Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Charmante en authentieke HOB met zuidoostelijk georiënteerde tuin nabij centrum Tongeren
Tongeren € 195.000
 • EPC 342
 • 2
 • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een leuke half open woning die een ontegensprekelijk grote charme en authenticiteit ademt? Die mooie dromen zullen al gauw realiteit worden bij de eerste blik op de magnifieke woning in de Boudewijnstraat 25 in Tongeren. De frisse, elegante half open woning werd gebouwd op een perceel van 3a 14ca. De ietwat diepere ligging ten opzichte van de straat zorgt voor een grote charme, privacy en rust. De woning werd doorheen de jaren al wat gerenoveerd en opgefrist. Toch zal het je absoluut niet verbazen dat de woning oorspronkelijk gebouwd werd in 1890.
nieuw
Stijlvol appartement met 2 slaapkamers omringd door 35m2 zonovergoten terras in centrum Beringen
Beringen € 330.000
 • EPC 187
 • 2
 • 122 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gunstig gelegen, instapklaar, opvallend ruim en heel wat zonnige buitenruimte. Het is slechts het prille begin van de lange lijst aan troeven van dit zeer stijlvolle appartement in het centrum van Beringen. In 2009 werd in de Everselstraat 5 een zeer hedendaags en statig pand gebouwd. Met de lift of de trap gaan we naar het penthouse met een zeer ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 122m2. Met veel aandacht voor een onberispelijke afwerking werd hier een ruime, stijlvolle en lichtrijke sfeer gecreëerd.
Ruim, rustig gelegen en rijk aan zon – HOB met 4 slaapkamers in prachtige Haspengouw
Sint-Truiden € 359.000
 • EPC 110
 • 4
 • 166 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Gelinden, een wondermooi Haspengouws landbouwdorp gelegen aan de rivier de Herk. Het dorp bevindt zich tussen Sint-Truiden en Heers en wordt gekenmerkt door zijn uitgestrekte natuurreservaat, zijn fantastische boomgaarden en vooral: rust en stilte. En deze laatste worden nog eens extra benadrukt wanneer we de doodlopende Akkerhof in rijden. Nummer 18 werd in 1999 toegekend aan een statige half open woning op een perceel van 6a 07ca.
Verkocht
Moderne nieuwbouwwoning op halfopen perceel van 3a 40ca in rustige buurt in Paal
Beringen
 • 3
 • 154 m²
Ben je op zoek naar een moderne nieuwbouwwoning in een rustige buurt maar met een centrale ligging en vlotte bereikbaarheid? Dan is deze eigentijdse en instapklare gezinswoning in de Deurnestraat 68B precies wat je zoekt! In 2022, zeer recent dus, werd deze knappe halfopen bebouwing gebouwd op dit perceel van 3a 40ca. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 154m², is mooi afgewerkt en komt met een heleboel voordelen. Zo beschikt het reeds over zonnepanelen, dubbele beglazing en hoogrendementsglas, gedeeltelijke vloerverwarming en ook is het pand volledig geïsoleerd.
nieuw
Karaktervolle gezinswoning met 3 slaapkamers op vrijstaand perceel van 8a 46ca in Ham
Ham € 229.000
 • EPC 397
 • 3
 • 165 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een karaktervolle gezinswoning in een landelijke omgeving zonder te moeten inboeten op een vlotte bereikbaarheid? Dan is deze toffe open bebouwing in de Gerhees 55 in Ham jouw perfecte match! De woning dateert uit 1974 en werd gebouwd op een vrijstaand perceel van 8a 46ca. In 1978 verkreeg het een vergunning voor het bijbouwen van een veranda, een garage en berging, alsook voor een garage met staanplaats voor een caravan. Daarenboven onderging deze gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 165m² enkele renovaties.
nieuw
Te renoveren handelspand met parking en veel potentieel in hartje Koersel
Beringen € 175.000
Ben je op zoek naar een opbrengsteigendom of een pand om jouw ondernemersdroom in vervulling te laten gaan? Dan ontmoeten we elkaar in het centrum van Koersel! We bevinden ons op een ware toplocatie, namelijk in Koersel-Dorp. We houden hier halt aan dit ruim handelspand met nummer 35/5. Naast de gunstige ligging komt met ook nog met heel wat troeven en opportuniteiten. Het handelspand heeft een riante oppervlakte van 222m², is toe aan een renovatie maar beschikt alvast over veel potentieel. Wil je een kledingzaak openen? Misschien een kapsalon of een zakenkantoor?
Verkocht
Exclusieve villa met 3 slaapkamers en bijgebouw in Bolderberg
Heusden-Zolder
 • EPC 182
 • 3
 • 349 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze unieke en instapklare villa vinden we terug in Bolderberg, een prachtige en rustige dorp in Heusden-Zolder. Droomde je altijd al van een exceptioneel en luxueus landhuis? Dan mag je deze opportuniteit niet aan je voorbij laten gaan. In de Zandstraat houden we halt ter hoogte van nummer 211. Hier staat deze wondermooie villa sinds 1995 te pronken op een aardig stuk grond van 11a 70ca. De voorgevel zet meteen de toon voor de look & feel van deze villa met een bewoonbare oppervlakte van 349m².
nieuw
Uitzonderlijk ruime OB (346m2) op zonnig perceel van 6a 68ca nabij Heers
Heers € 315.000
 • EPC 724
 • 4
 • 346 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Mechelen-Bovenlingen, een deelgemeente van Heers in het wondermooie en wereldwijd befaamde Haspengouwse landschap. In de uiterst rustige Dreefstraat behoort nummer 11 toe aan een zuidelijk georiënteerd perceel van 6a 68ca. Sinds 1956 biedt het perceel plaats aan een charmante half open woning. De statige en zeer ruime eerste indruk aan de buitenkant wordt absoluut overtroffen wanneer je hoort dat de bewoonbare oppervlakte hier maar liefst 346m2 bedraagt. Zo wordt dit binnenkort misschien wel de ideale, zonovergoten woning voor jouw leuke gezin.
Verkocht
Instapklare gezinswoning op mooi perceel van 8a 09ca met zwembad nabij Landen
Landen
 • EPC 285
 • 3
 • 266 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Voor een dromerig mooie ligging te midden van het uitgestrekte Haspengouwse landschap maar met een buitengewone vlotte woon-werkverbinding navigeren we naar de A. Knaepenlaan 11 in Walshoutem. Deze vrijstaande woning met ten minste drie slaapkamers en een fantastisch mooi zwembad kan weldra de zorgeloze nieuwe thuis worden voor jouw gezin. Walshoutem is een gezellig dorp op enkele minuten afstand van het centrum van Landen. We rijden een zeer rustige en doodlopende straat in en houden halt aan een prachtig perceel van 8a 09ca.
nieuw
Klassevol en gemoderniseerd landhuis op uitgestrekt perceel van 20a 03ca in Beringen
Beringen € 625.000
 • EPC 260
 • 5
 • 286 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uniek, klassevol en royaal. Meer dan deze drie woorden zijn niet nodig om dit prachtig landhuis met twee woonkamers, vijf slaapkamers en een jacuzzi te omschrijven. Als jij dus nog op zoek bent naar een gerenoveerde en instapklare villa voor polyvalent gebruik, dan staat jouw droomwoning in de Hasseltsesteenweg te Beringen. Op anderhalve kilometer van het centrum van Beringen houden we halt aan dit wondermooi pand. In 1969 werd de woning gebouwd op een riant perceel van 20a 03ca en kreeg het huisnummer 195 toegewezen.
Exclusieve, moderne villa met handelsruimte op gunstige locatie vlakbij centrum Tessenderlo
Tessenderlo € 695.000
 • 3
 • 359 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar dé ideale woning om een zalig groot wooncomfort te combineren met een bruisende business zal helemaal overdonderd worden in deze exclusieve en zeer recente villa vlakbij het centrum van Tessenderlo. Met nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden wordt dit bovendien een uitzonderlijk gunstige opportuniteit voor projectontwikkelaars. De Geelsebaan is een zeer vlot bereikbare straat op slechts 1 kilometer afstand van het hartje van Tessenderlo. Deze exclusieve villa werd gebouwd in 2018 met aandacht voor zeer stijlvolle en kwalitatieve materialen.
nieuw
Op te frissen HOB met enorme loods van 170m2 op vlot bereikbare locatie in Heusden
Heusden-Zolder € 245.000
 • EPC 605
 • 2
 • 135 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dé ideale woning voor een wiens beroep of hobby heel wat extra ruimte vereist, die vind je zonder enige twijfel in de befaamde Guido Gezellenlaan 189 in Heusden-Zolder. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1953 op een leuk, zuidoostelijk georiënteerd perceel van 6a 95ca. De buitenkant van de woning oogt zeer fris en hedendaags. De binnenkant kan dan weer wat hedendaagse opfrissingen gebruiken. Zo krijg jij de kans om hier binnenkort een knappe woning te creëren die helemaal afgewerkt wordt naar jouw smaak en wensen.
Verkocht
Instapklare gezinswoning met 5 slaapkamers op 7a 36ca in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 380
 • 5
 • 225 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een karaktervolle en instapklare gezinswoning met een goede ligging in Heusden-Zolder? Hou je van een klassieke cottage inrichting en staan er vijf slaapkamers op je wensenlijstje? Dan ontmoeten we elkaar in de Veldstraat. Huisnummer 9 werd toegewezen aan deze toffe open bebouwing die te pronken staat op een mooi en verzorgd perceel van 7a 36ca. Doorheen de jaren werd het dak gerenoveerd en werden er maar liefst 21 zonnepanelen geplaatst waarvan de groencertificaten nog negen jaar geldig zijn.
Uiterst gunstige opbrengsteigendom met handelsruimte en 2 appartementen op TOP locatie in Hasselt
Hasselt € 930.000
 • EPC 84
 • 3
 • 326 m²
Wie op zoek is naar een uiterst interessant opbrengsteigendom zit op deze top locatie vlakbij het centrum van Hasselt aan het juiste adres. Met een buitengewoon gunstig gelegen handelspand, twee grote appartementen en een zonovergoten tuin, zal dit unieke pand zonder twijfel gegarandeerd een gunstig rendement op jouw investering met zich meebrengen. We bevinden ons in de Maastrichtersteenweg, een van de belangrijkste invalswegen naar het centrum van Hasselt. Nummer 207 behoort toe aan een uniek gebouw dat door de architect Marc Lenaerts de naam “Palazzo M” kreeg.
Ruime woning op perceel van 19a met paardenstallen in bosrijke omgeving in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 379.000
 • EPC 395
 • 5
 • 238 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een ruime gevelhoeve op een adembenemend perceel, een riante bewoonbare oppervlakte én vijf vergunde paardenstallen. Kortom, jouw droom als paardenliefhebber komt uit in de door groen omgeven Maartenhoek in Houthalen-Helchteren. We houden halt aan dit uitgestrekt perceel van maar liefst 18 are 55ca. In 1982 werden hier de eerste bouwstenen van deze unieke gezinswoning gelegd en kreeg het pand huisnummer 43 toegewezen. De woning dient gemoderniseerd te worden maar komt alvast met enorm veel mogelijkheden.
Ruime woning met 5 slaapkamers en mogelijkheid tot praktijkruimte in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 369.000
 • EPC 271
 • 5
 • 253 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een ruime én instapklare open bebouwing met de mogelijkheid tot een praktijkruimte? Dan houden we samen halt aan nummer 37 op de Lillosteenweg in Houthalen-Helchteren. Deze charmante gezinswoning werd in 1950 gebouwd op een vrijstaand perceel van 7a 75ca. Doorheen de jaren werden er renovaties uitgevoerd en werd het pand gemoderniseerd. De laatste ingreep gebeurde in 2017 en sindsdien beschikt de woning over spouwmuurisolatie. Het pand heeft een riante bewoonbare oppervlakte van om en bij de 253m² en heeft dus heel wat ruimte te bieden.
Verkocht
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en garage op TOPlocatie in centrum Hasselt
Hasselt
 • EPC 150
 • 2
 • 81 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een knap gerenoveerd appartement, twee slaapkamers, een privé garagebox en een absolute TOPlocatie! Het kan morgen al van jou zijn! Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement voor jezelf of als uiterst gunstige investeringseigendom? Dan zit je in de Congostraat 26 b10 in het centrum van Hasselt zonder enige twijfel aan het juiste adres. Het appartement is gelegen in de residentie St-Jan en werd gebouwd in 1970. Tal van zaken werden de afgelopen jaren al gerenoveerd.
Verkocht
Instapklaar duplexappartement met 2 slaapkamers, zonrijk terras en 2 garages in het centrum van Helchteren
Houthalen-Helchteren
 • EPC 156
 • 2
 • 114 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Genkseweg 8 pal in het centrum van Helchteren werd in 2002 dit prachtige appartement gebouwd. Het duplexappartement met nummer 1.2 bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 114m2. Toch krijg je hier nog heel wat extra ruimte dankzij het zonrijke terras en de grote ondergrondse kelderruimte. De grote ruimtes, de zuiderse sfeer, de Provençaalse kleuren, de grote hoeveelheid binnenvallende zonnestralen,…