Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Gezellige & volledig gelijkvloerse woonst met drie slaapkamers op zeer gunstige locatie
Heusden-Zolder
 • EPC 436
 • 3
 • 148 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kleine Venstraat vind je deze gezellige woning terug. Het gaat om een gelijkvloerse woonst met drie slaapkamers, een knappe veranda en een aangename tuin. De woning ligt op een mooi perceel van 6a 98ca groot en beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van 148 m2. De ligging van deze woning is absoluut een grote troef. Je woont hier namelijk dichtbij belangrijke uitvalswegen. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Aan de rechterkant vind je het leefgedeelte terug. Deze bestaat uit een zeer grote living met halfopen keuken.
Verkocht
Te renoveren | Halfopen gezinswoning op rustige ligging vlakbij centrum (9a 82ca)
Heusden-Zolder
 • EPC 556
 • 3
 • 140 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Oude Baan en De Rieten vind je deze halfopen woning terug. Het pand ligt op een mooi perceel van 9a 82ca groot. Dankzij de hoekligging, profiteer je hier van een aangename toegang tot de woning. De woning werd gebouwd in 1951 en dient gerenoveerd te worden. Niettemin heeft dit pand heel wat potentieel. Enerzijds dankzij de mooie omgeving, anderzijds dankzij de knappe perceeloppervlakte en de aangename westelijke oriëntatie. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Beneden beschikt het pand over een woonkamer met aansluitend een aparte salon.
Vrijstaand, modern & duurzaam wonen in gezinswoning met zuidwestelijke oriëntatie
Koersel € 385.000
 • EPC 126
 • 3
 • 226 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een prachtig, modern huis met panoramisch uitzicht op de zuidelijk georiënteerde tuin? Dan zit je hier helemaal goed! Hier is plek genoeg voor een leuk gezinnetje, want de woonst beschikt over drie slaapkamers. De woning kreeg in 2010 een complete renovatie. Van de oude woning schiet niets meer over. Je profiteert hier bijgevolg van een zeer goed uitgerust huis met alles erop en eraan, nieuwbouwvoorzieningen! Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree met gastentoilet. Aan de linkerkant vind je de leefruimte terug. Deze werd ingericht in twee delen.
Verkocht
Vrijstaande split-levelwoning op ruim perceel met grote vergunde stal (300 m2)
Halen
 • EPC 698
 • 3
 • 206 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Vinnenhoekstraat vind je deze vrijstaande woning terug. Het gaat om een split-levelwoonst op een zeer gunstige locatie. Een grote troef van deze woning is de vergunde stal van maar liefst 300 m2 groot. Bovendien kan de wei naast het pand erbij gehuurd worden. Zo is dit een ideale plek voor iemand die graag diertjes in de tuin heeft of voor iemand met een vrij beroep die nood heeft aan werk- en opslagruimte. De perceelgrootte van de woning bedraagt maar liefst 16a 16ca. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Aan de rechterkant vind je de living terug.
Verkocht
Gerieflijk & instapklaar | Comfortabele gezinswoning met zuidelijke oriëntatie
Houthalen-Helchteren
 • EPC 538
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen vind je deze knappe halfopen bebouwing terug. Het gaat om een leuke gezinswoning met drie slaapkamers, een schitterende tuin en een optimale, zuidwestelijke oriëntatie. De woning werd zeer gerieflijk ingericht en beschikt over een prachtige keuken en een recent geplaatste veranda. De auto kan je kwijt in de garagebox en je woont dichtbij Houthalen-centrum voor de boodschapjes. Je komt binnen in de hal van de woning aan de rechterkant. Via de inkomhal wandel je naar de leefruimte. Dit is een zeer aangename woonkamer van maar liefst 44 m2 groot.
Vrijstaande gezinswoning met zuidelijk georiënteerde tuin op centrale topligging
Heusden-Zolder € 189.000
 • EPC 611
 • 3
 • 150 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder op de Kanaalweg vind je deze vrijstaande woning terug. Het gaat om een te renoveren woning met drie slaapkamers op een mooi stuk grond. De perceelgrootte van deze woning bedraagt maar liefst 14a 51ca. De ligging van deze woning is zeer aangenaam. Je woont hier namelijk enerzijds zeer rustig en groen, anderzijds woon je hier vlakbij de winkels en verschillende uitvalswegen voor een vlotte woon- en werkverbinding. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de inkomhal. Aan de rechterkant van het pand vind je de living terug. Deze woonkamer is zo’n 32 m2 groot.
Schitterende gezinswoning met klasse & prachtige tuin (15a) in doodlopend straatje
Heusden-Zolder € 439.000
 • EPC 369
 • 3
 • 199 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een centraal gelegen woning met een prachtige tuin? Dan is deze gezinswoning zeker en vast iets voor jou. Het pand werd altijd zeer goed onderhouden en geniet van een prachtige, residentiële ligging in een doodlopend straatje, dichtbij de bossen (De Wijvenheide en De Wijers)! Bovendien werd de woonst door de jaren heen voorzien van de nodige aanpassingen. Je woont hier bijgevolg zeer energiezuinig en profiteert van zonnepanelen. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de brede entree. Aan de linkerkant van de woning vind je de living terug. Dit is absoluut een prachtige ruimte.
Wonen & werken combineren: handelspand met duplexappartement in hartje centrum
Beringen € 245.000
 • EPC 229
 • 3
 • 123 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Beringen in de Hoogstraat vind je dit ruime pand terug. Het gaat om een handelsgelijkvloers samen met een bovenliggende privé. Het handelsgedeelte heeft een ruime oppervlakte van 76 m2. Hierboven vind je de duplex met drie slaapkamers en een ruim terras terug. De centrumligging van dit pand is absoluut een grote troef. Zo woon je hier dichtbij alles en kan je het wonen en werken, zowel in je woning als rondom je woning makkelijk combineren. Handelspand Het handelspand heeft een eigen voordeur en zelfs een eigen huisnummer (17).
Multifunctioneel pand (704 m2 bruikbare vloeroppervlakte) | Wonen & werken combineren
Zonhoven € 595.000
 • EPC 318
 • 8
 • 704 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Je wil wonen en werken combineren en je hebt hiervoor heel wat ruimte nodig? Op de Houthalenseweg 66 en 68 vind je dit prachtige, multifunctionele pand terug. Het pand heeft een totale bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 704 m2 groot. Momenteel bestaat het pand uit een huis, een praktijkgedeelte van een schoonheidsinstituut en een aparte wellness met alles erop en eraan. Aan de voorkant zie je dat het pand uit twee delen bestaat met een stuk ertussen. Aan de linkerkant vind je huisnummer 68 met de woning en een stuk praktijkruimte.
Bouwgrond open bebouwing (8a 17ca) | Kindvriendelijk gelegen, dichtbij centrum en autostrade
Zonhoven € 175.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kludweg vind je deze knappe bouwgrond terug. Het gaat om een bouwgrond met een perceeloppervlakte van 8a 17ca groot. Een mooie ruimte om jouw droomwoning neer te zetten! En dat op een toplocatie in een rustig straatje vlakbij Zonhoven-centrum. Wat zijn de afmetingen van het perceel? De perceelbreedte van de bouwgrond is 18 meter groot. De perceeldiepte bedraagt ongeveer 45,79 meter. Voorlopig geven de bouwvoorschriften aan dat er slechts 1 bouwlaag kan gebouwd worden.
Goed gelegen bouwgrond voor vrijstaande woning (8a 31ca) vlakbij centrum
Zonhoven € 175.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kludweg vind je deze knappe bouwgrond terug. Het gaat om een bouwgrond met een perceeloppervlakte van 8a 31ca groot. Een mooie ruimte om jouw droomwoning neer te zetten! En dat op een toplocatie in een rustig straatje vlakbij Zonhoven-centrum. Wat zijn de afmetingen van het perceel? De perceelbreedte van de bouwgrond is 18,02 meter groot. De perceeldiepte bedraagt ongeveer 46,46 meter.Voorlopig geven de bouwvoorschriften aan dat er slechts 1 bouwlaag kan gebouwd worden.
Bouwgrond open bebouwing (8a 44ca) op toplocatie vlakbij centrum
Zonhoven € 175.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kludweg vind je deze knappe bouwgrond terug. Het gaat om een bouwgrond met een perceeloppervlakte van 8a 44ca groot. Een mooie ruimte om jouw droomwoning neer te zetten! En dat op een toplocatie in een rustig straatje vlakbij Zonhoven-centrum. Wat zijn de afmetingen van het perceel? De perceelbreedte van de bouwgrond is 18,02 meter groot. De perceeldiepte bedraagt ongeveer 47,30 meter. Voorlopig geven de bouwvoorschriften aan dat er slechts 1 bouwlaag kan gebouwd worden.
Nieuwe prijs | Bouwgrond 6a 71ca voor halfopen woning in Boekt (Heusden-Zolder) | Lot 2
Zolder € 104.500
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 2, de rechter bouwgrond van de halfopen woningen. Het perceel van deze woning is 6a 71ca groot. Het perceel is bijna 10 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 6,65 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
Verkocht
Karakteristieke villawoning met veel ruimte & zuidwestelijk georiënteerde tuin (19a 89ca)
Ham
 • EPC 186
 • 3
 • 248 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een schitterende villawoning met karakter? Deze woning beschikt over drie slaapkamers, mogelijkheid tot bureau of praktijkruimte, een dubbele uitpandige garage (in de stijl van het huis) en een zuidwestelijk georiënteerde tuin. En dat allemaal op een prachtig perceel van maar liefst 19a 89ca groot. De unieke perceelbreedte van 44 meter zorgt voor een luxueuze uitstraling. Bovendien is de woning technisch zeer goed in orde. Je kan hier zo intrekken. Nieuwsgierig? In de Gerhees in Ham vind je deze prachtige woning terug.
Nieuwe prijs | Bouwgrond open bebouwing (13a 82ca) op toplocatie in doodlopend straatje
Heusden-Zolder € 189.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Heidjesstraat vind je deze ruime bouwgrond terug. Het gaat om een bouwgrond met een perceeloppervlakte van maar liefst 13a 82ca groot. Een mooie ruimte om jouw droomwoning neer te zetten! En dat op een toplocatie in een doodlopend straatje. Wat zijn de afmetingen van het perceel? De perceelbreedte van de bouwgrond is bijna 20 meter groot. De perceeldiepte bedraagt 66 meter. De ligging van deze bouwgrond is zeer aangenaam. Het doodlopende straatje zorgt ervoor dat je hier geen last hebt van voorbijrijdende auto’s. Zo kunnen de kindjes veilig buiten spelen!
Nieuwe prijs | Gezinswoning met heel wat potentieel in doodlopend straatje met zuidelijke oriëntatie
Heusden-Zolder € 215.000
 • EPC 596
 • 3
 • 159 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een open bebouwing in een rustig straatje met een zuidelijk georiënteerde tuin? Dan ben je hier op het juiste adres. De woning ligt op een knap stuk grond van zo’n ruime 10 are groot. De ligging van de woning is zeer aangenaam, dankzij het rustig, doodlopend straatje. Bovendien woon je zeer dichtbij Zolder en Zonhoven-centrum voor de boodschapjes. De woning dateert van 1951, waardoor de woning geniet van heel wat authentieke charme! Nieuwsgierig? De rustige omgeving verwelkomt je in de Heidjesstraat!
Lichtrijke villawoning met drie slaapkamers, bureauruimte en schitterende tuin
Zonhoven € 495.000
 • EPC 218
 • 3
 • 286 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze schitterende villawoning vind je terug in de Kriekelstraat. Het gaat om een ruime gezinswoning met een knappe tuin en zeer aangename woonvolumes. Je vindt hier drie slaapkamers terug, een zuidelijk georiënteerde tuin en je beschikt over een carport. Bovendien bestaat hier de mogelijkheid om een zelfstandig beroep uit te oefenen in de bureauruimte met aparte buitendeur. De entree vind je aan de linkerkant van de woning. Via de inkomhal wandel je naar de open leefruimte. Deze woonkamer is absoluut een aangename ruimte om te vertoeven.
Degelijk handelspand (117 m2) met appartement op gunstige locatie
Houthalen-Helchteren € 295.000
 • EPC 240
 • 211 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de gekende Grote Baan in Houthalen vind je dit ruime pand terug. Het gaat om een handelspand met een ruime privé: een appartement en een tuin. Het pand werd gebouwd in 1991, is zeer degelijk en werd knap uitgerust met alles wat je nodig hebt. Bovendien ligt het pand op een ruim stuk grond van 811 m2 groot. De ligging op de Grote Baan in Houthalen zorgt voor heel wat passage. Kortom, een ideaal pand om een handel uit te baten met mogelijkheid om erbij te wonen. Nieuwsgierig? Handelspand Aan de voorkant van het pand vind je voldoende parkeergelegenheid terug.