Hou me op de hoogte

te koop

Halfopen, te renoveren gezinswoning met zuidelijke oriëntatie op toplocatie
Koersel € 135.000
 • EPC 724
 • 4
 • 182 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Motstraat in Beringen vind je dit te renoveren pand terug. Het gaat om een halfopen woning die perfect in te richten is als een toffe gezinswoning met een zuidelijk georiënteerd tuintje op een toplocatie vlakbij het centrum van Beringen. De woning heeft absoluut een karakteristieke gevel. De woning werd gebouwd in 1930, waardoor je geniet van een bijzondere gevelversiering. Kijk maar goed! Je vindt deze woning terug op een mooi perceel van zo’n 5a 76ca groot. Momenteel bedraagt de bewoonbare oppervlakte 182 m2.
Zeer verzorgde gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Houthalen-Helchteren € 285.000
 • EPC 316
 • 3
 • 254 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Groenstraat en de Bromweg vind je deze knappe gezinswoning terug. Het gaat om een woning die altijd zeer netjes werd onderhouden. De woning is een split-levelpand, waardoor je geniet van een tof niveauverschil tussen leef- en slaapkamers. Ook de ligging is absoluut een troef. Je geniet enerzijds van de rust in de buurt dankzij de doodlopende straat en de residentiële wijk. Anderzijds woon je hier vlakbij belangrijke uitvalswegen voor vlot woon- en werkverkeer. Nieuwsgierig? De prachtige voortuin leid je naar de voordeur.
Verkocht
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers & zuidwestelijke oriëntatie
Koersel
 • EPC 287
 • 3
 • 178 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel in de Meigoorstraat vind je deze vrijstaande gezinswoning terug. Het gaat om een woning die gebouwd werd in 2003. Hierdoor geniet je van alle moderniteiten. De woonst is ideaal voor gezinnetjes. Je geniet hier namelijk van drie slaapkamers, van een topligging in Koersel én van een zuidwestelijk georiënteerd tuintje. De Meigoorstraat is een zeer fijne plek om te wonen dankzij de perfecte combinatie van rust om je heen en het centrum op wandelafstand! Kortom, ideaal om een gezellig nest uit te bouwen voor jou en de kinderen. Je komt binnen in de entree.
Verkocht
Authentiek en uniek: vrijstaande mijnwoning in Beringen
Beringen
 • EPC 487
 • 6
 • 290 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bijzonder wonen? Dat kan op de Koolmijnlaan van Beringen. Niet toevallig staat deze authentieke woning tegenover de mijn van Beringen. Dit prestigieuze pand werd gebouwd in 1927 voor de huisvesting van mijningenieurs. Deze woning was natuurlijk voorzien voor iemand met een hoge functie. De architectuur De uniciteit van dit pand spreekt meteen aan. Dit pand is namelijk één van de twee open bebouwingen die je toegang biedt tot het schitterende Kioskplein. Nieuwsgierig? Een groot voordeel van deze woning is dat het zijn authenticiteit volledig bewaard heeft.
Verkocht
Prachtig gerenoveerde rijwoning met achterliggend magazijn (90m²) in het centrum
Ham
 • EPC 143
 • 3
 • 289 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stel: een huis krijgt een make-over van een handige Harry en een interieurarchitect. Wel, dan krijg je dit: een stijlvolle woning met oog voor gerieflijkheid en warme gezelligheid. De Dorpsstraat 13 werd omgetoverd tot een prachtige woning waarin een gezellig thuisgevoel overheerst. Je vindt deze woning terug in het centrum van Ham. Dit voormalige winkelpand met magazijn/garage van 90 m2 biedt veel ruimte: drie slaapkamers (met mogelijkheid tot meer) en plek genoeg voor een vrij beroep of praktijk.
Luxueus, ruim wonen op een schitterend perceel (19a 18ca) met zwembad
Heusden-Zolder € 385.000
 • 3
 • 216 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je op zoek bent naar een ruime woonst op een perfect bereikbare locatie met een prachtige tuin, dan ben je hier helemaal op het juiste adres. Deze knappe vrijstaande woning vind je terug in Heusden-Zolder op de Ringlaan. Het gaat om een gelijkvloers pand met drie slaapkamers (en de mogelijkheid tot meer), een dubbele garage, een zalige veranda en een prachtige tuin met zwembad. Het pand werd gebouwd in 1975, het werd altijd zeer goed onderhouden en voorzien van de nodige opfrissingswerken. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de ruime inkomhal. Links wandel je het leefgedeelte binnen.
Verkocht
Ruime, zuidelijk georiënteerde gezinswoning met vier slaapkamers op topligging
Kuringen
 • EPC 156
 • 4
 • 196 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze lichte, ruime en fantastisch gelegen gezinswoning vind je terug in de Langvennestraat in Kuringen. Deze halfopen woning geniet van een zuidelijke oriëntatie, zonnepanelen, vier slaapkamers en een uitpandige garage. De ligging is absoluut een grote troef. Je woont hier zeer rustig in een landelijke omgeving. Tegelijkertijd woon je hier vlakbij het centrum van Hasselt en de autostrade voor een zeer vlotte verbinding. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree met vestiaire en gastentoilet. Links vind je het leefgedeelte terug.
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers op een landelijke ligging
Leopoldsburg € 237.000
 • EPC 222
 • 3
 • 115 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Hoekstraat op nummer 29 vind je deze knappe woonst terug. Het exterieur van de woning toont alvast de gezelligheid en het rustieke karakter van het pand. Deze woonst biedt drie slaapkamers, een aangename tuin en bovenal een zalige buurt om met jouw gezinnetje te wonen. Aan de ene kant van de straat kom je uit in het centrum van Heppen, aan de andere kant wandel je zo de natuur in. Aan deze woonst werden recent vele opknappingswerken verricht. Je kan hier dus genieten van een volledig instapklare woning waar reeds veel kosten aan zijn gedaan. Hoekstraat nummer 29 is ready to be yours!
Verkocht
Bouwgrond (10a 7ca) voor open bebouwing of twee halfopen met zuidelijke oriëntatie
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op deze schitterende locatie vind je een knap stuk bouwgrond van maar liefst 10a 7ca groot terug. Het gaat hier om één lot met de mogelijkheid om te verkavelen naar 2 HOB. Zie bijgevoegd plannetje met voorstel tot verkaveling. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt bijna 31,46 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 36,03 m. Jouw toekomstige gevelbreedte bedraagt 18,32 m of twee keer 9,16 m. De bouwdiepte bedraagt 17 m. De bouwgrond geniet van een perfecte zuidelijke oriëntatie. Zo geniet je hier optimaal van de zon. De ligging van dit perceel is zeer aangenaam.
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en stadstuin
Leopoldsburg € 229.000
 • EPC 243
 • 3
 • 201 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlak aan het centrum van Leopoldsburg vind je deze halfopen woning terug. Het gaat om een zeer aangename gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 201 m2. De woning beschikt over drie slaapkamers, een zalig stadstuintje en een garage. Beneden werd het pand volledig gerenoveerd. Op de bovenverdieping werd alles alvast klaargezet, maar de afwerking moet op sommige plaatsen nog gebeuren. Geen zorgen, de grote werken werden al uitgevoerd. Nieuwsgierig? De buitenkant van de woonst oogt alvast zeer mooi en netjes afgewerkt. Je komt binnen in de hal.
Nieuwbouw penthouse met ruim terras
Lummen € 327.500
 • 2
 • 108 m²
Deze schitterende penthouse van 108,15 m² groot bevindt zich op de tweede verdieping, in blok C. Het schitterende terras met een oppervlakte maar liefst 38,30 m² trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. Bovendien kijk je uit op de prachtige parktuin. De woonkamer is maar liefst 31,56 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
Schitterend luxeappartement met twee slaapkamers & prachtig zicht op parktuin
Lummen € 275.000
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,65 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok C. Het schitterend terras van maar liefst 15 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde parktuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 37 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken is zalig voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m².
Luxueus gelijkvloersappartement met ruim terras, zicht op parktuin
Lummen € 260.000
 • 2
 • 98 m²
Dit prachtig luxeappartement van 98,60 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok C. Het schitterende terras van maar liefst 25,55 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde binnentuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 37 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een zalig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m² en 12 m².
Verkocht
Luxe nieuwbouwappartement met ruim terras
Lummen
 • 2
 • 101 m²
Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de tweede verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 14,00 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De westelijke oriëntatie zorgt ervoor dat je 's avonds na je werk zalig kan genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken.
Verkocht
Luxeappartement (101,10 m²) met twee slaapkamers en een topligging
Lummen
 • 2
 • 101 m²
Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 14,00 m2 groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. Bovendien is de oriëntatie westelijk, waardoor je na het werk zalig kunt genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken.
Prachtig nieuwbouwappartement met twee slaapkamers
Lummen € 245.000
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,50 m² bevindt zich op de tweede verdieping, in blok A. Het schitterende terras van maar liefst 14,20 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
Verkocht
Knap, wit & strak | Gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Paal
 • EPC 29
 • 3
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je bent op zoek naar een hedendaagse woning met alle nodige moderniteiten, maar je hebt geen zin om de bouwstress te ondergaan? Dan is dit precies wat je zoekt. Deze exclusieve witte (bijna)nieuwbouwwoning werd door de huidige eigenaars gebouwd in 2016. Je beschikt hier over drie slaapkamers, zonnepanelen, een inpandige garage en absoluut een zalige lichtinval. Dat de woning geniet van een luxueuze afwerking, zal je meteen opvallen. Het exterieur van de woning werd recent nog bezet. Het pand geniet bijgevolg van een stralend witte crépie gevel.
Verkocht
Uniek woonhuis met mogelijkheid tot kantoor of praktijk op bosrijk perceel (96a 72ca)
Hechtel-eksel
 • EPC 508
 • 5
 • 277 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de jaren 60 werd deze gelijkvloerse woonst met kantoorruimte neergezet. De natuurlijke ligging, de ultieme privacy, het zwembad, het barbecuehuis, de ruimte en het licht maken van dit pand een zalige woonhuis. Wat toentertijd modern was, is nu helemaal terug hip: grote raampartijen, warm parket, lichte ruimtes, hoge plafonds en telkens een prachtig zicht op de bosrijke ligging. Een ongekende luxe op een bijzonder bosrijk perceel. Deze exclusieve jaren 60-woonst beschikt over heel wat potentieel. De architectuur leent zich voor een stijlvolle combinatie van woonst en praktijk of kantoor.