Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

Inspiratie: 5x het perfecte tv-meubel

tvmeubel 1

1. Multifunctioneel

Heb je niet veel plaats in je woonkamer? Kies dan voor een meubel dat meer is dan alleen een tv-meubel. (Zie de foto rechts.) Een grote kast die ook dienst doet als bergkast of bibliotheek, bijvoorbeeld. Je betaalt misschien wat meer, maar je krijgt een echte eyecatcher in de plaats.

2. Gezelligheid troef

Steeds meer mensen hangen hun televisie aan de muur. En ook daar kun je een leuk meubel bijplaatsen. (Zie de foto hieronder.) Handig om alle randapparatuur in te verstoppen, maar zeker ook om enkele leuke spulletjes bovenop te plaatsen.
tvmeubel

3. Less is more

Hou je van een strak en rustgevend interieur? Dan kies je best voor een tv-meubel met schuifpaneel. (Zie de foto hieronder, links.) Als je klaar bent met je favoriete serie, kun je in slechts één beweging alle moderne snufjes verstoppen.

TV meubel 3

4. Tijdloos

Hecht je belang aan structuur in je leven? Dan is een modulair tv-meubel echt iets voor jou. (Zie de foto hierboven, rechts.) Met dit handige systeem kies je zelf hoeveel legplanken en kasten je wil, en welke kleur het best bij de rest van je interieur past. Ook alle vervelende kabels van de televisie zijn netjes weggewerkt. Pure klasse!

5. Unieke sfeer

Als je weinig lichtinval hebt in je woonkamer, kun je kiezen voor een meubel met verlichting. (Zie de foto hieronder.) Met led-verlichting en enkele spotjes creëer je een unieke maar uiterst gezellige sfeer in huis, zowel overdag als ’s avonds. Een avondje op de zetel wordt eens zo leuk


Bron: Hebbes.be
Overzicht