Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

"7 ideeën om je kasten voor eens en altijd te ordenen"

Wij selecteerden voor jou de beste tips & tricks om je kasten in geen tijd om te vormen tot perfect georganiseerde pareltjes van discipline.

1. Op maat gemaakte kasten voor je kleerkast
Altijd al gedroomd van een ‘Sex and the City’ kleerkast? Investeer dan in op maat gemaakte lades. Er staat een fikse prijs tegenover, tenzij je zelf de handen uit de mouwen steekt. Hoe dan ook: hiermee heb je een kleerkast waarvan je helemaal zen wordt.

2. Pimp je badkamerlades met houten doosjes
Die rainshower douchekop en ultieme badkamerkast staan te blinken in je badkamer, maar van zodra je een kast opentrekt, vallen de spullen nog nét niet op de grond. Klinkt herkenbaar? Koop dan houten doosjes om alle kleine rommel in op te bergen. Een kleine investering, maar sowieso een wereld van verschil.

3. Hoera voor honingraat
Oké, allicht bestaan er mensen die hun ondergoed netjes opvouwen en perfect afgelijnd in hun kleerkast leggen. Maar wees eerlijk: jij hebt geen tijd voor zo veel discipline. Gelukkig doen honingraatvormige tussenschotjes het voor jou. Ze klikken in elkaar, waardoor je ze kan afstemmen op de vorm en grootte van je lades. Geef elke das, elk paar sokken en elke bh een eigen thuis.

4. Oude cd-houders to the rescue
Cd-houders zijn een oud overblijfsel van een lang vervlogen tijd. Ze zijn niet alleen een bron van heimwee, ze komen ook nog goed van pas. Geraak jij ook al eens gefrustreerd door plastic dekseltjes van allerlei potjes? Rangschik ze dan netjes in de cd-houder.

Had je die cd-houder al lang weggegooid? Check dan even een kringwinkel of tweedehandssite en haal ze voor geen geld in huis.

5. Zachte messenhouder
Als de messen rondslingeren in je lades, is dat niet alleen gevaarlijk, maar ook slecht voor je messen. Ze zullen snel minder scherp worden. Maar een zachte messenhouder lost dat probleem meteen op. Geen gedoe meer met zoeken naar het juiste mes.

6. Uittreklades voor diepe kasten
Je kookt graag, maar elke keer je chilisaus nodig hebt, moet je op je knieën gaan zitten en tot je middel in de kast kruipen. Tenzij je bij Cirque du Soleil werkt, is dat geen pretje. Uittreklades maken het leven makkelijker. Je kan ze los en op maat kopen. Of je kan meteen nieuwe kasten kopen met een ingebouwd pull-out systeem.

7. Kruidenlade
Je kruiden die verstoppertje spelen? Herkenbaar verhaal. Lag de tijm nu achter de zwarte peper of naast de basilicum? Installeer een kruidenlade, stop met zoeken en laat je pasta – en je frustratie – niet meer overkoken.

Bron: Houselogic.com
Overzicht