Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Al het vastgoed nieuws

OPENDEUR 17oktober 2015 Genenbosstraat 15 te Tessenderlo

Deze ruime gezinswoning is gelegen op de hoek van de Genenbosstraat en Terploeg in het lieflijke Hulst, een aangename deelgemeente van Tessenderlo waar u nog het echte dorpsleven ervaart. Het centrum met de centrale kerk ligt nog in het gezichtsveld, u wandelt er dus rustig naartoe. Grote gezinnen welkom dankzij de 4 mooie slaapkamers. Deze woning is eveneens geschikt voor kangoeroewonen. In de periode van 2008 tot 2011 werd de woning grondig gerenoveerd. Een extra troef is ook de handelszaak. De toegang is via de zijstraat Terploeg terwijl uw privé voordeur in de Genenbosstraat ligt. Dat zijn nu eenmaal de voordelen als u op een hoek woont.
hulst
Uw mogelijk nieuwe eigendom werd gebouwd in 1967. De woonoppervlakte mag er wezen met 292m². En u wordt hier grondeigenaar van een perceel van 7,8 are. Er zijn 2 garages, eentje opzij via de zijstraat, een andere aan de voorkant. De eigenaars investeerden recent veel geld om het geheel grondig te renoveren. In 2008 werd het dak, de badkamer en de vloer van de bovenverdieping vernieuwd. In 2009 waren het terras en de oprit aan de beurt, in 2010 de ramen, voordeur en rolluiken (boven), en in 2011 tenslotte de gasketel en de vloer in de woonkamer. Aan u dus om hiervan de vruchten te plukken!

Vanuit de inkomhal met apart gastentoilet kan u richting woonkamer of keuken. De woonkamer kreeg recent ook nog een opknapbeurt waarbij onder meer de bedrading voor internet en tv handig werd weggewerkt. Veel lichtinval hier in uw centrale leefruimte met veel vensters, nog zo een voordeel van een woning op een hoek gelegen. De keukenruimte is ruim met kastopstelling in L-vorm en plaats genoeg voor een eettafel. En terwijl u de afwas doet, hebt u een gezellig zicht op uw (vernieuwde) terras. Of u kan een oogje in het zeil houden als de kinderen buiten spelen. Vanuit de keuken hebt u rechtstreeks toegang tot het terras, of gaat u richting berging/wasplaats met vandaar ook een achteringang naar de garage en het terras. En ook via de keuken kan u richting handelszaak (voordien gebruikt als kapsalon). Een mooie
kans dus om werk & privé op dezelfde plaats te combineren. U beschikt hier over een grote ruimte van 32 m² met ook een apart toilet voor de klanten. En voor de woning (kant Terploeg)hebt u handig parking. U hebt al regelmatig bezoek mogen ontvangen van de ooievaar?Mooi zo, want op de bovenverdieping tellen we 4 mooie en ruime slaapkamers. Op iedere slaapkamer is er ruim plaats om ieders wensen naar behoren uit te voeren. Hier bevindt zich ook de badkamer, ingericht met ligbad en aparte doucheruimte.
Uw nieuwe thuis bevindt zich dus op wandelafstand van het centrum van Hulst. De lagere school bereikt u met de fiets vooraleer uw garagedeur is geopend. En binnenkort is het dorpsfeest in Hulst helemaal compleet met de allereerste supermarkt die Spar momenteel aan het bouwen is. Als dat geen schietgebedje waard is bij uw in de verte gelegen nieuwe buren van het mooie kerkgebouw! En profiteer hier ook van de rustige, maar centrale ligging van deelgemeente Hulst. Op nauwelijks 2 kilometer van Tessenderlo gelegen en op 5 minuutjes rijden van de E313. U zoekt het liever rustiger? Neem dan zeker eens een kijkje richting Paal waar het natuurcentrum rond de Paalse Plas in de eigen regio ligt. Fietsen en wandelen is hier een paradijs. En wie weet slaat u binnenkort wel zelf een golfballetje tussen de vijvers van Millennium Golf in Paal.
Overzicht