Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

WOONHOF KOLONIE | ACHT NIEUWE WONINGEN MET ZUIDGERICHTE TUIN

Lommel
  • 5 units

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

Koop nu en verlijd de notariële akte voor 31/12/2021.

Woonhof Kolonie, een luxueus nieuwbouwproject met acht prachtige gezinswoningen. Strakke architectuur, lichte ruimtes en allemaal gunstige oriëntaties. Dit knappe project is dé ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Denk maar aan het Parelstrand en De Vossemeren. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen Noord Zuid Verbinding.

De architectuur van deze acht woningen oogt strak en fris. Je ziet meteen aan de visuals dat er veel aandacht ging naar concept en vormgeving. Woonhof Kolonie geniet van een exclusief karakter en blendt prachtig in de groene omgeving. De aankleding bestaat uit drie terugkerende elementen: witte crépie, een houten touch en leien daken. Woonhof Kolonie is één harmonieus geheel, een stijlvolle eenheid. Het plaatsen van een carport is optioneel.

Alle acht woningen van Woonhof Kolonie voldoen bovendien aan de normen van nu én van de toekomst. De deskundige projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Kortom, in Woonhof Kolonie woon je rustig in harmonie. Je woont hier groen en residentieel, dichtbij alles wat je als gezin nodig hebt. Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling en biedt nog aanpassingsmogelijkheden. Woonhof Kolonie: een heerlijke plek voor jou en je gezin.

Bron bewoonbare oppervlakte: Bruto oppervlakte Balder
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
Huis - Lot10 4 183 m² ja verkocht
Huis - Lot 9 3 152 m² ja verkocht
Huis - Lot 8 5 196 m² ja verkocht
Huis - Lot 7 5 196 m² ja verkocht
Huis - Lot 5 3 152 m² ja verkocht

Pand: Woonhof Kolonie in Lommel (WOONHOF KOLONIE | ACHT NIEUWE WONINGEN MET ZUIDGERICHTE TUIN)

Offerte aanvraag

Pand: Woonhof Kolonie in Lommel (WOONHOF KOLONIE | ACHT NIEUWE WONINGEN MET ZUIDGERICHTE TUIN)