nog helemaal naar eigen smaak kan opfrissen, ten minste drie slaapkamers, een leuke tuin, rustige omgeving en nabij het bruisende centrum van Hasselt. Omschrijft deze grote troeven helemaal wat je zoekt? Dan staat jouw droomwoning op jou te wachten in de Sint-Janshoefstraat 74 te Hasselt. Deze leuke half open woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1967. Hoewel de woning piekfijn onderhouden werd, kan ze zeker nog wat opfrissingen gebruiken. Zo werk jij deze leuke gezinswoning binnenkort misschien wel helemaal af naar jouw smaak en wensen. Momenteel krijg je een bewoonbare oppervlakte van 165m2.
Verkocht
Duplex appartement van 118m² met 2 slaapkamers en terras in Beverlo
Beringen
 • EPC 196
 • 2
 • 118 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We ontmoeten elkaar in de Berkenstraat in Beverlo waar we halt houden aan dit charmante woning met een prachtige voorgevel. De woonst werd in 2020 gerenoveerd en is opgedeeld in twee appartementen. Dit duplex appartement is op de bovenste verdieping gelegen en heeft heel wat troeven. Als jij op zoek bent naar een ruime woonst met twee slaapkamers en een terras, dan eindigt je zoektocht hier. Het pand heeft een wondermooi contrast tussen vroeger en nu. De voorgevel is wondermooi en heeft een typische bouwstijl uit de jaren 20.
Verkocht
Hedendaags appartement met 2 slaapkamers, terras en gedeelde tuin in het centrum van Beringen
Beringen
 • EPC 149
 • 2
 • 122 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Voor een instapklaar, gelijkvloers appartement met 2 ruime slaapkamers, een zalig terras en een zeer groene, gemeenschappelijke tuin haasten we ons naar de Pieter Bruegelstraat 21 bus 1 pal in het centrum van Beringen. Het moderne pand werd gebouwd in 2005 met aandacht voor duurzame en hedendaagse materialen. Het appartement met bus nummer 1 bevindt zich volledig gelijkvloers, hetgeen een zeer grote toegankelijkheid met zich mee brengt. Je krijgt hier een zeer stijlvolle en volledig instapklare bewoonbare oppervlakte van maar liefst 122m2 groot.
Verkocht
Luxueus hoekappartement op de derde verdieping & terras met zicht op de binnentuin
Beringen
 • 3
 • 105 m²
Dit hoekappartement vind je terug op de derde verdieping van het Markant gebouw. Het appartement heeft een oppervlakte van 105 m2. Je beschikt hier over drie noordelijk georiënteerde slaapkamers en twee badkamers. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, is een zalige plek om te vertoeven. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 39 m2. De grote raampartijen geven het appartement een bijzonder luxueuze look. Het terras van 58 m2 is absoluut een grote troef. Deze buitenruimte vind je namelijk over de gehele hoek van het appartement.
Verkocht
Zonnig luxeappartement (108 m2) midden in het centrum met zicht op de binnentuin
Beringen
 • 2
 • 107 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de derde verdieping. Het is een van de luxeappartementen van residentie Mayor. Het appartement heeft een oppervlakte van 108 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers. Aangrenzend vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 43 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras. Het overdekte terras van 12 m2 groot geniet van een zalige, zuid-westelijke oriëntatie.
Verkocht
Hooggelegen luxeappartement met open leefruimte midden in het centrum van Beringen
Beringen
 • 2
 • 108 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de derde verdieping van residentie Mayor. Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 108 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers. Naast de twee slaapkamers vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 43 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras. Het overdekte terras van 12 m2 groot geniet van een zalige, zuid-westelijke oriëntatie.
Verkocht
Groot luxeappartement van 129m2 met 3 slaapkamers midden in het centrum van Beringen
Beringen
 • 3
 • 128 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de eerste verdieping. Gesitueerd op de zuidelijke hoek, is dit één van de grootste luxeappartementen van residentie Mayor. Het appartement heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 129 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers. Naast de slaapkamers vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 47 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras.
Verkocht
Schitterend hoekappartement met grote ramen & terras van 58 m2 met zicht op de binnentuin
Beringen
 • 3
 • 105 m²
Dit hoekappartement vind je terug op de tweede verdieping van het Markant gebouw. Het appartement heeft een oppervlakte van 105 m2. Je beschikt hier over twee tot drie noordelijk georiënteerde slaapkamers en twee badkamers. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, is een zalige plek om te vertoeven. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 39 m2. De grote raampartijen geven het appartement een bijzonder luxueuze look. Het terras van 58 m2 is absoluut een grote troef. Deze buitenruimte vind je namelijk over de gehele hoek van het appartement.
Verkocht
Hooggelegen en ruim appartement (128 m2) pal in Beringen-centrum
Beringen
 • 3
 • 128 m²
Dit luxeappartement vind je terug op de derde verdieping. Gesitueerd op de westelijke hoek, is dit een van de grootste luxeappartementen van residentie Mayor. Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 128 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers. Naast de drie slaapkamers vind je de badkamer terug. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd aan de zonkant van het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 47 m2. Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras.
Verkocht
Mooie en gerenoveerde hoekwoning met drie slaapkamers in Zoutleeuw
Zoutleeuw
 • EPC 367
 • 3
 • 146 m²
Ben je op zoek naar een leuke, instapklare gezinswoning die ook nog eens karaktervol is? Dan staat de woning van je dromen in de Leenhaagstraat 23 in Zoutleeuw! In 1936 werd deze hoekwoning gebouwd op dit zuidwestelijk georiënteerd perceel van 3a 02ca. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 146m² en werd gerenoveerd. Zo werden de ruimtes opengetrokken in 2017, in 2020 kwam er een nieuwe keuken en recent in 2021 werd de badkamer in een zeer knap jasje gestoken. Al deze geslaagde opfrissingswerken hebben ervoor gezorgd dat de woning eigentijds en instapklaar is. We betreden de woonkamer van 34m².