Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

5 redenen waarom het PPS project in Beringen jouw nieuwe thuisbasis wordt

1. Appartement op jouw maat

95 nieuwbouwappartementen met één, twee of drie slaapkamers maken van het PPS-project jouw nieuwe droomwoning. De appartementen zijn gevestigd op de plaats van het oude stadhuis en de Graaf Van Loonstraat, midden in het centrum.
De unieke ligging zorgt ervoor dat dit een geweldige kans is voor zowel investeerders als voor kopers.

2. Het Markant Gebouw

Het Markant gebouw wordt hét middelpunt van het nieuwe centrum van Beringen. De opvallende gevel geeft het marktplein extra flair en laat de appartementen in het gebouw uitkijken op de het prachtige nieuwe marktplein.
Wonen en shoppen wordt moeiteloos gecombineerd in het Markant gebouw. De benedenverdieping wordt gebruikt voor commercieel gebruik terwijl de 12 appartementen de thuis worden van nieuwe bewoners.

markant gebouw


3. Brasserie-Restaurant “Grand Café”

Tussen het Markant Gebouw en de Kerk komt brasserie-restaurant Grand Café. Dit wordt dé place to be in Beringen centrum. Je kan er snel een koffie gaan drinken of met je gezin uit eten gaan. En blijf je een avondje te lang zitten? Geen probleem! Je woont toch dichtbij.

brasserie


4. Het nieuwe stadhuis

Bij een nieuw centrum hoort een nieuw stadhuis! Daarom wordt het oude collegegebouw omgetoverd tot het nieuwe stadhuis. De gekende voorgevel en de vleugel met de kapel en de toneelzaal worden bewaard. Zo blijft het stadhuis karakter behouden en wordt er een mooie verbinding gemaakt tussen het nieuwe centrum en een vaste waarde.

stadhuis

5. Het nieuwe marktplein

Het middelpunt van het nieuwe centrum wordt het marktplein. Het geeft toegang tot het stadhuis, de appartementen en de ondergrondse parking. Op het plein kan je genieten van groen en heb je uitzicht op het nieuwe centrum van Beringen.

marktplein

Ben je helemaal overtuigd van het PPS-project in Beringen centrum of zit je nog met vragen? Klik hier en neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Overzicht