Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Te renoveren HOB met mooi, diepe en zonnige tuin op fijne locatie vlakbij centrum Beringen
Beringen
  • EPC 513
  • 5
  • 212 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een grote gezinswoning met heel wat potentieel? Dan renoveer jij deze statige HOB binnenkort om tot jouw ideale droomwoning. Een trendy, moderne look of een klassieke en landelijke stijl? Wat je ook verkiest, jouw nieuwe thuis bevindt zich op een prachtig, groen en bovenal zonovergoten perceel. Welkom thuis in de Beverlosesteenweg 293 te Beringen. We bevinden ons meer bepaald in Tervant een zeer harmonieus en gezellig dorp centraal gelegen tussen het centrum van Paal en het bruisende stadscentrum van Beringen.
Verkocht
Uitzonderlijke bouwgrond voor OB van 28a 53ca gelegen in de bosrijke omgeving van Nieuwerkerken
Nieuwerkerken
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in de Dennenbosstraat, waar de natuur jouw architect is en de rust de architectuur bepaalt. Dit prachtige stuk bouwgrond van 28are 53ca biedt dé uitgelegen kans om te bouwen aan een toekomstige thuis, met een fantastische locatie als solide basis. Kom maar mee! In Nieuwerkerken doet de Dennenbosstraat haar naam absoluut eer aan. Gelegen aan de rand van het bos, verwelkomt dit perceel jou met een rustige landelijkheid en een vrij uitzicht.
Knap gerenoveerde HOB met 3 slaapkamers en zonrijke en zeer groene tuin centraal tussen Borgloon en Sint-Truiden
Borgloon € 320.000
  • EPC 395
  • 3
  • 166 m²
Een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid aan de voorzijde. Een zonovergoten en uitzonderlijk groene tuin aan de achterzijde. In het midden? Een knap gerenoveerde gezinswoning met ten minste drie slaapkamers. Een perceel van 7a18ca van voor tot achter gevuld met grote troeven. We bevinden ons op de belangrijke verbindingsweg tussen Borgloon en Sint-Truiden, namelijk de Sint-Truidersteenweg. Ter hoogte van nummer 555 houden we halt aan een knappe half open woning uit 1951. De charme aan de buitenzijde bleef voorlopig behouden, de binnenzijde kreeg echter recent in 2018 een zeer grondige renovatie.
Te renoveren handelshuis met veel potentieel en 4 slpks op toplocatie in centrum Beringen
Beringen € 159.000
  • EPC 714
  • 4
  • 195 m²
Middenin het bruisende stadscentrum van Beringen, wacht een handelshuis op één of meerdere handige Harry’s. En dat laatste mag je letterlijk nemen, want het pand werd ongeschikt en onbewoonbaar verklaard. Het statige rijhuis dateert uit 1930 en heeft met andere woorden, duidelijk nood aan een zéér grondige renovatie. Steek jij de handen graag uit de mouwen en wil je nieuw leven in dit authentieke pand blazen? Haast je dan naar Koolmijnlaan 14. Ragna leidt je alvast graag rond. Het handelshuis biedt 3 volwaardige verdiepingen en 195m² om mee aan de slag te gaan.
Verkocht
Recreatiezone met cafetaria en 12 garageboxen met uitzicht op Albertkanaal in Beringen
Beringen
Droom je van een recreatiezone als hoofdactiviteit en het uitbaten van een cafetaria als nevenactiviteit mét idyllisch uitzicht op het Albertkanaal? Dan heten we je maar al te graag welkom op Kasteletsingel-Zuid, waar een unieke kans wacht op de ondernemer met visie. Makelaar Joke neemt je mee. Voorheen een cafetaria met als hoofdactiviteit waterski, werd gebouwd in 1985. Het biedt een geweldige locatie met zicht op het Albertkanaal en een vlot bereikbaar karakter. Wanneer je op zoek bent naar dé uitgelezen kans om een succesvolle recreatiezone uit de grond te stampen, grijp je deze het best met twee handen.
Verkocht
Ruime, op te frissen gezinswoning met 4 slaapkamers op knap perceel van 5a 65ca in Balen
Balen
  • EPC 393
  • 4
  • 184 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Balen, een wondermooie en ideaal gelegen gemeente in de provincie Antwerpen. Op de vlot bereikbare Steenweg Op Leopoldsburg, houden we halt aan huisnummer 54. De charmante gevel van de halfopen bebouwing uit 1970 lacht ons al toe. Hoewel de gasketel vorig jaar nog vernieuwd werd, wacht de rest van de woning op een hedendaagse opfrissing. Britt neemt je graag mee om te tonen dat er in elk hoekje van deze woonst potentieel schuilt. Beginnen doen we bij het begin, zo mag je aan de slag gaan met een totale bewoonbare oppervlakte van 184m².
Verkocht
Op te frissen open bebouwing op 10a 07ca gelegen op rustige en groene locatie in Paal
Beringen
  • EPC 259
  • 3
  • 312 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je klaar voor de volgende stap in je leven? Kriebelt het om je eigen stempel te drukken op de woning waar je al je hele leven van hebt gedroomd? Ragna neemt je graag mee richting het mooie Paal waar deze unieke open bebouwing op jou wacht. In de Acacialaan geniet je van de ideale combinatie tussen rust, natuur en een uiterst vlotte bereikbaarheid. Op huisnummer 25 word je alvast vriendelijk verwelkomd door de charmante voorgevel van de gelijkvloerse woning. Je krijgt hier de unieke kans om trotse eigenaar te worden van een woning met veel potentieel.
Mooi bouwperceel van 10a 30ca voor halfopen bebouwing tegenover de grens met Gingelom in Berloz
Berloz € 92.500
Zie jij jezelf wegdromen in een magnifieke landelijke omgeving waar je kinderen veilig en in alle rust kunnen opgroeien? Dan is dit prachtig stuk bouwgrond op de Grand-Route in Berloz helemaal voor jou weggelegd. Op een steenworp van de kruising tussen de Vlaamse en Waalse grens ligt dit magnifiek perceel van 10a 30ca. Het is het perfecte stuk grond om een knappe halfopen bebouwing op neer te zetten. Het heeft een perceelbreedte van 12,13 meter en de lengte van het perceel bedraagt 78,08 meter. Dit magnifieke perceel komt met een grote tuin georiënteerd op het zuid-westen.
Verkocht
Fantastisch gelegen gelijkvloers appartement met zonnige stadstuin in centrum Turnhout
Turnhout
  • EPC 138
  • 1
  • 75 m²
Welkom in jouw stukje stadsparadijs, waar dit instapklare 1-slaapkamer appartement in Turnhout op je wacht! Of je nu beslist om hier zelf thuis te komen of om de investeringsportefeuille aan te vullen, hier zit je absoluut goed! Makelaar Britt neemt je graag mee! Steenweg Op Antwerpen wordt jouw nieuwe thuisbasis. Het statige appartementsgebouw, gebouwd in 2009, vormt de perfecte harmonie tussen modern en hedendaags. De ideale locatie in het centrum van Turnhout en een uitstekende verbinding naar het bruisende Antwerpen, zet ongetwijfeld de puntjes op de i. Vanaf de straat straalt het gebouw op huisnummer 53 allure uit.
Verkocht
Totaal gerenoveerde gezinswoning op zalig perceel van 12a 98ca met veel privacy en rust in Koersel
Beringen
  • EPC 352
  • 3
  • 156 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen met de Mijnterril in je achtertuin en een prachtige, bosrijk omgeving met veel privacy en onevenaarbare rust. Dat en nog zóveel meer mag je verwachten op Gildestraat 72 in het gezellige Koersel. En geloof ons maar, we overdrijven niet als we deze gezinswoning een buitenkans noemen. Makelaar Yens neemt je graag mee. Perfect gelegen en gecamoufleerd door de groene bomen rondom, werd de open bebouwing gebouwd in 1959. Naast een zalig en zonovergoten perceel van maar liefst 12a 98ca, is de allergrootste troef van de woonst ongetwijfeld haar ligging.
Verkocht
Leuke gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden en diepe en uiterst groene tuin nabij centrum Sint-Truiden
Sint-Truiden (3800)
  • EPC 384
  • 4
  • 176 m²
Op zoek naar een charmante en deels gerenoveerde half open gezinswoning? Droom jij van een rustige ligging met een eindeloos groen zicht maar met alle faciliteiten van een bruisend stadscentrum op een boogscheut afstand? Dan blinkt jouw naam wellicht binnenkort op de deurbel van de Vliegveldlaan 149, 3800 Sint-Truiden. Op dit knappe perceel van 8a 06ca werd in 1954 deze charmante half open woning gerealiseerd. Doorheen de jaren werden er al tal van belangrijke aspecten in de woning gerenoveerd. Zo werd onder andere in 2012 de badkamer volledig vernieuwd en werd zelfs zeer recent in 2020 de elektriciteit grondig onder handen genomen.
Knappe bouwgrond voor HOB van 8a 82ca met achterliggend groen in Geetbets
Geetbets € 139.000
Welkom in Haspengouw! In de rustig gelegen Kwadestraat te Geetbets, ligt dé basis voor de rest van jouw leven! Ontdek samen met ons of dit perceel alle troeven in handen heeft om de woning waar je altijd al van hebt gedroomd te bouwen! Extra leuk om te weten is dat de bouwplannen voor een fantastische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers reeds aanwezig zijn! Zo kan jij hier, in harmonie met de aangrenzende buur, kiezen voor een leven vol comfort en rust! Je hoeft je hoofd dus niet meer te breken over de indeling, de stijl en de hoeveelheid slaapkamers. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten!
Rustig gelegen bouwgrond van 8a 76ca voor HOB met zicht op achterliggend groen in Haspengouw
Geetbets € 139.000
Welkom in de Kwadestraat, waar dé perfecte basis voor de rest van jouw leven ligt. Je mag stilletjes aan beginnen dromen van een warme thuis op een magnifiek bouwperceel. En dit allemaal in het rustige Geetbets. De aantrekkelijkheid van de open en bosrijke omgeving is onmiskenbaar en creëert de ideale setting voor jouw toekomstige thuis, kom maar mee. De dromen zijn er, alleen de bouwgrond ontbreekt nog. En met dat laatste kunnen wij jou helpen. De rustige en landelijke omgeving zet de puntjes hier alvast op de i. Binnenkort zal je hier genieten van elkaar en kunnen de kinderen in alle veiligheid opgroeien.
Verkocht
Leuke HOB met 5 slaapkamers en een fijne, groene stadstuin in het hartje van Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 395
  • 5
  • 202 m²
Stel je voor, een knap gerenoveerde half open woning mét een leuke tuin en dat in een zeer rustige straat, op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden… Welkom thuis in de Gorsemweg 252 te Sint-Truiden. Deze statige half open gezinswoning werd in 2018 al grondig gerenoveerd. Zo krijg je hier vandaag een instapklare bewoonbare oppervlakte van 202m² groot. En dat ruime en aangename wooncomfort komen we binnen via de inkomhal aan de rechterkant van de charmante voorgevel.
Verkocht
Leuke open bebouwing op zalig zonovergoten perceel van 7a 78ca op ideaal gelegen locatie in Viversel
Heusden-Zolder
  • EPC 265
  • 3
  • 100 m²
Droom je ervan om dagelijks thuis te komen in een leuke gezinswoning met nog bijzonder veel mogelijkheden? En is de kers op de taart een zalige zonovergoten tuin waar de kinderen en huisdieren urenlang in kunnen ravotten? Dan neemt makelaar Britt je maar al te graag mee richting Viversel, hét gezelligste dorp van Heusden-Zolder. We begeven ons naar de doodlopende straat Beekkant. We houden halt aan het perceel op huisnummer 6 met een knappe oppervlakte van 7a 78ca. De ideale zuidwestelijke oriëntatie gaat gepaard met een verzorgd karakter.
Hoogwaardig afgewerkte en energiezuinige nieuwbouw woning met 3 slaapkamers en riante tuin in Paal
Beringen € 399.500
  • EPC 9
  • 3
  • 177 m²
Welkom in het mooie Paal, waar deze nieuwbouwwoning als een architecturaal pareltje ongetwijfeld je hart zal weten te veroveren! Gelegen in de rustige Hoefbladstraat, omarm je hier niet alleen de idyllische rust van de natuur, maar ook de vlotte bereikbaarheid via de nabijgelegen E313. Makelaar Yens leidt je graag uitgebreid rond! Als eigenaar van deze woning ben je niet alleen de gelukkige bewoner van een stijlvolle en moderne woonst, maar geniet je ook van de voordelen van een BEN-woning, wat staat voor "Bijna Energie Neutraal".
in optie
Adembenemende gezinswoning van 385m² met tweewoonst én lift op zonovergoten perceel van 20a 05ca in Kermt
Hasselt € 620.000
  • EPC 258
  • 4
  • 385 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je van een volledig uitgeruste gezinswoning met een gunstige energiezuinigheid op een zalig en zonovergoten perceel van 20 are groot? En ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen ongelofelijk veel ruimte en optimaal wooncomfort? Dan neemt makelaar Britt je vol trots mee naar Kermt waar deze adembenemende open bebouwing je verwent met alles en nog véél meer. Gelegen op de centrale Lummense Kiezel, wordt de toon meteen gezet. Zo vertoef je perfect in het midden tussen Lummen, Herk-de-Stad en Hasselt. We houden halt aan huisnummer 49.
Uitzonderlijk karaktervolle en ruime gezinswoning mét zonrijke stadstuin in het hartje van Tongeren
Tongeren € 765.000
  • EPC 306
  • 4
  • 409 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Authentieke charme en boordevol karakter. Wie op zoek is naar een unieke, stijlvolle en instapklare woning pal in het historisch rijke stadscentrum van Tongeren zal zonder enige twijfel instant verliefd worden of dit wondermooie pand. Het is dan ook met een bijzonder grote fierheid dat we je meenemen naar het Begijnhof ‘Sint-Catharina’ te Tongeren.