Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Ruim pand in Zonhoven met verschillende mogelijkheden (5 slaapkamers)
Zonhoven
 • EPC 128
 • 5
 • 296 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven staat een gerenoveerde halfopen bebouwing te koop. Het is een woning in zeer goede staat, met veel ruimte en verrassende mogelijkheden. De woning heeft namelijk vijf slaapkamers, een ruime zolder en kelder. Je vindt dit pand vlakbij het centrum van Zonhoven en vlakbij Genk en Hasselt. Zo geniet je hier van een zeer vlotte bereikbaarheid met alle nutsvoorzieningen op wandelafstand. De knappe voorgevel van crepi zal je meteen aanspreken, het geeft een afgewerkte indruk.
Verkocht
La bella vita in Meeuwen-Gruitrode
Meeuwen-Gruitrode
 • EPC 145
 • 4
 • 420 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stijlvolle luxe in een landelijke omgeving. Dat vind je hier in de Dampstraat op nummer 4. Modern gebouwd, een luxueuze afwerking en een lichtinval om u tegen te zeggen. Dat zie je meteen. In 2010 bouwden de huidige eigenaars deze schitterende villa. De woning heeft vier slaapkamers, geniet van behoorlijk wat ruimte en heeft prachtige, grote ramen. Bovendien ligt deze villa slechts vijfhonderd meter van het centrum. Ondertussen geniet je hier van een landelijke ligging (helemaal ontspannen van het uitzicht).
Verkocht
Klaar voor nieuwe eigenaar: instapklaar gelijkvloersappartement met garage & gemeenschappelijk tuintje
Heusden-Zolder
 • EPC 188
 • 2
 • 108 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een knap appartement waar je geen werk meer aan hebt? Dan ben je hier op het juiste adres. Je vindt deze woonst gelijkvloers terug. Het appartement heeft twee slaapkamers, beschikt over een eigen garagebox en geniet bovendien van een gemeenschappelijke zuidoostelijk georiënteerd achtertuintje! Nieuwsgierig? Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal. Rechtdoor vind je jouw stulpje terug. De brede inkomhal zorgt ervoor dat je voldoende plek hebt voor vestiaire.
Verkocht
Voor grote gezinnen | Ruime vrijstaande woning met toffe indeling
Leopoldsburg
 • EPC 343
 • 5
 • 422 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een ruime en vrijstaande woning? In de Heuvelstraat vind je een knappe gezinswoning terug met een leuke indeling, veel plaats en een fijne tuin. De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers, een inpandige garage voor twee wagens en geniet van een zeer ruime bewoonbare oppervlakte. De woning werd gebouwd in 1980, dat zie je nog aan de stijl van het exterieur. Het interieur van de woning heeft een zeer leuke indeling die je zeker zal bevallen! Nieuwsgierig?
Verkocht
Bouwgrond voor halfopen bebouwing (7a 96ca) vlakbij Schulensmeer
Linkhout
 • 222 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Deze bouwgrond is geschikt voor een halfopen woning (aan de linkerkant), de rechterkant is al verkocht. Het is een mooie plek om jouw gezinnetje te huizen, want deze bouwgrond geniet van een zalige ligging. Je woont hier vlakbij de autostrades voor een vlotte bereikbaarheid en tegelijk woon je dichtbij het Schulensmeer. Dit is een prachtige plek om te wandelen, fietsen, surfen, zeilen, vissen, mountainbiken, lopen, ... . De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 7a 96ca.
Verkocht
Nieuwe prijs | Vrijstaand wonen op een topligging | Rustig en vlot bereikbaar met drie slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 279
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Viversel staat een gelijkvloerse woning te koop. De woonst heeft drie ruime slaapkamers, een fijn terras met veranda en een ruime zolder en kelder. Je woont hier zeer rustig en residentieel, maar tegelijk zeer goed gelegen vlakbij de autostrades richting Brussel en Antwerpen. De woning werd gebouwd in 1978 door de huidige eigenaar, alles is in goede staat, maar de inrichting kan naar eigen smaak opgefrist worden! De oprit leidt naar de zijkant van de woning tot de achterkant met een inpandige garage. Rechts van de woning vind je de voordeur.
Verkocht
Rustig gelegen bouwgrond halfopen woning met westelijke oriëntatie lot 1 (rechts)
Houthalen-Helchteren
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het charmante gehucht Laak in Houthalen-Helchteren staan twee knappe bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen ter hoogte van de Torenstraat nummer 11. Ze genieten beiden van een westelijke oriëntatie, dat betekent dat je hier na het werk altijd zalig geniet van de zon. Dus, ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Even praktisch: dit is de rechtse bouwgrond, deze heeft een perceeloppervlakte van 3a 18ca. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 12 m en de diepte van het stuk grond bedraagt 27,14 m.
Verkocht
Rustig gelegen bouwgrond halfopen woning met westelijke oriëntatie lot 2 (links)
Houthalen-Helchteren
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het charmante gehucht Laak in Houthalen-Helchteren staan twee knappe bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen ter hoogte van de Torenstraat nummer 11. Ze genieten beiden van een westelijke oriëntatie, dat betekent dat je hier na het werk altijd zalig geniet van de zon. Dus, ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Even praktisch: dit is de linkse bouwgrond, deze heeft een perceeloppervlakte van 3a 22ca.
Verkocht
Nieuwe prijs | Groen, rustig en zeer vlot bereikbaar | Ruime gezinswoning met vier slaapkamers
Zonhoven
 • EPC 394
 • 4
 • 209 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een ruime woning met vier slaapkamers, rustig en groen gelegen, maar tegelijk zéér vlot bereikbaar? Dat zijn drie vliegen in een klap! Op de Kretenveldweg 25 vind je een knappe woning terug met veel ruimte. Geef deze woning jouw moderne touch en je maakt hier een prachtige thuis van voor jou en je gezin. Je komt binnen in de entree, de knappe wenteltrap staat centraal in deze inkomhal. Links vind je de leefruimte, deze geniet van veel grote ramen voor een prachtige lichtinval. Aan de achterkant van de woning kijkt de living uit op het terras en de groene tuin.
Verkocht
Zonnige bouwgrond voor open bebouwing (8a 43ca)
Olmen
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Stotert staat een mooi stuk grond te koop van 8a 43ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen, want Stotert is namelijk een rustig straatje. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 47,81 m. Hoe mag jij hier bouwen? Jouw toekomstige gevelbreedte meet maar liefst 12 m, de bouwdiepte 17 m. Je woont hier landelijk en rustig. Het openbaar vervoer vind je alvast vlak voor de deur, bovendien woon je hier dichtbij de Olmense zoo (leuk voor de kinderen!).
Verkocht
Ideaal als eerste eigen thuis: moderne duplex met terras in Ham
Ham
 • EPC 111
 • 2
 • 122 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit knappe appartement maakt deel uit van het recente appartementencomplex Boringwijk, schitterend gelegen in het centrum van Ham. Alles wat je nodig hebt, vind je op wandelafstand (binnen de één kilometer!). Het project werd gerealiseerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien, de nieuwe eigenaars moeten dus voldoen aan een aantal voorwaarden (www.vooruitzien.be/voorwaarden). Zo moet je onder meer voldoen aan een inkomensmaximum en mag je geen andere woning bezitten.
Verkocht
Bouwgrond halfopen bebouwing met zuidelijke oriëntatie
Beverlo
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*)  In Beringen staat een mooi stuk grond te koop van 10a 45ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De bouwvoorschriften gelden hier als volgt ; je mag 17m diep bouwen op gelijkvloers niveau en 10m diep op de eerste verdieping. Kroonlijsthoogte mag tot maximum 6,5m hoogte en type dak mag ook nog gekozen worden. Indien u kiest voor een zadeldak is de maximum hoogte vastgelegd op 11m. De aanpalende woning is dus geen referentie voor de hoogte en breedte van de woning die je hier wilt bouwen.
Verkocht
Chic & landelijk voor open bebouwing of twee halfopen woning (casco)
Hechtel-Eksel
 • 4
 • 460 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltsebaan in Hechtel-Eksel vind je deze stijlvolle villa terug. Het is een zeer grote woning en om die reden zijn er twee mogelijkheden. Heb je veel ruimte nodig? Dan koop je deze cascowoning als een prachtige villa. Ben je geïnteresseerd in de helft? Dan kan je er ook twee halfopen woningen van laten maken. In de plannen (die je terugvindt op onze website onderaan bij de downloads) vind je twee opsplitsmogelijkheden van de bestaande woonst. Kijk er eens naar, want er is veel mogelijk! Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel.
Verkocht
Eéngezinswoning in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 279
 • 1
 • 106 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Zonhoven, in de Wijvestraat, staat een halfopen ééngezinswoning te koop. Je vindt deze woning aan een servitudeweg. Dit is een fijn voordeel. Je ligt namelijk een beetje verscholen en je zit ver genoeg van de straat. Deze woning werd gebouwd in 1998 en heeft een mooie perceeloppervlakte van 5a 22ca. Dit huis heeft een ruime slaapkamer, een keuken met eetruimte, een woonkamer en de installatie voor een badkamer. De tuin loopt rondom de woning van zuid naar west.
Verkocht
Bouwgrond open bebouwing 12a 42ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker,… Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 2) is het linkse perceel van 12a 42ca groot.
Verkocht
Nieuwe prijs | Bouwgrond open bebouwing 12a 45ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker, ... . Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 1) is het rechtse perceel van 12a 45ca groot.