Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Zeer verzorgde halfopen woning met vier slaapkamers in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 233
 • 4
 • 179 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7 % op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In de H. Vanveldekelaan staat een zeer verzorgde woning te koop. Het gaat om een halfopen woonst in Heusden-Zolder. De woning ligt in een rustige wijk vlakbij de winkels en beschikt over vier slaapkamers. Een ideale plek voor jou en je gezinnetje. De woning werd gebouwd in 1972, maar werd telkens goed onderhouden. Sinds 2013 vind je er een nieuw dak en ook de ketel is nog helemaal in orde. Je komt binnen in de ruime hal. Links vind je de ruime living met salon- en eetkamergedeelte.
Verkocht
Knus, karakteristiek en veel mogelijkheden in deze gezinswoning te Schaffen
Schaffen
 • EPC 849
 • 2
 • 154 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een toffe gezinswoning met vlotte bereikbaarheid en 2 slaapkamers? Op de Diestsebaan staat een toffe gezinswoning te koop. De woning bevat veel authentieke elementen, heeft een gezellig tuintje en een ideale locatie. Van het tuintje zal je zeker volop genieten. De tuin in zuid-oostelijk georiënteerd, waardoor je beschikt over een zalige lichtinval. Je komt binnen in de entree, links vindt je de woonkamer.
Verkocht
Ideaal als eerste eigen thuis: moderne duplex met terras in Ham
Ham
 • EPC 111
 • 2
 • 122 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit knappe appartement maakt deel uit van het recente appartementencomplex Boringwijk, schitterend gelegen in het centrum van Ham. Alles wat je nodig hebt, vind je op wandelafstand (binnen de één kilometer!). Het project werd gerealiseerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien, de nieuwe eigenaars moeten dus voldoen aan een aantal voorwaarden (www.vooruitzien.be/voorwaarden). Zo moet je onder meer voldoen aan een inkomensmaximum en mag je geen andere woning bezitten.
Nieuwe prijs | Bij Den Burgemeester: sfeervolle horecazaak met groot terras en woonst
Leopoldsburg € 410.000
 • EPC 303
 • 132 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wegens brugpensioen is Caffee Lathee gesloten sinds 1 juli en zoeken de eigenaars een koper voor hun zaak. Bij vele mensen staat de zaak nog steeds gekend als Taverne: “Bij Den Burgemeester”. Logisch als je weet dat de “buren” gehuisvest zijn in het gemeentehuis ernaast. Jarenlang was deze Taverne één van de grote trekpleisters in het centrum van Leopoldsburg. Wellicht zullen na de opening van het vernieuwd gemeentehuis in oktober, trouwkoppels en andere bezoekers terug vaker te gast zijn in deze gezellige horecazaak op het Koningin Astridplein.
Verkocht
Bouwgrond voor open bebouwing in Ham (6a 65ca) met zuidwestelijke oriëntatie
Ham
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Ham staat een mooi stuk grond te koop van 6a 65ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18m. De diepte van het stuk grond bedraagt 32m tot 41m. Jouw toekomstige gevelbreedte is een mooie 12m lang. De bouwgrond geniet van een ideale oriëntatie. Je woont hier namelijk zuidoostelijk georiënteerd zodat je altijd optimaal geniet van de zon. Zalig thuis komen en buiten eten op het terras! De omgeving: Ham is een leuke gemeente.
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Beverlo met zuidelijke oriëntatie
Beverlo € 99.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen staat een mooi stuk grond te koop van 10a 45ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De bouwvoorschriften gelden hier als volgt ; je mag 17m diep bouwen op gelijkvloers niveau en 10m diep op de eerste verdieping. Kroonlijsthoogte mag tot maximum 6,5m hoogte en type dak mag ook nog gekozen worden. Indien u kiest voor een zadeldak is de maximum hoogte vastgelegd op 11m. De aanpalende woning is dus geen referentie voor de hoogte en breedte van de woning die je hier wilt bouwen.
Verkocht
Chic & landelijk voor open bebouwing of twee halfopen woning (casco)
Hechtel-Eksel
 • 4
 • 460 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltsebaan in Hechtel-Eksel vind je deze stijlvolle villa terug. Het is een zeer grote woning en om die reden zijn er twee mogelijkheden. Heb je veel ruimte nodig? Dan koop je deze cascowoning als een prachtige villa. Ben je geïnteresseerd in de helft? Dan kan je er ook twee halfopen woningen van laten maken. In de plannen (die je terugvindt op onze website onderaan bij de downloads) vind je twee opsplitsmogelijkheden van de bestaande woonst. Kijk er eens naar, want er is veel mogelijk! Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel.
Verkocht
Eéngezinswoning in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 279
 • 1
 • 106 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Zonhoven, in de Wijvestraat, staat een halfopen ééngezinswoning te koop. Je vindt deze woning aan een servitudeweg. Dit is een fijn voordeel. Je ligt namelijk een beetje verscholen en je zit ver genoeg van de straat. Deze woning werd gebouwd in 1998 en heeft een mooie perceeloppervlakte van 5a 22ca. Dit huis heeft een ruime slaapkamer, een keuken met eetruimte, een woonkamer en de installatie voor een badkamer. De tuin loopt rondom de woning van zuid naar west.
Verkocht
Moderne villa in pastoriestijl met veel licht en ruimte in Koersel
Koersel
 • EPC 119
 • 5
 • 286 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een prachtige villa met veel lichtinval in pastoriestijl? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze villa werd in 2010 gebouwd en voelt nog als nieuw. Bovendien is de villa zeer ruim en geniet het van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 268 m2. De inkomhal is groot en voorzien van een mooie stenen vloer. Op de benedenverdieping vind je een zalige leefruimte met een oppervlakte van 53 m2. Door de vele ramen geniet je van mooi licht naar binnen en prachtig zicht naar buiten.
Verkocht
Sfeervol & authentiek wonen in halfopen woning te Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • EPC 756
 • 3
 • 118 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een charmante woning met karakter? Dan vind je in Houthalen, in een kindvriendelijk straatje, een leuke woonst voor jou en je gezinnetje. Het huis ligt op een stuk grond van 3a 29ca. Het tuintje is netjes in orde gebracht en is zuidwestelijk georiënteerd. De gevel van de woning is authentiek. Het huis werd namelijk gebouwd in 1935. Dit betekent dat het nog wat opfrissingswerken nodig heeft, maar de gezellige sfeer is er al! Je komt binnen in de hal.
Gekende zaak & stijlvolle woonst gecombineerd in centrum Leopoldsburg
Leopoldsburg € 490.000
 • EPC 253
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg op een grote hoek met etalage vind je een knap handelspand. Dit geheel werd volledig gerenoveerd in 2001. Deze zaak is al jarenlang een gevestigde waarde in Leopoldsburg: kinderkledingzaak Edelweiss. De zaak bestaat al meer dan 60 jaar en heeft al heel wat vast cliënteel opgebouwd. Ze zijn vooral gekend om hun prachtige communiekleding. Boven de winkel vind je een schitterend modern appartement. Het is een zeer ruime woning met maar liefst vier slaapkamers en een zalig zonneterras.
Verkocht
Luxe appartement met zuidelijke tuin in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 195
 • 2
 • 102 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je bent op zoek naar een luxe uitstraling, je hebt geen tijd voor veel onderhoud, maar wil toch genieten van ruimte en licht? Dan vind je hier jouw droomwoonst. In Heusden-Zolder staat een schitterend appartement te koop. Je zal meteen merken dat dit eigenlijk niet echt een appartement is. Zeven jaar geleden werd dit moderne appartementencomplex gebouwd. De huidige eigenaar heeft met oog voor kwaliteitsvolle materialen van dit appartement een zalige thuis gemaakt. Je loopt binnen in een gemeenschappelijke hal met lift.
Verkocht
Appartement met twee slaapkamers en zalig terras
Zonhoven
 • EPC 68
 • 2
 • 84 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Zonhoven staat een modern appartement te koop met twee slaapkamers en een zalig ruim terras. De bewoonbare oppervlakte van dit appartement bedraagt 92 m2. Het appartement ligt op de eerste verdieping van het appartement. Je kan met de trap naar boven. Het appartement zelf heeft een frisse en moderne uitstraling. Als je binnenkomt vind je rechts de woonkamer en links de nachthal. In de inkomhal vind je een gastentoilet en een berging.
Verkocht
Duurzame halfopen woning met drie slaapkamers
Hasselt
 • EPC 218
 • 3
 • 229 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Sint-Lambrechts Herk, in de nieuwe Winningstraat staat een gezellige halfopen woning te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerd tuin en geniet van een zalige ligging. Je vindt deze woning namelijk in een doodlopend straatje van Sint-Lambrechts-Herk, een deelgemeente van Hasselt. Je woont op wandelafstand van de supermarkt en het openbaar vervoer. Het centrum van Hasselt ligt 3 km van je deur. De woning werd gebouwd in 1963, maar werd gerenoveerd in 2000.
Verkocht
Strak, modern en gerieflijke villa met bijzonder terras in Koersel
Koersel
 • EPC 103
 • 4
 • 253 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel staat een frisse villa te koop. De woning is nog maar vijf jaar oud en geniet van vier slaapkamers en een zuidelijke oriëntatie. Dit is de ideale plek voor jou en je gezinnetje. Je woont hier namelijk in een rustige, kindvriendelijke omgeving met het schooltje, de bakker en de jeugdbeweging iets verderop. Je komt binnen in de hal. Meteen rechts beschikt de woning over een praktijkruimte van 16 m2 groot. Deze kan ook perfect dienstdoen als bureaukamer.
Verkocht
Stijlvol en eigentijds gerenoveerde villa met zonnige ligging in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 389
 • 3
 • 200 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder, in een residentiële buurt, vind je deze ruime villa. Ze werd gebouwd in de jaren 70 en werd recent prachtig gerenoveerd. De woning is gelijkvloers gelegen en heeft een zeer ruime kelder. De zuidelijke oriëntatie zorgt voor een prachtige lichtinval. Je komt binnen in de hal. Deze is mooi en clean ingericht. Meteen rechts vind je een bureaukamertje met grote vensters.
Verkocht
Vrijstaande woning met zuidelijk tuintje vlakbij centrum
Beringen
 • EPC 510
 • 2
 • 169 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Beringen staat een gezellige open bebouwing te koop. Deze heeft momenteel twee slaapkamers (met mogelijkheid voor meer) heeft een zuidelijke oriëntatie en geniet van een topligging. Als je binnenkomt, vind je links een grote leefruimte met centraal een warme kachel. Je kijkt vanuit hier ook uit op de zalige veranda. Naast de living, vind je de keuken. Deze is toe aan renovatie, maar biedt ruimte! Vanuit de keuken loop je naar de veranda.
Verkocht
Duplex met drie slaapkamers en groot terras
Koersel
 • EPC 261
 • 3
 • 151 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel staat een leuke duplex te koop. De Duplex heeft maar liefst drie slaapkamers en geniet van een zalig zuidwestelijk georiënteerd terras. De duplex heeft een schattige gevel. Via de carport (hier mag jouw auto staan) loop je naar boven. Op de eerste verdieping vind je jouw leefruimtes. Je komt binnen in een brede hal. Aan de achterkant vind je de keuken van 20,4 m2 groot. Deze is volledig geïnstalleerd en is zeer modern.