Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Instapklare gezinswoning op zonovergoten perceel (5a 30ca) vlakbij centrum Eversel
Heusden-Zolder
 • 3
 • 152 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie nog op zoek is naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een zonovergoten perceel in Heusden-Zolder zal ongetwijfeld onmiddellijk overtuigd zijn in de Christoffelhof 11 in Eversel. We bevinden ons in een zeer rustige woonwijk vlakbij het centrum van Eversel. Deze knappe halfopen gezinswoning werd in 1999 gebouwd op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van maar liefst 5a 30ca. De afgelopen jaren werden hier reeds tal van grote renovaties uitgevoerd. Zo werd onder andere in 2009 een nieuwe achterbouw en een tuinberging bijgebouwd.
Eigentijds dakappartement met schitterend zonnig terras (50 m²)
Heusden-Zolder € 225.000
 • EPC 209
 • 2
 • 98 m²
Rustig gelegen en toch een uiterst vlotte bereikbaarheid. Wie nog op zoek is naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers zal hier in de Kleine Kenenstraat 6 bus 31 te Heusden-Zolder zeer aangenaam verrast zijn. Het prachtige dakappartement, werd gebouwd in 2010. Alles materialen zijn dus conform de huidige bouwvoorschriften en geven een zeer eigentijdse uitstraling. We nemen de lift of de trap naar de derde verdieping. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van 98 m² met een schitterend zuidelijk georiënteerd dakterras van nog eens 50 m² groot.
Residentiële villa met 3 slaapkamers op zonovergoten perceel van 18a 94ca
Heusden-Zolder € 339.000
 • EPC 449
 • 3
 • 139 m²
Residentieel, zuidelijk georiënteerd en vlot bereikbaar. Deze knappe villa in een zeer gegeerde wijk in Heusden-Zolder heeft alle sterke troeven in huis om jouw droomwoning te worden. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en kreeg de afgelopen jaren al enkele opfrissingswerken. Zo werd in 2018 zowel de elektriciteit als de keuken volledig vernieuwd. Wens je nog verder uit te breiden of te renoveren dan is het fijn om weten dat onder de volledige woning een kruipkelder voorzien werd. Dit is een sterk pluspunt naar het leggen van nieuwe leidingen en isolatie. Ook de uiterst ruime zolder van 120 m² biedt nog veel potentieel.
Verkocht
Schitterend appartement met 2 slaapkamers op toplocatie in het centrum van Hasselt
Hasselt
 • EPC 284
 • 2
 • 105 m²
Droom jij van een prachtig instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Hasselt? Knijp jezelf dan nog maar eens stevig in de arm want hier in de Schiervellaan 28 bus 12 wordt die droom werkelijkheid. We nemen de trap of de lift naar de vijfde verdieping. Dit instapklare appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1957 en kreeg de afgelopen jaren tal van renovaties. Zo werden een tiental jaren geleden de keuken en de badkamer stijlvol vernieuwd en werden in 2004 nieuwe ramen geplaatst. Er werd eveneens een nieuwe gasketel geïnstalleerd in 2009. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van 105 m².
Vrijstaande woonst met grote tuin en 3 slaapkamers op 5 minuten van Hasselt
Kortessem € 225.000
 • EPC 540
 • 3
 • 145 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze op te frissen woning die gepaard gaat met een knap stuk tuin bevindt zich op de Hasseltsesteenweg in Kortessem. Met drie slaapkamers, een extra schuur en een vrijstaande garage is hier alvast voldoende ruimte voor handen om er een comfortabel stekje van te maken. De aanwezige structuur die barst van het potentieel staat je immers toe om de inrichting nog volledig naar jouw smaak af te werken. De woonkamer van 29 m² kan op heel wat natuurlijke lichtinval rekenen, dankzij de grote ramen met een lage boord.
Instapklaar handelspand met woonst op commerciële top ligging in Hasselt
Hasselt € 365.000
 • EPC 208
 • 299 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Banneuxstraat 1, een TOP locatie in Hasselt. Op een perceel van 5a en 35ca staat dit knappe handelspand met woonst. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 381m². De instapklare handelsruimte heeft een oppervlakte van 233 m² en het woongedeelte heeft een oppervlakte van 148 m². Het pand werd gebouwd in 1961 en kreeg doorheen de jaren al heel wat opknapwerken. De ingang van het woongedeelte is volledig gescheiden van de ingang van het handelspand. Deze kunnen dus apart verhuurd of gebruikt worden.
Verkocht
Gezellige woning op zuidelijk georiënteerd perceel nabij centrum Halen
Halen
 • 3
 • 101 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zeer knappe halfopen woning met 3 ruime slaapkamers op een schitterend zuidelijk georiënteerd perceel van 3a 48ca. Dat is wat je mag verwachten in de Pijpenpoelstraat 9 in Halen. We bevinden ons in een bijzonder rustige woonwijk op slechts 600 meter afstand van het centrum van Halen. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1963 en kreeg de afgelopen jaren enkele opfrissingswerken. Zo werden alle ramen in 2000 vervangen door pvc ramen van ‘Profel’ met hoogrendementglas. In 2015 werd er een nieuwe stookolie ketel geïnstalleerd.
Authentieke woonst met 3 slaapkamers, binnenkoer en garage in stadscentrum
Tongeren € 249.000
 • EPC 487
 • 3
 • 193 m²
De Luikerstraat in Tongeren werd recent nog volledig heraangelegd en kreeg een nieuwe indeling. Ze vormt nu een mooie plek waar fietsers en voetgangers in alle veiligheid hun ding kunnen doen. En het is net in die oase van rust midden in de stad dat we deze mooie woning ontdekken die een mix blijkt te zijn van authenticiteit en potentieel. Op het eerste zicht zou je misschien nooit durven denken dat er achter deze gevel nog zoveel ruimte en leuke elementen schuilgaan. Al geeft de garagepoort alvast één troef prijs: jouw wagen zal altijd een parkeerplek vinden in de drukte van een stadscentrum.
Verkocht
Gerenoveerde HOB met 3 slaapkamers en tuin op 5 minuten van centrum Hasselt
Kermt
 • EPC 226
 • 3
 • 171 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Molenstraat in Kermt staat deze leuke halfopen bebouwing te koop. Ze werd grotendeels gerenoveerd, terwijl andere ruimtes nog af te werken zijn volgens je eigen smaak en behoeften. Met een tuin, drie slaapkamers en een vlotte bereikbaarheid vormt het de ideale woonst voor een jong gezin. De woonkamer van 29 m² is strak afgewerkt en beschikt over enkele verborgen troeven. Zo zitten er sfeerspotjes in het plafond en werd er een soundsystem ingebouwd in de muren. De open deuren en grote tegelvloer maken het geheel af.
Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers op boogscheut van centrum Leopoldsburg
Leopoldsburg € 235.000
 • EPC 297
 • 4
 • 198 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In deze halfopen bebouwing in de Diestersteenweg in Leopoldsburg blijk je binnen over heel wat meer ruimte te beschikken dan de gevel doet vermoeden. Met 4 slaapkamers, 2 gerenoveerde badkamers en een gezellige tuin kunnen hier dus een heel aantal bewoners het volledig naar hun zin maken! De inkomhal brengt ons meteen tot in de ruime woonkamer van 31 m². Die bestaat uit een zithoek met aansluitend een eetkamer. De bakstenen boog in het midden van de kamer breekt de ruimte een beetje in twee en draagt zo nog wat bij tot een extra huiselijk gevoel.
Verkocht
Op te frissen woning met drie slaapkamers op rustige locatie in het mooie Haspengouw.
Kozen
 • 3
 • 178 m²
Wie op zoek is naar een op te frissen woning op een fantastische locatie in Haspengouw zit hier in de Breestraat 19 te Kozen aan het juiste adres. Tussen de uitgestrekte boomgaarden en fruitteelt velden treffen we dit knappe perceel met een oppervlakte van 8 a 54 ca. Deze ruime woning uit 1960 heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 178 m² en biedt nog veel uitbreidingsmogelijkheden. De woonkamer, met een oppervlakte van 36 m² en de ruime keuken, met een oppervlakte van 12 m² grenzen beide aan een groot overdekt terras.
Verkocht
Gunstig gelegen woning met knappe zuidwestelijk georiënteerde tuin in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 299
 • 3
 • 185 m²
We bevinden ons op een boogscheut afstand van het prachtige natuurreservaat “De Teut” in Zonhoven. In de Waardstraat 17 treffen we deze knappe gezinswoning met 4 slaapkamers en knappe bureauruimte op een schitterend zuidwestelijk georiënteerd perceel van 8are. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1978 en kreeg doorheen de jaren verschillende opfrissingswerken. Zo werd onder andere in 2000 een nieuwe badkamer geplaatst en werd in 2010 de keuken vernieuwd. De woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 185 m². De woonkamer, gelegen aan de linkerkant van de woning straalt een en al gezelligheid uit.
STERRENWACHT LOT 4: Neusje van de zalm, topje van de Bolderberg ׀ Unieke bouwgrond van 19a 70ca
Heusden-Zolder € 455.000
Bekijk hier het volledige aanbod van deze verkaveling : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ Bolderberg is een magnifiek, harmonieus en pittoresk dorp in de levendige gemeente Heusden-Zolder. Bolderberg biedt enkele wondermooie residentiële villa wijken maar het neusje van de zalm ligt zonder twijfel hier op de top van de Sterrenwacht. Deze top behoort tot de hoogste toppen van Limburg en geeft ruimte aan 18 exceptionele bouwloten. Lot 4 is een schitterend perceel van 19a 70ca. Met bijna 60 meter rechtstreeks grenzend aan een eindeloos bos, geniet je hier van een ongeziene rust en privacy.
STERRENWACHT LOT 18: Zonovergoten bouwgrond van 19a 02ca onder de sterrenhemel van Bolderberg
Heusden-Zolder € 445.000
Bekijk hier het volledige aanbod van deze verkaveling : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ We bevinden ons in het pittoreske en charismatische dorp Bolderberg. Op een van de hoogste toppen van Limburg ligt het schitterende verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ van Ivo Vercammen Woonprojecten. 18 residentiële en unieke bouwloten op een buitengewone locatie. Waar vroeger een gekende sterrenwacht stond, droom jij binnenkort weg onder een adembenemende sterrenhemel. Lot 18 is een jolig perceel van maar liefst 19a 02ca.
STERRENWACHT LOT 10: Unieke bouwgrond 15a 63ca midden in de magnifieke natuur van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 360.000
Bekijk hier het volledige aanbod van deze verkaveling : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ We bevinden ons in Bolderberg, een pittoresk dorp met een fantastische sociale gemeenschap in Heusden-Zolder. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven, Hasselt en Lummen heb je hier tal van activiteiten op een boogscheut afstand. Bolderberg staat bekend om zijn geniale ligging. Je woont hier midden in de fantastisch mooie natuur van de Wijers zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op minder dan vijf minuten rijden, profiteer je hier van een schitterende woon-werkverbinding.
STERRENWACHT LOT 8: Rust, natuur en privacy! Een unieke combinatie op 14a 87ca
Heusden-Zolder € 325.000
Bekijk hier het volledige aanbod : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ Op een van de hoogste toppen van Limburg treffen we dit uitzonderlijke verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ van Woonprojecten Ivo Vercammen. 18 exclusieve bouwloten midden in de prachtig groene natuur van Bolderberg. Grenzend aan de eindeloze bossen van Terlaemen en de Kluis zijn rust, natuur en privacy hier zeker de grootste troeven. Lot 8 is een fantastische bouwgrond van 14a 87ca. Je bouwt hier een schitterende state of the art woning met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m², verdeeld over twee bouwlagen. Onze aanrader?
Verkocht
Gelijkvloerse woonst op prachtig perceel (35a 84ca) in groene en rustige omgeving
Houthalen-Helchteren
 • EPC 526
 • 3
 • 116 m²
Deze gelijkvloerse woning is gelegen in de Populierenstraat in Houthalen-Helchteren. Er zijn ongetwijfeld een aantal zaken die aan vernieuwing toe zijn, maar met drie slaapkamers, een ruime living en een wel erg grote tuin beschikt dit pand over heel wat potentieel. De gezellige, groene inrit zorgt ervoor dat we ons meteen welkom voelen. Achter de voordeur zelf gaat in de eerste plaats een ruime, karaktervolle woonkamer schuil. Accenten als kleurrijke muurstenen en een houtkachel vullen de ruimte van 33,72 m² met gezelligheid. Een nachthal brengt ons dan tot bij de slaapvertrekken.
Zeer ruime en instapklare gezinswoning met kangoeroewoning en/of commercieel pand
Scherpenheuvel-Zichem (Testelt) € 375.000
 • EPC 586
 • 4
 • 322 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Stationsstraat in Scherpenheuvel-Zichem stuiten we op deze ruime en instapklare gezinswoning op een schitterend zuidelijk georiënteerd perceel van 5are 33ca. Binnen valt ons meteen op dat je overal in de woning profiteert van een schitterende natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen en de lichtkoepels. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt hier maar liefst 322 m². Vooraan in de woning was vroeger een commerciële ruimte.