Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

Uw droomwoning gevonden? Maak nu al uw afspraak voor na de corona-crisis

De situatie omtrent het corona-virus zorgt ervoor dat er momenteel geen bezichtigingen in de panden mogen plaatsvinden. Dit vinden wij bijzonder jammer, maar we staan 100% achter de genomen maatregelen om de spreiding van het corona-virus tegen te gaan. Onze eerste prioriteit is immers de gezondheid en veiligheid van onze klanten, alsook die van ons eigen team.

De voorbije dagen zal u onwaarschijnlijk verschillende dingen hebben zien passeren met betrekking tot het virtueel bezoeken van panden. Bij Swevers Vastgoed geloven we echter alleen in fysiek contact. Wij zijn van mening dat u de belangrijkste stap in uw leven enkel kan maken door uw droomwoning fysiek te bezoeken. Met het oog gericht op de toekomst, plannen wij daarom graag uw afspraak al in die zal plaatsvinden zodra de situatie fysieke bezoeken terug toelaat. We kijken al uit naar het moment waarop wij u persoonlijk kunnen rondleiden.

Heb je interesse in één van onze panden? Bekijk ons aanbod via deze link en bel ons voor een afspraak. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op het nummer 011 255 155 voor het inplannen van uw afspraak na de corona-crisis.
Overzicht