Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

OPENDEUR Zandstraat 10 te Bolderberg

OPENDEUR op zaterdag 21 november van 11u tot 14u.keukenzandstraat

Deze mooie gezinswoning ligt in Bolderberg, de toeristische parel van Heusden-Zolder. Hier woont u in het hart van het charmante dorpje dat bekend is van domein Bovy, de gerestaureerde Kluis, natuurgebied de Wijers en Circuit Zolder. Amper 300 meter van uw woonplaats begint grondgebied Hasselt (Stokrooie). De woning is een renovatieproject van een bestaande constructie, uitgebreid met een stuk nieuwbouw aan de rechterkant en aan de achterzijde. Ze bevindt zich nog in een casco toestand, u moet dus nog rekening houden met de verdere binnenafwerking die tot aan het pleisterwerk en de elektrische voorzieningen al gebeurd is. Verder zijn er 3 slaapkamers en wordt u eigenaar van een prachtig stuk grond!

De originele woning dateert van 1956 en is omgevormd tot een prachtige nieuwbouw. Het perceel grond is 19are86ca groot. Het is dus even zoeken naar uw landgrens aan de achterkant. En ook hierachter treft u enkel een grote, groene ruimte aan. De woonoppervlakte bedraagt 191 m². De originele woning werd volledig gestript en werd samen met de uitbreidingen omgetoverd tot een moderne, energiezuinige villa. Op het gelijkvloers treffen we eerst de inkomhal aan met glazen deur, gastentoilet en doorgang naar de bovenverdieping en de woonkamer. De woonkamer vormt één groot geheel met toch aparte hoeken voor de keuken, eetplaats en zitkamer. Handig is ook de grote bureelruimte die afgesloten kan worden. Naast de keuken is er nog een ruime berging die ook als wasplaats kan dienen. Achteraan heb je vanuit je luie zetel een mooi zicht op je grote tuin dankzij de grote raampartijen. Ook vanuit de keuken kan je via een groot schuifraam naar de tuin waar je een mooi terras kan installeren. Op de bovenverdieping werd veel aandacht besteed aan de moderne en veeleisende normen van de hedendaagse huizenjager. We tellen hier 3 mooie slaapkamers waarvan de twee grootste voorzieningen hebben voor een eigen inloopdouche. Hier vind je ook de badkamer met voorzieningen voor een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Via een luik kan je tenslotte nog de zolderverdieping gebruiken. Aan isolatie geen gebrek: de platte daken hebben PIR-platen van 20cm dik en de zoldervloer bevat 21 cm glaswol.

Dolle pret voor de kids want zij beschikken over een grote tuin om alvast hun voetbalkwaliteiten te oefenen vooraleer ze zich inschrijven bij de jeugdafdelingen van FC Bolderberg. De tuin is momenteel ingericht als grasveld en kan dus nog naar ieders wens omgevormd worden tot een passend geheel aan uw nieuwe, moderne woning. U woont hier in een benijdenswaardige regio waar voetballer Kevin De Bruyne vorig jaar nog een deel van zijn portemonnee overhad om een stuk grond te bemachtigen, maar zijn bouwplannen moest uitstellen door zijn Engels avontuur. Een prachtige locatie dus! De groene ligging vlak tegen Hasselt aan is hier niet vreemd aan natuurlijk. Richting Zonhoven begint natuurzone De Wijers, bijgenaamd ‘Het Gebied van 1.001 Vijvers’. Richting Zolder passeren we eerst de Galgenberg met daarachter Circuit Zolder. Verder door rijden we tussen de vijvers van Terlaemen om op amper 2 km van uw inkomdeur de E314 te bereiken. Aan het begin van de Bolderberg (de berg dus) richting gerestaureerde Kluis ligt de lagere school (200m) met ook kleuterklasjes en een eigen voor- en naschoolse kinderopvang. Het centrum, met ook de lokale supermarkt, is op loopafstand en er is een prima verbinding met Hasselt wat het openbaar vervoer betreft. U voelt zich aangesproken in dit verhaal als veeleisende, toekomstige inwoner van Bolderberg?

VIDEO
Woning te koop - Zandstraat 10
Overzicht