Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Mooie bouwgrond van 7a 15ca voor HOB op zeer gegeerde locatie in centrum van Kuringen
Hasselt € 174.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van Kuringen rijden we de immer rustige Rode-Rokstraat in. Ter hoogte van nummer 36 behoort lot 2 toe aan een prachtig perceel met een oppervlakte van maar liefst 7a 15ca. Dankzij een eindeloos lange lijst aan troeven is dit zonder enige twijfel de ideale bouwgrond voor een bijzonder ruime en hedendaagse gezinswoning. Om te beginnen is er de gunstige vorm en het uitgestrekte karakter van jouw perceel.
nieuw
Ruime te renoveren gezinswoning met 4 slpk en leuke stadstuin in hartje Lummen
Lummen € 285.000
  • EPC 484
  • 4
  • 183 m²
In het hart van Lummen, aan de Kerkstraat 21, bevindt zich een te renoveren woning met veel potentieel. Deze charmante gesloten bebouwing uit 1966 biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 183 m² en ligt op een perceel van 236 m². Met zijn centrale ligging in het centrum van Lummen, zijn de dagelijkse benodigdheden zoals winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand te bereiken. De woning beschikt over twee bouwlagen en heeft een indeling die veel mogelijkheden biedt. Via de lichtrijke brede inkomhal komen we de woning binnen.
nieuw
Ruim appartement net buiten Beringen-centrum met uitzicht rondom
Beringen € 330.000
  • EPC 157
  • 2
  • 106 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare appartement bevindt zich op de derde verdieping van een modern gebouw aan de Broekhovenstraat 4 bus 6 in Beringen. Het werd gebouwd in 2009 en biedt een bewoonbare oppervlakte van 106 m². Bij binnenkomst komt u terecht in de ruime woonkamer. Deze heeft een oppervlakte van 30,6 m² en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zit- en eethoek. De aangrenzende, open keuken van 10,1 m² is goed uitgerust en biedt voldoende werkruimte voor de dagelijkse bereidingen.
nieuw
Multifunctioneel handelspand met instapklare woonst van 498m²
Beringen € 690.000
  • 498 m²
In het hart van Beringen, de Harmoniestraat 8, bevindt zich deze instapklare rijwoning met een commercieel handelspand en een ruim appartement. Het pand combineert moeiteloos wonen en werken op een uitzonderlijke locatie, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Met een recente renovatie in 2022 en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 498 m² biedt deze woning talloze mogelijkheden voor gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De woning werd gebouwd in 1989 en recent volledig gemoderniseerd.
nieuw
Ruim bouwperceel met te slopen woning in Borgloon
Borgloon € 200.000
  • EPC 1227
  • 123 m²
Woning/bouwgrond te koop aan de Sint-Truidersteenweg 243 in Borgloon. Dit perceel biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime kavel met zuidelijke oriëntatie. Met een totale oppervlakte van 24 are en 34 centiare is er hier alle ruimte om een droomwoning te realiseren. De ligging aan de rand van het charmante Borgloon zorgt bovendien voor een rustige, maar goed bereikbare locatie. De kavel heeft een perceelbreedte van 19 meter en een diepte van maar liefst 99,5 meter. Deze afmetingen geven volop mogelijkheden voor een ruime woning en een riante tuin met optimale lichtinval door de zuidelijke oriëntatie.
nieuw
Ruime gelijkvloerse woning met volwaardige kelder vlakbij Zolder Centrum
Heusden-Zolder € 330.000
  • EPC 543
  • 3
  • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom aan de Michel Scheperslaan 81 in Heusden-Zolder, een open bebouwing die rust en ruimte biedt op een perceel van 7a 11ca. Deze woning, gebouwd in 1981, is klaar voor een opfrissing en biedt met zijn 162 m² bewoonbare oppervlakte en volwaardige kelderverdieping talloze mogelijkheden om volledig naar eigen smaak in te richten. De rustige ligging en nabijheid van voorzieningen maken dit een ideale gezinswoning. Bij binnenkomst via de centrale hal kom je direct in de woonkamer terecht.
nieuw
Ruime, gerenoveerde gelijkvloerse woning met volwaardige kelder en ruime zolder op een rustige locatie in Oudsbergen
Oudsbergen € 350.000
  • EPC 368
  • 3
  • 216 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek deze charmante open bebouwing, gelegen in het rustige en groene Oudsbergen aan de Poortstraat 40. Deze instapklare woning, gebouwd in 1971, biedt een harmonieuze combinatie van comfort en ruimte, ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een volledig gelijkvloerse woning. Met een bewoonbare oppervlakte van 216 m², is het pand netjes verdeeld over diverse functioneel ingerichte ruimtes en staat het op een perceel van 6a 02ca met een noordwestelijke oriëntatie. Dit zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag van natuurlijk licht kunt genieten.
Te renoveren gezinswoning op 10a99ca (NW) op TOPlocatie in Diepenbeek
Diepenbeek € 270.000
  • EPC 302
  • 4
  • 183 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Het enige dat je niet kan veranderen aan een woning is de locatie. En laat nu net dat hier absoluut TOP zijn. We nemen je zeer graag mee naar deze vrijstaande, te renoveren woning met zeer veel potentieel in Diepenbeek. Je krijgt hier zowel heel wat de wondermooie natuur als een onevenaarbaar gunstige bereikbaarheid met zowel het centrum van Diepenbeek als Hasselt. Het beste van beide werelden komt hier harmonieus samen. Welkom thuis in de Dorpheidestraat 113 te Diepenbeek. In deze rustige straat houden we halt aan een wondermooi perceel van 10a 99ca.
nieuw
Te renoveren gezinswoning met rustige tuin te Sint-Truiden
Sint-Truiden € 225.000
  • EPC 422
  • 3
  • 141 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In een rustige straat in St-Truiden, bevindt zich deze halfopen bebouwing met een charmante uitstraling en tal van mogelijkheden. Gelegen aan de Attenhovenstraat 62, biedt deze woning, gebouwd in 1958, een solide basis voor wie houdt van een renovatieproject met veel potentieel. Met een bewoonbare oppervlakte van 141 m², biedt dit huis voldoende ruimte voor een comfortabel gezinsleven. Het huis heeft al enkele renovaties ondergaan, waaronder het vernieuwen van de ramen naar PVC met dubbele beglazing in hoogrendementsglas.
nieuw
Leuke gezinswoning (EPC B) met 3 slaapkamers in doodlopende straat vlakbij Schulensmeer te Lummen
Lummen € 415.000
  • EPC 163
  • 3
  • 168 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke gezinswoning met drie slaapkamers? Droom jij van een zalige, zonovergoten tuin? Is een rustige omgeving voor jou zeer belangrijk? Maar wens je daarvoor zeker niet in te boeten op een uiterst gunstige bereikbaarheid? Voor de perfecte harmonie tussen al deze grote troeven nemen we je graag mee naar de Charles Wellensstraat 22 te Lummen. In deze opvallend rustige buurt houden we halt aan een zonovergoten perceel van 5a 94ca. In 1998 werd hier een statige en zeer hedendaagse open gezinswoning gerealiseerd.
nieuw
Stijlvol volledig gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer en ruim, zonovergoten terras vlakbij Hasselt-centrum
Hasselt € 160.000
  • EPC 218
  • 1
  • 55 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een mobiscore van 9,2 op 10 en je weet meteen: dit is een uitzonderlijk gegeerde toplocatie. Doe daar nog de bijzondere troeven “hedendaags” en “zonovergoten” bovenop en jouw naam hangt binnenkort ongetwijfeld te blinken op de deurbel van dit fantastische appartement. Ben je eerder op zoek naar een gunstige investering? Dan zal je blij verrast zijn dat dit appartement instapklaar is en dus onmiddellijk verhuurd kan worden. We nemen je met grote fierheid mee naar de Maastrichtersteenweg 200 bus 13 te Hasselt.
nieuw
Gerenoveerde gezinswoning met ruime hangar te Sint-Truiden
Sint-Truiden € 299.000
  • EPC 362
  • 2
  • 158 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom op Naamsesteenweg 312 in Sint-Truiden. Deze halfopen bebouwing is zo goed als volledig gerenoveerd in 2024 en is instapklaar. De woning uit 1951 biedt een moderne leefomgeving met een bewoonbare oppervlakte van 158 m² en is ideaal voor een jong gezin of zelfstandigen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De woning is verdeeld over drie verdiepingen. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime living van 32 m², perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.
nieuw
Ruim drie-slaapkamer appartement in rustige straat in Tervant
Beringen € 235.000
  • EPC 141
  • 3
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit duplex appartement is gelegen aan de Processiestraat 8/2 in Paal (Tervant). Dit drie-slaapkamer appartement biedt een aangename woonruimte van 138 m². Het oorspronkelijke gebouw werd in 2005 omgetoverd tot 3 ruime appartementen die op dat moment dan ook volledig gerenoveerd werden. Het huidige appartement is hier één van. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime woonkamer van 28 m². Deze biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eethoek.
nieuw
Gezellig instapklaar duplex-appartement te Mopertingen
Bilzen € 250.000
  • EPC 231
  • 3
  • 137 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit prachtige duplex appartement bevindt zich op Mopertingenstraat 3/1 in Bilzen en biedt een ideale combinatie van modern comfort. Gelegen op de eerste en tweede verdieping van een gebouw uit 1931, is deze instapklare woning perfect voor wie op zoek is naar een ruim en goed geïsoleerd appartement. Met een bewoonbare oppervlakte van 151 m² biedt dit duplex appartement voldoende ruimte voor een comfortabel leven. De leefruimte met open keuken beslaat 36 m² en is een uitnodigende plek voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten.
nieuw
Charmante op te frissen rijwoning met ruime tuin in Tongeren
Tongeren € 229.000
  • EPC 243
  • 5
  • 220 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze woning, gelegen in de Mulkerstraat 20 te Tongeren, biedt een fantastische kans voor wie op zoek is naar een gezinswoning in een rustige buurt op een boogscheut van het centrum. Het betreft een rijwoning met heel wat potentieel, die wat opfrissingswerken kan gebruiken om volledig naar eigen smaak ingericht te worden. De woning werd gebouwd in 1961 en biedt een royale bewoonbare oppervlakte van 220 vierkante meter. Ondanks de nood aan enkele opknapwerken, zorgt de solide bouwstructuur voor een goede basis.
nieuw
Zalig, rustig gelegen perceel van 4a 08ca voor gesloten bebouwing in Tongeren
Tongeren € 69.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw gesloten droomwoning nog op zoek naar een zonnige tuin en zeer rustig gelegen bouwgrond? Dan leg jij wellicht binnenkort de eerste steen op lot 2 in Neremsbroek te Tongeren. We bevinden ons in het bijzonder rustige Neremsbroek in Tongeren. Deze leuke bouwgrond heeft een aangename oppervlakte van 4a 08ca. Met een perceelbreedte van 8,70 meter en een comfortabele diepte van 26,98 meter is dit perceel geschikt voor een stijlvolle en hedendaagse gesloten bebouwing. Zo bouw jij hier binnenkort jouw droomwoning met een maximale bebouwbare oppervlakte van 131m² .
nieuw
Op te frissen gezinswoning met 3 slaapkamers op zonnig perceel van 5a 38ca in centrum Zolder
Heusden-Zolder € 235.000
  • EPC 393
  • 3
  • 141 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een ruime, instapklare half open gezinswoning waar het heerlijke zonnetje de hele dag door schittert op jouw prachtige perceel van 5a 38ca? Dan verwelkomen we je maar al te graag in jouw nieuwe thuis in het hartje van Zolder. We bevinden ons in de August Cuppenslaan 12 te Heusden-Zolder. Deze statige gezinswoning, gebouwd in 1968, heeft een bewoonbare oppervlakte van 141 m² en werd deels gerenoveerd in 2000 met dakisolatie en in 2020 met de installatie van een Buderus gasketel.
nieuw
Rustig gelegen instapklaar appartement met ruim terras
Beringen € 295.000
  • EPC 30
  • 3
  • 138 m²
Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping aan Wipstraat 22/2 in Koersel, biedt een instapklare en goed onderhouden woning uit het bouwjaar 2000. Dankzij renovaties in 2020 en 2023, zoals de plaatsing van Velux-ramen, een nieuw terras en een vernieuwd garagedak, verkeert het pand in uitstekende staat. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 138 m², wat zorgt voor voldoende ruimte en comfort. Bij binnenkomst bevindt zich een ruime woonkamer van 31,35 m², perfect voor ontspanning en ontvangst van gasten. Aangrenzend is de open keuken van 14,56 m², uitgerust met een massief houten inrichting.