Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Charmante gezinswoning met 2 grote opslagplaatsen op een perceel van 45a 97ca.
Herk-de-Stad € 355.000
 • 4
 • 212 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Charme, rust en ruimte! Zonder twijfel dé drie kernwoorden van deze unieke gezinswoning in de Nachtegaalstraat 10 in Herk-de-Stad. Wanneer we voor deze charmante voormalige boerderij staan valt ons meteen op hoe rustig je hier woont. Je krijgt hier een perceel van maar liefst 45a 97ca midden in agrarisch gebied. De definitie van ‘rustig wonen, omgeven door groen’ werd hier geschreven! Deze ruime woning uit 1968 heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 212 m².
nieuw
Stijlvolle half open woning van 2014 met drie slaapkamers op rustige locatie
Beverlo € 345.000
 • EPC 126
 • 3
 • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een recente, duurzame en prachtig afgewerkte gezinswoning met drie slaapkamers is in de Schorenstraat 5 in Beringen zeker aan het juiste adres. De charmante half open woning straalt eigentijdse en stijlvolle gezelligheid uit. De woning werd gebouwd in 2014 met veel aandacht voor kwalitatieve en duurzame materialen. Je krijgt hier een bewoonbare oppervlakte van 150 m² op een prachtig rustig gelegen perceel van 3a 5ca. In de ruimte entree, met gastentoilet geeft de statige trap meteen veel cachet.
nieuw
Charmante boerderij op fantastisch perceel van 1ha 60are79ca
Geel € 450.000
 • EPC 412
 • 3
 • 200 m²
In de Zandhoefstraat in Geel - vlakbij de grote toegangswegen, maar toch zalig gelegen in een uitgestrekt landelijk gebied - ligt een fantastische boerderij verscholen. Met een grondoppervlakte van 1ha 60a 79ca en een ruime woonst van drie verdiepingen hoog zijn de mogelijkheden hier vrijwel eindeloos. Achter de voordeur schuilt dus een vat vol opportuniteiten. Op de benedenverdieping vind je meteen de woonkamer van 32 m² terug die baadt in het natuurlijke zonlicht. Wanneer je verder loopt, kom je in de keuken terecht die toegang geeft tot de kelder en overloopt in een leuke veranda.
Verkocht
Prachtig appartement van 2012 met 2 slaapkamers en zalig terras van 36 m²
Heusden-Zolder
 • EPC 198
 • 2
 • 129 m²
Prachtig appartement met twee slaapkamers in Heusden-Zolder zoekt nieuwe eigenaar en jij kan de gelukkige zijn. Dit moderne appartementsgebouw werd gebouwd in 2012 en is dus conform de moderne bouwvoorschriften. Het stijlvolle appartement, gelegen op de eerste verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 129 m². Wanneer je binnenkomt valt de mooie afwerking en de lichtrijke sfeer je meteen op. Je hebt aan de rechterkant onmiddellijk een eerste berging. Dit is zeer handig om je jas direct op te bergen. De tweede extra berging kan gebruikt als was- of bergplaats.
Verkocht
Knappe gelijkvloerse woning met drie slaapkamers op prachtig perceel van 16a 8ca
Heusden-Zolder
 • EPC 374
 • 3
 • 160 m²
Deze prachtige gelijkvloerse woning zoekt een nieuwe eigenaar! Wie weet word jij dus de gelukzak die voortaan in het bezit is van deze prachtige groene plek op minder dan een kilometer afstand van het bruisende centrum van Heusden. De charmante woning uit 1974 ligt op een zeer knap perceel van maar liefst +- 16 are in de Kortstraat in Heusden-Zolder. Deze doodlopende straat grenst aan een schitterend agrarisch gebied. Je zal hier dus ongetwijfeld genieten van fantastische rustige en groene ligging. We komen binnen in een zeer ruime inkomhal. De woonkamer gelegen aan de linkerkant van de woning straalt een en al gezelligheid uit.
Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en een zalige zuidwestelijk georiënteerde tuin
Heusden-Zolder € 210.000
 • EPC 519
 • 3
 • 183 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in de Sint-Jansstraat in Heusden-Zolder. In deze rustige straat, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Heusden treffen we deze op te frissen woning uit 1955. De woning ligt op een perceel van maar liefst 6a 77ca en geniet van een zalige zuidwestelijke oriëntatie. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 183,44 m² en kan zelfs gemakkelijk nog uitgebreid worden met de grote zolderruimte. In de ruime inkomhal geeft de statige stijlvolle trap meteen veel charme.
Rustig gelegen bouwgrond van 3a 93ca voor halfopen woning vlakbij centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 90.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoekt jouw half open droomwoning nog een fantastische bouwgrond? Dan begint jouw geweldige avontuur misschien morgen in de Veenderweg in Heusden-Zolder. Deze zeer rustige doodlopende straat ligt op slechts 1 kilometer afstand van het centrum van Heusden. Dit fantastische perceel heeft een totale oppervlakte van 3a 93ca en is helemaal klaar voor jouw half open droomwoning. Je hebt hier een perceeldiepte van 42,96 meter. Je kinderen of viervoeters kunnen hier dus stevig ravotten terwijl jij geniet van de zalige rust en een barbecue met vrienden op je zonneterras.
Knappe bouwgrond van 3a 82ca voor halfopen woning op rustige locatie
Heusden-Zolder € 90.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan hier op slechts één kilometer afstand van het centrum van Heusden in de Veenderweg. Dit doodlopend straatje is zeer rustig gelegen maar geniet tegelijkertijd van een uitstekende verbinding. De E314 ligt op slechts vijf minuten rijden waardoor je een uitstekende woon-werverbinging hebt. Je krijgt hier een knappe bouwgrond met een oppervlakte van 3a 82ca, klaar voor jouw fantastische half open droomwoning. Met een perceeldiepte van 41,91 meter zullen je kinderen of viervoeters hier aan plaats om te ravotten zeker geen gebrek hebben.
Verkocht
Instapklare penthouse van 205 m² met 2 slaapkamers en 3 terrassen in centrum Hasselt
Hasselt
 • EPC 204
 • 2
 • 205 m²
Ben jij op zoek naar een knappe penthouse mét parking in het Hartje van dé gezelligste stad van Vlaanderen? Dan verhuis jij wellicht binnenkort naar dit prachtige appartement met twee slaapkamers in de Martelarenlaan 7, bus 11 in Hasselt. Dit appartement werd gebouwd in 1990 en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 205 m². We nemen de lift naar de vijfde verdieping. Wanneer we binnenkomen in de inkom met vestiaire en gastentoilet, zien we onmiddellijk dat deze loft afgewerkt werd tot in de puntjes.
Fantastische handelsruimte met knappe woonst op toplocatie in Leopoldsburg
Leopoldsburg € 449.000
 • EPC 253
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit prachtige pand in de Koningsstraat 2 in Leopoldsburg werd volledig gerenoveerd in 2001. Gelijkvloers vind je hier een fantastische handelsruimte met tal van mogelijkheden en op de eerste verdieping treffen we een mooie eigentijdse woning aan met maar liefst vier slaapkamers. Dankzij de aparte inkom voor het woongedeelte in de Couwenberghstraat kunnen deze twee delen zeer gemakkelijk apart verhuurd worden als opbrengsteigendom.
Prachtige woonst met vier slaapkamers en grote handelsruimte op schitterende locatie in Leopoldsburg
Leopoldsburg € 449.000
 • EPC 253
 • 4
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een mooi woonst in het dynamische centrum van Leopoldsburg? Heb jij nood aan een ruime handelsruimte of een praktijk om je beroep uit te oefenen? Of ben je net op zoek naar woonst met een apart verhuurbare handelsruimte als opbrengstenpand? Dan is dit prachtige pand, dat volledig gerenoveerd werd in 2001, zeker en vast ideaal voor jouw nieuwe avontuur. De woning, gelegen op de eerste verdieping, heeft een aparte inkom in de Couwenberghstraat. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 155,46 m².
Rustig gelegen en ruime gezinswoning met drie slaapkamers op een prachtig perceel van 13a 4ca
Heusden-Zolder € 299.000
 • EPC 321
 • 3
 • 180 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een fantastische gezinswoning met drie slaapkamers op een super rustige en groene locatie op een boogscheut van het centrum van Zolder? Dan wordt die droom vandaag werkelijkheid! We treffen deze knappe gelijkvloerse woning op een perceel van maar liefst 13a 4ca in de Broeksteeg 25 in Heusden-Zolder. De Broeksteeg is een doodlopende straat die uitkijkt op niets dan groene velden en de bossen van de prachtige natuur van de Vallei van de Mangelbeek.
Knap landhuis op 15 are met straatbreedte van maar liefst 41 m
Heusden-Zolder € 360.000
 • EPC 486
 • 3
 • 304 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Merelstraat in Heusden-Zolder, heerlijk achterin maar toch vlakbij het centrum, ligt dit mooie en goed onderhouden landhuis op een perceel van 15 are. De woning beschikt over een uniek karakter en een prachtige veelzijdige tuin. Omdat ze - op enkele verhoogjes na - volledig op het gelijkvloers werd gebouwd, is ze ook makkelijk toegankelijk voor minder mobiele personen. Het pand ligt in een mooie brede straat met veel ruimte tussen de huizen, wat dus meteen een groene en rustige omgeving garandeert.
Verkocht
Charmante rijwoning met twee slaapkamers op 2a 10ca in het centrum
Heusden-Zolder
 • EPC 300
 • 2
 • 140 m²
Midden in het gezellige en beweeglijke centrum van Zolder ligt deze knappe rijwoning op een perceel van 2a 10ca. De woning werd gebouwd in 1949 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 140 m². We komen de woning binnen in een zeer ruime inkomhal. Meteen valt ons op dat de zeer hoge plafonds, die we doorheen heel de woning terug vinden, een zeer ruim en royaal gevoel aan de woning geven. De gezellige woonkamer, gelegen aan de linkerkant van de woning, heeft een oppervlakte van 33,60 m². Het gebogen plafond in het midden van de ruimte zorgt voor een zeer sfeervolle verdeling tussen eetkamer en tv-hoek.
Bouwgrond van 6a 12ca voor halfopen bebouwing met zuidelijke oriëntatie
Diepenbeek € 135.000
In de Van Eycklaan in Diepenbeek ligt deze bouwgrond te wachten op een nieuwe eigenaar. Het betreft een stuk grond van 6a 12ca voor een halfopen bebouwing met zuidelijke oriëntatie in een rustige groene buurt, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De bouwgrond maakt deel uit van een nieuwe verkaveling, waar zich recentelijk nog veel jonge gezinnen hebben gevestigd. Het is gelegen in een rustige straat met relatief weinig doorlopend verkeer, maar bevindt zich toch dicht bij het centrum. Aan eetgelegenheden en ontspanningsmogelijkheden is er dus zeker geen gebrek.
Bouwgrond van 7a 18ca voor open bebouwing met zuidelijke oriëntatie
Diepenbeek € 169.000
In de François Schoofsstraat in Diepenbeek ligt een stuk grond van 7a 18ca klaar om bebouwd te worden. Het betreft een toplocatie, te midden in een rustige, groene buurt met vele jonge gezinnen vlakbij het centrum. Op deze mooie plek mag je dan ook nog eens een open bebouwing neerzetten met een zuidelijk georiënteerde tuin. Alle troeven zijn dus aanwezig om hier jouw droomthuis te verwezenlijken. De bouwgrond maakt deel uit van een nieuwe verkaveling en is gelegen in een rustige straat met relatief weinig doorlopend verkeer.
Modern landelijk huis vol luxe te Leopoldsburg
Heppen € 439.000
 • EPC 235
 • 3
 • 289 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze moderne, lichte villa vind je op de Frankendijk 23 te Heppen in Leopoldsburg. Heppen is een kleinere deelgemeente van Leopoldsburg, het is een zeer rustige en vooral heel groene omgeving. Heppen bestaat namelijk voor één vierde uit bos: de Gerheserbossen. Je kan er prachtig wandelen, joggen of fietsen. Het centrum van Heppen heeft een basisschool en een paar winkels, Leopoldsburg zelf ligt slechts 2 kilometer verder. De villa heeft een landelijke, tegelijk moderne stijl. Je komt binnen via een grootse inkomhal met veel licht door het hoge raam.
Verkocht
Knusse, instapklare woonst met drie slaapkamers en gezellige tuin
Houthalen-Helchteren
 • EPC 583
 • 3
 • 158 m²
Op de hoek van de (toepasselijke) Hoekstraat in het gezellige Lillo bij Houthalen-Helchteren, vinden we deze mooie woning met drie slaapkamers en een tuin terug. Het huis is instapklaar, verkeert nog in erg goede staat en beschikt over alles wat je nodig hebt om een gezellige thuis te creëren. Via de voordeur bevind je je vrijwel meteen in de lichtrijke leefruimte van 31,5 m², waar trouwens nog een authentieke tegelvloer schuilt onder de houten vloerbekleding. Die brengt je dan weer naadloos naar de aparte eetkamer waar een oergezellige kachel pronkt.