Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te huur

nieuw
Klein handelspand van 46 m² in centrum van Beringen voor start-up
Beringen € 450 p/m
 • 46 m²
Op de Paalsesteenweg in Beringen-Centrum, vlak bij het marktplein, is deze handelsruimte van 46 m² beschikbaar. Dankzij de beperkte oppervlakte vormt het de ideale locatie voor een pop-up of een startend bedrijfje. Het pand bestaat uit een praktijkruimte met twee niveaus van 37 m², een kleine berging en een toilet. Er zitten dan wel geen vensters in de muren, maar dankzij de dakramen krijg je toch heel wat natuurlijk licht binnen. Qua ligging kan je alvast moeilijk beter doen. Er is heel wat passage in het centrum van Beringen, waar al meerdere kleine handelaars hun zaak tot een succes hebben zien uitgroeien.
nieuw
Handelspand van 100 m² op uitstekende ligging in hartje Beringen
Beringen € 1.000 p/m
 • 99 m²
Op de Koerselsesteenweg in hartje Beringen, op de hoek van de straat tegenover de stadsbibliotheek, vinden we deze prachtige handelsruimte van 99,49 m² terug. Aangezien ze veelzijdig kan worden ingevuld – als een horecazaak, een winkelpand of een kantoorruimte – zijn de mogelijkheden hier eindeloos. Net als het groeipotentieel, dankzij de gouden locatie! De ligging op één van de meest gepasseerde hoeken van de stad, levert je alvast een uitstekende visibiliteit op. Ook een vlotte bereikbaarheid is verzekerd, aangezien er in de buurt voldoende parkeergelegenheden en bushaltes zijn terug te vinden.
nieuw
Charmante woning met 4 slaapkamers te huur op gunstige ligging in Paal
Beringen € 800 p/m
 • EPC 423
 • 4
 • 135 m²
In de rustige Tulpenlaan in Paal treffen we deze mooie gezinswoning met vier slaapkamers. De charmante woning uit 1969 werd in 2014 gerenoveerd. Je krijgt hier dus een eigentijdse woning met een bewoonbare oppervlakte van 135 m². De gezellige woonkamer kent een oppervlakte van 30 m². Dankzij de grote raampartijen krijg je hier meteen een zeer lichtrijk en ruim gevoel. De keuken, met een oppervlakte van 8,75 m² heeft een aangenaam zicht op de tuin. In deze knappe tuin heb je een grote privacy. Terwijl jij op het mooie terras geniet van de rust kunnen de kinderen of viervoeters stevig ravotten.
nieuw
Mooi eigentijds appartement met 2 slaapkamers en ruim terras te huur in centrum Beringen
Beringen € 735 p/m
 • EPC 95
 • 2
 • 96 m²
Midden in het centrum van de dynamische stad Beringen treffen we dit knappe 2-slaapkamer appartement. Het pand werd volledig nieuw gebouwd in 2016 en is dus conform alle hedendaagse bouwvoorschriften. De materiaalkeuze is modern, onderhoudsvriendelijk en zeer gezellig. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en kent een bewoonbare oppervlakte van 96,29 m². De knappe woonkamer heeft een oppervlakte van 35,06 m² groot en loopt over in de open en volledig geïnstalleerde keuken.
nieuw
Open bebouwing te huur met twee slaapkamers
Koersel € 700 p/m
 • EPC 478
 • 2
 • 105 m²
In Koersel staat een open bebouwing te huur. De woning is gelijkvloers, heeft twee slaapkamers en een zalige, zuidwestelijk georiënteerde tuin. De woning heeft een gezellige living van 24 m2 groot met grote ramen voor een knappe lichtinval. Via de woonkamer loop je in de keuken van 14 m2 deze is ruim genoeg voor een eettafel. Achter de keuken heb je een praktische bergplaats met aansluitingen voor de wasmachine en droogkast. Hier vind je tevens het toilet. Via deze ruimte loop je naar buiten op het terras. Hier zal je in de zomer graag zitten. De tuin is zuidwestelijk georiënteerd. Zo geniet je na een werkdag optimaal van de zon.
in optie
Prachtige eigentijdse bungalow met mooi aangelegde, rustige tuin
Heusden-Zolder € 790 p/m
 • EPC 226
 • 2
 • 164 m²
In het Dorpshof in Heusden-Zolder stuiten we op deze moderne, luxueus ogende bungalow in een behoorlijk groene omgeving. De woning bevindt zich in uitstekende staat, beschikt over een prachtig aangelegde tuin en heeft heel wat technologische snufjes in petto die het leven er nog wat comfortabeler maken. De erg netjes aangelegde voortuin leidt ons naar de veelbelovende voordeur, waarachter nog meer moois schuilt. De woonkamer van 25 m² kan alvast genieten van erg veel natuurlijke lichtinval dankzij de vele grote raampartijen aan alle zijden van het huis.
Luxueus nieuwbouwappartement op gelijkvloers met 3 slaapkamers
Heusden-Zolder € 995 p/m
 • EPC 124
 • 3
 • 132 m²
Residentie Hofeinde straalt luxe, charme en rust uit. Misschien vind jij hier ook je eigen ‘nestje’? Het appartement C1 is het linkse op het gelijkvloers. Het aantal m² tellen is een hele opgave: uw totale woonoppervlakte bedraagt netto 132,30 m² en uw terras 26,55 m². Daarbovenop komen nog een ondergrondse garage en kelder/berging (10 m²) bij (inclusief in de huurprijs). Naar hét grote voordeel is het niet lang zoeken: het grote en ruime terras dat u een waar tuingevoel laten beleven, zonder dat u ooit zelf de heggenschaar of de bus onkruidverdelger moet uithalen.
Verhuurd
Ruime duplex (140 m²) met twee slaapkamers en mooi terras in centrum Beringen
Beringen
 • EPC 157
 • 2
 • 140 m²
Op de Koolmijnlaan in het centrum van Beringen vinden we deze karaktervolle duplex van 140 m² terug. Een lichtrijk appartement met twee slaapkamers en een leuk terras, op wandelafstand van de leukste lokale handelaars in het (binnenkort) vernieuwde groene centrum. Geef nu toe, wat heeft een mens nog meer nodig? Via de gemeenschappelijke inkom- en trappenhal kom je op de eerste verdieping in het appartement terecht. De zeer ruime woonkamer van 39 m² baadt letterlijk in het natuurlijke zonlicht en ook in de aparte keuken is er dankzij de grote ramen veel lichtinval.
in optie
Penthouse van 99,70 m² met twee(!) grote terrassen in hartje Beringen
Beringen € 785 p/m
 • EPC 60
 • 2
 • 99 m²
In het centrum van Beringen stuiten we in de Hoogstraat op een prachtig instapklaar penthouse. Het gebouw dateert van 2016 en alles verkeert dan ook in erg goede staat. Je beschikt bovendien over maar liefst twee terrassen die boven het centrum uittorenen. Zo combineer je het gemak van alles dicht bij de hand te hebben met het rustgevende gevoel van een weids uitzicht. Ook de woonkamer met open keuken van 39,67 m² profiteert mee van deze hogere ligging. Dankzij de grote schuiframen aan beide kanten kan je namelijk rekenen op veel natuurlijke lichtinval.
Leuke duplex met twee slaapkamers, balkon en vlotte bereikbaarheid
Ham € 680 p/m
 • EPC 172
 • 2
 • 90 m²
In de Stationsstraat in Ham vinden we deze leuke duplex terug. Met twee slaapkamers, twee terrassen en een vlotte bereikbaarheid is dit appartement misschien wel nét waar jij op zoek naar bent! In dit pand uit 2008 is nu een leuke duplex beschikbaar. Je beschikt er alleszins al over een ruime woonkamer van 39 m² met een gezellige open keuken. Dankzij de vele ramen is het bovendien een lichte ruimte waar het dus aangenaam vertoeven is. En niet onbelangrijk: de tegelvloer is makkelijk te onderhouden. Een grote troef zijn ook de twee terrassen.
Veelzijdig en modern handelspand van 200 m² in hartje Zolder
Heusden-Zolder € 1.250 p/m
 • 200 m²
In het centrum van Zolder - in de Dorpsstraat, vlakbij het gemeentehuis - vinden we dit moderne handelspand terug. Dankzij de gunstige ligging en de veelzijdigheid van de ruimte vormt het misschien wel de ideale locatie voor jouw zaak! Het handelspand werd gebouwd in 2010. Momenteel is het volledig ingericht - en dus instapklaar - als tandartspraktijk, maar alle meubels kunnen ook makkelijk verwijderd worden om plaats te ruimen voor andere beroepen. Zo kan het pand omgetoverd worden tot een sfeervolle winkel of stijlvolle boetiek.
Verhuurd
Handelsruimte 320 m2 op de Koolmijnlaan naast Domino's Pizza (incl. privé parking!)
Heusden-Zolder
Een grote vitrine, een gunstige ligging en een ruime oppervlakte. Deze combinatie biedt u een ideale plek voor uw handelsruimte of praktijk. U vindt dit grote pand terug op de centrumweg van Heusden-Zolder, met heel wat passage. Het gaat hier om een open handelsruimte van maar liefst 320 m2 of het kan ook bekeken worden als handelspand van 270 m2 + een conciergewoning van een 50 m2. De ligging is ideaal. De Koolmijnlaan is gekend om zijn winkel- en handelscentrum. De Aldi, Brico, Carrefour, Kruidvat, en sinds kort ook de Domino's pizza - gelegen naast het beschouwde handelspand - kunt u hier alvast terugvinden.
Verhuurd
Gunstig gelegen appartement met twee slaapkamers en ruim terras
Heusden-Zolder
 • EPC 170
 • 2
 • 102 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Tussen de gezellige stadscentra van Beringen en Heusden vind je op de Beringersteenweg dit leuke, ruime appartement terug. Het is mooi afgewerkt en bevindt zich in erg goede staat. Met twee slaapkamers, een groot terras en een vlotte bereikbaarheid beschikt het over alle troeven om er een aangename woonst van te maken. Op de eerste verdieping van een niet te omvangrijk appartementsgebouw ligt dit mooie appartement. Het beschikt over een ruime leefruimte van 24,71 m² met een goed uitgeruste, open keuken en een eethoek.
Verhuurd
Appartement (94,52 m2) in het centrum van Beringen
Beringen
 • EPC 149
 • 2
 • 94 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen, vlak aan het centrum, staat dit ruime appartement te huur. Het gaat om een aangenaam appartement met een bewoonbare oppervlakte van 94,52 m2 en een zuidoostelijke oriëntatie. Je vindt het appartement terug op de eerste verdieping. De gehele bouw werd geplaatst in 2001, waardoor je geniet van een moderne look. Op het appartement vind je een prachtige leefruimte terug met ramen langs drie kanten. Je geniet hierdoor van een zalige lichtinval. De woonkamer heeft een oppervlakte van bijna 35 m2. De halfopen keuken zorgt voor een fijn samenzijn.
Come A Casa | Over te nemen: prachtige horecazaak in Beverlo (Beringen)
Beverlo € 1.950 p/m
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Gebeten door de horecamicrobe? Maar je wil geen onzekere start? Deze bloeiende horecazaak bespaart je de stress en geeft je de kans jouw droom waar te maken. De zaak draait al een paar jaar op volle toeren. De mensen in de buurt kennen het hier: voor lekker Italiaans eten gaan ze naar Beverlo-dorp! Bovendien is er elke vrijdag markt, waardoor je veel klanten zou krijgen die snakken naar een kop koffie en een lunch! Het pand waarin Come A Casa zich bevindt werd gebouwd in 2004. Alles is zeer goed onderhouden en je geniet hier van een moderne inrichting met alles erop en eraan.
Verhuurd
Ruim handelspand (100 m2) in hartje Beringen
Beringen
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een handelspand in Beringen-centrum voor jouw winkel of kantoor? In de Hoogstraat in Beringen, pal in het centrum, vind je deze handelsruimte terug. Je hebt in totaal 100 m2 oppervlakte ter beschikking met een grote vitrine aan de voorzijde. Je komt binnen via het portiek. De handelsruimte heeft een groot venster aan de voorzijde, zodat potentiële klanten al eens binnen kunnen piepen. Verder is de zaak één grote ruimte met achteraan een keukentje en een zeer ruime stockage ter beschikking. In het midden vind je aan de rechterkant een toiletruimte.
Verhuurd
Gerieflijk huis met 2 slaapkamers en tuintje nabij het Kievitplein (Station Antwerpen-Centraal)
Borgerhout
 • EPC 394
 • 2
 • 150 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Schitterende start van de verhuring, alles wordt begin januari door de eigenaar geschilderd en het meubilair kan overgenomen worden indien de huurder dat wenst. Wie Borgerhout trouwens een beetje kent, weet dat de Van Leentstraat grenst aan de Antwerpse Zoo, het Centraalstation en het opkomende Kievitplein met al zijn nieuwe kantoorgebouwen en flats. Een schitterende ligging dus voor een hardwerkend koppel dat graag gebruik maakt van het openbaar vervoer of de fiets voor haar verplaatsingen.
Verhuurd
Luxueus nieuwbouwappartement op 1ste verdieping met 2 slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 94
 • 2
 • 79 m²
Het prestigieuze project Hofeinde in de Ubbelstraat in Boekt krijgt nog een vervolg met een 3e fase in de eigen achtertuin. Het betreffen hier, in tegenstelling tot fase 1 en 2, allemaal huurappartementen via de zijstraat Hofeinde. Inclusief de goddelijke penthouse! Goed nieuws dus voor de talrijke geïnteresseerden die te lang getalmd hebben bij fase 1 en 2 die als zoete broodjes over de toonbank gingen. Luxe en een hoogwaardige afwerking staan ook nu weer voorop bij de bouwheer, net als bij de koopappartementen van fase 1 en 2. Exclusief wonen in het lieflijke Boekt-Zolder is opnieuw de boodschap.