Handelszaak met knap appartement langs drukke Meylandtlaan

Heusden-Zolder
  • KI € 954
  • EPC 349

meer info

omschrijving

De Meylandtlaan wordt wel eens de ‘Genkersteenweg’ van Heusden-Zolder genoemd. Te midden van supermarkten, benzinestations, en grote en kleine lokale handelszaken, is dit mooie pand vrijgekomen (tegenover de Okay). Met een handelsruimte van 32 m² ideaal geschikt om een winkel te beginnen of eindelijk de zaak van je dromen te starten. Wonen en werken combineren op 1 plaats? Dat kan hier perfect met op de 1ste en 2e verdieping een knap appartement, ingericht tot bewoning. Met open keuken, badkamer en 2 slaapkamers.

Uw nieuwe handelszaak (niet geschikt voor horeca) heeft mooie zichtbaarheid langs de Meylandtlaan en er is ook parking aan de zaak zelf. Vooraan heb je de handelszaak (4mx8m) en daarachter is er toegang tot een private hal met een kleine berging, de trap naar de bovenverdieping, kleine sanitaire ruimte en een technisch lokaal. Op de 1ste verdieping is er weer een kleine hal met toegang tot de woonruimte en de badkamer. Deze laatste is uitgerust met een douche, badmeubel met dubbele lavabo en een apart toilet. In de woonruimte kom je eerst in de open keuken uit. Hier heb je aangenaam contact met de eet- en zitplaats. De 2 slaapkamers (met dakvenster) liggen op de 2e verdieping. Het is alvast een mooi voordeel dat uw handelszaak perfect te combineren is met een aangenaam appartement voor uw gezinnetje. Ideaal ook voor het jonge koppeltje dat een eigen zaak wil beginnen en dit eventueel moet combineren met het privéleven omwille van de kindjes, of voor het koppeltje dat niet te veel financiële risico’s wil nemen met een dubbele huur voor de handelszaak en de privéwoning.

Een nog betere zichtbaarheid in Heusden-Zolder is niet denkbaar! Bovendien ligt je zaak op een 300-tal meter van de E314. Hier heb je dus tal van mogelijkheden om jouw ondernemersdroom te realiseren. Interesse in een bezoekje ter plaatse? Het team van Marc Swevers Vastgoed neemt je graag mee! Tel 011 255 155

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1958
Parkings
5
Daksoort
Zadeldak

financieel

Kadastraal inkomen
€ 954,00
Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

energie

EPC
349 kWh/m²
EPC-Certificaat
20131209-0001495931-00000009-5
Type beglazing
Dubbel glas
Verwarming
Aardgas
Isolatie
Dakisolatie

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Niet meedegedeeld
O-peil

geografische ligging

Meylandtlaan 109 1
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Showroom
32,00 m²
Toevoegen aan favoriet

uw contactpersoon

Derya Can
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie: 0705
Meylandtlaan 109 1, 3550 Heusden-Zolder Toon adres op de kaart

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelszaak met knap appartement langs drukke Meylandtlaan)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelszaak met knap appartement langs drukke Meylandtlaan)

Offerte aanvraag

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelszaak met knap appartement langs drukke Meylandtlaan)