Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

Kleur je interieur met deze 7 trends

Geometrie

Driehoeken, rechthoeken, circels of toch liever ruiten? Geometrie in je interieur is in! Deze scandinavische trend geeft je veel vrijheid. Je kunt hem doortrekken in heel je interieur. Van je vloer tot de kleinste accessoires.

Spreuken en woorden

Spreuken, woorden of zelfs letters vrolijken je interieur helemaal op. Een kussen met “Home”, of “Welcome” erop laten je meteen thuis voelen. Of heb je liever een hele muur bedekt met spreuken?

Hout als accent

Geef je interieur een uniek karakter met houtaccenten. Kies voor een robuuste snijplank, een prachtige fruitmand of antieke barkrukken en laat je interieur warmte en gezelligheid uitstralen.

Metaal, zilver en goud

Wil je graag een stoere en chique touch aan je interieur geven? Kies dan voor een metallic, zilver of goud accent. Ga niet meteen voor een hele muur, maar kies voor decoratiestukken die power in je interieur steken.

Iriserende accenten

Spelen met lichtinval? Dat doe je met deze trend. Door mozaïek of een glanzende coating te gebruiken, creëer je een kleurenspectrum dat steeds verandert. Deze trend zie je op de muur in je badkamer maar ook als accessoire in je woonkamer.

Intense kleuren

Gezelligheid of meer ruimte? Tegen je muur of als meubel? Met een accentkleur kies je zelf de sfeer van je interieur. Kies voor rood of donkerblauw voor een warme sfeer en voor lichte kleuren als je meer ruimte wil creëeren.

Zwarte keuken

Maak van je keuken dé blikvanger van je interieur. Kies voor laminaat of hoogglans en werk af met een accessoire in een felle kleur of in hout.


Bron: Zimmo, Het Nieuwsblad 
Overzicht