Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Bezoek ons modelappartement! Reserveer uw afspraak via 011 255 155.

Kom Project M bekijken in een virtuele tour Showreal of ontdek het modelappartement ®

Het Markant Gebouw


12 LUXUEUZE APPARTEMENTEN ALS EYECATCHER IN HET GROEIENDE CENTRUM VAN BERINGENBeringen

Een opvallende gevel, waar groene klimplanten als regenkettingen omhoog reiken, overstijgt de typische architectuur van projectbouw en geeft het marktplein iets extra. Deze ‘levende’ gevel zorgt ervoor dat het uitzicht ervan mee evolueert met de seizoenen. De appartementen krijgen hierdoor een mooi doorzicht naar de omgeving, maar met voldoende privacy.

Markant bestaat uit een commerciële plint met daarboven 3 verdiepingen. In totaal komen hier 12 
luxueuze appartementen. De projectontwikkelaar heeft een akkoord met apotheek Demeulenaere dewelke zal verhuizen naar de commerciële plint op het gelijkvloers. Hierdoor kunnen we aan het historische apotheekgebouw een meer actieve publieksfunctie geven met een invulling als Brasserie Grand Café.Woonbeleving 2
Residentie Maison


EERSTE EIGENDOM, INVESTEREN OF ENKEL NOG GENIETEN

Bent u op zoek naar uw eerste eigendom, een rendabele investering of wil u enkel nog genieten?

Residentie Maison, dwars op de Graaf van Loonstraat, wordt ingevuld met 55 meegroei-appartementen. De unieke ligging, vlakbij het stadscentrum en zijn faciliteiten (publieke 
dienstverlening, handel, horeca, …), maken van deze plek de ideale locatie voor meegroei-appartementen.

 


2
Residentie Mayor

28 RUIME APPARTEMENTEN IN EEN STEDELIJKE OASE VAN RUST

Residentie Mayor biedt een unieke mix van één-, twee- en drie slaapkamerappartementen. De 28 appartementen langs de Graaf Van Loonstraat zijn allemaal voorzien van een inpandig terras met een aangename oriëntatie op het zuidwesten en laten u zo maximaal genieten van de namiddag-en avondzon.

Het groene binnenplein nodigt uit tot een frisse wandeling of een leuke babbel met de buren. Ideaal dus voor degene die rust willen combineren met de dynamiek van de stad.
Winkelen, uit eten gaan of naar de bibliotheek? Het kan allemaal op wandelafstand.Modelappartement

Bezoek ons modelappartement.

Wenst u het modelappartement te bezoeken? Reserveer uw afspraak via 011 255 155.

Contact

Omgeving

 • Beringen-Centrum 2.0

  Beringen groeit razendsnel en dat is te merken over het hele grondgebied. Een aantal projecten, zoals de nieuwe scholencampus, zijn reeds gerealiseerd. Maar nog tal van projecten staan op stapel, ook in het centrum van de stad.

  Een levendig centrum door een mix van functies

  Op de collegesite, het oud stadhuis en het marktplein komt een mix van functies die ervoor zorgt dat er altijd iets te beleven valt. Het wordt een levendig centrum met publieke en private functies in een aangename groene omgeving, een totaal nieuw centrumgebied waar het aangenaam is om te vertoeven.
 • Nieuw Stadhuis in het historisch collegegebouw

  Centraal gelegen in het centrum, met zijn gevel gericht naar het marktplein, is het oude collegegebouw de perfecte plaats voor het nieuw stadhuis. Het ontwerp bewaart de karakteristieke voorgevel en de vleugel met kapel en toneelzaal. Het maakt een mooie verbinding tussen oud en nieuw, tussen verleden en toekomst. Met dit nieuw stadhuis is Beringen helemaal klaar voor de toekomst!
 • Een nieuw plein in de stad

  Tussen al de nieuwe en bestaande gebouwen komt midden op de collegesite een nieuw groot binnenplein. Vanuit dit plein is er een toegang tot het stadhuis, de bibliotheek, de appartementen en de rotatieparking die zich onder het plein bevindt.  Dit plein krijgt een groen karakter waarbij er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt met het meer verharde marktplein.

  Wonen aan de Graaf Van Loonstraat

  De Graaf van Loonstraat zal ook volledig worden heringericht om mooi aan te sluiten op de nieuwe woonvolumes en om de inrit van de ondergrondse parking te accentueren. Wonen langs de Graaf Van Loonstraat met uitzicht op het nieuwe plein en de Markt, heerlijk rustig in het centrum van de stad.
 • Weldra oplevering

  Wist u dat Project M dit jaar volledig opgeleverd wordt? De werken van Project M zijn momenteel volop aan de gang.  

  Markant: Reeds opgeleverd en volledig instapklaar
  Mayor: Oplevering juli 2022
  Maison: Oplevering november 2022

  Wilt u graag Project M in levende lijve ontdekken? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor aan de werf of in het modelappartement. In een persoonlijke rondleiding nemen we graag de tijd om u te laten kennismaken met de prachtige appartementen van Project M.

Project M - drie magnifieke gebouwen

 1. Residentie Markant
 2. Residentie Mayor
 3. Residentie Maison
 • Waar het oude stadhuis stond, pronkt de exclusieve Residentie Markant. Dat is prachtig wonen op een bevoorrechte plek in de stad. Het gelijkvloers krijgt commerciële doeleinden, daarboven komen drie verdiepingen met telkens vier luxueuze appartementen.
 • Mayor biedt een unieke mix van één-, twee- en drie slaapkamerappartementen. De 28 appartementen langs de Graaf Van Loonstraat zijn allemaal voorzien van een inpandig terras met een aangename oriëntatie op het zuidwesten en laten u zo maximaal genieten van de namiddag-en avondzon.
 • Ben je opzoek naar een eerste eigendom voor uzelf of als investering? Of bent u net op dat moment gekomen dat u enkel nog wil genieten? Dan is residentie Maison uw ideale thuis. In de Maison geniet u van alle rust op een unieke locatie in het stadscentrum.
Vraag meer informatie

Eén slaapkamer appartementen

 • appartement met 1 slaapkamer, terras en ondergrondse parking

  55 - 70 m²
  Er bevinden zich 35 appartementen met één slaapkamer in Maison (55 units in totaal) en 1 appartement met één slaapkamer in Mayor (28 units in totaal).

  Beide gebouwen liggen langsheen de Graaf Van Loonstraat. Deze éénslaapkamer-appartementen beschikken allemaal over terrassen tussen de 6 en de 13m² netto oppervlakte. De indeling (binnenmuren) kan gewijzigd worden en de inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren is nog vrij te bepalen.

  Er is maximaal rekening gehouden met toegankelijkheid door aangepaste deuropeningen, lift en brede gangen te voorzien in heel het gebouw. Deze appartementen zijn ideaal om in te richten als assistentiewoning.

Twee slaapkamer appartementen

 • appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse parking

  79 - 107 m²
  Er bevinden zich 20 appartementen met twee slaapkamers in Maison (55 units in totaal) en 21 appartementen met twee slaapkamers in Mayor (28 units in totaal).

  Beide gebouwen liggen langsheen de Graaf Van Loonstraat. Deze tweeslaapkamer appartementen beschikken allemaal over terrassen tussen de 11 en de 26m² netto oppervlakte. De indeling (binnenmuren) kan gewijzigd worden en de inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren is nog vrij te bepalen door de koper.

  Er is maximaal rekening gehouden met toegankelijkheid door aangepaste deuropeningen, lift en brede gangen te voorzien in heel het gebouw. Deze appartementen bieden alle comfort en ruimte op een unieke locatie. De luxe-appartementen worden gekenmerkt door hun uniek oriëntatie op het zuidwesten met zicht op het groen binnenplein. Totale rust in het centrum van de stad.

Drie slaapkamer appartementen

 • luxe-appartement met 3 slaapkamers, terras en ondergrondse parking

  102 - 118 m²
  Er bevinden zich 12 luxe-appartementen met drie slaapkamers in het Markant Gebouw (12 units in totaal) en 6 appartementen met drie slaapkamers in Mayor (28 units in totaal).

  Het Markant Gebouw ligt op de Markt in Beringen op de plaats van het oud stadhuis, naast de kerk. Deze luxueuze drie-slaapkamer appartementen beschikken allemaal over terrassen van 56m² netto oppervlakte. De indeling (binnenmuren) kan gewijzigd worden en de inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren is nog vrij te bepalen door de koper.

  Het gebouw is uitmuntend qua luxe en comfort en bevindt zich op een uitzonderlijke locatie op de Markt. U heeft hier de unieke kans om in het historisch hart van Beringen te wonen. Deze appartementen beschikken bovendien over een fantastisch terras. Deze luxe-appartementen worden gekenmerkt door hun uniek zicht op de Markt. Totale beleving van Beringen als stad gegarandeerd.

Partners

Wenst u meer informatie?