Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Exclusief wonen midden in agrarisch gebied | Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers in Lummen
Meldert € 325.000
 • EPC 558
 • 3
 • 170 m²
Sensationeel. Slechts één woord maar het omschrijft perfect hoe uniek wonen het is hier in de Geenmeerstraat 24 in Lummen. Midden in een uitgestrekt agrarisch gebied werd in 1973 deze schitterende gelijkvloerse woning gebouwd. Het zuidoostelijk georiënteerde perceel zelf is onderdeel van een goedgekeurde verkaveling. Bouwen of verbouwen op deze uiterst rustige 14a 65ca is dus absoluut geen probleem. We rijden tussen de prachtig groene velden en houden halt aan deze charmant gezinswoning. De huidige bewoonbare oppervlakte bedraagt 170m². Gunstig weetje: onder de volledige woning ligt een kruipkelder.
Verkocht
Gerenoveerde halfopen bebouwing met indrukwekkende tuin, vlak bij centrum
Heusden-Zolder
 • EPC 467
 • 3
 • 109 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze halfopen bebouwing in de Schansstraat werd onlangs nog bijna volledig gerenoveerd en in een modern jasje gestoken. Maar het is vooral de indrukwekkende tuin die jou al vlug zal doen wegdromen van een rustig en groen bestaan in het hartje van Heusden-Zolder! In de open leefruimte van 34 m² trekt de houtkachel meteen de aandacht. Dit gezellige plaatje wordt nog eens extra in de verf gezet door de blokken hout die mooi in een rek liggen opgestapeld. De living loopt trouwens naadloos over in de open keuken en de eetruimte.
Verkocht
Riante woning met luxueuze afwerking op zonrijk perceel van 20a 55ca in Lummen
Lummen
 • 2
 • 240 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een riante woning met een luxueuze afwerking, een grote en zonrijke tuin en een uiterst vlotte bereikbaarheid. Drie ontegensprekelijke, grote troeven van deze schitterende woning in de Geneikenstraat 78 in Lummen. Je krijgt hier zuidelijk georiënteerd perceel van maar liefst 20a 55ca. De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 240m² met een stijlvolle, kwalitatieve en hedendaagse afwerking. De hoge beplanting vooraan zorgt voor een zeer aangename privacy. We komen de woning binnen langs de overdekte entree.
nieuw
Verrassend grote woning (255m²) met aanzienlijke carport op 9a 90ca in Koersel
Koersel € 345.000
 • EPC 253
 • 4
 • 255 m²
Op een rustig en ruim perceel van 9a 90ca in de Schrikheidestraat 41 in Koersel ligt deze knappe woning uit 1993. Met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 255m² en 4 slaapkamers is deze woning verrassend ruimer dan je op het eerste zicht zou durven denken. De uiterst grote carport achteraan biedt bovendien heel wat potentieel voor wie nood heeft aan een grote werk- of stockageplaats. Het valt ons meteen op dat je op dit zonnige perceel geniet van een grote privacy. Dankzij de grote tuin aan zowel de zijkant als de achterkant van de woning geniet je urenlang van de zalige zon.
nieuw
Residentiële villa met 3 slaapkamers op zonovergoten perceel van 18a 94ca
Heusden-Zolder € 319.000
 • EPC 449
 • 3
 • 139 m²
Residentieel, zuidelijk georiënteerd en vlot bereikbaar. Deze knappe villa in een zeer gegeerde wijk in Heusden-Zolder heeft alle sterke troeven in huis om jouw droomwoning te worden. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en kreeg de afgelopen jaren al enkele opfrissingswerken. Zo werd in 2018 zowel de elektriciteit als de keuken volledig vernieuwd. Wens je nog verder uit te breiden of te renoveren dan is het fijn om weten dat onder de volledige woning een kruipkelder voorzien werd. Dit is een sterk pluspunt naar het leggen van nieuwe leidingen en isolatie. Ook de uiterst ruime zolder van 120 m² biedt nog veel potentieel.
nieuw
Stijlvol appartement met zonovergoten terras vlakbij de Grote Markt van Tongeren
Tongeren € 305.000
 • EPC 233
 • 2
 • 100 m²
Aan de rand van de historische en immer gezellige stad Tongeren werden in 2005 deze prachtige appartementen gebouwd. De hedendaagse materiaalkeuze zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling en resulteert bovendien in een kwalitatieve en energiezuinige woonst. Wie dus nog op zoek is naar een zeer mooi appartement zit hier in de Sint-Truidersteenweg 36 bus 1 zonder twijfel aan het juiste adres. Het appartement is momenteel verhuurd voor 769 euro per maand (inclusief 69 euro vaste kosten). Hierdoor zou het eveneens een zeer gunstige investering kunnen zijn.
nieuw
Prachtig gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en groot terras op toplocatie
Hasselt € 345.000
 • EPC 108
 • 2
 • 98 m²
Net binnen de Grote Ring van Hasselt, in de Jef Koningslaan om precies te zijn, is dit prachtige appartement gelegen dat op enkele mooie troeven kan rekenen. Of hoe zou je een knap afgewerkt interieur, een groot terras en een rustige locatie vlak bij het centrum anders omschrijven? Troeven die bovendien ongetwijfeld voorkomen op de lijstjes van heel wat jonge gezinnen en dynamische koppels in hun zoektocht naar een leuke woning! Dit mooie appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een vrij recent gebouw dat uitzicht verschaft op een groen pleintje.
nieuw
Stijlvol gerenoveerde villa (232m²) op 10a 21ca vlakbij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 379.000
 • EPC 325
 • 4
 • 232 m²
Gezocht en gevonden! Een absoluut fantastisch en mooie gerenoveerde villa in Sint-Truiden, de hoofdstad van Haspengouw. Haspengouw kenmerkt zich voornamelijk door zijn glooiende landschap en sensationele decors van fruitboomgaarden. In deze instapklare villa met vier slaapkamers werd kosten noch moeite gespaard voor de meest stijlvolle en piekfijne afwerking. Op de Naamsesteenweg in de historische stad Sint-Truiden houden we halt aan nummer 243. Op dit zonnige perceel van maar liefst 10a 21ca werd in 1973 deze knappe gelijkvloerse woning gebouwd.
Gegeerd bouwperceel van 25a 16ca met ideale zuidelijke oriëntatie in de Bloemenwijk van Bolderberg
Zolder € 499.000
We bevinden ons in de alom gekende en prestigieuze bloemenwijk van Bolderberg. Op nummer 119 in de Heidestraat ligt een riant bouwperceel met een oppervlakte van maar liefst 25a 16ca. Met een perceelbreedte van 51 meter en een perceeldiepte van wel 49 meter is deze bouwgrond uiterst gunstig voor eender welke bouwstijl. Dankzij de ideale zuidelijke oriëntatie geniet je in jouw tuin van ’s morgens tot ’s avonds van de zalige zon. Bovendien kent deze zalige tuin een buitengewoon grote privacy. Kom alvast even ter hoogte van je toekomstige terras staan. Wat hoor je?
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers en ruime tuin op 5 min. van centrum Hasselt
Hasselt € 270.000
 • EPC 307
 • 3
 • 239 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze gelijkvloerse woning is gelegen in de Hoogvennestraat in Hasselt, op enkele minuten van het centrum. Met een ruime tuin en drie slaapkamers is het een aangename plek om te vertoeven voor jong en oud. Tel daar nog eens een vlotte verbinding bij en je kan ongetwijfeld al heel wat items op je verlanglijstje afvinken. Via de inkomhal kom je links in de woonkamer van 35 m² terecht. Daar vallen meteen de grote ramen op met hun elegante lage vensterbanken, die extra veel licht en groen naar binnen halen.
Verkocht
Leuke HOB met 3 slaapkamers op een zonnig perceel in Heppen
Heppen
 • EPC 552
 • 3
 • 184 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie nog op zoek is naar een charmante half open woning met een fijne en zonnige tuin, zit hier in de Jean Lennaersstraat 45 in Heppen zeker en vast aan het juiste adres. Dat deze charmante woning in 1966 gebouwd werd, zou je niet meteen zeggen. Hoewel de woning binnen hier en daar wat opfrissing kan gebruiken, geeft de gevel absoluut een frisse indruk. Deze ideale combinatie van een totale bewoonbare oppervlakte van 184m², een zonnig perceel van 3a 80ca en een fijne buurt nabij het centrum van Leopoldsburg, staat garant voor een fantastische ‘thuis’.
Verkocht
Magnifiek gerenoveerde woning in het centrum van Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 113
 • 2
 • 125 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in de Kleine Hemmenweg in Zonhoven. Ter hoogte van nummer 17 valt ons oog onmiddellijk op deze magnifieke rijwoning op een perceel van 2a 36ca. De stijlvolle sierstenen geven meteen de indruk dat er achter deze gevel een fantastische, eigentijdse woning schuilt. Deze instapklare woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1957 maar kreeg in 2014 een totale renovatie. Werkelijk alles in deze 125m² werd vervangen door zeer mooie en kwalitatieve materialen die helemaal conform de huidige normen zijn.
Gelijkvloerse woning op zuidelijk georiënteerd perceel van 25a 16ca in het pittoreske Bolderberg
Zolder € 499.000
 • EPC 371
 • 3
 • 187 m²
In de alom gekende en prestigieuze bloemenwijk van Bolderberg worden we blij verrast met deze knappe woning uit 1973. Deze gelijkvloerse woning wordt momenteel verhuurd en is dus instapklaar. Wens je de woning echter wat op te frissen of te renoveren dan schuilt er bijzonder veel potentieel op dit heerlijk zuidelijk georiënteerde perceel van maar liefst 25a 16ca. De knappe woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 187m². Aan de rechterkant van de ruime inkomhal vind je de gezellige woonkamer met een oppervlakte van 40,93m² groot. De grote raampartijen zorgen voor een aangename natuurlijke lichtinval.
Gerenoveerde halfopen bebouwing met drie slaapkamers en droomkeuken
Dilsen-Stokkem € 229.000
 • EPC 313
 • 3
 • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wij hebben het gespot in de Burgemeester Henrylaan in Rotem: een absolute droomkeuken! Tel daar nog eens drie slaapkamers en een tuin met heel wat potentiële gezelligheid bij en je hebt een huis waar het aangenaam wonen is voor ieder gezin! De gevel van deze halfopen bebouwing doet misschien wat anders vermoeden, maar eenmaal binnen zie je dat deze woning volledig gerenoveerd werd. Zo heeft de leefruimte van 20 m² een prachtige houten vloer gekregen die optimaal bijdraagt aan een sfeervol geheel.
Gunstige HOB met 2 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 5a 88ca
Beringen € 199.000
 • EPC 570
 • 2
 • 125 m²
Ben jij nog op zoek naar een fijne half open woning met twee slaapkamers in een jolige maar rustige wijk? Dan zal je aangenaam verrast zijn in deze knappe woning in de patronaatsstraat 3 te Beverlo, deelgemeente van Beringen. Op dit schitterende zuidelijk georiënteerde perceel van 5a 88ca werd in 1960 deze knusse half open woning gebouwd. In 2006 werden alle ramen vervangen en werd de volledige woning goed geïsoleerd. Hoewel de woning nog enkele opfrissingen kan gebruiken, schuilt er hier een bijster groot potentieel voor een knappe eigentijdse woning. De huidige bewoonbare oppervlakte bedraagt 125m².
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond van 14a 54ca voor HOB in Koersel
Koersel € 119.000
Ben jij nog op zoek naar dé ideale bouwgrond voor jouw half open droomwoning? Vouw dan die bouwplannen maar open want hier de Molendijk in Koersel ligt een bijzonder knappe, zuidelijk georiënteerde bouwgrond te wachten op jouw eerste steen. Je krijgt hier een zeer knap perceel van maar liefst 14a 54ca. Het zal iedere dag aanvoelen als vakantie in jouw half open woning want je profiteert hier van een ideale zuidelijke oriëntatie. Dankzij de immense perceeldiepte van 110 meter geniet jij op je prachtige terras van een gezellige barbecue of aperitief met vrienden terwijl de kinderen achteraan heerlijk kunnen ravotten.
Moderne woning met zwembad en kangoeroewoning op 8 are in Westerlo
Westerlo € 539.000
 • EPC 168
 • 3
 • 294 m²
We bevinden ons in Westerlo, niet voor niets gekroond tot ‘Parel van de Kempen’. Deze gemeente aan de Grote Nete ligt in een bosrijke omgeving met tal van prachtige natuurgebieden. Westerlo straalt absolute charme en een aparte klasse uit. De prachtige abdij van Tongerlo is daar een uitstekend voorbeeld van. In de rustige Leemstraat houden we halt aan nummer 13. Op dit prachtige perceel van 8 are werd in 2006 een zeer knappe woning en een ruim bijgebouw gerealiseerd met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 294m².
Ruime duplex met drie slaapkamers op boogscheut van hartje Leopoldsburg
Leopoldsburg € 199.000
 • EPC 222
 • 3
 • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze verrassend ruime duplex is gelegen op de Diestersteenweg in Leopoldsburg. De drie slaapkamers en het ruime terras bieden alvast een extra portie comfort. Dankzij de uitstekende isolatie is het binnenshuis bovendien rustig vertoeven, terwijl je toch maar enkele honderden meters moet stappen om pal in het centrum te belanden. Je zal hier dus zonder problemen van twee walletjes kunnen eten! Via de voordeur en de trap komen we in jouw persoonlijke stekje terecht. De volledige eerste en tweede verdieping van deze HOB behoren namelijk helemaal aan jou toe.