Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

"Keukeninspiratie: dé keukentrends van 2018"

1. Monochroom
Steeds vaker zien we monochrome keukens: keukens helemaal in één kleur. Van kastjes en aanrechtblad tot de spatwand allemaal in dezelfde kleur. Vaak zijn monochrome keukens of helemaal wit of helemaal zwart. Saai? Helemaal niet! Monochrome keukens zijn juist super stylish.

2. Licht en natuurlijk
Deze keukentrend zagen we in 2017 ook al veel in keukenland: lichte keukens met natuurlijke materialen. Veel wit, licht hout en licht beton. Deze trend is tijdloos en daarom waarschijnlijk zo populair. Zo’n frisse en neutrale keuken past in ieder interieur!

3. Innovatieve afzuiging
De traditionele afzuigkap verdwijnt steeds meer uit het Nederlandse keuken beeld. Steeds vaker zien we bijzondere of juist onopvallende afzuigkappen. Denk aan afzuigkappen die lijken te zweven en meer lijken op een mooie design lamp dan een afzuigkap. Daarnaast zien we ook steeds vaker afzuiging die geïntegreerd is in de kookplaat.

4. Brede lades en keukenkasten
Breed, breder, breedst: het kan niet breed genoeg wanneer we het hebben over lades in de keuken! Het ziet er ten eerste heel mooi en rustig uit, maar daarnaast is het ook lekker praktisch. Deze keukentrend zien we niet snel voorbij gaan.

Bron: Woonblog
Overzicht