Hou me op de hoogte

te koop

Lot 4 | Strakke halfopen gezinswoning met een zonnige tuin
Lommel € 343.750
 • 3
 • 150 m²
Deze halfopen woning bevindt zich rechts van de tweedelige unit in Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Lot 10 | Strakke rijwoning met 3 slaapkamer en zicht op de toegankelijke tuin
Lommel € 323.750
 • 3
 • 150 m²
Dit is de middelste gezinswoning van de driedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Rechts vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Nieuwe prijs | Charmante hoevewoning (10a 18ca) met authentiek karakter op landelijke ligging
Koersel € 299.000
 • EPC 574
 • 3
 • 194 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het landelijke Koersel vind je in de Waterbroekenstraat deze karakteristieke hoevewoning terug. Het gaat om een authentieke en verzorgde woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 194 m2 groot. De tuin geniet van een zalige, zuidoostelijke oriëntatie, je beschikt hier over drie slaapkamers en profiteert van een zalig overdekt terras. Nieuwsgierig? Deze hoeve werd gebouwd in 1930 en werd gerenoveerd. In 2004 werd de gevel gezandstraald en werd er spouwmuurisolatie voorzien en in 2014 werden de slaapkamers aangepakt.
Verkocht
Rustig gelegen PROJECTGROND op vlot bereikbare ligging (21a 10ca)
Paal
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een projectgrond op een vlot bereikbare ligging, maar met een landelijk karakter? Dan ben je hier op het juiste adres. De perceeloppervlakte van de grond is maar liefst 21a 10ca groot. Je vindt deze projectgrond terug in Paal. Zo profiteer je hier van een zeer vlot bereikbare ligging in een woongebied met groen karakter. Aan de achterzijde en de zijkant kijk je namelijk uit op agrarisch gebied. Gezien de uitstekende ligging en de bruikbare ruimte, leent deze grond zich perfect om een aantrekkelijk project te creëren.
Nieuwe prijs | Verzorgde gezinswoning met drie slaapkamers op zeer gunstige locatie
Paal € 225.000
 • EPC 593
 • 3
 • 169 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Meerstraat in Paal vind je deze vrijstaande woning terug. De woning werd zeer goed onderhouden en ligt op een mooi stuk grond van 6a 40ca groot. Je beschikt hier over drie slaapkamers, een aangename tuin en een inpandige garage. Bovendien geniet deze woning van een perfecte ligging. Je woont hier namelijk op wandelafstand van het centrum van Paal. Je kan te voet naar de winkel, de bakker, ... . Als dat niet handig is! Je komt binnen in de hal. Rechtdoor vind je het hart van de woning: de woonkeuken. Een aangename plek voor het hele gezin.
Vrijstaand & gelijkvloers wonen | Zuidelijk georiënteerde tuin met schitterend uitzicht
Paal € 259.000
 • EPC 883
 • 3
 • 195 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze knappe woning vind je terug in een doodlopend straatje gelegen in Paal. Je profiteert hier van een zeer knappe ligging op twee vlakken. Enerzijds woon je hier zeer vlot bereikbaar tussen het centrum van Paal en Beringen en vlakbij de E313. Anderzijds woon je hier zeer rustig in het groen. Het uitzicht aan de achterkant is uniek en biedt heel wat rust! De woning zelf beschikt over drie slaapkamers, is gelijkvloers gelegen en geniet van een optimale zuidelijke oriëntatie! Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug.
Nieuwe prijs | Bouwgrond halfopen bebouwing op perceel van 3a 99ca
Leopoldsburg € 78.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze bouwgrond van 3a 99ca groot ligt in de Heuvelstraat in Leopoldsburg. De bouwgrond heeft een ideale ligging: zeer rustig gelegen en vlak aan het centrum van Leopoldsburg. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om hier jouw droomwoning te realiseren. Je hebt een gevelbreedte van 6,71 m en het perceel zelf heeft een straatbreedte van 10 m. De perceeldiepte meet maar liefst 41 m. Je geniet hier dus van voldoende ruimte, zonder te veel onderhoud in de tuin! De Heuvelstraat leidt je rechtstreeks naar hartje Leopoldsburg.
Verkocht
Charmante & ruime woonst met drie slaapkamers en zuidwestelijk georiënteerde tuin (13a 51ca)
Paal
 • EPC 259
 • 3
 • 232 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een charmante woning met veel ruimte op een gunstige locatie? Dan ben je hier helemaal op het juiste adres. Deze vrijstaande gezinswoning vind je namelijk terug in de Sparrenstraat in Paal. Dit is een zeer rustig, residentieel gelegen straat die tegelijk ook nog eens zeer vlot te bereiken is. De woning zelf is zeer ruim, je geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 232 m2 met drie slaapkamers en een prachtige, zuidwestelijk georiënteerde tuin. Bovendien beschik je hier over een inpandige garage. We kunnen dus spreken over een schitterend totaalpakket!
Nieuwe prijs | Aantrekkelijke gezinswoning met praktijk, drie slaapkamers en zonnige tuin met zwembad
Zonhoven € 339.000
 • EPC 333
 • 3
 • 166 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze aantrekkelijke woning met praktijk is een prachtige thuis voor jou en je gezin. De woning werd gebouwd in 1991, maar kreeg in 2013 een renovatie. Je beschikt hier over drie slaapkamers en geniet hier van een zuidwestelijke oriëntatie. Bovendien profiteert deze woning van een zalig zwembad. Nieuwsgierig? Aan de voorkant beschik je hier over twee ingangen. Een privé-inkom en eentje voor de praktijk. Je vindt deze praktijkruimte terug aan de linkerkant van de woning. De huidige eigenares heeft in haar praktijkruimte haar kapsalon uitgebaat.
Aangenaam appartement met twee slaapkamers & twee terrassen in centrum
Koersel € 224.000
 • 2
 • 92 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Koersel vind je dit knappe appartement terug. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 90 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers, twee terrassen en een ondergrondse garage. Bovendien werd deze appartementsblok gebouwd in 2003, hierdoor profiteer je van degelijke structuren en inrichting! Tip? Deze garage is apart aan te kopen, op die manier geniet je van een korting van maar liefst € 5.600 op de registratierechten. Nieuwsgierig? Je neemt de lift naar de bovenste verdieping.
Knappe projectgrond (8a 31ca) op gunstige ligging in Hasselt
Hasselt € 335.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kempische Steenweg in Hasselt vind je deze projectgrond terug. Het gaat om een perceel van 8a 31ca. Je hebt hier bijgevolg voldoende mogelijkheid om verschillende appartementen te ontwikkelen in vier bouwlagen. De perceelbreedte bedraagt 19 meter, de perceeldiepte is zo’n 32 meter. Bovendien geniet je hier van een zuidoostelijke oriëntatie. Op onze website vind je onderaan bij downloads de woonconformiteiten terug. De ligging van deze eigendom is zeer gunstig.
Renovatie- en investeringsproject met heel wat mogelijkheden (8a 31ca)
Hasselt € 335.000
 • EPC 435
 • 3
 • 320 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kempische Steenweg in Hasselt vind je dit dubbele pand terug. Twee woningen die samen horen en heel wat mogelijkheid bieden. Je profiteert hier in totaal van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 320,36 m2. Dat is heel wat potentieel op een toplocatie. Je kan dit namelijk inrichten als handelspand met woonst, investeringspand met handelspand, kantoorruimte, ... . Multifunctioneel gebruik! De rechter woning heeft een zeer karaktervolle gevel voor een authentieke look. Bovendien vind je aan de achterkant nog een groot magazijn terug. Veel ruimte, veel potentieel.
Charmante starterswoning met twee tot drie slaapkamers aan het centrum (7a 84ca)
Houthalen-Helchteren € 195.000
 • EPC 438
 • 2
 • 156 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Helzoldstraat vind je deze toffe starterswoning terug. De woning ligt op een mooi perceel van 7a 84ca en werd boven alvast volledig gerenoveerd. Je profiteert hier bijgevolg van heel wat nieuwigheden. Denk maar aan nieuwe centrale verwarming, overal dubbel hoogrendementsglas en een gerenoveerde badkamer met inloopdouche. Bovendien beschikt de woning boven over twee slaapkamers en kan je beneden nog een derde slaapkamer inrichten. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de inkomhal. Links vind je de living terug. Deze heeft een mooie oppervlakte van een ruime 32 m2 groot.
Verkocht
Gelijkvloers & instapklaar wonen | Tweeslaapkamerappartement met garage op de markt
Heppen
 • 2
 • 80 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Heppen, op het aangename binnenplein, staat een gelijkvloers appartement te koop. Het gaat om een appartement met twee slaapkamers en een uitpandige garagebox. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m2, werd gebouwd in 1996 en de syndicuskosten bedragen slechts 35 euro (referentiejaar 2018). Nieuwsgierig? Je komt binnen in de ruime hal met plek voor de vestiaire. De living is een lichte en aangename ruimte met een oppervlakte van 27 m2. De vloer werd voorzien van een praktische tegelvloer. Rechts vind je de halfopen keuken.
Zonnig nieuwbouwappartement met drie slaapkamers en privétuin (75 m²)
Heusden € 255.000
 • 3
 • 94 m²
Dit gelijkvloersappartement bevindt zich aan de binnenkant van het project. Het gaat om het rechter appartement in A3. Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 94 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalige privétuin met terras. Het gehele appartement is voorzien van een warme parketvloer. De open keuken en leefruimte liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten. Het terras met privétuin meet samen maar liefst 75 m2. Je hoeft hier dus absoluut niet in te boeten op buitenruimte.
Ruim duplexappartement (98 m²) met twee slaapkamers en een zalig, zuidelijk terras
Heusden € 241.750
 • 2
 • 98 m²
Dit duplexappartement bevindt zich aan de binnenkant van het project. Het gaat om het middenste appartement op de eerste verdieping in A2. Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 98 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers en een zalig terras. Eén slaapkamer bevindt zich op gelijke hoogte met de leefruimte, de tweede slaapkamer en badkamer werden ingericht op het verdiep van de duplex. Het gehele appartement is voorzien van laminaat en een praktische tegelvloer. De open keuken en leefruimte liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten.
Gelijkvloers nieuwbouwappartement met één slaapkamer, terras én privétuin (76 m²)
Heusden € 197.750
 • 1
 • 78 m²
Dit gelijkvloersappartement bevindt zich aan de kant van de Poorthoevestraat. Het gaat om het middelste appartement in A1. Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 78 m2. Je beschikt hier over één slaapkamers en een zalige privétuin met terras. De open keuken en leefruimte liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten. Het terras met privétuin meet samen 76 m2. Zo hoef je op je appartement niet in te boeten op buitenruimte.
Halfopen nieuwbouwwoning met drie slaapkamers en prachtige privétuin met terras (113 m²)
Heusden-Zolder € 248.500
 • 3
 • 134 m²
Deze halfopen woning bevindt zich aan de zijkant van Residentie Verde in het Mistpad. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 134 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalig terras met privétuin. De gehele woning is voorzien van een warme parketvloer (natuurlijk met uitzondering van de ‘natte ruimtes’). De open keuken en leefruimte genieten van grote raampartijen en liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten. Het terras met privétuin meet samen maar liefst 113 m2.