Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Bouwgrond 6a 70ca voor halfopen woning in Boekt (Heusden-Zolder) | lot 1
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 1, de linkse bouwgrond van de halfopen woningen. Het perceel van deze woning is 6a 70ca groot. Het perceel is bijna 10 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 6,65 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
Bouwgrond voor vrijstaande woning in zeer groene villawijk Kayenberg
Heusden-Zolder € 330.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bijzonder bouwen in de bossen van Boekt? Dat doe je op de Eikhof nummer 22. Je woont hier in een rustige en groene, residentiële wijk met veel grote, vrijstaande woningen. Het is een prachtige, unieke residentiële buurt om jouw kinderen op te laten groeien. Het wordt niet voor niets omschreven als een woonpark in het gewestplan. De bouwgrond zelf ligt eigenlijk achterin, tussen huisnummer 20 en 24. Het gaat om een ruim perceel van ongeveer 20 are groot. Het leent zich perfect om een knappe villa te plaatsen.
Verkocht
Charmant gelijkvloersappartement | Zalig, zonnig terras & gunstige, centrale ligging
Houthalen-Helchteren
 • EPC 223
 • 2
 • 87 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een appartement dat helemaal af is, een charmant sfeertje uitstraalt, geniet van een zalig zonnig terras en een ruime garage voor de wagen? Dan vind je in Houthalen jouw place to be terug. Het gaat om een gelijkvloersappartement met twee slaapkamers. Nieuwsgierig? Je komt binnen in een ruime entree met ingebouwde vestiaire. Rechts vind je de leefruimte met open keuken. De living straalt een zekere warmte uit door het knappe fineerparket.
Verkocht
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 14ca)
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 14ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
Verkocht
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 51ca)
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 51ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
Verkocht
Casco+ | Halfopen, energiezuinige gezinswoning met zuidwestelijke oriëntatie
Koersel
 • EPC 63
 • 3
 • 206 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je wil graag nieuw wonen, maar je hebt geen zin in de heisa die ‘bouwen’ met zich meebrengt? Dan is deze woning precies wat je zoekt. Op de Nieuwendijk staat een prachtige casco+ woning te koop. Het is een woning die dit jaar met veel zorg en aandacht werd neergezet. Het gaat om een halfopen woning met drie slaapkamers, een zuidwestelijk georiënteerde tuin en een carport. Deze woning is niet alleen wind- en waterdicht zoals een reguliere cascowoning.
Verkocht
Stijlvol gerenoveerd wonen? | Charmante gezinswoning in Koersel
Koersel
 • EPC 144
 • 3
 • 160 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -Op zoek naar een leuke gezinswoning waar je direct kan inwonen? Op de Heerbaan in Koersel staat een gezellige, gerenoveerde halfopen woning te koop. Een charmant plekje met drie slaapkamers, een leuk zuidelijk georiënteerd tuintje en een garage. Je vindt de woning in Koersel, een gehucht van Beringen. Het centrum van Beringen ligt een fietstochtje van vijf minuten verder. Nieuwsgierig? De woning van bouwjaar 1958 werd flink onder handen genomen door de huidige eigenaren.
Kantoor- of winkelruimte (136 m2) langs drukke baan in Houthalen
Houthalen-Helchteren € 179.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je graag een handelspand kopen op een baan met veel passage, waar al wat retail gevestigd is en waar je voldoende ruimte hebt om jouw onderneming te starten? Op de Weg naar Zwartberg staat deze instapklare handelsruimte te koop. De handelsruimte biedt een totale oppervlakte van 136 m2. De indeling is als volgt: je wandelt binnen in de grootste, langwerpige ruimte. Rechts vind je een kantoor met erachter een ruime stockage (34 m2). Achteraan het pand vind je nog een bureau (10 m2) en een toilet. Vroeger was hier een zonnecentrum gevestigd.
Verkocht
Moderne gezinswoning op een toplocatie: zeer rustig en vlot bereikbaar
Paal
 • EPC 108
 • 3
 • 236 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Rustig wonen met jouw gezinnetje op een topligging? Dan zit je hier goed! Je zou het niet zeggen, maar deze woning werd in 1949 gebouwd, no worries: in 2015 werd deze woning omgetoverd tot een volwaardige nieuwbouwwoning in optimale staat. Enkele troeven op een rij: volledig geïsoleerd, een inpandige garage, aangelegd terras en makkelijk te onderhouden tuin. Als je binnenstapt in de leefruimte geniet je meteen van een prachtige lichtinval.
Nieuwe prijs | Verzorgde halfopen woning met bouwgrond voor HOB
Koersel € 238.000
 • EPC 420
 • 3
 • 184 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een halfopen woning met een bouwgrond ernaast? Dan ben je hier op het juiste adres! Deze woning werd gebouwd in 1948 en is deels gerenoveerd in 2008 en 2009. Het huis mag opgefrist worden, maar is altijd zeer goed verzorgd geweest door de huidige eigenaren en dat zie je meteen! De bouwgrond naast deze halfopen woning hoort bij deze prijs. De rechterkant is dus af en klaar voor nieuwe bewoners, de linkerkant (tegen de bestaande woonst) mag nog gebouwd worden.
Prachtig karaktervol landhuis met parktuin | Rustig gelegen, nabij Kioskplein in Beringen
Beringen € 547.000
 • EPC 406
 • 6
 • 377 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een beetje geschiedenis: In 1958 werd deze bijzondere villa gebouwd. Je vindt deze villa terug naast de oude mijnen van Beringen. Ze staat in feite tussen de ingenieurswoningen op het prachtige Kioskplein en de directeurswoning met omliggend park. In de jaren 50 werd de buurt rondom de Havenlaan volledig ingericht met ziekenhuis, school, casino en tennispaviljoen. Een knappe omgeving voor elite en high society, niet? Het chique exterieur van de villa straalt charme: de openslaande luikjes, de imposante gevel en de opvallende luxe.
Nieuwe prijs | Leuke, halfopen gezinswoning met zeer gunstige ligging
Hasselt € 219.000
 • EPC 331
 • 5
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een toffe gezinswoning in Hasselt? Dan ben je hier op het juiste adres. In de Diepstraat, in Kuringen staat een fijne halfopen woning te koop met vijf slaapkamers, een zuidoostelijk stadstuintje en een splinternieuwe keuken. Verder is de woning in een op te frissen staat. Het huis heeft een heel fijne ligging, je vindt hier alles vlakbij de deur: lagere school, supermarkt, autostrade, Hasselt-centrum, ... . Kortom, de perfecte habitat voor jou en je kinderen! Je komt binnen in een ruime entree.
Verkocht
Bouwgrond voor halfopen woning | Rustig gelegen, vlakbij centrum Zonhoven
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, op een topligging, staat deze bouwgrond te koop. Het gaat om een bouwgrond voor een halfopen woning op het Eikenenpad. Het perceel geniet van een westelijke oriëntatie en een aangename tuin van 326 m2. De perceelbreedte van de bouwgrond bedraagt 9,60 m, de perceeldiepte meet 62,51 m. De gevel mag 6,24 m breed zijn en je mag hier twee bouwlagen bouwen. De totale oppervlakte van de grond is 5a 72ca. De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een zeer residentiële buurt.
Op te frissen pand (opp. 334 m2) met topligging voor commerciële doeleinden
Beringen € 259.000
 • EPC 603
 • 6
 • 334 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Lummenseweg staat dit pand met veel potentieel te koop. Het is een ideaal pand voor commerciële doeleinden: vrije beroepen of andere diensten. Het pand ligt namelijk aan een verbindingsweg, zo geniet u hier van voldoende passage en publiciteit. Gezien de perceelbreedte van 23 meter is er zeker voldoende parkeergelegenheid voor klanten. Het pand kan wat opfrissing gebruiken, maar de immense ruimte en topligging lonen zeker de moeite waard. De huidige eigenaar verhuurt het pand als een opbrengsteigendom.
Verkocht
Ruim pand in Zonhoven met verschillende mogelijkheden (5 slaapkamers)
Zonhoven
 • EPC 128
 • 5
 • 296 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven staat een gerenoveerde halfopen bebouwing te koop. Het is een woning in zeer goede staat, met veel ruimte en verrassende mogelijkheden. De woning heeft namelijk vijf slaapkamers, een ruime zolder en kelder. Je vindt dit pand vlakbij het centrum van Zonhoven en vlakbij Genk en Hasselt. Zo geniet je hier van een zeer vlotte bereikbaarheid met alle nutsvoorzieningen op wandelafstand. De knappe voorgevel van crepi zal je meteen aanspreken, het geeft een afgewerkte indruk.
Verzorgd & goed onderhouden | Ruime vrijstaande woning met magazijn
Zonhoven € 375.000
 • EPC 238
 • 4
 • 326 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Beverzakstraat staat een knappe vrijstaande woning te koop, volledig gerenoveerd in 2012. Op het perceel vind je het grote woonhuis terug, alsook een ruim vergund magazijn. Het magazijn is ideaal voor een zelfstandige om zijn werkmateriaal op te bergen en eventueel een vrij beroep uit te oefenen als schrijnwerker e.d. De woning is gelegen in Zonhoven, tegen de grens met Bokrijk. Dat betekent dat je hier geniet van een zeer gunstige ligging.
Verkocht
Best place to live in hartje Beringen | Prachtige penthouse, zalig terras
Beringen
 • EPC 184
 • 3
 • 195 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de bovenste verdieping van dit moderne complex uit 2004 staat een penthouse te koop! Het is een frisse, ruime woonst met grote ramen en bijzondere volumes. De penthouse is in perfecte staat, dus volledig af voor nieuwe eigenaars. Bovendien vind je deze place you want to live terug in het stadscentrum van Beringen. Zalig toch? Te voet naar het centrum! In de penthouse trekt het schitterende terras van maar liefst 40 m2 groot meteen je aandacht.
Verkocht
La bella vita in Meeuwen-Gruitrode
Meeuwen-Gruitrode
 • EPC 145
 • 4
 • 420 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stijlvolle luxe in een landelijke omgeving. Dat vind je hier in de Dampstraat op nummer 4. Modern gebouwd, een luxueuze afwerking en een lichtinval om u tegen te zeggen. Dat zie je meteen. In 2010 bouwden de huidige eigenaars deze schitterende villa. De woning heeft vier slaapkamers, geniet van behoorlijk wat ruimte en heeft prachtige, grote ramen. Bovendien ligt deze villa slechts vijfhonderd meter van het centrum. Ondertussen geniet je hier van een landelijke ligging (helemaal ontspannen van het uitzicht).