Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Gelijkvloers nieuwbouwappartement met één slaapkamer, terras én privétuin (76 m²)
Heusden
 • 1
 • 78 m²
Dit gelijkvloersappartement bevindt zich aan de kant van de Poorthoevestraat. Het gaat om het middelste appartement in A1. Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 78 m2. Je beschikt hier over één slaapkamers en een zalige privétuin met terras. De open keuken en leefruimte liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten. Het terras met privétuin meet samen 76 m2. Zo hoef je op je appartement niet in te boeten op buitenruimte.
Verkocht
Nieuwe, halfopen woning met drie slaapkamers, privétuin en terras
Heusden
 • 3
 • 134 m²
Deze halfopen woning bevindt zich aan de zijkant van Residentie Verde in het Mistpad. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 134 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalig terras met privétuin. De gehele woning is voorzien van een warme parketvloer (natuurlijk met uitzondering van de ‘natte ruimtes’). De open keuken en leefruimte genieten van grote raampartijen en liggen aan de terraszijde. Zo geniet je binnen altijd van een leuk uitzicht en kan je zomers makkelijk buiten eten. Het terras met privétuin meet samen maar liefst 113 m2.
Verkocht
Schitterende nieuwbouwwoning met drie slaapkamers, terras en privétuin (115 m²) op toplocatie
Heusden-Zolder
 • 3
 • 130 m²
Deze halfopen woning bevindt zich aan de achterkant van Residentie Verde. Je rijdt er naartoe via een zijweg van het Mistpad, deze zijweg is enkel bereikbaar voor bewoners van Verde. Zo krijg je hier helemaal het gevoel van rust! Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 130 m2. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalig terras met privétuin. De gehele woning is voorzien van een warme parketvloer (natuurlijk met uitzondering van de ‘natte ruimtes’). De open keuken en leefruimte genieten van grote raampartijen en liggen aan de terraszijde.
Verkocht
Nieuwe prijs | Aantrekkelijke projectgrond op topligging: vlot bereikbaar met landelijk karakter
Hasselt
Op zoek naar een projectgrond op een vlot bereikbare ligging, maar met een landelijk karakter? Dan ben je hier op het juiste adres. De perceeloppervlakte van de grond is 12a 45ca. Momenteel vind je op dit adres een ruim handelspand met dakappartement terug. Gezien de uitstekende ligging en de bruikbare ruimte, leent deze grond zich perfect om een aantrekkelijk project te creëren. Het perceel ligt in woongebied met landelijk karakter. Ter plaatse is de verordening woonkwaliteit van toepassing. Een woonproject is perfect mogelijk binnen deze regelgeving en kan besproken worden met de bevoegde stadsarchitect.
Verkocht
Knappe & recente gezinswoning met drie slaapkamers op landelijke ligging
Zonhoven
 • EPC 348
 • 3
 • 173 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, op een prachtige locatie dichtbij Hasselt, vind je deze vrijstaande woonst terug. Het gaat om een modern pand, gebouwd in 2001. De woning beschikt over drie slaapkamers, een zeer grote tuin en een carport. De ligging is absoluut een grote troef. Je woont hier namelijk zeer rustig en landelijk, maar tegelijkertijd woon je vlakbij Hasselt, Zonhoven-centrum, de autostrades en de winkels. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de entree. Rechts vind je de grote leefruimte met open keuken terug. In totaal geniet je hier van een oppervlakte van maar liefst 53 m2 groot.
Verkocht
Schitterend luxeappartement met twee slaapkamers & prachtig zicht op parktuin
Lummen
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,65 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok C. Het schitterend terras van maar liefst 15 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde parktuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 37 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken is zalig voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m².
Verkocht
Luxueus gelijkvloersappartement met ruim terras, zicht op parktuin
Lummen
 • 2
 • 98 m²
Dit prachtig luxeappartement van 98,60 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok C. Het schitterende terras van maar liefst 25,55 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde binnentuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 37 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een zalig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m² en 12 m².
Verkocht
Luxe nieuwbouwappartement met ruim terras
Lummen
 • 2
 • 101 m²
Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de tweede verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 14,00 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De westelijke oriëntatie zorgt ervoor dat je 's avonds na je werk zalig kan genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken.
Verkocht
Luxeappartement (101,10 m²) met twee slaapkamers en een topligging
Lummen
 • 2
 • 101 m²
Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 14,00 m2 groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. Bovendien is de oriëntatie westelijk, waardoor je na het werk zalig kunt genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken.
Verkocht
Uniek woonhuis met mogelijkheid tot kantoor of praktijk op bosrijk perceel (96a 72ca)
Hechtel-eksel
 • EPC 508
 • 5
 • 277 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de jaren 60 werd deze gelijkvloerse woonst met kantoorruimte neergezet. De natuurlijke ligging, de ultieme privacy, het zwembad, het barbecuehuis, de ruimte en het licht maken van dit pand een zalige woonhuis. Wat toentertijd modern was, is nu helemaal terug hip: grote raampartijen, warm parket, lichte ruimtes, hoge plafonds en telkens een prachtig zicht op de bosrijke ligging. Een ongekende luxe op een bijzonder bosrijk perceel. Deze exclusieve jaren 60-woonst beschikt over heel wat potentieel. De architectuur leent zich voor een stijlvolle combinatie van woonst en praktijk of kantoor.
Verkocht
Bouwgrond open bebouwing (8a 78ca) vlak aan het centrum
Paal
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Olmsesteenweg in Paal vind je deze prachtige bouwgrond terug. Het gaat om een stuk grond van 8are en 78ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt bijna 17 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 54,97 m. Jouw toekomstige gevelbreedte bedraagt 12 m en je bouwdiepte is 17 m. De bouwgrond beschikt over een oostelijke oriëntatie. De omgeving: je woont hier in Paal, vlakbij het centrum van Beringen en de be-MINE. Je geniet hierdoor van een zeer praktische ligging.
Verkocht
Rustiek & gezellig | Gezinswoning in houtskeletbouw met drie slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 207
 • 3
 • 163 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder, op de weg naar Beringen, vind je deze knappe gezinswoning terug. De woonst werd in 2005 gebouwd en werd tussen 2014 en 2017 door de huidige eigenaars volledig afgewerkt. De woning is een houtskeletbouw dat betekent dat je hier ecologisch en energiezuinig woont dankzij de thermische eigenschappen van hout. De woning heeft drie slaapkamers en is volledig klaar om in te trekken. Nieuwsgierig? De houten voordeur met ronde boog zorgt voor een karakteristiek exterieur. Je komt binnen in de inkomhal. Je vindt hier een gastentoilet en ruimte voor vestiaire terug.
Verkocht
Ruime gezinswoning met vier slaapkamers, garage & vlot bereikbare ligging
Heusden-Zolder
 • EPC 250
 • 4
 • 277 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Panestraat in Heusden-Zolder vind je deze knappe open bebouwing terug. Het gaat om een ruime gezinswoning met vier slaapkamers en een zuidoostelijke oriëntatie. Het pand werd gebouwd in 1975, al het nodige werd ondertussen gerenoveerd. Zo beschik je hier over een instapklare woning waar je dus geen werk meer aan hebt. Enkele troeven op een rij: zonnepanelen, veranda, nieuwe keuken en vernieuwde ramen. Nieuwsgierig? Het exterieur van de woning oogt charmant en tijdloos. De ramen beneden werden in 2005 vernieuwd, zodat je hier geniet van een moderne look.
Verkocht
Stijlvol gerenoveerde gezinswoning | Drie slaapkamers & zuidelijke oriëntatie
Leopoldsburg
 • EPC 161
 • 3
 • 176 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze netjes verbouwde halfopen woning vind je terug in de Berkenlaan in Leopoldsburg. Tussen het centrum van Heppen en Leopoldsburg in. De woning kreeg in 2010 een totaalrenovatie. De vloer werd uitgegraven, er werd vloerverwarming geplaatst, de gevel werd gezandstraald en opnieuw gevoegd, de elektriciteit werd vernieuwd, alsook het dak, de ramen, deuren…. De woning geniet van een zuidelijke oriëntatie, beschikt over een losstaande garage en over drie slaapkamers. Nieuwsgierig? Je komt binnen aan de zijkant van de woning.
Verkocht
Ruim nieuwbouwappartement | twee slaapkamers op een toplocatie
Lummen
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxeappartement van 102,50 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok A. Het schitterende terras van maar liefst 14,20 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
Verkocht
Licht nieuwbouwappartement | twee slaapkamers, westelijk georiënteerd terras & een topligging
Lummen
 • 2
 • 100 m²
Dit prachtig luxeappartement van 100,40 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok C. Het schitterende terras van maar liefst 18,40 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De westelijke oriëntatie zorgt ervoor dat je na het werk zalig kan genieten van een drankje op het terras. De woonkamer is maar liefst 31,12 m² groot en loopt over naar de open keuken met kookeiland.
Verkocht
Luxueus & gelijkvloers appartement | 2 slaapkamers en ruim terras
Lummen
 • 2
 • 98 m²
Dit prachtig luxeappartement van 98,50 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 23,90 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine.
Verkocht
Luxueus gelijkvloersappartement met zuidelijk georiënteerd terras
Lummen
 • 2
 • 97 m²
Dit prachtig luxeappartement van 97,55 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok A. Het schitterend zuidgerichte terras van maar liefst 25,60 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde binnentuin. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,33 m² groot en loopt over naar de keuken. De open keuken zorgt voor een gezellige sfeer. Naast de keuken vindt u een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m² en 12 m².