Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Residentie Bolderberg: 8 luxueuze appartementen

Heusden-Zolder
  • 3 units

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

In 1978 kende het voormalige F1-Circuit van Zolder zijn hoogdagen. Residentie Bolderberg, ook wel gekend als ‘de Shopping’ speelde in op de grote vraag naar commerciële en residentiële ruimte voor het toerisme dat hiermee gepaard ging.

Nu de vraag naar appartementen in Bolderberg de laatste jaren enorm toeneemt, creëert Aurinvest, een project ontwikkelaar uit Bolderberg zelf, zes luxueuze appartementen in deze statige Residentie.

Alle appartementen zijn gelijkvloers, met uitzondering van één duplex (app n° 5). De appartementen hebben allemaal een bewoonbare oppervlakte van 100 à 120 m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Verder wandel je door de moderne steel look deur de gezellige leefruimte binnen met een open en lichtrijke woonkamer en open keuken. De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand?

Ben je op zoek naar een nieuw appartement? Dan zal je ongetwijfeld blij verrast zijn om te horen dat je hier profiteert van een volledig nieuw appartement zonder de btw-kosten van 21%. Je betaalt hier namelijk enkel de registratierechten van 6% of 10%.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet. De werken zijn reeds gestart en de oplevering is al voorzien voor de zomer van 2021. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak.

Bron bewoonbare oppervlakte: Bruto oppervlakte Aurinvest
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
Appartement - 08 2 108 m² 22 m² verkocht
Duplex - 05 3 117 m² 14 m² verkocht
Appartement - 03 2 97 m² 14 m² verkocht

uw contactpersoon

Hans Roose
011 255 155
immo@swevers
bel en maak een afspraak
Referentie:
Sint-Jobstraat 60, 3550 Heusden-Zolder Toon adres op de kaart

Pand: Residentie Bolderberg in Heusden-Zolder (Residentie Bolderberg: 8 luxueuze appartementen)

Offerte aanvraag

Pand: Residentie Bolderberg in Heusden-Zolder (Residentie Bolderberg: 8 luxueuze appartementen)