Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Residentie de Kunstberg vanaf 399.000

Lummen
  • 11 units
  • 91% verkocht

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

Het unieke en kleinschalige woonproject de Kunstberg, bestaande uit 27 appartementen en 2 half open woningen, bevindt zich op een absolute toplocatie met een perfecte harmonie tussen een bijzonder rustige omgeving enerzijds en het bruisende centrum van Lummen anderzijds. En die ideale combinatie wordt meteen bewezen door het prachtige groene zicht op het Beukenboom park aan de
ene zijde en het zicht op de kerktoren aan de andere zijde van deze stijlvolle residentie.

Omgeving

De veelzijdigheid van deze omgeving maakt deze rustige maar trendy buurt voor iedereen de ideale uitvalsbasis.

Zo kunnen jonge gezinnen profiteren van de nabijheid van scholen, de bibliotheek, heel wat sport- en hobbyclubs. Dankzij het harmonieuze sociale leven, voel je je hier instant thuis.

Wie op zoek is naar de ideale woon-werkverbinding wordt hier op zijn wenken bediend. Je woont namelijk op slechts enkele minuten afstand van het belangrijke knooppunt tussen de E313 en E314. Een vlotte bereikbaarheid vanuit iedere windrichting is hier dus een absolute zekerheid. En daar draagt ook het nabijgelegen treinstation van Schulen graag zijn steentje aan bij.

De oudere koppels die tijdens hun pensioen willen genieten van de weelderige natuur en prachtige landschappen zitten hier op de ideale plek. Het uitgebreide wandel- en fietsroutenetwerk neemt je mee door de meest sensationele decors. Fiets jij binnenkort naar het nabijgelegen Schulensmeer om instant dat zomerse vakantiegevoel te bekomen?

Eenieder kan rekenen op heel wat dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere verschillende supermarkten, apotheek, huisartsen, restaurants vlakbij huis.

Aanbod

Maar niet enkel de veelzijdige omgeving speelt in op die diverse wensen en benodigdheden. Ook het gevarieerde aanbod van de residentie zelf maakt dit project interessant voor zowel jonge koppels, gezinnen, ouderen en zelfs investeerders die op zoek zijn naar een gunstig opbrengsteigendom.

Iedereen die op zoek is naar zijn droomappartement of ideale gezinswoning zit hier absoluut aan het juiste adres. Ben jij er tijdig bij, dan kan jij zelfs nog helemaal bepalen welke stijl jouw nieuwe thuis binnenkort zal krijgen.

Verspreid over 3 losstaande urban villa’s komen hier 27 eigentijdse nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 2 halfopen ééngezinswoningen. Elk van deze hoogwaardig afgewerkte woongelegenheden gaat bovendien vergezeld door een individuele ondergrondse parkeerplaats én een extra kelderberging.

Bovendien is het fijn om te weten dat dat droomappartement ook nog eens buitengewoon energiezuinig zal zijn. Dankzij heel wat hedendaagse technieken en hoogwaardige materialen, zoals onder andere warmtepompen, zonnepanelen en ventilatiesystemen krijgt elk appartement hier het gunstige BEN-label, hetgeen staat voor bijna energieneutraal.

Al wordt de besparing op energiekosten hier wellicht niet de enige financiële troef. In het kader van de nieuwe wetgeving ‘afbraak-heropbouw’ is een aankoop aan 6% BTW voor jou misschien mogelijk.

Ben jij benieuwd of jouw nieuwe thuisbasis binnenkort deel uitmaakt van deze ideale gelegen en hoogwaardige residentie de Kunstberg? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij van Swevers Real Estate begeleiden en adviseren je maar al te graag tijdens een persoonlijke afspraak.
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
Appartement - C0.03 2 99 m² 23 m² verkocht
Huis - W2 4 143 m² 21 m² verkocht
Huis - W1 4 143 m² 21 m² € 399.000
Appartement - C0.02 2 106 m² 23 m² verkocht
Appartement - C0.01 2 89 m² 14 m² verkocht
Eerste verdieping slpk oppervlakte terras prijs
Appartement - C1.03 2 99 m² 20 m² verkocht
Appartement - C1.02 2 106 m² 16 m² verkocht
Tweede verdieping slpk oppervlakte terras prijs
Appartement - C2.01 2 149 m² 73 m² verkocht
Appartement - B2.03 2 106 m² 10 m² verkocht
Appartement - B2.01 2 102 m² 40 m² verkocht
Derde verdieping slpk oppervlakte terras prijs
Appartement - B3.01 3 150 m² 64 m² verkocht

uw contactpersoon

Marc Swevers
011 25 51 55
immo@swevers
bel en maak een afspraak
Referentie: Residentie Kunstberg
Meerlestraat 32, 3560 Lummen Toon adres op de kaart

Pand: Residentie Kunstberg in Lummen (Residentie de Kunstberg)

Offerte aanvraag

Pand: Residentie Kunstberg in Lummen (Residentie de Kunstberg)