Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Gunstig gelegen, ruime gezinswoning met 3 slaapkamers op mooi zonnig perceel van 11a 22ca
Houthalen-Helchteren € 449.000
  • EPC 246
  • 3
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek deze prachtige, instapklare open bebouwing gelegen aan Kruisstraat 11 in Houthalen-Helchteren. Gebouwd in 1995, staat deze woning garant voor moderne architectuur gecombineerd met alle comfort voor een hedendaags gezinsleven. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 306 m² op een perceel van 11a 22ca, biedt deze woning ruime en lichte kamers die harmonieus samenvloeien met de omgeving. Bij binnenkomst valt direct de ruime en uitnodigende hal op, die toegang biedt tot de diverse leefruimten.
nieuw
Multifunctioneel handelspand met woonst in centrum Beverlo
Beringen € 795.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare handelspand met woonst, gelegen aan Beverlo-Dorps 25-25A in Beverlo, biedt meerdere commerciële mogelijkheden. Het gebouw, oorspronkelijk uit 1958, onderging in 2011 een volledige renovatie waarbij enkel de gevel en het dak behouden zijn. Met een oppervlakte van meer dan 500m², verdeeld over twee verdiepingen, biedt dit pand tal van mogelijkheden voor ondernemers . Bij binnenkomst op de gelijkvloerse verdieping wordt meteen duidelijk hoe veelzijdig dit pand is.
nieuw
Charmante halfopen bebouwing in het gezellige Borgloon
Borgloon € 190.000
  • EPC 435
  • 2
  • 112 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze halfopen bebouwing, gelegen aan Kortestraat 19 in het pittoreske Borgloon, biedt een prachtig uitzicht op de historische burchtheuvel. De woning, gebouwd vóór 1850, ademt de sfeer van vervlogen tijden en behoudt veel van zijn oorspronkelijke karakter. Wie op zoek is naar een authentiek pand, zal hier zeker zijn gading vinden. De ligging is rustig en omgeven door groen, wat deze woning ideaal maakt voor liefhebbers van landelijke charme en rust, zonder ver van voorzieningen te zitten.
nieuw
Mooie ééngezinswoning met 3 slpk op ruim en zonnig perceel
Beringen € 260.000
  • EPC 370
  • 3
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige open bebouwing gelegen aan de Schaapsweg 29 in Koersel biedt een comfortabele woonervaring met een rijke geschiedenis. Gebouwd in 1960 en met een bewoonbare oppervlakte van 138 m², biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin dat op zoek is naar een warme en functionele leefomgeving. Bij binnenkomst op de begane grond, stap je direct de ruime hal binnen, die toegang geeft tot de verschillende leefruimtes. De woonkamer, met een oppervlakte van 25 m², biedt een gezellige plek voor ontspanning en familieactiviteiten.
Recente, instapklare half open woning met aangename tuin op rustige locatie
Verkocht
Recente, instapklare half open woning met aangename tuin op rustige locatie
Houthalen-Helchteren
  • EPC 99
  • 3
  • 284 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in deze prachtige half open bebouwing aan de Snijwitstraat 37 te Houthalen-Helchteren. Deze instapklare woning, gebouwd in 2010, biedt u een moderne en comfortabele leefomgeving in een rustige en groene buurt. Met een bewoonbare oppervlakte van 284 m² geniet u hier van voldoende ruimte om aangenaam in te vertoeven. Bij het betreden van de woning komt u binnen in een aangename inkomhal die toegang biedt tot de ruime open leefruimte.
nieuw
Uitzonderlijke opbrengsteigendom met duplex-appartement en handelspand op 10are 99ca te Paal
Beringen € 595.000
  • EPC 124
  • 460 m²
Ontdek een veelzijdige woonbelevenis in Paal waar hedendaags comfort en ondernemingszin hand in hand gaan. Deze instapklare duplex, gecombineerd met een functioneel handelspand, biedt een ruimtelijke woonst met een vleugje commerciële flair. Gelegen aan de Beverlosesteenweg 288, een charmante ligging in Paal, werd deze eigendom in 1998 gerealiseerd. Het pand strekt zich uit over een bruikbare oppervlakte van maar liefst 460 m² en staat fier op een perceel van 10a 99ca met een zuidoostelijke oriëntatie, een synoniem voor licht en warmte. Het gelijkvloers introduceert een doordachte mix van privé en werkruimte.
nieuw
Bijzonder investeringsvastgoed met duplex-appartement en handelspand op 10are 99ca te Paal
Beringen € 595.000
  • EPC 124
  • 3
  • 460 m²
Ontdek een veelzijdige woonbelevenis in Paal waar hedendaags comfort en ondernemingszin hand in hand gaan. Deze instapklare duplex, gecombineerd met een functioneel handelspand, biedt een ruimtelijke woonst met een vleugje commerciële flair. Gelegen aan de Beverlosesteenweg 288, een charmante ligging in Paal, werd deze eigendom in 1998 gerealiseerd. Het pand strekt zich uit over een bruikbare oppervlakte van maar liefst 460 m² en staat fier op een perceel van 10a 99ca met een zuidoostelijke oriëntatie, een synoniem voor licht en warmte. Het gelijkvloers introduceert een doordachte mix van privé en werkruimte.
Bouwgrond van 7a 9ca voor open bebouwing in Heusden-Zolder
Verkocht
Bouwgrond van 7a 9ca voor open bebouwing in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
Gelegen aan de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder bevindt zich een prachtige bouwgrond die veel potentieel biedt voor wie op zoek is naar een open bebouwing. Met een perceeloppervlakte van 7a 9ca is er voldoende ruimte om een ruime en comfortabele woning te realiseren. Het perceel is bovendien zuidwestelijk georiënteerd, wat garant staat voor optimale lichtinval en een zonnige tuin. De bouwgrond heeft een perceelbreedte van 18 meter en een diepte van 39,40 meter, wat diverse mogelijkheden biedt voor de indeling en architectuur van de woning.
nieuw
Energiezuinige nieuwbouwwoning met drie slaapkamers in Koersel
Beringen € 338.000
  • 3
  • 171 m²
Ontdek de moderne en uitnodigende charme van deze halfopen nieuwbouwwoning aan de Langebergstraat Lot 2 in 3582 Koersel. Met een bewoonbare oppervlakte van 171 m², verdeeld over drie niveaus, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en stijl. Deze instapklare woning is vakkundig ontworpen om aan alle hedendaagse eisen te voldoen. Op de gelijkvloerse verdieping wordt u verwelkomd door een royale inkomhal die toegang biedt tot diverse functionele ruimtes. De leefruimte, gesitueerd in een open en lichte setting, beslaat een comfortabele oppervlakte van 29,71 m².
nieuw
Instapklare en volledig afgewerkte nieuwbouwwoning op perceel van 3a 45ca
Beringen € 427.000
  • 3
  • 171 m²
Ontdek deze halfopen nieuwbouwwoning aan de Langebergstraat Lot 1 in Koersel, volledig afgewerkt en klaar om bewoond te worden. Dit instapklare huis combineert een stijlvol ontwerp met functionele elegantie, uitgestrekt over een bewoonbare oppervlakte van 171 m² op een perceel van 3a 45ca. De begane grond van deze woning is het kloppend hart van het huis, waar de ruime en lichtgevende living van 29,71 m² een warme ontvangst biedt. De aanliggende keuken van 9 m² is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor culinaire activiteiten.
nieuw
Zonovergoten bouwgrond van 8a 50ca voor open bebouwing in het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 190.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Jouw fantastische open droomwoning op een zonovergoten perceel én op een ideale, rustige locatie in het centrum van Zonhoven? Deze prachtige bouwgrond in de Grote Hellekensstraat is helemaal klaar voor die eerste steen. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look met een plat dak of je gaat voor een stijlvolle en landelijke uitstraling met een groot zadeldak. Jij beslist helemaal zelf hoe jouw absolute droomwoning er mag uitzien. Je mag hier een open bebouwing realiseren met een maximale bouwdiepte van 15 meter gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping.
Woning op 9 are met agrarisch uitzicht
Beringen € 345.000
  • EPC 254
  • 4
  • 236 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze ruime open bebouwing, gelegen aan de Guido Gezellestraat 19 in Koersel, biedt een combinatie van rust en comfort in een groene omgeving. Met een bouwjaar van 1993 en een recente opfrissing in 2020 van de verwarmingsinstallatie, is dit huis klaar voor een nieuwe eigenaar die het volledig naar eigen wens kan inrichten. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 236 m² en biedt vier slaapkamers, ideaal voor een gezin dat op zoek is naar extra ruimte. Op de begane grond wordt u verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot verschillende kamers.
Op te frissen gelijkvloerse woning in Beringen met talloze uitbreidingsmogelijkheden
Beringen € 380.000
  • EPC 914
  • 3
  • 241 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de omgeving van Paalsesteenweg 71 te Beringen staat deze te renoveren open bebouwing. Gebouwd in 1991, biedt deze woning een uitstekende basis om volledig naar eigen smaak te vernieuwen. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 241 m² en tal van uitbreidingsmogelijkheden, is dit een ideaal project voor wie op zoek is naar ruimte en potentieel in een woning. De gelijkvloerse verdieping vormt het hart van de woning. De ruime woonkamer van 42,20 m² geniet van veel natuurlijk licht en biedt voldoende plaats voor een gezellige zithoek en eethoek.
Energiezuinige (EPC-label A) HOB op prachtig perceel in doodlopende straat in de gegeerde Banneuxwijk nabij centrum Hass
Hasselt € 399.000
  • EPC 91
  • 3
  • 189 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke energiezuinige half open woning met drie slaapkamers met een zalige, oostelijk georiënteerde tuin vlakbij het centrum van de gezellige stad Hasselt? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de uiterst rustige Jeugdstraat 37 te Hasselt. De Jeugdstraat is een doodlopende straat in de befaamde en gegeerde Banneuxwijk. Je woont hier enerzijds bijzonder rustig maar met alle troeven van het levendige en bruisende centrum van Hasselt vlakbij. Nummer 37 behoort toe aan een knap perceel van 5a 49ca.
Zeer gunstig handelspand op absolute TOPlocatie in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 190.000
Is jouw droom een eigen koffieshop? Ligt jouw nieuwe businessavontuur in een magnifieke nagelstudio? Zoekt jouw leuke winkel een uitzonderlijke toplocatie? Wat jouw nieuwe avontuur ook mag zijn, op één adres is het succes alvast gegarandeerd. We nemen je maar al te graag mee naar Sint-Martenplein 7 pal in de stadskern van Sint-Truiden. Op deze uitzonderlijk gunstige toplocatie werd in 1990 een zeer charmante rijwoning gerealiseerd. Gelijkvloers bevindt zich een instapklaar en zeer stijlvol handelspand met een ruime oppervlakte van maar liefst 115m² groot.
Charmante te renoveren rijwoning met tuin in het centrum van Sint-Truiden
Verkocht
Charmante te renoveren rijwoning met tuin in het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 274
  • 2
  • 104 m²
Deze charmante rijwoning, gelegen aan de Naamsesteenweg 204 in Sint-Truiden, biedt een uitstekende kans voor wie een woning naar eigen smaak wil renoveren. Gebouwd in 1949, straalt dit huis een authentieke sfeer uit, terwijl de renovaties in 2022, waaronder de eerste verdieping, nieuwe ramen en voordeur, al een stevige basis hebben gelegd voor verdere modernisering. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 104 vierkante meter. Bij binnenkomst op de begane grond treft men een uitnodigende hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De woonkamer van 10,89 vierkante meter biedt een gezellige ruimte voor ontspanning.
Ruim energiezuinig appartement (3 slpk) met privé parking en uniek uitzicht in Hasselt centrum
Hasselt € 329.000
  • EPC 127
  • 3
  • 132 m²
Een charmant en lichtrijk appartement… drie ruime slaapkamers… een fantastisch uitzicht… een absolute topligging in het centrum van Hasselt. Staan deze grote troeven ook op jouw wenslijst? Dan verhuis jij wellicht binnenkort naar dit ruime appartement met parkeerplaats in de Thonissenlaan 46 bus 10 op de kleine ring van Hasselt. We nemen de trap of de lift naar de vierde verdieping. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1972 .
Grote rijwoning met 5 slaapkamers op zonrijk perceel én immense garage in het wondermooie Landen
Landen € 250.000
  • EPC 524
  • 5
  • 328 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op de grens tussen de adembenemende natuur van Haspengouw en de prachtige decors van het Hageland. Meer bepaald in het natuurrijke Wange, deelgemeente van Landen. In de Neerhespenstraat houden we halt aan huisnummer 26. Achter deze karaktervolle rijwoning uit 1939 schuilt heel wat meer dan je op het eerste zicht zou durven denken. Zo krijg je hier niet enkel een opvallend ruime gezinswoning maar aangrenzend ook nog eens een buitengewoon grote garage met een oppervlakte van 78m². Wordt dit het ideale atelier waar jij creatief aan de slag kan?