Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

6 keer verbouwen met rendement

Investeer in een nieuwe keuken
De keuken komt meer en meer centraal te staan in huis. Aarzel daarom niet om te investeren in je keuken. Je haalt het er dubbel en dik uit. Nieuwe inbouwapparatuur, kastjes en kranen, het hoeft allemaal geen fortuinen te kosten, maar het oog wil ook wat. Zorg wel voor een goede afwerking, want geloof ons, de keuken wordt kritisch bekeken. Een keukeneiland is ongetwijfeld de blikvanger en schept een onmiddellijke meerwaarde. En vergeet ook de juiste verlichting niet.

Renoveer je badkamer
Een badkamer kan er redelijk snel afgeleefd uitzien. Een nieuw meubel voor de badkamer, een nieuw bad of kranen, ze kunnen de ruimte een heel andere uitstraling meegeven. Heel wat kopers knappen af op een onverzorgde of onhygiënische badkamer. Een ruime inloopdouche en vloerverwarming doen het altijd goed bij potentiële kopers.

Doe wat nuttigs met de kelder
Isoleer je kelder, maak deze aangenaam en benut deze ‘verloren’ ruimte. De kelder is ideaal om te sporten en te stockeren, maar zelfs voor wellness is de kelder uitermate geschikt. Of wat denk je van een wijnkelder?

Vergeet de buitenkant van je woning niet
De eerste indruk van je woonst? Dat is de buitenkant! Potentiële kopers krijgen dit het eerst te zien. Een gevelreiniging, een likje verf of nieuwe ramen, het kan wonderen doen voor de waarde van je huis. Kan je extra parkeerruimte voorzien, dan is dat ook zeker een pluspunt. Een carport kan een nuttige investering zijn.

Een aanbouw schept waarde
Een aanbouw aan de achterzijde van je huis schept een fikse meerwaarde. Een grotere keuken, meer opbergruimte of misschien wel een speelkamer voor de kinderen. Een aanbouw is altijd een goede investering. Met de juiste aanpak, kan je ook meer licht in huis brengen, waardoor je hele huis groter oogt. Zorg wel voor de juiste vergunningen!

Aan de slag met de zolder
Beschik je over een zolder? Top! Met een goede isolatie en een praktische trap, tover je deze ruimte in geen tijd om in een bruikbare kamer. Een extra slaapkamer, bureau of sportruimte, alles kan. Een verstandige investering in je woonst.

Bron: Immovlan
Overzicht