Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Knap gerenoveerde gezinswoning met extra polyvalente ruimte op zonnig perceel van 14a 58ca in Schulen
Herk-de-Stad € 350.000
 • EPC 243
 • 4
 • 217 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer knap gerenoveerde gezinswoning met maar liefst vier grote slaapkamers? Vereist jouw beroep of hobby een aangename polyvalente ruimte? Of droom jij van een riante zonnige tuin? Dan zal jij ongetwijfeld ‘Bingo’ scoren hier in de Sint-Jorislaan 56 in Herk-de-Stad. Op dit mooie perceel van maar liefst 14a 58ca vind je heel wat meer troeven dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Achter de ruime half open woning met lichtrijke veranda schuilt immers ook nog een grote polyvalente ruimte met heel wat mogelijkheden.
Verkocht
Instapklare, eigentijdse gezinswoning op 3a 46ca in het centrum van Heusden
Heusden-Zolder
 • EPC 314
 • 3
 • 151 m²
Ben jij op zoek naar een knap gerenoveerde, vrijstaande woning? Wil je een zonnige tuin op wandelafstand van het veelzijdige centrum van Heusden? Dan mag jij deze instapklare gezinswoning in Kooidries 14 binnenkort misschien jouw nieuwe thuis noemen. In 1956 werd op dit knappe perceel van 3a 46ca deze vrijstaande, ruime gezinswoning gebouwd. De afgelopen jaren werden er tal van grondige renovaties uitgevoerd. Telkens werd er gekozen voor kwalitatieve materialen en een piekfijne afwerking. Zo werd in 2018 het zadeldak nieuw geplaatst en werd de volledige woning vanbinnen datzelfde jaar geverfd.
Verkocht
Rustige ligging, ruime woning en zonrijke tuin | 3 keer prijs vlakbij het centrum van Beringen.
Beringen
 • EPC 302
 • 2
 • 202 m²
We bevinden ons in de uiterst rustige Klaproosstraat, op een boogscheut afstand van het centrum van Beringen. Ter hoogte van nummer 11 houden we halt aan een knap perceel van 6a 52ca. Dit zonovergoten en bijzonder rustige plekje biedt sinds 1992 plaats aan een zeer ruime gezinswoning. Deze charmante woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 202,39m2. We komen binnen via de uitgestrekte inkomhal, met gastentoilet of langs de zeer praktische garage aan de rechterkant van de woning. De grote, open leefruimte heeft een oppervlakte van 33m2.
Recent duplex appartement met 3 slaapkamers en twee ondergrondse staanplaatsen vlakbij het centrum
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • EPC 123
 • 3
 • 166 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking. Inclusief twee ondergrondse garages en een groot buitenterras waar je een echt tuingevoel kan beleven.
Verkocht
Mooie villa met 6 slaapkamers op riant perceel van 21a 39ca vlakbij centrum Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 52
 • 6
 • 275 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de doodlopende Lazarijstraat in Zonhoven. Ondanks de uiterst rustige ligging, woon je hier op slechts één kilometer van het centrum van Zonhoven. Ter hoogte van nummer 20 houden we halt aan een riant perceel van maar liefst 21a 39ca. De eerste indruk legt de lat voor deze woning meteen waar hij thuis hoort: Dit is een zeer ruime, stijlvolle en uitstekend onderhouden villa. Deze eigentijdse villa werd oorspronkelijk gebouwd in 1988 en kreeg de afgelopen jaren tal van grondige en duurzame renovaties.
Verkocht
Landelijk gelegen woning met zuidelijk georiënteerde tuin vlakbij natuurgebied ‘De Teut’ in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 622
 • 3
 • 123 m²
Wie nog op zoek is naar een zeer landelijk gelegen gezinswoning zit hier in de Breilaarschansweg 84 in Zonhoven zeker en vast aan het juiste adres. Op dit zuidelijk georiënteerde perceel van maar liefst 12a werd in 1956 een knappe, vrijstaande woning gebouwd. Hoewel de woning wat opfrissingen of renovaties kan gebruiken, is het enorme potentieel absoluut niet te ontkennen. Zo creëer jij hier eenvoudig jouw fantastische droomwoning met zonovergoten tuin. De woning heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 123m2 die eventueel zeker nog uitgebreid kan worden. Onze tip: Maak achteraan zeker gebruik van grote raampartijen.
Ruime casco woning naar eigen smaak af te werken aan verlaagde tarief van 6% te Houthalen
Houthalen-Helchteren € 245.000
 • 2
 • 190 m²
Centraal tussen het centrum van Berkenbos en het centrum van Houthalen rijden we een zeer rustige en doodlopende straat in. Wie woont in Mispad zal het absoluut beamen, je woont hier in een prachtig, rustige en groene omgeving. Ter hoogte van nummer 13 houden we halt aan een zonovergoten perceel met een oppervlakte van 8a 64ca. De buitenkant van deze vrijstaande woning geeft zeker en vast al een stijlvolle en eigentijdse indruk. En de binnenkant? Daar heb jij het volledig voor het zeggen. In deze casco woning werden in 2016 alle grote werken reeds uitgevoerd.
Ruim gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en grote tuin op toplocatie
Heusden-Zolder € 229.000
 • EPC 254
 • 3
 • 135 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit knappe gelijkvloerse appartement vind je terug in de Minderbroedersstraat in Heusden-Zolder. Met de grote tuin en een ligging waar je vrijwel meteen de natuur kan intrekken, maar net zo goed te voet het centrum kan bereiken biedt dit appartement een reeks van talloze troeven. In de woonkamer van 32 m² laat het brede raam aan de straatzijde veel zonlicht binnen. Dankzij de ingebouwde geluidsinstallatie kan de zithoek tijdens een avondje tv snel omgetoverd worden tot een heuse bioscoop.
Magnifiek gerenoveerde rijwoning met riante garage (98,33m2) op TOP locatie vlakbij centrum Hasselt
Hasselt € 410.000
 • EPC 275
 • 3
 • 158 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen vlakbij het centrum van de immer gezellige stad Hasselt zonder in te boeten op een uiterst vlotte bereikbaarheid? Het is slechts één van de bijzonder grote troeven van deze knappe rijwoning in de Luikersteenweg 94 te Hasselt. De wondermooie voorgevel laat je al meteen vermoeden dat je hier te maken hebt met een zeer charmante, authentieke gezinswoning uit 1930. Met respect voor dit historische karakter werd in 2003 de woning volledig gerenoveerd. Alles werd gestript en met kwalitatieve en duurzame materialen weder opgebouwd.
Statige, vrijstaande gezinswoning op zonrijk perceel van 8a 13ca vlakbij Schulensmeer Lummen
Lummen € 350.000
 • EPC 271
 • 3
 • 286 m²
We staan op slechts drie kilometer van het centrum van Lummen. In de Schalbroekstraat 144 houden we halt aan een fijn, zonnig perceel van 8a 13ca. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 286m2, drie buitengewoon ruime slaapkamers en twee badkamers wordt dit dé ideale gezinswoning. Deze statige, vrijstaande woning werd gebouwd in 1991 met grote aandacht voor kwalitatieve, duurzame materialen. Aan de linkerkant van de ruime inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, vind je de grote leefruimte met een oppervlakte van 34,14m2. De toon is hier meteen gezet.
Verkocht
Zonnige bouwgrond van 7a 55ca voor vrijstaande woning in residentiële wijk van Bolderberg
Heusden-Zolder
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie Bolderberg kent, zal het ongetwijfeld bevestigen: de ‘Bloemenwijk’ een zeer gegeerde, residentiële wijk is. In de Irislaan, te midden in deze rustige buurt vinden we een zeer knappe bouwgrond met een mooie oppervlakte van 7a 55ca. Hoewel je hier profiteert van een zeer vlotte verbinding met Hasselt en Zonhoven, woon je absoluut in een zeer rustige omgeving. Het perceel heeft een zeer groen karakter met schitterende zuidwestelijke oriëntatie. Zo geniet je hier de hele dag van de zalige zon en de rustgevende stilte.
Verkocht
Wonen op vakantie | Stijlvolle villa (632,88 m²) met binnenzwembad op een zonnig perceel (18a 87ca)
Houthalen-Helchteren
 • EPC 404
 • 3
 • 632 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een altijddurend vakantiegevoel in je eigen huis? Start je graag een B&B mét prachtige wellness? Droom jij van een kwalitatieve en statige villa waar je volledig tot rust kan komen? Dan verhuis jij misschien morgen naar de Platanenstraat 7 in Houthalen-Helchteren. Wanneer we voor de woning staan valt ons meteen op dat je hier geniet van een buitengewone privacy. Het volledige perceel van 18a 87ca werd zeer mooi en natuurlijk omheind. Via de elektrische poort komen we aan de luxueuze villa van 1983 en het uniek bijgebouw van 2004.
Verkocht
Knappe bouwgrond van 4a 79ca voor HOB vlakbij het centrum van Koersel
Beringen
Ben jij nog op zoek naar een knappe bouwgrond vlakbij het groeiende centrum van Koersel? Dan leg jij binnenkort wellicht de eerste steen hier in de Schrikheidestraat 39. Dit knappe perceel met een oppervlakte van 4a 79ca is klaar voor jouw prachtige half open droomwoning. Gelijkvloers mag je maar liefst 17 meter diep bouwen met een gevelbreedte van 6,30m en op de eerste verdieping kan je tot wel 10 meter diep bouwen. Zo creëer jij hier dus een ruime totale bewoonbare oppervlakte van 170m2. Je krijgt hier een perceelbreedte van 9,30m en een perceeldiepte van 51,43 meter. Bovendien mag je een bijgebouw plaatsen van 25m2.
Riante woning met 8 slaapkamers op magnifiek perceel van 25a 59ca in de Bloemenwijk van Bolderberg
Heusden-Zolder € 480.000
 • EPC 404
 • 8
 • 255 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen als God in Frankrijk of als Koning in Bolderberg? Niet enkel de buitengewoon ruime bewoonbare oppervlakte van 255m² maar ook de authentieke, charmante materiaalkeuze bezorgen de woning enkele kasteel allures. De woning is instapklaar maar kan eenvoudig opgefrist worden naar een hedendaagse, trendy villa. Op dit wondermooie perceel van maar liefst 25a 59ca werd in 1974 een riante woning gebouwd. De oprijlaan geeft je de indruk dat je een domein in de Provence binnen rijdt.
Verkocht
Mooie gezinswoning (409m2) op een prachtig, groen perceel van 26a 37ca in Lummen
Lummen
 • EPC 210
 • 2
 • 409 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een opmerkelijk grote gezinswoning? Check! Een riante, groene tuin? Check! Een vlot bereikbare locatie in Lummen? Check! Check jij hiermee heel wat grote troeven af in de zoektocht naar jouw nieuwe droomwoning? Dan noem jij deze uitzonderlijk grote, vrijstaande woning wellicht binnenkort jouw nieuwe thuis. We staan in de Genenbosstraat in Lummen. Ter hoogte van nummer 31 houden we halt aan een riant perceel met een oppervlakte van maar liefst 26a 37ca. Je zou het op eerste zicht niet vermoeden maar deze woning bestond vroeger uit twee aparte halfopen bebouwingen.
Verkocht
Charmante splitlevelwoning met drie slaapkamers en leuke tuin in prachtig groene omgeving
Beringen
 • EPC 646
 • 3
 • 180 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Bosstraat in Koersel, deelgemeente van Beringen, stuiten we op deze charmante splitlevelwoonst. Als je niet verliefd wordt op de gezellige indeling, dan is het ongetwijfeld wel op de overvloedige lichtinval of op al dat groen in de buurt. Het huis verkeert bovendien in goede staat, maar ook voor de verbouwers onder jullie barst het van de mogelijkheden. De woning is opgemaakt in een eerder klassieke stijl, met heel wat houten accenten.
Verkocht
Authentiek herenhuis met zeer veel potentieel op gegeerde locatie in centrum van Leuven
Leuven
 • EPC 298
 • 4
 • 309 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een statig, op te frissen herenhuis in het centrum van Leuven of heb je eerder interesse in een bijzonder gunstig opbrengstpand met maar liefst drie appartementen? Op deze toplocatie midden in het centrum van de historisch rijke stad Leuven worden al jouw verwachtingen ongetwijfeld ingelost. In de Boogaardenstraat houden we halt ter hoogte van nummer 67. De tijdloze, mooie witte gevel met blauwe accenten geeft meteen de allures van een magnifiek, historisch herenhuis.
Verkocht
Uniek gelegen bouwgrond in Bolderberg | 9a 48ca pure zon, rust en privacy!
Heusden-Zolder
Stel je voor… een fantastische bouwgrond van maar liefst 9a 48ca… In een mooie residentiële wijk in Bolderberg… Met een prachtig groen zicht op agrarisch gebied… én met een uitstekende bereikbaarheid… Het lijkt te mooi op waar te zijn maar die perfecte puzzel bestaat! Er ontbreekt nog slechts één stukje: jouw droomwoning. We bevinden ons in de rustige Wolverik in het pittoreske Bolderberg. We houden halt aan een prachtige bouwgrond met een oppervlakte van 9a 48ca. Je krijgt hier een aanzienlijke perceelbreedte van maar liefst 18 meter.