Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

30 juni | Deuren open bij residentie Victoria

Perfecte combinatie

De residentie heeft een knappe ligging vlak aan het centrum van Houthalen-Oost. Je woont hier dichtbij alles: de school, winkel, bakker, bank, kinderopvang… Ook niet onbelangrijk: de verbinding is vlot, in no time rijdt je de E314 op. Ondertussen geniet je hier van een residentiële en rustige omgeving. Je woont naast de welgekende Limburgse Golf, de groene natuurgebieden van Helchter- en Kelchterhoef en de talrijke fiets- en wandelroutes. Hoe zeggen ze dat? The best of both worlds!

Luxe & charme

De luxe van deze nieuwbouw vind je terug in de afwerking, zijn charme zie je terug in de architecturale uitstraling. Deze residentie heeft je heel wat te bieden. Met grote zorg voor duurzaamheid werd deze nieuwbouw namelijk neergezet. Het energieverbruik ligt hier bijgevolg zeer laag. Elk appartement geniet van een royaal terras (voor het tuingevoel), een schitterende badkamer (om je stijlvol op te maken), vloerverwarming (voor de warme voetjes) en de keuken die laten we over voor jou (want iedereen heeft een eigen smaak…). Kom 30 juni zeker eens kijken. Opgelet: je voelt je hier meteen thuis.
Overzicht