Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

Heb je een makelaar nodig om je huis te verkopen?

Hoeveel is mijn huis waard?

De waardebepaling van je woning is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Plak je een juiste prijs op je woning, dan verkoop je ook vlotter. Factoren zoals ouderdom, ligging en isolatie beïnvloeden mee de prijs.

Welke foto’s gebruik ik?

De eerste indruk zegt alles. Dat geldt ook voor je woning. Mensen die foto’s van je woning zien, moeten verliefd worden op het eerste gezicht. Je huis helemaal klaar maken voor prachtige foto’s? Dat doe je met onze checklist (link naar de website: http://www.professioneleimmofotografie.be/checklist-woning/).

Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar?

Maak van je huis een thuis. Verse bloemen op tafel, een opgeruimde keuken, geordende kasten... Allemaal factoren die ervoor zorgen dat je huis er piekfijn uitziet. Als kopers langskomen, is het belangrijk dat je huis ‘verkoopklaar’ is. Kleine aanpassingen maken meestal al een heel verschil.

Wie zijn mijn kopers?

Vrijgezellen tussen 25 en 35 jaar of gezinnen met kinderen? De juiste doelgroep bepalen is belangrijk voor de verkoop van je woning. En hoe bereik je deze doelgroep? Met een advertentie in een lokaal krantje of met een toffe Facebook-post?

En wat na de verkoop?

Je meterstanden doorgeven, het verlijden van de akte … Ook na de verkoop van je huis moet je nog veel zaken regelen.

Een huis verkopen is niet op 1, 2, 3 gebeurd. Het neemt veel tijd in beslag en je moet met veel factoren rekening houden. Maak je graag tijd vrij om de perfecte koper te vinden voor jouw woning? Super! Zit je toch nog met vragen of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Overzicht