Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

De Leuken: 4 casco halfopen-bebouwingen te Lommel

Lommel
  • units

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

In de Leuken, een rustige straat in Lommel houden we halt aan een kleinschalig bouwproject van vier half open nieuwbouwwoningen. De architectuur is zeker en vast uniek te noemen en zorgt voor een trendy, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. De combinatie van de ideale zuidelijk georiënteerde achtertuin en de natuurrijke omgeving bieden een optimaal wooncomfort. De vier woningen worden wat verder van de straat gebouwd. Zo geniet je van een uitzonderlijk grote rust en privacy.

Het achterliggende bos is gemeenschappelijke eigendom van de vier kopers. Zo krijgt de zonovergoten tuin meteen een nog ruimer karakter. Leuk om te weten is dat de totale waarde van het perceel en de gedeelde eigendom van het speelbos samen een grondwaarde kregen van 130.000 euro. Op deze som betaal je dus enkel registratierechten van 12%.

De trendy en tijdloze halfopen woningen wordt gerealiseerd met zeer kwalitatieve en duurzame materialen. De woningen zullen vanaf April 2022 casco opgeleverd worden. Het grote pluspunt? Jij hebt de vrijheid om de volledige binnenkant naar eigen smaak en budget af te werken. En die binnenkant is met zijn bewoonbare oppervlakte van 175m2 absoluut opvallend ruim.

Je woont hier in een fantastische natuurrijke omgeving. De gemeente zal weldra achter het speelbos een nieuw fietspad creëren dat de uitgestrekte natuur van Bosland en Hageven met elkaar verbindt. Zo bereik je in een mum van tijd de meest magnifieke decors. Ondanks deze rustige ligging moet je zeker niet inboeten op een vlotte bereikbaarheid. De Noord Zuid Verbinding op slechts 2,5 kilometer afstand zorgt voor een gunstige woon-werkverbinding, zelfs over de grens heen. Toch vind je alles wat je nodig hebt, zoals scholen, bakkers, apotheek, supermarkt en sport- en hobbyclubs in de directe omgeving van je woning.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak. Wij helpen je maar al te graag verder. tel. 011 255 155.

uw contactpersoon

Boyd Peggeman
011 255 155
immo@swevers
bel en maak een afspraak
Referentie:
Leuken 78, 3920 Lommel Toon adres op de kaart

Pand: De Leuken in Lommel (De Leuken: 4 casco halfopen-bebouwingen te Lommel)

Offerte aanvraag

Pand: De Leuken in Lommel (De Leuken: 4 casco halfopen-bebouwingen te Lommel)